ماجرای عجیب اعدام نماینده ایران در مذاکره با روم

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

Re: ماجرای عجیب اعدام نماینده ایران در مذاکره با روم

پست توسط Achilles »

Mil@d نوشته شده:
ت شما ایرانی ها احتمالاً به خاطر وطن پرستی افراطی هست که همیشه تاریک ترین نقاط تاریخ خودتون را جزو افتخارات می دونید.

نصفه ننویس! :razz:
نقاط تاریک از نظر اون بابا چی بود؟ :-(

بذار من بهت بگم عزیزم؛

یکی از اون نقاط تاریک از نظر آمریکاییها، جنگ 8 ساله است که با تشویق و کارگردانی آمریکاییها برای تحقیر ایرانیان بپا شد، ولی ایرانیها از اون با نام "دفاع مقدس" یاد میکنند.

حالا که بحث به اینجا رسید، میخوام ذهنیت آمریکاییها رو براتون باز کنم که ببنید چقدر مسخره اس:

آمریکاییها فکر میکنن اگر اونا نبودن، الان دنیا این شکلی نبود.

یعنی مثلا هواپیما و اینترنت نبود و دنیا به پیشرفتگی و زندگی براحتی امروز نبود.

بعد از بقیه انتظار دارن که این نقش بزرگ آمریکا! در پیشرفت و نجات دنیا رو درک کنند و بخاطرش به اونا باج بدن!

البته این موضوع تا حدودی درسته، ولی نه به این شدت.

این دقیقا مثل این میمونه که چون ما ایرانیها الکل رو کشف کرده ایم، از آمریکاییها بخاطر مشروب خواریشون انتظار داشته باشیم که از ما بخاطر کشف الکل ممنون باشن و بما باج بدن!

چون اگر ما ایرانیها نبودیم، امروز اونا مشروب برای نوشیدن نداشتن و دنیا امروز برای آمریکاییها به این قشنگی نبود!

بنظر مسخره میاد، ولی باور کنید عین واقعیته.
آخرین ويرايش توسط 1 on Achilles, ويرايش شده در 0.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

Achilles,

فکر نکنم درست گفته باشید. من نه فقط با آمریکایی بلکه در ملیت های مختلف دیگر هم دوستان زیادی دارم آن هم بیشتر در همین حوزه بحث های اجتماعی که تمدن ها نیز زیر مجموعه اون هست. اما هیچ وقت رگه های از این طرز فکر در ایشان ندیدم. :-( احتمالاً این چیزی هست که در ذهن خودتون از دیدگاه اونها ترسیم کردید.  
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

وطن یعنی همه دنیا..........

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 41 بار
سپاس‌های دریافتی: 180 بار

پست توسط mahshid.M »

oweiys نوشته شده:وطن یعنی همه دنیا..........

یعنی چی اونوقت؟؟!تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

mahshid.M نوشته شده:
oweiys نوشته شده:وطن یعنی همه دنیا..........

یعنی چی اونوقت؟؟!تصویر

اگه قدری فکر میکردید متوجه میشدید/ یعنی رومی و ایرانی و ............همه و همه انسانیم و نوع دوست و کشتن یک نفر به خاطر اینکار یعنی تعصب و برتری یه قوم به دیگری مسخره است.

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

,

حضرت محمد (ص):

نیمی از عمر خود را صرف وطن و نیم را صرف انسانیت کنید تا سرزمین ها آباد و دلها شاد گردد.

فکر کنم این خلاف اینترناسیونال بودن است. اگر وطن پرستی نباشد، خیلی پیوند ها گسسته میشود که تنها با وجود احساس وطن پرستی است که آن پیوند ها پا برجاست. افراط و تفریط در هر چیزی ناپسند است. نه وطن پرستی افراطی و نژاد پرستی، نه جهانی شدن!

میانه داری درست است.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

به نظر من حضرت محمد(ص) نیمی از عمر خودش را صرف مبارزه با تعصب و جاهلیت /و نیم دیگر را صرف استوار کردن پایه های دین کرد.

وطن برای پرستش نیست وطن برای دوست داشتن آب و خاک/ فرهنگ هویت و .........و از همه مهمتر همنوع دوستی است.جهانی شدن موضوع دیگری است که مربوط به اقتصاد میشود و دستاویز و بهانه آن (جمله وطن یعنی همه دنیا)است.

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Achilles »

Negar.int نوشته شده: Achilles,

فکر نکنم درست گفته باشید. من نه فقط با آمریکایی بلکه در ملیت های مختلف دیگر هم دوستان زیادی دارم آن هم بیشتر در همین حوزه بحث های اجتماعی که تمدن ها نیز زیر مجموعه اون هست. اما هیچ وقت رگه های از این طرز فکر در ایشان ندیدم. :-( احتمالاً این چیزی هست که در ذهن خودتون از دیدگاه اونها ترسیم کردید.   

نه دوست من، این ساخته و پرداخته ذهن من نیست.

شما اگر مقاله های دکتر امیر احمدی رو خوانده باشید، متوجه میشوید که تنها من نیستم که یه همچین طرز فکری دارم.

البته ایشون به این شوری موضوع رو مطرح نمیکنن، ولی اگه بخواهیم با عینک سیاه بینی که اون استاد تاریخ آمریکایی هم به چشم داشتند به قضیه نگاه کنیم، داستان همینی میشه که براتون ترسیم کردم.  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

Achilles,

عینک سیاه بینی ؟

فکر می کنم لازم هست مطالعات بیشتری کرد پیش از نظر دادن در مورد دیدگاه دیگران.

آقای X میگوید نظر من گزینه 2 است.

حالا ما هی اصرار کنیم که آقای X گزینه 1 را انتخاب کرده است. بر فرض همه ما هم این را باور کنیم که آقای X گزینه 1 را انتخاب کرده، اما این اثری در واقعیت و انتخاب اون نداره، انتخاب اون گزینه 2 بوده نه 1.

حالا حکایت ما هست. آنچه واقعیت داره با چیزی که شما مدعی اون هستید خیلی فاصله داره، حالا ما هی اصرار برش بورزیم، اما اثری در واقعیت ندارد.

ضمناً جنگ ما در مقابل عراق هرگز از نظر اونها نقطه تاریک نیست و همیشه به خاطر این جنگ ایران تشویق شده است! این را که دیگه از هر منبعی میتونید مشاهده کنید، از سایت های حقوق بشر گرفته تا سایت های نظامی و ... . همه جنگ را حادثه ای بزرگ و سازنده برای ایران توصیف کرده اند. پس حالا ما بیایم هی بگیم نه اون ها جنگ ما را تاریک می دونن؟

اینکه اونها اون زمان طرف مقابل ما بوده اند و جانب اون را گرفتند نادرست نیست، اما بد نیست به آمار های کمک های کشورهای مختلف به ایران در زمان اون جنگ نگاهی داشته باشید.

کمک های دو جانبه روسیه به ایران و عراق، کمک های آمریکا ! به ایران و عراق. به آمار های رسمی رجوع کنید. هر کشور تنها به دنبال منافع خودش بوده است، اما رفتار ما را نیز برای خود قابل توجیح و صحیح میدانند.

فکر کنم بهتر است مطالعات وسیع داشت و همینطور کمی تجربه کسب کرد در زمینه تحلیل و بعد به تحلیل پرداخت.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Achilles »

Negar.int نوشته شده:

عینک سیاه بینی ؟

فکر می کنم لازم هست مطالعات بیشتری کرد پیش از نظر دادن در مورد دیدگاه دیگران.

آقای X میگوید نظر من گزینه 2 است.

حالا ما هی اصرار کنیم که آقای X گزینه 1 را انتخاب کرده است. بر فرض همه ما هم این را باور کنیم که آقای X گزینه 1 را انتخاب کرده، اما این اثری در واقعیت و انتخاب اون نداره، انتخاب اون گزینه 2 بوده نه 1.

اتفاقا من هم اطمینان دارم که دیدگاه آقای X (بخوانید استاد تاریخ آمریکایی) همونی هست که شما فرمودید.

و اینکه دیدگاه من هم همونی هست که خدمتتون عرض کردم، و همینطور اطلاع دارم که دیدگاه صاحبنظرانی که مطالعاتی بسیار وسیعتر از حد تصور شما دارند هم، دیدگاهی نزدیک باینجانب دارند.

Negar.int نوشته شده:

عینک سیاه بینی ؟

ضمناً جنگ ما در مقابل عراق هرگز از نظر اونها نقطه تاریک نیست و همیشه به خاطر این جنگ ایران تشویق شده است! این را که دیگه از هر منبعی میتونید مشاهده کنید، از سایت های حقوق بشر گرفته تا سایت های نظامی و ... . همه جنگ را حادثه ای بزرگ و سازنده برای ایران توصیف کرده اند. پس حالا ما بیایم هی بگیم نه اون ها جنگ ما را تاریک می دونن؟

مزاح میفرمایید، تشویق بخاطر چه ؟ بخاطر اینکه جوانان ما در جنگ خیلی خوب کشته میشدند؟

یا برای اینکه ایرانیها پولهای خود را برای خرید اسلحه خیلی شیک به خزانه ایشان واریز میکردند؟

چطور حادثه بزرگی است این جنگ که کشورها برای جلوگیری از فرو رفتن بکام آن میلیاردها دلار از بودجه خود را به آن اختصاص میدهند؟

بله رشادت جوانان ما و تاکتیکهای ناشناختهء ایرانیان در زمان جنگ حیرت کاشناسان نظامی را برانگیخت، و دانستن اینکه جنگ باعث پیشرفت میشود کار سختی نیست. ولی مثل اینکه شما متوجه موضوع مورد بحث من نشدی.

Negar.int نوشته شده:

فکر کنم بهتر است مطالعات وسیع داشت و همینطور کمی تجربه کسب کرد در زمینه تحلیل و بعد به تحلیل پرداخت.

ای بچشم، همین مونده بود که شما بمن بگی که چه موقع تحلیل کنم.

دوست داری پیش کدوم یکی از دوستان خارجی! شما تجربه کسب کنم و مانند طوطی دیدگاه اونها رو برای هموطنانم بازگو کنم؟!

خدارا شکر گذارم که مطالعات من و خیلی های دیگه در ایران با آن مطالعات باصطلاح وسیع مورد نظر شما فرسنگها فاصله دارد، چون اگر چنین نمی بود اینروزها صدای آمریکا و بی بی سی این مطالعات وسیع رو با خرج میلیونها دلار بخورد ما ایرانیها نمیدادند.

دیگر دلیلی به ادامه بحث نمیبینم و میدان نظرات رو به دیگر دوستان واگذار میکنم.

با پوزش  
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط زیم »

Achilles نوشته شده: 
Negar.int نوشته شده:

اتفاقا من هم اطمینان دارم که دیدگاه آقای X (بخوانید استاد تاریخ آمریکایی) همونی هست که شما فرمودید.
و اینکه دیدگاه من هم همونی هست که خدمتتون عرض کردم، و همینطور اطلاع دارم که دیدگاه صاحبنظرانی که مطالعاتی بسیار وسیعتر از حد تصور شما دارند هم، دیدگاهی نزدیک باینجانب دارند.
Negar.int نوشته شده:
اینکه دیدگاه من هم همونی هست که خدمتتون عرض کردم، و همینطور اطلاع دارم که دیدگاه صاحبنظرانی که مطالعاتی بسیار وسیعتر از حد تصور شما دارند هم، دیدگاهی نزدیک باینجانب دارند.
.

ای بچشم، همین مونده بود که ..............
با پوزش  

دارید میجنگید یا بحث میکنید؟ صاحبنظران دیدگاهشون همیشم صحیح نیست بهتر بنود که یکم احترام به هم میگذاشتید از شما بعیده.این کارا خوب نیست/ ادبیات من بیشتر مواقع قشنگ و روونه(مهدیجان شاهد است) شما هم قدری ....با تشکر
آخرین ويرايش توسط 1 on زیم, ويرايش شده در 0.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

Achilles,

عرض کردم، باید مطالعات خود را بیشتر کنیم.

نکته جالب توجه، دیدگاهی است که شما نسبت به من پیدا کردید. قدری روشن کننده علت داشتن آن دیدگاه نسبت به آقای X هست.

بنده تنها عضو خانواده هستم که هیچ وقت علاقه ای به ماهواره نداشتم، همیشه هم مخالفش بوده و هستم. حالا شما بنده را راوی طوطی وار شبکه ها VOA و ... دانسته اید، این هم نمونه دیگری از آقای X شما هست.

زود قضاوت نکنید که هرچند ممکن است درست باشد اما از ارزش شما خواهد کاست. اما قضاوتی که از روی تدبیر باشد حتی اگر درست هم نباشد، بر ارزش شما خواهد افزود.

به قول دوستمان، جنگ و جدل شیوه عاقلان نیست، من توصیه میکنم، قدری بیشتر مطالعه کنیم. آیا این بد است؟ آن n% دانش خود را به n% + 1 تبدیل کنیم. این که نادیده گرفتن دانش شما یا ... نیست، دیگر عصبانی شدن ندارد،  
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”