Achilles,
میانه رویی شما صحیح است، تاریخ باید حفظ شود، اما در آن به دنبال سلطه جویی نبود. این روزها به علت وضع موجود در جهان، حرکت هایی شکل گرفته است که در ایران بیش از هر جای دیگر است، با هدف سلطه جویی با تکیه بر تاریخ.
مثلاً کوروش و ... که از شاهان بزرگ ایران هستند به نوعی شده اند بازیچه این موضوع، طوری که، ورزش، اقتصاد و انتخابات و زلزله بم و هر موضوع دیگر که باشد یک عده مثل نقل و نبات نامش را به میان کشیده اند. این شده حکایت طرفداران بت من !
در مورد این که ما چندان با کشورهای دیگر اختلاف نداریم هم نادرست هست. شما اگر قدری نسبت به فرهنگ های مختلف اطلاعات پیدا کنید، خواهید دید اینطور نیست.
مثلاً یونان که به قول شما فخر فروشی می کند که به مراتب کمتر از ما می کند، نیز به مشکلات مربوط به این بیماری فرهنگی دچار است!
اما کشوری مثل چین، ژاپن با وجود داشتن اسطوره های مختلف، بیشتر اهل عمل و اجرا هستند نه رویاپردازی و تولید داستان درباره وی. البته این بحث ریشه در فرهنگ ما ایرانی ها دارد و فقط تاریخی نیست.
از دوستان کسی مطالبی که در روزنامه پرتغالی درباره پیامبر اسلام در کنار کاریکاتور مطرح شده بود میداند؟ فکر کنم بدونید که کل اون تصویر و متن کنارش خطاب به ایران بود که البته قید هم شده بود درش!
اونجا هم همین بیماری فرهنگی بود که در مذهب مطرح شده بود. البته توهین به مقدسات ما کار ناشایستی بود که انجام شده بود اما مسئله رویاپردازی و تولید داستان برای اسطوره های مذهبی چیزی است که این روزها حتی خود مراجع دینی هم آن را نهی کرده و نادرست معرفی می کنند.
اثبات حرف من در این مورد را هم بروید در کتاب های مساجد و زیارت گاه ها شاهد باشید. که اون ساده ترین نمونه رویاپردازی و تولید محتوا و نسبت دادن دروغینش به اسطوره ها (آنجا مذهبی) میباشد.
همینطور انبوه داستان ها که با ساده ترین بررسی ها میشود دریافت اصلاً با زمان حکومت آن پادشاه همخوانی نداشته است، اما ملت بدون داشتن علم کافی، باز همان تولید محتوا ....
حفظ اسطوره های تاریخی، چیزی غیر از گنده کردن ایشان است! بلکه حفظ ارزش های ایشان است.
- - - - -
در مورد اون دوست آمریکایی من، اهل سیاست نبود زیاد، البته یه بار باهاش در مورد احمدی نژاد صحبتی داشتم، البته اون زمانی که دکتر رفتن دانشگاه اونها (آخه در همون دانشگاه مدرس هست) این دوست من اصلاً آمریکا نبود و رفته بود کانادا برای ...
مقصود اینه که آدم سیاسی محوری نبود که دشمنی بکند. تازه خیلی از تاریخ ما خوشش میومد و گفتم که اساس دوستی ما وبلاگ من درباره تاریخ ایران در پاسخ به فیلم 300 بود. اون هم جزو امضا کننده های تومار تاریخ دانانی بود که موجب معذرت خواهی تولید کنندگان فیلم 300 شد.
موضوعی که اشاره کرده، واقعیت دارد، چه در مسائل تاریخی، چه در مسائل مذهبی و ...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mil@d,
خوب فکر نکنم زیاد سیاسی شود، آخه این بنده خدا اونجا هر چی ایرانی دیده، مخالف جمهوری اسلامی و قدری شاه محورانه بودند. این تعجب کرده بود که ایرانی هایی که دیده از فاجار و رضاخان خوششون میاد و بهشون افتخار میکنند!
میگفت، اگر در ایران نوین دوره ای قابل افتخار باشه پر افتخار ترین دوره حکومت ایران نوین را باید دوران زندیه دانست.
ما هم غیرتی روی جمهوری اسلامی
خیلی وقته ازش خبری ندارم. یه پسر داشت، 2 سال از من کوچیک تر بود

یه دختر هم سن سال من هم داشت