آچه از انتخاب دختر شایسته اندونزی خشمگین شد!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 1101
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۸, ۷:۴۲ ب.ظ
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

آچه از انتخاب دختر شایسته اندونزی خشمگین شد!

پست توسط Parsa84 »

روحانیون ایالت مسلمان نشین آچه اندونزی از اینکه زنی ساکن این ایالت عنوان دختر شایسته اندونزی را به دست آورده به خشم آمده اند. تصویر   می رود سال آینده جنجال در باره کوری ساندیوریوا دوباره بالا  

کوری ساندیوریوا که 18 سال سن دارد در روز جمعه دهم اکتبر از میان 38 شرکت کننده به عنوان دختر شایسته انتخاب شد.

روحانیون آچه می گویند خانم ساندیوریوا با نداشتن حجاب به ریشه های آچه ای خود خیانت کرده و باعث شرمساری این ایالت شده است.

ایالت آچه در اندونزی تا اندازه ای از خودمختاری برخوردار است و در آن برخی قوانین شریعت به اجرا در می آید.

آچه تنها ایالت در اندونزی (پرجمعیت ترین کشور مسلمان جهان) است که از قوانین شریعت تبعیت می کند.

کوری ساندیوریوا در جاکارتا متولد شده است اما مادر او اهل آچه است و او به واسطه ارتباط مادرش به این ایالت توانست به عنوان دختر شایسته آچه وارد رقابت برای انتخاب دختر شایسته اندونزی شود.

اما روحانیون مسلمان آچه می گویند او نماینده نامناسبی برای این منطقه است.

تیونگ کو فیصل علی، دبیر کل انجمن علمای آچه به بی بی سی گفت هر کسی که آچه را نمایندگی می کند باید ارزش های این ایالت را پاس بدارد.

کوری ساندیوریوا در پاسخ به سوالی درباره نحوه پوشش خود گفت که از نظر او مو زیبایی است و او از زیبایی خود احساس غرور می کند.

انتظار می رود این جنجال، سال آینده دوباره بالابگیرد زیرا خانم ساندیوریوا در مراسم انتخاب دختر شایسته جهان شرکت می کند و در بخشی از رقابت باید با مایو حاضر شود.

[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

  شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”