پیشنهاد جدید البرادعی: انتقال اورانیوم ایران به ترکیه

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 458
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۸, ۷:۰۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 1547 بار

پیشنهاد جدید البرادعی: انتقال اورانیوم ایران به ترکیه

پست توسط iran12345 »

  پیشنهاد جدید البرادعی به ایران: انتقال اورانیوم ایران به ترکیه!  هر روز با ایرانی ها در ارتباط هستم. آنها به من گفته اند که علاقه مند هستند تا غنی سازی را در خاک خود ادامه بدهند اما من به آنها گفته ام که این خواسته شما موجب به شکست انجامیدن تمام تلاش ها برای حل مسالمت آمیز موضوع هسته ای می شود. عصر ایران – محمد البرادعی مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی برای برون رفت از بن بست کنونی مذاکرات ایران و گروه 1+5 درباره برنامه غنی سازی اورانیوم در ایران ، پیشنهاد جدیدی را مطرح کرده است .

به گزارش عصر ایران ، بر اساس پیشنهاد جدید البرادعی اورانیوم غنی سازی شده در عیار زیر 5 درصد ایران به جای روسیه به ترکیه منتقل می شود .

بنا به گزارش وب سایت " بلومبرگ " البرادعی روز جمعه در مصاحبه با برنامه تلویزیونی "چارلی رز" با ارایه این پیشنهاد گفته است که به دلیل مخالفت ایران با ارسال اورانیوم خود به روسیه و با هدف کاهش نگرانی های غرب درباره برنامه هسته ای ایران می توان اورانیوم غنی شده در این کشور را به ترکیه منتقل کرد.

به گفته البرادعی ترکیه می تواند یک طرف سوم در طرح تبدیل اورانیوم ایران به سوخت هسته ای باشد. بر اساس این پیشنهاد جدید، ایران پس از تحویل اورانیوم به ترکیه، سوخت هسته ای خود را از روسیه تحویل می گیرد.

البرادعی گفت : این پیشنهاد می تواند به کار گرفته شود. ایران منافع زیادی در ترکیه دارد و دولت اوباما از آنجا که آمریکا خیلی با ترکیه راحت است با این پیشنهاد موافقت می کند. البرادعی گفته است : هر چند هنوز این پیشنهاد را به آنکارا ارائه نکرده ام اما با این وجود مطمئنم که ترکیه با این پیشنهاد موافقت می کند.

البرادعی افزود : من هر روز با ایرانی ها در ارتباط هستم. آنها به من گفته اند که علاقه مند هستند تا غنی سازی را در خاک خود ادامه بدهند اما من به آنها گفته ام که این خواسته شما موجب به شکست انجامیدن تمام تلاش ها برای حل مسالمت آمیز موضوع هسته ای می شود.

پیشنهاد پیشین البرادعی بر این مبنا استوار بود که که اورانیوم غنی شده در ایران با مقیاس پائین ابتدا به روسیه منتقل شده و در آنجا تا مقیاس 20 درصد غنی شده و سپس به فرانسه منتقل شده و در آنجا تبدیل به میله سوخت شده و در انتها به ایران تحویل داده شود.

ایران در مذاکرات ماه گذشته میلادی در وین ابتدا موافقت اولیه خود را با این پیشنهاد اعلام کرده بود ، اما در جمع بندی و به هنگام ارایه پاسخ نهایی ایران به این پیشنهاد ، مسئولان ارشد نظام با آن مخالفت کردند .

هنوز موضع دولت ترکیه در زمینه این پیشنهاد البرادعی مشخص نیست اما می توان حدس زد که دولتمردان آنکارا از این پیشنهاد البرادعی استقبال کنند و این پیشنهاد را در جهت افزایش پرستیژ منطقه ای و بین المللی خود بدانند .

جمهوری اسلامی ایران گفته است که غنی سازی اورانیوم در داخل خاک ایران اصل لا یتغیر فعالیت های اتمی کشور است و تا کنون در 7 سال گذشته برای حفظ و حراست از این حق خود چندین قطعنامه تحریمی شورای امنیت ملل متحد را به جان خریده است .     [External Link Removed for Guests]     برامون افت نداره؟ سوخت هسته ای مون رو به کشوری مثل ترکیه تحویل بدیم؟ تصویر 
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   
 
[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر
تصویرهمه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیمتصویر
تصویراگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزارتصویر
 
  
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 983
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۹ دی ۱۳۸۷, ۱۲:۰۵ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 7461 بار
سپاس‌های دریافتی: 7118 بار
تماس:

Re: پیشنهاد جدید البرادعی: انتقال اورانیوم ایران به ترکیه

پست توسط @lirez@ »

يك راه حل ساده اين است كه محموله را در چندين مرحله بفرستند. مثلا اول 100 كيلو بفرستند و در ازاي آن سوخت تحويل بگيرند....و به همين منوال ادامه دهند تا تحويل و دريافت سوخت تكميل شود. احتمال از دست دادن اورانيوم 5 درصد با تعداد مراحل ارائه محموله نسبت معكوس دارد.با اين كار ريسك و خطر پذيري به تعداد محموله هاي تقسيم شده كمتر ميود. با احتساب پارامترهاي ديگر، احتمال خطر تقريبا صفر است
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”