سخنی با پانترکان خودفروخته و خائن به میهن

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 1547 بار

پست توسط iran12345 »

هم به این بی عرضگی نوبره والا      سال از اشغال آرتمساخ ((قره باغ)) توسط ارمنستان می گذره ولی ارتش بی عرضه و بی خاصیت جمهوری جعلی آذربایجان تا به امروز نتونسته هیچ غلطی بکنه و فقط به طور متمادی به اربابان ((آمریکایی و اسرائیلیش متوسل شده)) بدون اینکه کوچکترین حرکتی در راه بازپس گیری قره باغ کرده باشه، البته چند هفته پیش ایالات متحده آمریکا با زیر فشار قرار دادن ترکیه برای بازگشایی مرزهای این کشور با ارمنستان، دست مزد نوکری و پاچه لیسی کشور جعلی آذربایجان رو داد و ازش بخاطر نوکری همه جورش تشکر به عمل آورد، گفتنیست اگه مرزهای زمینی ترکیه با ارمنستان دوباره باز بشه و اقتصاد ارمنستان رونق بیشتری پیدا کنه ارمنستان تا ابد، قره باغ رو تحت اشغالش نگه خواهد داشت و به ریش جمهوری جعلی آذربایجان خواهد خندید.  
   منظورم از نوشتن اینها تنها و تنها اینه که ایران در بعد از انقلاب اسلامیون، در زمان جنگ      ساله حتی اجازه نداد یک میلیمتر از خاکش جدا بشه با اینکه تمام سران ارتش و نیروی نظامی ((اعم از کوچک و بزرگ)) اعدام و یا به خارج از کشور گریخته و نیروهای مسلح و محافظ کشور به طور کامل از هم پاشیده شده بودند اما باز هم با اون اوضای آشفته و اسفناک اجازه ندادیم حتی یک روستای کوچک هم از ایران عزیز جدا بشه نه نتها اجازه ندادیم بلکه قسمتی از خاک عراق رو که آغارگر جنگ بود رو هم اشغال کردیم و تا نزدیکی های بصره هم پیش رفتیم که البته با وصاتت کشورهای خارجی مناطق اشغالی رو دوباره به عراق پس دادیم، ایران در شرایطی که حتی بند پوتین نظامی هم به ایران نمی فروختند و تمام تسلیحات خریداری شده در زمان شاه به علت تحریم و کمبود قطعات، زمین گیر شده و تمام قدرتهای بزرگ رو در روی ایران ایستاده بودند و همه جانبه عراق رو حمایت و مسلح می کردند باز هم نتونستند هیچ قلطی بکنند چون ((ایرانی جماعت برای کشورش جونش رو که عزیزترین چیز انسان در این کره خاکی هست رو فدا میکنه)) پس از این نوشته ها یک چیز رو به طور آشکار می تونیم به تحلیل ببریم اونم اینه که، که برای دفاع از آب و خاکت باید انگیزه داشته باشی عشق به وطن داشته باشی هر لحظه برای شهید شدن در راه ناموست ((وطنت)) آماده به فدا شدن باشی کشورت رو عین ناموست بدونی نه اینکه      سال متمادی خاک کشورت رو در اشغال بیگانه نگه داری و برای بازپس گیری اون به اربابانت التماس کنی و در آخر هم یک تو دهنی محکم ازشون بخوری واضح تر بگم باید ((مرد)) باشی تا بتونی ناموست رو از تجاوز بیگانه ها نگه داری که اگه شرایط بالایی رو نداشته باشی به وضع اسفناک کشوری به نام جمهوری جعلی آذربایجان خواهی افتاد.  
  پس پانترکان نچندان محترم اول تشیف ببرند و اراضی تحت اشغال ارمنستان رو آزاد کنند و بعد چشم طمع به اراضی آذربایجان و تبزیز بدوزند که البته لازم به ذکر هست ایرانی جماعت چشمی رو که به ناموسش ((کشورش)) چپ نگاه کنه رو از حلقه در خواهد آورد ((حالا به هر شکلی به هر وسیله و به هر روشی که لازم باشه فروگذاری نخواهد کرد))   
  این جور چیزها با دوتا شعار کذایی یاشاسین آذربایجان و نمی دونم چی چی، راه به جایی نمی بره پس باید جیگر داشته باشی تا بتونی از ناموست ((کشورت)) دفاع کنی   
  من به عنوان یک آذری ایرانی نه یک ((ترک)) جانم رو برای سرافرازی ایران بدون کسری از ثانیه فدا می کنم ((جناب به اصطلاح پانترک)) شما چه طور؟ شما هم حاضرید جونتون رو برای هدفتون پیشکش کنید؟  
  من حاضرم همه چیزم رو بخاطر وطنم فدا کنم، تو چطور؟  
  من حاضرم برای یکپارچیگی کشورم ((یک میلیون شهید، جانباز، آزاده، ....... بدم)) تو چطور؟   
  من حاضرم بخاطر وطنم از تمام لذت های دنیوی بگذرم تو چطور؟  
  من حاضرم برای متوقف کردن حرکت تانک دشمن به طرف خاک مقدس کشورم، با نارنجک زیر زنجیر های تانک برم تو چطور؟  
 .................................. 
 اگر تو وطن میفروشی من وطن میخرم چند میفروشی وطن فروش؟ 
 چون من گرانتر از همه میخرم 
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر
تصویرهمه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیمتصویر
تصویراگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزارتصویر

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

Re: سخنی با پانترکان خودفروخته و خائن به میهن

پست توسط Parsa84 »

درودتصویر
واقعا درود فراوان بر شما و غیرت پاک ایرانیتان.تصویر
تا وقتی پاک نژادانی مانند شما از نسل اریا نگهبان این خاک و بوم پر گهر هستند هر تجاوزی به این کشور اهورایی با مشتی فرا اهنین روبرو خواهد شد.تصویر
پیروز و سربلند باشیدتصویر
[External Link Removed for Guests]

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
New Member
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط سوس »

ایران 1234 دمتگرم!!!!! ایول اما اون ارمنیام انسان هستند / برادرای ارامنه رو میگم! نسلکشیشون توسط عثمانیها رو /

توجه شمارو به این شعر جلب میکنم: وطن یعنی سرای ترک تا پارس
New Member
سپاس‌های ارسالی: 155 بار
سپاس‌های دریافتی: 50 بار

پست توسط amir1391 »

[quote="iran12345"]  سخنی با پانترکان خودفروخته و خائن به میهن  

هم به این بی عرضگی نوبره والا      سال از اشغال آرتمساخ ((قره باغ)) توسط ارمنستان می گذره ولی ارتش بی عرضه و بی خاصیت جمهوری جعلی آذربایجان تا به امروز نتونسته هیچ غلطی بکنه و فقط به طور متمادی به اربابان ((آمریکایی و اسرائیلیش متوسل شده)) بدون اینکه کوچکترین حرکتی در راه بازپس گیری قره باغ کرده باشه، البته چند هفته پیش ایالات متحده آمریکا با زیر فشار قرار دادن ترکیه برای بازگشایی مرزهای این کشور با ارمنستان، دست مزد نوکری و پاچه لیسی کشور جعلی آذربایجان رو داد و ازش بخاطر نوکری همه جورش تشکر به عمل آورد، گفتنیست اگه مرزهای زمینی ترکیه با ارمنستان دوباره باز بشه و اقتصاد ارمنستان رونق بیشتری پیدا کنه ارمنستان تا ابد، قره باغ رو تحت اشغالش نگه خواهد داشت و به ریش جمهوری جعلی آذربایجان خواهد خندید.  
   منظورم از نوشتن اینها تنها و تنها اینه که ایران در بعد از انقلاب اسلامیون، در زمان جنگ      ساله حتی اجازه نداد یک میلیمتر از خاکش جدا بشه با اینکه تمام سران ارتش و نیروی نظامی ((اعم از کوچک و بزرگ)) اعدام و یا به خارج از کشور گریخته و نیروهای مسلح و محافظ کشور به طور کامل از هم پاشیده شده بودند اما باز هم با اون اوضای آشفته و اسفناک اجازه ندادیم حتی یک روستای کوچک هم از ایران عزیز جدا بشه نه نتها اجازه ندادیم بلکه قسمتی از خاک عراق رو که آغارگر جنگ بود رو هم اشغال کردیم و تا نزدیکی های بصره هم پیش رفتیم که البته با وصاتت کشورهای خارجی مناطق اشغالی رو دوباره به عراق پس دادیم، ایران در شرایطی که حتی بند پوتین نظامی هم به ایران نمی فروختند و تمام تسلیحات خریداری شده در زمان شاه به علت تحریم و کمبود قطعات، زمین گیر شده و تمام قدرتهای بزرگ رو در روی ایران ایستاده بودند و همه جانبه عراق رو حمایت و مسلح می کردند باز هم نتونستند هیچ قلطی بکنند چون ((ایرانی جماعت برای کشورش جونش رو که عزیزترین چیز انسان در این کره خاکی هست رو فدا میکنه)) پس از این نوشته ها یک چیز رو به طور آشکار می تونیم به تحلیل ببریم اونم اینه که، که برای دفاع از آب و خاکت باید انگیزه داشته باشی عشق به وطن داشته باشی هر لحظه برای شهید شدن در راه ناموست ((وطنت)) آماده به فدا شدن باشی کشورت رو عین ناموست بدونی نه اینکه      سال متمادی خاک کشورت رو در اشغال بیگانه نگه داری و برای بازپس گیری اون به اربابانت التماس کنی و در آخر هم یک تو دهنی محکم ازشون بخوری واضح تر بگم باید ((مرد)) باشی تا بتونی ناموست رو از تجاوز بیگانه ها نگه داری که اگه شرایط بالایی رو نداشته باشی به وضع اسفناک کشوری به نام جمهوری جعلی آذربایجان خواهی افتاد.  
  پس پانترکان نچندان محترم اول تشیف ببرند و اراضی تحت اشغال ارمنستان رو آزاد کنند و بعد چشم طمع به اراضی آذربایجان و تبزیز بدوزند که البته لازم به ذکر هست ایرانی جماعت چشمی رو که به ناموسش ((کشورش)) چپ نگاه کنه رو از حلقه در خواهد آورد ((حالا به هر شکلی به هر وسیله و به هر روشی که لازم باشه فروگذاری نخواهد کرد))   
  این جور چیزها با دوتا شعار کذایی یاشاسین آذربایجان و نمی دونم چی چی، راه به جایی نمی بره پس باید جیگر داشته باشی تا بتونی از ناموست ((کشورت)) دفاع کنی   
  من به عنوان یک آذری ایرانی نه یک ((ترک)) جانم رو برای سرافرازی ایران بدون کسری از ثانیه فدا می کنم ((جناب به اصطلاح پانترک)) شما چه طور؟ شما هم حاضرید جونتون رو برای هدفتون پیشکش کنید؟  
  من حاضرم همه چیزم رو بخاطر وطنم فدا کنم، تو چطور؟  
  من حاضرم برای یکپارچیگی کشورم ((یک میلیون شهید، جانباز، آزاده، ....... بدم)) تو چطور؟   
  من حاضرم بخاطر وطنم از تمام لذت های دنیوی بگذرم تو چطور؟  
  من حاضرم برای متوقف کردن حرکت تانک دشمن به طرف خاک مقدس کشورم، با نارنجک زیر زنجیر های تانک برم تو چطور؟  
 .................................. 
 اگر تو وطن میفروشی من وطن میخرم چند میفروشی وطن فروش؟ 
 چون من گرانتر از همه میخرم [/quote
منم یه اذریم و کاملا با حرفاتون موافقم
به امید بصیرت و ازادی مردم جمهوری اذربایجان از بند امثال الهام علی اف و.....ها ولی:
یه اشنایی رفته بوده جمهوری اذربایجان{مبلغ بوده}تو یه روستایی میبینه از مسجد صدای رقص وشادی میاد میره تو مسجد میبینه مشروب میخورن حال میکنن و ....امام جمعشون هم یه پسر 23_24ساله بوده از اهالی میپرسه که شیعه که این طوری نیست چرا مشروب میخورین میگن مگه علی(ع)مشروب نمیخورد؟(نعوذبالله)این حکام اذربایجان ریشه دین دو اونجا زدن به اسم شیعه.کار به جایی رسیده که از همین شیعه ها برای مثلا جهاد میرن سوریه.
تو جمهوری اذربایجان باید کار کرد برادر.
در ضمن این اذربایجانی ها انقدر درگیر فسادن که دیگه غیرت و مردونگی و...رو گذاشتن دم کوزه یه ابم روش خوردن.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1374 بار
سپاس‌های دریافتی: 2546 بار

پست توسط jhan2010 »

من یک فارس هستم اما هرجا صحبت از ترک و آذری شنیدم همیشه با ناموس پرستی و غریتشون شنیدم حالا ببینید چیو از این مردم جمهوری اذربایجان گرفتن که رفتن خاک کشورشون را هیچ نمیدونند غرق در فسادند
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

jhan2010 نوشته شده:من یک فارس هستم اما هرجا صحبت از ترک و آذری شنیدم همیشه با ناموس پرستی و غریتشون شنیدم حالا ببینید چیو از این مردم جمهوری اذربایجان گرفتن که رفتن خاک کشورشون را هیچ نمیدونند غرق در فسادند

داداش آذری های خودمون رو با ترک های آذربایجان و ترکیه مقایسه نکن...تومنی دوزار توفیر دارند...اون غیرتی که شنیدید مال اونوریا نیست...مال آذری های خودمونه
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 118 بار
تماس:

پست توسط lolo_babo1 »

من هم دستمو تو دست همچین هموطن دوس داشتنی میذارم به عنوان یک کورد کرمانشاهی و همبستگی خودمونو با ایشون اعلام میکنم
درود بر تموم ایرانیان با هر زبون و گویشی :razz:
 َللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدناونبینا مُحَمَّدٍوآله مِا اختَلَفَ المَلَوان وَ تَعاقَبَ العَصرانِ وَکَرَّالجَدیدانِ وَستَقبَلَ الفَرقَدانِ وَبَلِّغ رُوحَهُ وَ اَرواحَ اَهلِ بَیتِهِ مِنَّا الافضل التَّحِیَّۀَ وَالسَّلامُ.
[External Link Removed for Guests] 
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 406 بار

پست توسط aliamous »

ما آذری ها به خدا مملکت و ناموس اعتقاد داریم . کسانی که ادعای جدایی و غیره می کنند فقط حرف مفت می زنند شما زیاد خودتون رو ناراحت نکنید.
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم تصویر
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 375 بار
سپاس‌های دریافتی: 550 بار

پست توسط panda64 »

این فاشیستهای ترک مزدور امروز چهرهشان در سوریه نمایان شد!!!!
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1374 بار
سپاس‌های دریافتی: 2546 بار

پست توسط jhan2010 »

esijoon نوشته شده:
jhan2010 نوشته شده:من یک فارس هستم اما هرجا صحبت از ترک و آذری شنیدم همیشه با ناموس پرستی و غریتشون شنیدم حالا ببینید چیو از این مردم جمهوری اذربایجان گرفتن که رفتن خاک کشورشون را هیچ نمیدونند غرق در فسادند

داداش آذری های خودمون رو با ترک های آذربایجان و ترکیه مقایسه نکن...تومنی دوزار توفیر دارند...اون غیرتی که شنیدید مال اونوریا نیست...مال آذری های خودمونه

دوست من اگه یه نیم نگاهی به تاریخ این کشور بیاندازی می بینی انها اصالت ایرانی دارند و طی دو قرارداد بین ایران و روسها ازایران جدا شده اند اولین کسانی که در اذربایجان سکنا گزیدند اریایی ها بودند در جایی خواندم که یکی از متفکران شرق دور جمله ی گفته بود که هر جا امریکا حضور پیدا کنند با خود فساد و فحشا ، دوخانیات ، جنگ را با خود به انجا می برد شاید نمونه بارز اون را بشه در اذربایجان امروزی و سالهای نچندان دور ایران خودمان ببینیم
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
New Member
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

پست توسط kamran_24200 »

سلام.عزیزان دلم،ما هر چه باشیم چه ترک و کرد و عرب و بلوچ و فارس و لر و غیره همه زیر یک پرچم ایستاده ایم . به قول معروف بوسه به پیغام نمیشه مرد هستن بیان توی گود تا ببینن چه خبره.اینجا ایران است ،سرای شیران است.م
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”