,
من از شما ناراحت نیستم. هم عقیده نبودن، توهین کردن در حد عادی و ... دلایل خوبی برای ناراحت شدن نیست از نظر من.
اما تمسخر، کار ناشایستی است که مطالب شما ته مزه آن را داشت و این شاید ارزش ناراحت شدن را دارد.
تمرین کنید، حتی اگر مخاطب شما در پایین ترین سطح ممکن از سواد است، جای تمسخر وی را روشن کنید. این رفتار بزرگ منشی شما را اثبات میکند و تمسخر کردن بیانگر نوعی ... است.
بحث بی ربط است و شبیه کل کل شخصی. اگر در مورد تحلیل من سوالی داشتید بپرسید، پاسخ بشنوید، یا بپذیرید یا رد کنید، اما تمسخر نکنید.
ادعای اشپیگل: احتمال خیانت اتمی اسد وهشدار ایران و کره شمالی
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: ادعای اشپیگل: احتمال خیانت اتمی اسد وهشدار ایران و کره شمالی
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- تماس:
پیرو یادداشتی که کرده بودیم.
چند خبر که لینکشون را گذاشتم، به نظر تا اینجا روی مسیر پیش بینی شده من حرکت ها پیش رفته...
اظهار لطف روزنامه ترک به رئیس جمهور ایران ...
[External Link Removed for Guests]
آغاز عملی شدن قراردادها و ...
اخبار مرتبط خیلی زباد هست، اما این دو تا، بیش از همه مصداق اون مسئله بود که من گفتم. خصوصاً تحریک افکار عمومی در جبهه مواق احمدی نژاد توسط روزنامه های ترک، که این روشنگر نفوذ ایران است و اینکه ایران از موضع قدرت پا به ترکیه گذاشته است.
مسیر را با هم به مرور زمان بررسی خواهیم کرد.
چند خبر که لینکشون را گذاشتم، به نظر تا اینجا روی مسیر پیش بینی شده من حرکت ها پیش رفته...
اظهار لطف روزنامه ترک به رئیس جمهور ایران ...

آغاز عملی شدن قراردادها و ...
اخبار مرتبط خیلی زباد هست، اما این دو تا، بیش از همه مصداق اون مسئله بود که من گفتم. خصوصاً تحریک افکار عمومی در جبهه مواق احمدی نژاد توسط روزنامه های ترک، که این روشنگر نفوذ ایران است و اینکه ایران از موضع قدرت پا به ترکیه گذاشته است.
مسیر را با هم به مرور زمان بررسی خواهیم کرد.
- تماس:
ادامه میدهیم ...
در غزه وضعیت محمود عباس آن طور که تمایل طرف صهیونیستی بود پیش نرفت در نتیجه:
نه فقط سوریه از ما جدا نشد، بلکه جناب حریری (در لبنان) هم که حزب الله را نادیده گرفته بود در جریان انتخاب کابینه، حالا یک دفعه باز شجاع شده و با سید حسن دیدار کرده و قرار مجدد جهت تشکیل دولت وحدت ...
اجلاس در کشور ترک ها هم که به خوبی برگزار شد.
به عبارت روشن، در این سمت ایران در وضعیت مناسب قرار دارد، همانطور که پیش بینی میشد، تمرکز ایران روی پاکستان است، باز چند خبر جالب ...
[External Link Removed for Guests] جماعت اسلامی پاکستان کشورش را تحت اشغال سازمان آمریکایی بلک واتر توصیف کرد و هشدار داد که سفارت آمریکا درصدد تاسیس یک شبه پنتاگون در اسلام آباد است.
[External Link Removed for Guests] اسلم بیگ ژنرال بازنشسته پاکستانی هشدار داد که کشورش با یک توطئه جهانی رو به رو است.
و در مقابل موضوع ایران:
ماشاءالله شاکری سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان از وجود دست های پنهان برای بر هم زدن روابط حسنه بین تهران - اسلام آباد خبر داد.
و روز به روز اوضاع وخیم تر، انفجارها بشتر و تلاش دو کشور X , Y جهت نفوذ به این کشور (از نظر امنیتی و استراتژیک)
راستی جالب تر از همه طرف آمریکایی است: مشکل ما از اول هم افغانستان نبوده (محتوا اینطور بود که مشکل پاکستان بوده و هست)
ماجرای ایران و عربستان در یمن، بیشتر یک فریب سیاسی است از طرف ..
همه چیز در پاکستان در حال رقم خوردن است و شاید هنوز ترکیه.
اگر باز خبر مرتبط قابل توجهی بود خواهم گفت.
در غزه وضعیت محمود عباس آن طور که تمایل طرف صهیونیستی بود پیش نرفت در نتیجه:
نه فقط سوریه از ما جدا نشد، بلکه جناب حریری (در لبنان) هم که حزب الله را نادیده گرفته بود در جریان انتخاب کابینه، حالا یک دفعه باز شجاع شده و با سید حسن دیدار کرده و قرار مجدد جهت تشکیل دولت وحدت ...
اجلاس در کشور ترک ها هم که به خوبی برگزار شد.
به عبارت روشن، در این سمت ایران در وضعیت مناسب قرار دارد، همانطور که پیش بینی میشد، تمرکز ایران روی پاکستان است، باز چند خبر جالب ...
[External Link Removed for Guests] جماعت اسلامی پاکستان کشورش را تحت اشغال سازمان آمریکایی بلک واتر توصیف کرد و هشدار داد که سفارت آمریکا درصدد تاسیس یک شبه پنتاگون در اسلام آباد است.
[External Link Removed for Guests] اسلم بیگ ژنرال بازنشسته پاکستانی هشدار داد که کشورش با یک توطئه جهانی رو به رو است.
و در مقابل موضوع ایران:
ماشاءالله شاکری سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان از وجود دست های پنهان برای بر هم زدن روابط حسنه بین تهران - اسلام آباد خبر داد.
و روز به روز اوضاع وخیم تر، انفجارها بشتر و تلاش دو کشور X , Y جهت نفوذ به این کشور (از نظر امنیتی و استراتژیک)
راستی جالب تر از همه طرف آمریکایی است: مشکل ما از اول هم افغانستان نبوده (محتوا اینطور بود که مشکل پاکستان بوده و هست)
ماجرای ایران و عربستان در یمن، بیشتر یک فریب سیاسی است از طرف ..

اگر باز خبر مرتبط قابل توجهی بود خواهم گفت.