همه چيز درباره اقوام بلوچ و تركمن

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 484 بار
سپاس‌های دریافتی: 517 بار

Re: همه چيز درباره اقوام بلوچ و تركمن

پست توسط vaispard »

صابر 007 عزيز با عرض سلام
اين طور كه جنابعالي از با حرارت از يك واقعه داخلي ايران صحبت مي كنيد و اون رو مانند يك فتح تاريخي خارجي ها ( تو مايه هاي پيروزي اسكندر بر شاهنشاهي هخامنشي) جلوه ميدين اين شبه ايجاد ميشه كه يا تابعيت كشور ايران رو نداريد يا از مردم ايران تنفر داريد
بايد به محضرتون عرض كنم حتي در دوره امير كبير هم ايران ارتش توانمندي نداشت و بيشتر تكيه دو لت ايران در جنگها بر خوانين و عناصر ايلياتي بود، حتي تلاش عباس ميرزا و قائم مقام فراهاني در بكار گيري مستشاران خارجي نتيجه نداد كه نتيجه آن شكست ارتش عشايري ايران در برابر ارتش منظم و سازمان يافته روسيه و عقد قرار داد تركمانچاي بود ،
در اين جنگ مرو هم كه مي فرمائين بخش علت اصلي شكست حشمت الدوله تكيه بر عوامل محلي بود كه بخش عمده اي از اونها تركمن هم بودند ، كه مي دونيد در حساس ترين موقع نبرد ایل تركمن " سالر" به نيروي دولت خيانت كرد و آنها رو در صحرای بی‌آب و علف تنها گذاشت البته با شناختي كه از وضعيت اون موقع قبايل تركمن (قصد توهين به تركمن هاي عزيز رو ندارم) و موقعيت دولت ايران دارم مطمئن هستم اگر تركمن ها به چنين فتح درخشاني مي رسيدند حتما تا تهران كه چه عرض كنم تا بوشهر هم كسي جلودارشون نبود و حتما در اين سايتها منابعي كه معرفي كردين مشاهده فرمودين كه پس از اين وقايع و با رسيدن نيروي كمكي از تبريز ، وضعيت به نفع دولت قاجار تمام شد و اوضاع در مناطق ياد شده به حالت تعادل رسيد
اما بعد:
ايراني بودن ، فارسي زبان بودن يا شيعه بودن نيست
احساس برادري و نزديكي من به تو برادر تركمن بيشتر از شباهتهاي قومي و مذهبي ام به فارسي زبانهاي شيعه بحرين يا عراق است
ايراني از نظر من اون برادر عربي است كه در خوزستان دوشادوش همه ايرانيان با متجاوزان بعثي جنگيد نه اعضاي گروهك به ظاهر مجاهدين خلق در زير سايه حمايت صدام
برادرهم وطن من اون شهيد ارمني ، آسوري ، زرتشتي، و يهودي است نه فارسي زبان و مسلمان زاده اي كه روز سختي جنگ با الاغ از مرز فرار كرد و حال توي آمريكا و اروپا نشسته و ايران، ايران مي كنه
برادر بزرگوار من (صابر 007 ) زبان فارسي دردوران صفويه و به دست پادشاهان ترك زبان صفوي ور در راستاي وحدت ملي ايران با توجه به منابع غني حكمت و عرفان به عنوان زبان رسمي كشور اعلام شده و نشانه برتري قومي و يا اشغال گري نيست و حتمامي دونيد كه شاعر و عارف بزرگ تركمن " مختومقلي فراقي" همواره از ديوان حافظ به خوبي ياد مي كرده
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 27 بار

پست توسط صابر 007 »

سلام دوست عزيز بنده ايراني هستم و در گنبد كاووس ساكن هستم
قبلا گفتيد در زمان امير كبير ايران داراي ارتش نبود حالا هم داريد داراي ارتش توانمندي نبود درسته كه ارتش ان زمان ايران ضعيفتر از حكومت هاي قبل بود اما به اين معني نيست تعداد سپاهيان ان زمان ايران كمتر از جنگجويان تركمن بود :x
بله بنده به خوبي ميدونم كه ايل سالر خيانت كرد اما اين فقط مربوط به يك دوره از جنگه همون طور كه ميدونيد جنگ مرو چندين سال طول كشيد ولي شكست سپاهيان ايران فقط به دليل خيانت سالر ها نبود در ضمن دليل اصلي جنگ مرو رو هم خودتون ميدونيد

(ايراني از نظر من اون برادر عربي است كه در خوزستان دوشادوش همه ايرانيان با متجاوزان بعثي جنگيد نه اعضاي گروهك به ظاهر مجاهدين خلق در زير سايه حمايت صدام) دوست عزيز در اين سطر خواه نا خواه به من توهين شد
تركمن ها درسال هاي جنگ حدود پانصد هزار جمعيت داشتند (زن-كودك-پير مرد-مرد) كه چهل هزار نفر در اين جنگ شركت كردند عموي بنده در دفاع از ايران به شهادت رسيده ايشون به طور داوطلب در جنگ شركت كردند و هزاران نفر شهيد شدند
فكر ميكنيد با توجه به جمعيت ان زمان تركمن ها ما كم نيرو فرستاديم كم شهيد داديم :-?
كدوم تركمن از جنگ فرار كرده؟
دوست عزيز شايد من نتونستم مطالبم رو به خوبي بنويسيم كه باعث شده فكر كنيد بنده از زبان پارسي و مردم ايران متنفرم اصلا اين طور نيست و بنده به كشورم افتخار ميكنم ولي تاريخ قوم و ملتم رو فراموش نميكنم
با تشكر :razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط vaispard »

صابر 007 عزيز درود بر شما و همه تركمن هاي شريف وطنم
بنده كي گفتم كه بزرگواران تركمن در جنگ تحميلي شركت نكردن ؟
من خودم حتي خاك پاي همه شهدا نمي دونم چه برسه بخوام بي احترامي كنم!!!!!
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط صابر 007 »

از حرفاتون اين طور برداشت كردم
به هر حال اگه اشتباه كردم ببخشيد
در ضمن واقعا اطلاعات زيادي درباره تركمن ها داريد :smile: ايا در اين منطقه زندگي ميكنيد؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط vaispard »

بنده ساكن تهرانمتصویر اما هميشه تركمن ها رو به خاطر سلحشوري و حفظ اصالت هاي قومي و فرهنگيشون تحسين كردمتصویرتصویرتصویر
در دوران سربازي چند تا دوست تركمن داشتم كه خيلي با معرفت بودن و هرجا هستن خدا حفظ شون كنه تصویر
ضمن اين كه به وجود تركمن ها در ايران به عنوان يك قوم اصيل كه ارزشهاي فرهنگي كشورم رو افزايش ميدن ، افتخار مي كنم تصویر
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط صابر 007 »

عكس هايي از تركمن صحرا

[External Link Removed for Guests]1-گنبد كاووس

[External Link Removed for Guests]2-كورس بهاره گنبد

[External Link Removed for Guests]3-دختران تركمن

[External Link Removed for Guests]4-كورس بهاره گنبد

[External Link Removed for Guests]5-دختر تركمن