vhdsh نوشته شده:دوست عزيز iran12345 بايد ببينيم تلقي شما از پان تركيسم چيه؟ من خودم به ترك بودن خودم افتخار ميكنم و به ايراني بودنم هم همينطور. و همينطور هم مخالف پان از هر نوع هستم چه پان تركيسم و يا " پان فارسيسم " هر نوع گرايشي هم پان به حساب نمياد و به نظر من گرايش قومي چيز بدي نيست البته نبايد از چارچوب خودش خارج بشه و بايد تعادلي برقرار بشه كه اين نوع گرايش به ماهيت اصلي مان ضربه اي نزنه، ايران هم مال يك قوم خاصي مانند فارس ها نيست كه بخوايم اون رو تقسيم كنيم و يا موضوع جدايي پيش بياد ايران رو همه ي قوميت هاي ايرني ساختن و مطمئنا سهم تر ك ها هم از اين پروسه كمتر از فارس ها نبوده است. از طرف ديگه بايد به مسائل ريشه اي نگاه كرد و ديد دليل اينكه گرايش هاي پان در ميان قوميت ها داره زياد ميشه چيه؟ شايد واقعا داره در حق بعضي ها بي عدالتي ميشه اگر هم به توسعه اقتصادي استانها نگاه كنيم فكر كنم اين واضحه،
همچنين گرايشهاي قومي دراين چند سال اخير در ميان قشر با تحصيلات بيشتر داره زيادتر ميشه البته اين ميرساند حتما دلايل قوي تري براي اين اتفاق وجود داره
البته در آخر هم ميگم ايران مال همه ي ايراني هاست وهمه به يك اندازه ايراني هستن و هيچ كسي نميتونه اونو اختصاصا مال خودش بدونه
اولا عرض ارادت به شما برادر گرامی دارم دوما من هم مادرم آذری است.من با شما موافقم اما چند نکته را باید متذکر شم اولا قوم فارس وجود خارجی نداره و این قوم عجیب و قریب را خود قومگرایان برای مظلوم نمایی ساختن.دوما اهمیت نداره که کدام جمعیت ایرانی بیشتر یا کمتره چون همه ایرانین.سوما دوست من ما پانفارس نداریم اگه هم داریم پانایرانیست داریم مثل بابک خرمدین.و ستار خان خدا راشکر یک بخشعظیم پان ایرانیستها آذرین.اما باید یادآوری کنم که این جماعت پاترک خطرناکن چون اولا سابقه کشتار 1.5 میلیون ارمنی را در کارنامه خود دارن دوما بدشون نمیاد نسل کردها رو هم نابود کنن سوما خودشونو سرور جهان اسلام میدونن