سفارشات امام رضا علیه السلام

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1394 بار
سپاس‌های دریافتی: 2882 بار
تماس:

پست توسط Takhrib Chi »

آیا نمی‌دانی اعمال شیعیان هر صبح و شام به ما عرضه می‌شود؟
اگردر اعمال آنها تقصیری مشاهده کنیم از خداوند گذشت و بخشش برای آنان طلبمی‌کنیم و اگر پرونده عالی باشد و اعمال نیکو در آن ثبت شده باشد توفیقاتبیشتر و شکر الهی را برای آن نیکوکار تقاضا می‌نماییم.عبدالعظیم حسنیمی‌گوید که حضرت رضا(علیه السّلام) به او فرمودند:ای عبدالعظیم؛ از طرف منبه دوستانم سلام برسان و به آنها بگو: شیطان را بر خود مسلّط نکنند. وایشان را دستور بده به راست‌گویی و امانت‌داری، و امر کن که سکوت را پیشهخود سازند و از مجادله با یکدیگر خودداری کنند، با روی خوش یکدیگر راملاقات کنند، و به زیارت هم بروند که همانا این عمل باعث تقرّب به منمی‌باشد. درّنده خویی نداشته باشند که بخواهند یکدیگر را پاره کنند.زیرامن قسم یاد کرده‌ام که هر که چنین کند و یکی از دوستان مرا خشمگین سازد ازخدا بخواهم که او را در دنیا به عذاب سختی گرفتار کند و در آخرت از گروهزیان‌کاران باشد.(1)

مناقب حضرت امام رضا علیه السّلام

ابن شهر آشوب(ره) در کتاب مناقب از موسی بن یسار نقل کرده است که گفت:بههمراه حضرت رضا(علیه السّلام) بودم، هنگامی که نزدیک دیواره‌های شهر طوسرسیده بودند، ناگهان صدای ناله و فریادی شنیدم و به دنبال آن صدا رفتم،دیدم جنازه‌ای است، همین‌که چشمم به جنازه افتاد، آقا و سرورم را دیدم کهمی‌خواهند از اسب پیاده شوند، سپس طرف جنازه آمدند و آن را بلند کردند وهمانند برّه‌ای که مادرش را در بر می‌گیرد و به او می‌چسبد جنازه را دربرگرفتند، آنگاه به من رو کردند و فرمودند:ای موسی بن یسار! هر کس جنازهدوستی از دوستان ما را تشییع کند، از گناهان خارج می‌شود مانند روزی که ازمادر متولّد شده است و هیچ‌گونه گناهی ندارد.و چون جنازه را کنار قبرنهادند، دیدم آقا و سرورم جلو آمدند و مردم را کنار زدند تا میت برای آنحضرت پدیدار شد، دست مبارک خود را بر روی سینه او نهاده، فرمودند:ای فلانبن فلان! تو را بشارت باد به بهشت، و بعد از این ساعت دیگر هراس و وحشتینخواهی داشت.
و من که این رفتار حضرت و فرمایش ایشان را درباره آن شخص شنیدم، عرض کردم:فدایت شوم، آیا این مرد را می‌شناسید؟ به خدا قسم این سرزمینی است کهقبلاً در آن قدم نگذاشته‌اید؟ به من فرمودند:ای موسی بن یسار! آیانمی‌دانی اعمال شیعیان هر صبح و شام به ما عرضه می‌شود؟ اگر در اعمال آنهاتقصیری مشاهده کنیم از خداوند گذشت و بخشش برای آنان طلب می‌کنیم و اگرپرونده عالی باشد و اعمال نیکو در آن ثبت شده باشد توفیقات بیشتر و شکرالهی را برای آن نیکوکار تقاضا می‌نماییم.(2)

پی‌نوشتها

1 . الإختصاص، ص 240؛ مجلسی، بحارالانوار، ج 49، ص230، ح 27؛ المستدرک، ج 9،ص 102، ح 8.
2 . مناقب ابن شهر آشوب، ج 4، ص 341؛ مجلسی، بحارالانوار، ج 49، ص 98، ح13؛ المستدرک، ج 12، ص164، ح9؛ بحرانی، مدینه المعاجز، ج 7، ص 228، ح 179.

ماهنامه موعود شماره 82

منبع:[External Link Removed for Guests]
ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگارتصویر ما داغ دل را گذارد مرهمی.
http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”