ماجرای عجیب اعدام نماینده ایران در مذاکره با روم

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 41 بار
سپاس‌های دریافتی: 180 بار

ماجرای عجیب اعدام نماینده ایران در مذاکره با روم

پست توسط mahshid.M »

امروز یکی از جالبترین حکایات تاریخی عمرم را خوندم شاید شما هم خونده باشین اما بقدری به نظرم جالب اومد که گفتم اگه یک نفرم روزنامه نخونده اینجا بخونه:

در سال 90 پیش از میلاد به دستور مهرداد پادشاه اشکانی نماینده ایان در مذاکره با روم در میدان شهر و ملاعام اعدام شد.دلیل این امر بسیار جالب است:او زمان مذاکره با سولا امپراطور روم روی صندلی اندکی پایینتر از صندولی سولا نشسته بود!!!تصویر
پادشاه ایران این امر را باعث تحقیر ایرانیان و تشویق رومیان به حمله دانسته بود و گفته بود این کار باعث شده تا رومیها احساس قدرت بکنند.در مراسم اعدام نماینده روم نیز حضور داشت!

توروخدا ببینید به چه چیزهایی دقت میکرده و با چه قاطعیت و سختگیری بینظیری با بیگانگان رفتار میکرده اند.این رفتار در دنیا بینظیر است.این همه غرور ملی و میهن پرستی....
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

Re: ماجرای عجیب اعدام نماینده ایران در مذاکره با روم

پست توسط oweiys »

ای کاش حداقل نمیکشتنش/ شاید فرزندو یا همسر نماینده ای که شما گفتید در اون موقع داشتند اعدام او رو میدیدند....

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

:-o جالب اینجاست مهرداد شاه اون زمان توانایی سنجش ارتفاع را با این دقت آن هم در کشور رم داشته است.

حالا ما با اینترنت سرعت بالا و هزار تکنولوژی هنوز نفهمیدیم چند تا کشور سخنرانی احمدی نژاد در سازمان ملل را تر کردند!

البته این موضوع فقط ما را درگیر نکرده ها ! خود CNN هم اون روز نوشته بود به نظر میاد ! البته اینکه پراکنده نشسته بودن کاملاً پیدا بود (بر خلاف قوانین نماینده های انگلیس در جایگاه نمایندگان برخی کشورها مثل ایرلند بودند و با بلند شدن، این را تلقین کردند که نماینده ایرلند هم سالن را ترک کرده)

به هر حال منظورم اینه، کاشک ما ابزار مهراد شاه را در دست داشتیم که لنگ نمونیم . . .
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

بحث تاریخی شد منم یه چیزی خدمت دوستان عرض کنم.

دو ماراتن رو که همه می شناسید!

این دو به خاطر شکست ایران در در برابر همین رومی ها یا یونانی ها بوده.

در زمان پادشاهی خشایار شا هخامنشی ایران به آتن حمله میکند, با یک استراتژی قوی چون منطقهماراتن جزیزه ماننده بوده ایرانیان مجبور میشوند که قایق ها را کناره هم گذاشته و پل قایقی بسازند.

در میدان نبرد حالا هر طوری هست به دلیل شرایط سخت نیرو به اندازه کافی نمیرسد و ایران شکست میخورد.

رومی ها اصلا " انتظار پیروزی نداشته اند! چون پیروزی نصیب آنها میشود. حاکم شهر دستور میدهد که سربازی پیغام پیروزی را سریعا به پایتخت برساند! و یک سرباز دواطلب میشود که مسیر 42 کیلومتری رو تا پایتخت طی کند و مردم را از ترس حمله ایران خلاص کند.

سرباز تمام مسیر را می دود و تا به شهر میرسد و پیغام را میدهد و بعد جان میدهد. به افتخار آن امروزه در المپیک چنین دویی برگزار میشه!

البته این داستان رو من هم امروز شنیدم و ممکنه بعضی جاهاش ناقص باشه ولی اصل مطلب این بوده که اون موقع به خیلی چیزها توجه میشده و خیلی مسائل براشون مهم و با اهمیت بودن.

تصویر تصویر تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط mahshid.M »

Negar.int نوشته شده::-o جالب اینجاست مهرداد شاه اون زمان توانایی سنجش ارتفاع را با این دقت آن هم در کشور رم داشته است.

حالا ما با اینترنت سرعت بالا و هزار تکنولوژی هنوز نفهمیدیم چند تا کشور سخنرانی احمدی نژاد در سازمان ملل را تر کردند!

البته این موضوع فقط ما را درگیر نکرده ها ! خود CNN هم اون روز نوشته بود به نظر میاد ! البته اینکه پراکنده نشسته بودن کاملاً پیدا بود (بر خلاف قوانین نماینده های انگلیس در جایگاه نمایندگان برخی کشورها مثل ایرلند بودند و با بلند شدن، این را تلقین کردند که نماینده ایرلند هم سالن را ترک کرده)

به هر حال منظورم اینه، کاشک ما ابزار مهراد شاه را در دست داشتیم که لنگ نمونیم . . .

معلوم میشه مهرداد شاه حسابی زرنگ بوده ونماینده اش را به تنهایی نمیفرستاده.کسانی از افراد مورد اعتماد شاه نماینده را همراهی میکردند و حرکات و رفتار و گفتار او را زیر نظر داشته اند و به شاه گزارش میکرده اند.این یعنی سیاست!!

البته من فقط میخواستم توجه دوستان را به حساسیت و دقت فوق العاده شاه نسبت به رفتار نماینده اش که در واقع نماینده مردم ایران بوده جلب کنم.با وجود چنین شاهی باید هم ایران ابرقدرت بوده باشد.
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط mahshid.M »

oweiys نوشته شده:ای کاش حداقل نمیکشتنش/ شاید فرزندو یا همسر نماینده ای که شما گفتید در اون موقع داشتند اعدام او رو میدیدند....

بله به نظر منم اعدام زیاده اما ظاهرا پادشاه خیلی خیلی درمورد شان ایران و ایرانی حساس بوده و در این مورد اشد مجازات را بدون هیچ تخفیفی در نظر گرفته.این نماینده قاعدتا باید فردی از اشراف مملکت و مورد اعتماد شاه بوده باشد اما ببینید جایی که بحث ایران و مذاکره با بیگانه است چطور بی ملاحظه و قاطع رفتار میکند!

عجیب این موضوع رویم اثر گذاشته!چه نظمی!چه قدر میهن پرست و قاطع!تازه دارم میفهمم وقتی از ایران باستان صحبت میکنیم یعنی چه!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

. ,

البته مطالعات تاریخی که کنید، متوجه خواهید شد همیشه قلو هایی در مورد حاکمان در تاریخ وجود داشته است. خصوصاً در این مورد ما ایرانی ها خیلی معروف و زبان زد جهانیان هستیم.

یک آمریکایی دوستم بود، استاد تاریخ دانشگاه بود، سر جریان فیلم 300 و یک وبلاگ انگلیسی زبان با من دوست شد و من در بعضی پروژه های آنلاین نقشه های تاریخی اون دانشگاه باش همکاری کردم. نکات جالب و جدیدی درباره ایرانی ها به من گفت که همیشه تو ذهنم میاد. خصوصاً اینکه قبل از اون هر گز اینطور از بیرون به خودمون نگاه نکرده بودم هر چند با دیدگاه غیر ایرانی ها را درباره خودمان زیاد بررسی کرده بودم اما دیدگاه اون خیلی روی من اثر گذاشت.

یکیش این بود: ایرانی ریشه هر چیزی را در خودشان می بینند و یه طوری خودشان را به همه چیز ربط میدهند.

نکته جالب توجه دیگه این بود که میگفت شما ایرانی ها احتمالاً به خاطر وطن پرستی افراطی هست که همیشه تاریک ترین نقاط تاریخ خودتون را جزو افتخارات می دونید. البته این را زیاد قبول نکردم ازش. به هر حال بیشتر از من در مورد تاریخ ایران اطلاعات داشت. و البته میگفت با همه وجود ایرانی ها چون فکر می کنند خیلی خاص هستن، واقعاً هم خاص شده اند.

من را کمک کرد تا دید درست تری نسبت به تاریخ و روایات تاریخی ایران داشته باشم. ساخت شاهان رویایی و افسانه ای همان چیزی است که حاصلش خمودگی فعلی در میان قشر جوان هست و این به صلاح ما نیست.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

ت شما ایرانی ها احتمالاً به خاطر وطن پرستی افراطی هست که همیشه تاریک ترین نقاط تاریخ خودتون را جزو افتخارات می دونید.

نصفه ننویس! :razz:
نقاط تاریک از نظر اون بابا چی بود؟ :-(
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

Negar.int نوشته شده:mahshid.M,

من را کمک کرد تا دید درست تری نسبت به تاریخ و روایات تاریخی ایران داشته باشم. ساخت شاهان رویایی و افسانه ای همان چیزی است که حاصلش خمودگی فعلی در میان قشر جوان هست و این به صلاح ما نیست.

من که هیج ربطی بین شاهان رویایی و خمودگی در میان قشر جوان نمیبینم، خمودگی جوانان ما دلایل و ریشه های دیگری دارد که در این مقال نمیگنجد.

در مورد راست یا دروغ بودن افسانه های ایرانی هم نمیخوام بحث کنم، تنها چیزی که میدونم اینه که یونانی ها هم مثل ما از این افسانه های رویایی زیاد دارن و اینکه تو همون آمریکایی که اون استاد تاریخ تشریف دارن، اون دسته از آمریکائیهایی که رگ و ریشه یونانی دارن خودشونو بسیار اصیل میدونند و بهمین خاطر به دیگران فخر میفروشند.

هیچ فرقی بین افسانه های کهن و آثار باستانی بجا مانده از یک ملت وجود نداره.
افسانه های بجا مانده، راست یا دروغ یک میراث زیباست که از پدران ما به یادگار مانده که باید بخوبی از اون نگهداری کنیم و به فرزندانمان بسپاریم.

کما اینکه درستی افسانه های بجا مانده از شاهان ما، بارها و بارها بواسطه آثار باستانی کشف شده، به اثبات رسیده.
بطور مثال دادگستر بودن کوروش، چیزی نیست که بشه انکارش کرد و خیلی چیزهای دیگه.

یه استاد تاریخ، حتی اگر آمریکایی هم باشه، حرفهاش میتونه از روی خصومت و نادرست باشه، ضمن اینکه نمیخوام هم بگم که ما تافته جدابافته هستیم و در طول تاریخ اشتباه نداشتیم.  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

Achilles,

میانه رویی شما صحیح است، تاریخ باید حفظ شود، اما در آن به دنبال سلطه جویی نبود. این روزها به علت وضع موجود در جهان، حرکت هایی شکل گرفته است که در ایران بیش از هر جای دیگر است، با هدف سلطه جویی با تکیه بر تاریخ.

مثلاً کوروش و ... که از شاهان بزرگ ایران هستند به نوعی شده اند بازیچه این موضوع، طوری که، ورزش، اقتصاد و انتخابات و زلزله بم و هر موضوع دیگر که باشد یک عده مثل نقل و نبات نامش را به میان کشیده اند. این شده حکایت طرفداران بت من !

در مورد این که ما چندان با کشورهای دیگر اختلاف نداریم هم نادرست هست. شما اگر قدری نسبت به فرهنگ های مختلف اطلاعات پیدا کنید، خواهید دید اینطور نیست.

مثلاً یونان که به قول شما فخر فروشی می کند که به مراتب کمتر از ما می کند، نیز به مشکلات مربوط به این بیماری فرهنگی دچار است!

اما کشوری مثل چین، ژاپن با وجود داشتن اسطوره های مختلف، بیشتر اهل عمل و اجرا هستند نه رویاپردازی و تولید داستان درباره وی. البته این بحث ریشه در فرهنگ ما ایرانی ها دارد و فقط تاریخی نیست.

از دوستان کسی مطالبی که در روزنامه پرتغالی درباره پیامبر اسلام در کنار کاریکاتور مطرح شده بود میداند؟ فکر کنم بدونید که کل اون تصویر و متن کنارش خطاب به ایران بود که البته قید هم شده بود درش!

اونجا هم همین بیماری فرهنگی بود که در مذهب مطرح شده بود. البته توهین به مقدسات ما کار ناشایستی بود که انجام شده بود اما مسئله رویاپردازی و تولید داستان برای اسطوره های مذهبی چیزی است که این روزها حتی خود مراجع دینی هم آن را نهی کرده و نادرست معرفی می کنند.

اثبات حرف من در این مورد را هم بروید در کتاب های مساجد و زیارت گاه ها شاهد باشید. که اون ساده ترین نمونه رویاپردازی و تولید محتوا و نسبت دادن دروغینش به اسطوره ها (آنجا مذهبی) میباشد.

همینطور انبوه داستان ها که با ساده ترین بررسی ها میشود دریافت اصلاً با زمان حکومت آن پادشاه همخوانی نداشته است، اما ملت بدون داشتن علم کافی، باز همان تولید محتوا ....

حفظ اسطوره های تاریخی، چیزی غیر از گنده کردن ایشان است! بلکه حفظ ارزش های ایشان است.
- - - - -

در مورد اون دوست آمریکایی من، اهل سیاست نبود زیاد، البته یه بار باهاش در مورد احمدی نژاد صحبتی داشتم، البته اون زمانی که دکتر رفتن دانشگاه اونها (آخه در همون دانشگاه مدرس هست) این دوست من اصلاً آمریکا نبود و رفته بود کانادا برای ...

مقصود اینه که آدم سیاسی محوری نبود که دشمنی بکند. تازه خیلی از تاریخ ما خوشش میومد و گفتم که اساس دوستی ما وبلاگ من درباره تاریخ ایران در پاسخ به فیلم 300 بود. اون هم جزو امضا کننده های تومار تاریخ دانانی بود که موجب معذرت خواهی تولید کنندگان فیلم 300 شد.

موضوعی که اشاره کرده، واقعیت دارد، چه در مسائل تاریخی، چه در مسائل مذهبی و ...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mil@d,

خوب فکر نکنم زیاد سیاسی شود، آخه این بنده خدا اونجا هر چی ایرانی دیده، مخالف جمهوری اسلامی و قدری شاه محورانه بودند. این تعجب کرده بود که ایرانی هایی که دیده از فاجار و رضاخان خوششون میاد و بهشون افتخار میکنند!

میگفت، اگر در ایران نوین دوره ای قابل افتخار باشه پر افتخار ترین دوره حکومت ایران نوین را باید دوران زندیه دانست.
ما هم غیرتی روی جمهوری اسلامی :-?

خیلی وقته ازش خبری ندارم. یه پسر داشت، 2 سال از من کوچیک تر بود :grin: یه دختر هم سن سال من هم داشت :-)
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 40 بار

پست توسط پارس3000 »

ایران یه بازی باحال رایانه ای ساخته به نام گرشاسب به زودی میاد بازار تو نمایشگاه کلن فکا وا مونده بود یه نشریه امریکایی نوشته بود ای کاش ما هم میتوستیم درباره تریخمون بسازیم در حالیکه فقط روی ارتش [عصر حاضر] سرمایه گذاری میکنیم تو سایتهای بازیهای رایانه ای نوشته
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 84 بار

پست توسط nemo »

زمونه عوض شده دوستان !

قدیم ندیما واسه چنین حرکت کوچکی حکم اعدام میدادن اما امروزه وقتی یک جاسوس هسته ای (سابق) رو علنآ دستگیر می کنند و حتی خودش هم به محکومیت اش اعتراف میکنه اما بعضی افراد تا پای مرگ ازش حمایت می کنند تا جایی که حتی قاضی هم نمی تونه براش حکم محکمی ببره و ایشون راست راست راه میره و با کوسه عکس یادگاری میندازه !
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”