ارتباط گروه ریگی با نقشه تجزیه خاورمیانه و ایران چه میباشد؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 1547 بار

ارتباط گروه ریگی با نقشه تجزیه خاورمیانه و ایران چه میباشد؟

پست توسط iran12345 »

ارتباط گروه ریگی با نقشه شوم تجزیه خاورمیانه و ایران چه می باشد؟

دوستان چند وقتی هست که یک چیز فکرم رو بد جوری به خودش مشغول کرده و اون هم این هست که ارتباط گروه ریگی با نقشه خاورمیانه بزرگ و نقشه تجزیه ایران چی هست و یا در کجای این موضوع ایستاده همنطور که در نقشه های پایینی مشاهده میکنیم استان بلوچستان به طور کامل از ایران جدا و به عنوان کشور بلوچستان نام گذاری و مرزبندی شده و امروز سوال اینجاست که آیا گروه ریگی یکی از بازوهای ایالات متحده آمریکا برای اجرای نقشه خاورمیانه بزرگ و زنگ خطری بسیار جدی برای ایران است؟ آیا اقداماتی از این دست در بعضی از کشورهای خاورمیانه و ایران شروعی برای عملی کردن نقشه های پایینی می باشد؟
آیا استارت نقشه شوم تجزیهء ایران به کمک گروه ریگی زده خواهد شد؟ آیا همنطور که که در نقشه ها به اون اشاره شده تا سال 2020 خاورمیانه شاهد چنین تغییراتی از طرف آمریکا خواهد بود؟
(( چه راهکارهایی برای پیشگیری و خنثی سازی این نقشه می توانیم ارائه دهیم؟)) مهم
و موضوعی بسیار مهم:
از آنجایی که هیچکدام از کشورهای قرار گرفته در نقشه خاورمیانه بزرگ از جمله ((عربستان سعودی، سوریه، عراق، افغانستان، ترکیه، پاکستان، لبنان، فلسطین)) ((به جز ایران)) یارای مقاومت در مقابل فشارهای کمرشکن آمریکا (( چه از نظر نظامی، چه از نظر اقتصادی، و چه از نظر سیاسی )) را نخواهند داشت نقش ایران به عنوان آخرین قلعه مقاومت و حریف سرسخت و نیرومند آمریکا در جهان و خاورمیانه چه خواهد بود؟
با توجه به اینکه ایران حدود 30 سال در حال لگد مال کردن و کوچک کردن نام و ابهت و قدرت آمریکا در مقابل چشم جهانیان میباشد تا چه حد میتواند جلوی تجزیه کشورهای همجوار و دوست را گرفته؟ و مانع از عملی شدن این نقشه در کشورهای اطراف خود شود؟

منتظر نظرها پیشنهاد ها راهکارها و انتفادات دوستان هستم.

تصویرتصویر
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر
تصویرهمه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیمتصویر
تصویراگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزارتصویر

New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

Re: ارتباط گروه ریگی با نقشه تجزیه خاورمیانه و ایران چه میباشد؟

پست توسط Firuzi »

عزیز من ریگی فقط یک جوان عاصی بلوچه و علت رونق گرفتن بساطش هم بخاطر محرومیت و بیسوادی مردم اون نواحی هست همین!!بهتره ایراد کار خودمون رو هم ببینیم نه اینکه همه چیز را بچسبونیم به استکبار جهانی.

درمورد بخش اخر نوشته هاتون انگار از اخبار بیخبرین.ایران غنی سازی رو هم به خواست امریکا کنار گذاشت.مطمئن باش در سایر موارد هم با هم کنار میایند.سیاستمدارها کارشون رو بلدند.
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درودتصویر
عزیز من ریگی فقط یک جوان عاصی بلوچه و علت رونق گرفتن بساطش هم بخاطر محرومیت و بیسوادی مردم اون نواحی هست همین!!بهتره ایراد کار خودمون رو هم ببینیم نه اینکه همه چیز را بچسبونیم به استکبار جهانی.

درمورد بخش اخر نوشته هاتون انگار از اخبار بیخبرین.ایران غنی سازی رو هم به خواست امریکا کنار گذاشت.مطمئن باش در سایر موارد هم با هم کنار میایند.سیاستمدارها کارشون رو بلدند.

من هم دقیقا با شما دوست گرامی موافق هستم.تصویر
متاسفانه فقر,محرومیت و برخی تبعیض های قومی مذهبی موثرترین عامل در شکل گرفتن گروههایی مانند پژاک یا جندالله هستند و تا وقتی این گونه محرومیت ها جای خود را به ابادانی و پاره ای ازادی های منطقه ای ندهند هیچ اتفاقی نخواهد افتاد جز ریخته شدن خون های بیشتر از دو طرف.تصویر
در ضمن من بعید می دانم که امریکا و متحدان غربی ان در حال حاضر رغبتی به تکه تکه شدن کشورهای قدرتمندی چون ایران و پاکستان که نقشی حیاتی در مبارزه با تروریسم و بنیاد گرایی در خاورمیانه ایفا می کنند, داشته باشند هم چنین نقش کشوری مانند ایران در مبارزه با ترانزیت مواد مخدر به اروپا در عدم حمایت انان از چنین گروه هایی حائز اهمیت می باشد.تصویر
در مورد مسئله هسته ای هم که به وضوح نقش سیاست مشخص شد.گرفتن تضمین های امنیتی و در عوض تن دادن به قراردادی که 6 سال پیش به ما پیشنهاد داده شده بود!بدون کم و کاست!!!تصویر
به هر حال در دنیای سیاست هیچ چیز مطلق نیست حتی مذاکرات مخفی و چند جانبه با کشوری که 30 سال خواهان نابودی ان باشید.تصویر
پیروز و همیشه سبز باشیدتصویر
[External Link Removed for Guests]

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 1547 بار

پست توسط iran12345 »

Firuzi نوشته شده:عزیز من ریگی فقط یک جوان عاصی بلوچه و علت رونق گرفتن بساطش هم بخاطر محرومیت و بیسوادی مردم اون نواحی هست همین!!بهتره ایراد کار خودمون رو هم ببینیم نه اینکه همه چیز را بچسبونیم به استکبار جهانی.

میشه بفرمایید نقشه خاورمیانه بزرگ و نقشه تجزیه ایران رو کدوم کشور طراحی و منتشر کرد؟

دوست عزیز من هم دوست ندارم هر چیز ناگواری که پیش می یاد و یا اتفاق می افته به گردن کشورهای غریی بندازیم اما ایران و آمریکا سالهاست که با هم دشمن هستند و به طور اتوماتیک وار در هر شرایطی قصد نفله کردن همدیگرو دارند.
و در مورد جمله آخرم باید بگم اگه آمریکا از ایران ترسی نداشت هیچ وقت اجازه نمیداد هر سال توی ایران در یک روز مشخص پرچمش به آتش کشیده بشه و در خیابونها شعار مرگ بر آمریکا رو سر بدند شما کدوم کشور رو سراغ دارید که بتونه این چنین در ملع عام جهانی با آمریکا دشمنی کنه؟ اگه آمریکا از ایران نمی ترسید انتقام اشغال سفارتش رو از ما میگرفت حتی اگه از روش 30 سال هم گذشته باشه اگه آمریکا از ایران ترسی نداشت هیچ وقت اجازه نمیداد ایران، سربازهای آمریکایی رو به اون شکل در عراق و افغانستان به کام مرگ بفرسته و واشنگتن هیچ کاری از دستش برنیاد و فقط نظارگر باشه
دوست عزیز مطمئن باش اگه امریکا توانش رو داشت این اجازه نمیداد مردم و کشورش این همه توسط ایران تحقیر بشند و بدون یک لحظه تعمل گردانهای زرهی و هواگردهاشو از افغانستان و عراق یک راست میفرستاد تهران تا توی خیابون ولیعصر و میدان آزادی خودنمایی کنند و آبرو و ابهت بر باد رفته آمریکا توسط ایران رو دوباره احیا کنند و این رو به همه نشون بدند که دید آخر و عاقبت کشوری ((ایران)) که با من دشمنی میکرد چه شد؟
اما به لطف خداوند هیچ کدوم از این کارهارو نتونست و قدرتش رو نداشت که انجام بده و هنوز ایران پابرجاست به قول معروف زمستون تموم شد و روسیاهیش واسه زغال موند.
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر
تصویرهمه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیمتصویر
تصویراگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزارتصویر

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”