: [External Link Removed for Guests]
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
pedmehr نوشته شده:mahshid.M نوشته شده:پس همه جای دنیا از این خبرها بوده!
البته یه هفتاد هشتاد سال قبل !
morteza_1234m نوشته شده:شما چی دارید می گید این چه ازادی اجتماعی هست که خود غربی ها هم میگن که زنان ما ازش ضربه می خورن
یعنی زن باید تمام قسمتهای س__ک____سی و تحریک امیز خودش رو نشون مردا بده تا بگیم ازادی اجتماعی و ... داره
نه برادر عزیز این خودش یک جور اسارته
در ضمن من از خدامونه که گشت ارشاد کاری کنه ولی متاسفانه چن سالیه که بی جربزه شدن والا ما که از خدامونه که جلوی بد حجابا رو بگیرن چون مسلما خواهر این جانب رو نمیتونن بهش گیر بدن
حالا لابد می خواهید بگید که من با دیدن مو یا سینه یا پر وپاچه زن ها طوریم نمیشه و صحیح سالم سر جام میمونم
یک سئوال شما یک دختر محجبه رو بیشتر برمی گردی ونگاه می کنی یا یک دختر بی حجاب رو ؟؟
morteza_1234m نوشته شده:شما چی دارید می گید این چه ازادی اجتماعی هست که خود غربی ها هم میگن که زنان ما ازش ضربه می خورن
یعنی زن باید تمام قسمتهای سکسی و تحریک امیز خودش رو نشون مردا بده تا بگیم ازادی اجتماعی و ... داره
نه برادر عزیز این خودش یک جور اسارته
در ضمن من از خدامونه که گشت ارشاد کاری کنه ولی متاسفانه چن سالیه که بی جربزه شدن والا ما که از خدامونه که جلوی بد حجابا رو بگیرن چون مسلما خواهر این جانب رو نمیتونن بهش گیر بدن
حالا لابد می خواهید بگید که من با دیدن مو یا سینه یا پر وپاچه زن ها طوریم نمیشه و صحیح سالم سر جام میمونم
یک سئوال شما یک دختر محجبه رو بیشتر برمی گردی ونگاه می کنی یا یک دختر بی حجاب رو ؟؟