گشت ارشاد از نوع امریکایی!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

قفل شده
-
سپاس‌های ارسالی: 233 بار
سپاس‌های دریافتی: 251 بار

گشت ارشاد از نوع امریکایی!!

پست توسط pinpin747 »

ماندگار از قانونی که امروز باورکردنش آسان نیست. اندازه گیری فاصله زانو تا مایو شنای یک زن جوان سال 1922. بر اساس قانون این فاصله نمیبایست بیشتر از پانزده سانتیمتر باشد. در تصویر بیل نورتون افسر پلیس در ساحل واشنگتن در حال اندازه گیری است.  
  تصویر  

: [External Link Removed for Guests]  
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 41 بار
سپاس‌های دریافتی: 180 بار

Re: گشت ارشاد از نوع امریکایی!!

پست توسط mahshid.M »

پس همه جای دنیا از این خبرها بوده!
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

پست توسط pedmehr »

mahshid.M نوشته شده:پس همه جای دنیا از این خبرها بوده!

البته یه هفتاد هشتاد سال قبل ! تصویر
در روح و جان من میمانی ای وطن
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

pedmehr نوشته شده:
mahshid.M نوشته شده:پس همه جای دنیا از این خبرها بوده!

البته یه هفتاد هشتاد سال قبل ! تصویر

البته یک چندماهی است که خودشون فهمیدن و بساطش را جمع کردند!
این مملکت اینقدر کار ناکرده و واجب نیاز داره که موضوعی چون گشت ارشاد و دو سانت بیرون بودن مو دختر خانم ها همانند سنگریزه ای در برابر کوه مسائلش است!
  بی  
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درود :razz:
نکته جالبی که توجه من رو به خودش جلب کرده این بود که خیلی از انسانها (به خصوص زنان)برای رسیدن به پاره ای از ازادی های فردی و اجتماعی چه الام و رنج هایی رو که متحمل نشده اند!تصویر
حال به هر صورت و هر جا و هر زمان!!تصویر
این سیر ظلم به بانوان در طول تاریخ واقعا برای من به عنوان یک مرد مایه ننگ و شرمه!!
کاش ما هم دست از این ازمون و خطا ها بر می داشتیم (یک مقدار به تجربیات ناموفق دیگران که سال ها قبل ازموده شدند بیشتر توجه می کردیم)و به قول میلاد عزیز به مسائل بسی مهم تر از ان می پرداختیم که روز به روز کمر جامعه خسته ایرانی رو بیشتر و بیشتر خم می کنند!!تصویر
[External Link Removed for Guests]

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

شما چی دارید می گید این چه ازادی اجتماعی هست که خود غربی ها هم میگن که زنان ما ازش ضربه می خورن
یعنی زن باید تمام قسمتهای سکسی و تحریک امیز خودش رو نشون مردا بده تا بگیم ازادی اجتماعی و ... داره
نه برادر عزیز این خودش یک جور اسارته
در ضمن من از خدامونه که گشت ارشاد کاری کنه ولی متاسفانه چن سالیه که بی جربزه شدن والا ما که از خدامونه که جلوی بد حجابا رو بگیرن چون مسلما خواهر این جانب رو نمیتونن بهش گیر بدن
حالا لابد می خواهید بگید که من با دیدن مو یا سینه یا پر وپاچه زن ها طوریم نمیشه و صحیح سالم سر جام میمونم
یک سئوال شما یک دختر محجبه رو بیشتر برمی گردی ونگاه می کنی یا یک دختر بی حجاب رو ؟؟
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

پست توسط Parsa84 »

morteza_1234m نوشته شده:شما چی دارید می گید این چه ازادی اجتماعی هست که خود غربی ها هم میگن که زنان ما ازش ضربه می خورن
یعنی زن باید تمام قسمتهای س__ک____سی و تحریک امیز خودش رو نشون مردا بده تا بگیم ازادی اجتماعی و ... داره
در ضمن من از خدامونه که گشت ارشاد کاری کنه ولی متاسفانه چن سالیه که بی جربزه شدن والا ما که از خدامونه که جلوی بد حجابا رو بگیرن چون مسلما خواهر این جانب رو نمیتونن بهش گیر بدن
حالا لابد می خواهید بگید که من با دیدن مو یا سینه یا پر وپاچه زن ها طوریم نمیشه و صحیح سالم سر جام میمونم
یک سئوال شما یک دختر محجبه رو بیشتر برمی گردی ونگاه می کنی یا یک دختر بی حجاب رو ؟؟

درودتصویر
دوست گرامی

من تنها به این اعتقاد دارم که من پارسا به عنوان یک مرد هیچ گاه به خود اجازه این جسارت را نخواهم داد که برای مادرم , خواهرم و دیگر بانوان جامعه ام تعیین و تکلیف کنم که چه بپوشند و چه نه!!تصویر
شما دوست دارید که یک روز شما را به جرم نپوشیدن گیوه (به جرم پوشیدن کتونی اسپرت!!) و ردا (پوشیدن تی شرت)مورد بازخواست قرار دهند!!?تصویر
من به شخصه هیچ گاه به مسائل شخصی دیگران و به خصوص بانوان با درایت و تحصیل کرده این مرز و بوم دخالت نمی کنم چرا که خواه یا نا خواه انان دیر یا زود به حقوق مسلم خود(از جمله ازادی های فردی) خواهند رسید همان طور که زنان دیگر جوامع رسیدند!!
و فراموش نکنید که سرکوب باعث ایجاد عقده ها و یک نوع مخالفت از نوع نافرمانی مدنی خواهد شد که در دراز مدت حتی ممکن است به نوعی رادیکالیسم و دین & حیا گریزی منجر شود!!تصویر
کاش می شد روزی یک همه پرسی ازادانه از بانوانمان در این زمینه انجام می شد تا بدین وسیله تصمیم گیری در مورد مسائل شخصی را تنها بر عهده خود انها قرار دهیم و بس!!تصویر
[External Link Removed for Guests]

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

morteza_1234m نوشته شده:شما چی دارید می گید این چه ازادی اجتماعی هست که خود غربی ها هم میگن که زنان ما ازش ضربه می خورن
یعنی زن باید تمام قسمتهای سکسی و تحریک امیز خودش رو نشون مردا بده تا بگیم ازادی اجتماعی و ... داره

مطمئنی که در سلامتی کامل به سر می بری؟ :-(
جو سنترال طوریه که کسی زیاد مجادله نمیکنه و بعد از یکی دوپست میکشه کنار!

اگر همچین کامنتی تو [External Link Removed for Guests] نوشته بشه خدا به داد نویسنده اش برسه که چی دربارش نخواهند گفت!تصویر
رفیق من خواسته یا نخواسته توهین زشتی به دخترا پاکدامن و پسران نیکو سرشت ایرانی کردی...
تعریفی از زن ارائه کردی که گویی وسیله ای است در جهت اطفای شهوات مردان... و از مردان نیز طوری حرف زدی که گویی همه دارای بیماری عقده های جنسی هستند!
متاسفمتصویر
  بی  
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 1547 بار

پست توسط iran12345 »

واقعا متاسفم
کسی که بادیدن یک دختر مانتویی و یا آرایش کرده ......... تحریک میشه وای به حال اون جامعه مردی که با دیدن چندتا موی یک خانوم کم حجاب از خود بی خود بشه دیگه چی میشه گفت؟ واقعا چنین افرادی مریض و عقده ای برای جامعه ما خطر داره و بسیار مضره
خدا رو شکر توی خانوادمون ما رو جوری تربیت کردند که نه به با حجابش و نه به بی حجابش چشم درازی و دست درازی کنیم تازه مگه مریض هستیم که به ناموس دیگران با چشم ......... نگاه کنیم اگه چنین افرادی در بین ما زندگی می کنند و هر روز با اونها آداب و معاشرت می کنیم وای به حالمون وای به حالمون................ در چه زمان و چه مکانی و با چه کسانی زندگی می کنیم ای خدا
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر
تصویرهمه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیمتصویر
تصویراگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزارتصویر

New Member
سپاس‌های ارسالی: 291 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط دیگه دیگه »

بنده جهت تکمیل بحث عرض کنم که شیطان(البته اگه منکرش نیستید) همیشه برای وسوسه آمادس!
موضوع این نیست که کسی جنبه نداره با مانتو آنچنانی تحریک میشه! تصویر
صد البته در درجه اول ما باید نفس رو کنترل کنیم ! ولی عامل پدافندی تا چه حد! مثل لبنان هواپیما آزاد بیاد بمبارون کنه بعد بیخیال شی چون میری پناهگاه!!

اگه جامعه ای سالم میخوایم علاوه بر پرورش انسانهایی که خودشون رو کنترل میکنن ، باید شرایط فریب خوردن و از راه بدر شدن این انسانها رو هم مهیا کنیم!

مثلاً لبنان یه چند تا تامکت داشت چه خوب بود!!تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

قفل شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”