تعطیلی بیمارستان ایرانی در یمن!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

تعطیلی بیمارستان ایرانی در یمن!

پست توسط Parsa84 »

نیروهای امنیتی یمن یک بیمارستان ایرانی را در صنعا، پایتخت این کشور تعطیل کردند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، مقامات یمن دلیل تعطیلی این بیمارستان را کمک کارکنان آن به شورشیان شیعه که در شمال یمن با ارتش این کشور می جنگند، عنوان کرده اند. تصویر   شیعه از سال 2004 با دولت یمن  

نیروهای امنیتی این بیمارستان 5 طبقه ایرانی را محاصره کرده و مانع مراجعه بیماران به این ساختمان شدند.

این بیمارستان 120 کارمند دارد که از این تعداد 8 نفر ایرانی هستند.

یک مقام دولتی که نخواست نامش فاش شود گفت، کارکنان این بیمارستان به دست داشتن در جمع آوری اطلاعات برای ایران و هدایت کمک های مالی به سمت شورشیان زیدی متهم هستند.

مقامات یمن برخی نهادهای ایرانی را به حمایت از شورشیان متهم کرده اند. ایران با رد این اتهام از خواسته های شیعیان یمن حمایت می کند.

مقامات مسئول وزارت اوقاف یمن که مالک ساختمان این بیمارستان است می گویند این بیمارستان به دلیل تاخیر در پرداخت اجاره ای که به 28 میلیون دلار رسیده است به زودی تعطیل خواهد شد.

این بیمارستان خدمات خود را ارزان تر از بیمارستان های دولتی و خصوصی صنعا ارائه می دهد.

شورشیان زیدی که حوثی هم خوانده می شوند از سال 2004 در شمال یمن در با دولت این کشور درگیر هستند

آنها می گویند، دولت یمن از نگرانی های امنیتی به عنوان بهانه ای برای آزار جامعه آنان استفاده می کند.

اما دولت یمن می گوید شیعیان شورشی قصد سرنگون کردن دولت و اعمال اصول و آداب شیعه زیدی را در این کشور دارند.

[External Link Removed for Guests]

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

Re: تعطیلی بیمارستان ایرانی در یمن!

پست توسط Mohammad 1985 »

اصلا کل یمن 28 میلیون دلار میارزه ! که اجاره این بیمارستان اینقدر شده !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

جالبه و منبع ان از ان هم جالب تر است بگذریم
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Captain II
Captain II
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

پست توسط ta.abad »

واقعیت همیشه تلخه دوستان اما به این قسمت توجه کردین که چرا باید یه بیمارستان ایرانی در کشوری دیگه خدماتی ارزان تر از حتی بیمارستانهای دولتی اونجا ارایه بده در حالی که ما خودمون به شدت با مشکلات درمانی مواجه هستیم :?
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درودتصویر

جالبه و منبع ان از ان هم جالب تر است بگذریم

به هر حال بد نیست بعضی موقع ها به خبرگزاری های غربی هم یک نیم نگاهی بیندازیم.هر چند اخبار انها تا حدودی جهت دار می باشد ولی اصل خبر معمولا درست می باشد و مانند بعضی خبرگزاری های بعضا داخلی چند روز بعد با یک تکذیبیه مواجه نمی شویم.تصویر
البته فکر می کنم حدس زدید منظورم کدام خبرگزاری بود.تصویر
در مورد شیعیان یمن هم کاملا مشخص می باشد که در حقشان ظلم صورت گرفته و حتی غربی ها هم به ان اذعان می کنند
.تصویر

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”