هشدار درباره فتنه انگیزی جدید رسانه های سعودی الوطن: تجاوز مزدوران ایرانی به مرزهای عربستان! نظامیان الحوثی که با دولت یمن می جنگند با حمله به نیروهای مرزبانی عربستان در جنوب این کشور ، یک نفر از نیروهای سعودی را کشته و 11 نفر دیگر را زخمی کردند. عصر ایران - شبه نظامیان الحوثی که با دولت یمن می جنگند با حمله به نیروهای مرزبانی عربستان در جنوب این کشور ، یک نفر از نیروهای سعودی را کشته و 11 نفر دیگر را زخمی کردند.
به گزارش عصر ایران، این گروه همچنین با انتشار بیانیه ای ضمن تایید این خبر، قتل نیروی مرزبانی سعودی را برعهده گرفتند.
پس از این حادثه برخی از رسانه های عربی و سعودی سعی کردند ایران را مسئول این حادثه معرفی کنند.
از این جمله می توان به روزنامه الوطن چاپ ریاض اشاره کرد که عنوان نخست خود را اینگونه منتشر کرد: "تجاوز مزدوران ایران به مرزهای جنوبی ما".
در این خبر آمده است: این تیراندازی از سوی افراد گروه الحوثی در مرکز مرزی خلد در منطقه جازان در جنوب عربستان سعودی روی داد... ناظران بر خطرناک بودن فعالیت های مزدوران ایران در منطقه اتفاق نظر دارند.
این در حالی است که بزرگنمایی یکی دیگر از روزنامه عربی چاپ لندن از اظهارات محمود احمدی نژاد رئیس جمهور در دیدار با کارگزاران حج درباره اینکه ایران در برابر بدرفتاری با حجاج ایرانی در عربستان سعودی، «تصمیم مناسب» را اتخاذ خواهد کرد؛ موجی از واکنش ها را ایجاد کرد.
یمن نیز از مدت ها پیش با متهم کردن ایران از طریق تریبون های رسمی و غیررسمی به حمایت از معترضان الحوثی به دنبال گره زدن بحران داخلی به خارج از این کشور بوده است.
روزنامه الوطن همچنین در سرمقاله خود نیز با عنوان " هشدار به الحوثی ها ، مزدوران توسعه طلبی ایران" سعی کرد تا این موضوع داخلی یمن را به ایران مرتبط کند.
در این سرمقاله، الحوثی ها مزدوران کوچک طرح های توسعه طلبانه مذهبی ایران توصیف شده که تهران به دنبال معامله با آنها در روند مذاکرات هسته ای خود با قدرت های غربی است.
این مطلب ادامه می دهد: این اقدام الحوثی ها در حمله به مرزبانان سعودی، اقدامی رسانه ای برای تبدیل مسئله ای داخلی به مناقشه ای منطقه ای است تا شاید ایران و عربستان در مقابل هم قرار بگیرند البته ریاض به دنبال روابطی براساس حسن همجواری است.
به نظر می رسد رسانه های سعودی که وابسته به خاندان حکومتی این کشور هستند ، در صدد فتنه انگیزی دیگری هستند و لذا جا دارد مسوولان کشورمان با حساسیت و قاطعیت بیشتری در برابر این خبرسازی های هدفمند و شیطنت آمیز اقدام کنند.
اخیراً نیز برخی رسانه های عرب ، مدعی شده بودند که ایران در صدد تغییر قبله مسلمانان از کعبه به مشهد است. [External Link Removed for Guests]
الوطن: تجاوز مزدوران ایرانی به مرزهای عربستان!!!
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 350 بار
- سپاسهای دریافتی: 1547 بار
الوطن: تجاوز مزدوران ایرانی به مرزهای عربستان!!!
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]
چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]
همه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریم
همه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیم
اگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزار
چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]
همه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریم
همه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیم
اگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزار

-
- سپاسهای ارسالی: 326 بار
- سپاسهای دریافتی: 1085 بار
Re: الوطن: تجاوز مزدوران ایرانی به مرزهای عربستان!!!
حیف که نیروی هوایی و آبتاختی ما ضعیفه وگرنه اگه 1000 تکاوری تو ساحلشون پیاده کنیم همه سعودیها لباس زنونه میپوشن و در میرن عین کویتیها وقت حمله صدام
به نام خالق هستی
باعرض سلام
به نظر من باید یه جوری این عربستان راتنبیه کرد دیگه داره شورش رادر می اره
باعرض سلام
به نظر من باید یه جوری این عربستان راتنبیه کرد دیگه داره شورش رادر می اره

- سپاسهای ارسالی: 2776 بار
- سپاسهای دریافتی: 3436 بار
سلام دوستان این سعودی ها همین واکنش عملی ما رو می خوان تو این دوره باید با پنبه سر برید نه با شمشیر
دوستان عزیز
از این عربستانی های مارمولک خور انتظار دوستی نداشته باشید
دوستان عزیز
از این عربستانی های مارمولک خور انتظار دوستی نداشته باشید

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رود
صحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یاد

- محل اقامت: اردبيل
- سپاسهای ارسالی: 44 بار
- سپاسهای دریافتی: 77 بار
عربستان داره بخاطر اينكه تاثير گذاريش داره تو خاورميانه كم ميشه و ايران جاشو ميگيره ميسوزه اين كاراش هم براي همينه
ما بايد خيلي مواظب باشيم و مستقيم وارد عمل نشيم به نظر من حمايت از الحوثي ها در اولويته
ما بايد خيلي مواظب باشيم و مستقيم وارد عمل نشيم به نظر من حمايت از الحوثي ها در اولويته