پسر 24ساله عاشق پیرزن 82 ساله شد و ازدواج کردند!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

پسر 24ساله عاشق پیرزن 82 ساله شد و ازدواج کردند!

پست توسط Parsa84 »

[COLOR=#92d050]درودتصویر
پس از یک هفته مرخصی اجباری (یک هفته تحریم از سنترال) دوباره در خدمت شما دوستان هستم.

حتما شنیدید که عشق همه کارهای غیرممکن را ممکن می‌کند، درمورد این پسر هم این جمله صدق می‌کند.
24reynaldo vavekche سال دارد که عاشق یک زن 82 ساله با نام Adelfa Volpesle شد و باهم ازدواج کردند! تصویر 

این زوج عاشق در آرژانتین زندگی می‌کنند و برای ماه عسل خود به برزیل و اسپانیا سفر کرده بودند. تصویر 

این خانم 82 ساله از دوستان خانوادگی این پسر بوده و هنگامی که مادر این پسر می‌میرد عشق این دو شکل می‌گیرد و به یکدیگر علاقمند می‌شوند و هیچ چیزی باعث نمی‌شود که تفاوت سنی 58 ساله ایندو باعث بوجود آمدن مشکلی برایشان بشود.

[External Link Removed for Guests] 

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

Re: پسر 24ساله عاشق پیرزن 82 ساله شد و ازدواج کردند!

پست توسط حسن2568 »

سلام چند سال پيش هم تو مالزي يك جوان 34 ساله با يك پيرزن نزديك به 100 ساله ازدواج كرده بود
در اين مورد هم احتمالا بايد ليست اموال پيرزن رو بررسي كنند :)
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”