بدون شرح
[External Link Removed for Guests]
عكس:تيم فوتبال زنان وهابي
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 4147 بار
- سپاسهای دریافتی: 2180 بار
عكس:تيم فوتبال زنان وهابي
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
Re: عكس:تيم فوتبال زنان وهابي
واقعا که آدم نمیدونه چی بگه!!!
من کاری ندارم و وهابیت رو محکوم میکنم اما یه مطلبی هست و اون اینه که اینا بند به بند آیات قرآن رو (مثلا"
) رعایت میکنند.
چون در قرآن داریم که خدا به پیامبر دستور میدهد که به زنانت بگو از پشت پرده با مردان سخن بگویند. والان ما می بینیم که اینها و طالبانی ها هم همین کار رو میکنن و زنانشون نقاب دارن!!!
یا مثلا آیه داریم که مشرکان رو به قتل برسونید و اونها با نسبت دادن ما شیعیان به مشرک بودن این کار رو میکنن!
مشکل وهابیت تفسیر نا درست از قرآن هست!
و مشکل دیگری هم که دارن این هست که مسائل فقهی شان رو از همان ائمه خودشان دارند و تغییر و بروز کردن رو جایز نمیدونن!
من کاری ندارم و وهابیت رو محکوم میکنم اما یه مطلبی هست و اون اینه که اینا بند به بند آیات قرآن رو (مثلا"

چون در قرآن داریم که خدا به پیامبر دستور میدهد که به زنانت بگو از پشت پرده با مردان سخن بگویند. والان ما می بینیم که اینها و طالبانی ها هم همین کار رو میکنن و زنانشون نقاب دارن!!!
یا مثلا آیه داریم که مشرکان رو به قتل برسونید و اونها با نسبت دادن ما شیعیان به مشرک بودن این کار رو میکنن!
مشکل وهابیت تفسیر نا درست از قرآن هست!
و مشکل دیگری هم که دارن این هست که مسائل فقهی شان رو از همان ائمه خودشان دارند و تغییر و بروز کردن رو جایز نمیدونن!
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
جای تعصف داره ...
این سایت های شیعه با چه هدفی دیگران را به سخره گرفته اند؟ بردن عابروی شیعیان؟
مسخره کردن آنها، هیچ کسر شانی ازشون نمیکنه فقط خودمون را کوچیک کرده ایم. نه فقط در تمام آموزه های دینی اسلام و دیگر ادیان بلکه حتی مکاتب غیر الهی هم سخره گرفتن دیگران را از زشت ترین کارها دونستن.
من بسیار شرمنده هستم از هم مسلک بودن با چنین افرادی ...
این سایت های شیعه با چه هدفی دیگران را به سخره گرفته اند؟ بردن عابروی شیعیان؟
مسخره کردن آنها، هیچ کسر شانی ازشون نمیکنه فقط خودمون را کوچیک کرده ایم. نه فقط در تمام آموزه های دینی اسلام و دیگر ادیان بلکه حتی مکاتب غیر الهی هم سخره گرفتن دیگران را از زشت ترین کارها دونستن.
من بسیار شرمنده هستم از هم مسلک بودن با چنین افرادی ...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12101 بار
- تماس:
کاملا با نگار موافقم ! و در ضمن آیا برای چنین موضوع مسخره ای باید یک تایپیک ایجاد بشه ؟!
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون