افزایش مهاجرت جوانان آذری زبان کشور به ترکیه

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

Re: افزایش مهاجرت جوانان آذری زبان کشور به ترکیه

پست توسط HITMAN_KU »

vhdsh نوشته شده:دوست عزيز iran12345 بايد ببينيم تلقي شما از پان تركيسم چيه؟ من خودم به ترك بودن خودم افتخار ميكنم و به ايراني بودنم هم همينطور. و همينطور هم مخالف پان از هر نوع هستم چه پان تركيسم و يا " پان فارسيسم " :-o هر نوع گرايشي هم پان به حساب نمياد و به نظر من گرايش قومي چيز بدي نيست البته نبايد از چارچوب خودش خارج بشه و بايد تعادلي برقرار بشه كه اين نوع گرايش به ماهيت اصلي مان ضربه اي نزنه، ايران هم مال يك قوم خاصي مانند فارس ها نيست كه بخوايم اون رو تقسيم كنيم و يا موضوع جدايي پيش بياد ايران رو همه ي قوميت هاي ايرني ساختن و مطمئنا سهم تر ك ها هم از اين پروسه كمتر از فارس ها نبوده است. از طرف ديگه بايد به مسائل ريشه اي نگاه كرد و ديد دليل اينكه گرايش هاي پان در ميان قوميت ها داره زياد ميشه چيه؟ شايد واقعا داره در حق بعضي ها بي عدالتي ميشه اگر هم به توسعه اقتصادي استانها نگاه كنيم فكر كنم اين واضحه،
همچنين گرايشهاي قومي دراين چند سال اخير در ميان قشر با تحصيلات بيشتر داره زيادتر ميشه البته اين ميرساند حتما دلايل قوي تري براي اين اتفاق وجود داره
البته در آخر هم ميگم ايران مال همه ي ايراني هاست وهمه به يك اندازه ايراني هستن و هيچ كسي نميتونه اونو اختصاصا مال خودش بدونه

اولا عرض ارادت به شما برادر گرامی دارم دوما من هم مادرم آذری است.من با شما موافقم اما چند نکته را باید متذکر شم اولا قوم فارس وجود خارجی نداره و این قوم عجیب و قریب را خود قومگرایان برای مظلوم نمایی ساختن.دوما اهمیت نداره که کدام جمعیت ایرانی بیشتر یا کمتره چون همه ایرانین.سوما دوست من ما پانفارس نداریم اگه هم داریم پانایرانیست داریم مثل بابک خرمدین.و ستار خان خدا راشکر یک بخشعظیم پان ایرانیستها آذرین.اما باید یادآوری کنم که این جماعت پاترک خطرناکن چون اولا سابقه کشتار 1.5 میلیون ارمنی را در کارنامه خود دارن دوما بدشون نمیاد نسل کردها رو هم نابود کنن سوما خودشونو سرور جهان اسلام میدونن
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

,   , چیزی به نام فهم و شعور در وجود شما هست؟بی ادبی های خودت را به نام آذریها ارائه میکنی در حالیکه من به عنوان یک ترک و آذری امثال تورا حتی سگ هم حساب نمیکنم
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14935 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

از خون شهید باکری که آذری زبان بود خجالت بکشید ؛ تجزیه طلبی از ایران رو اگه توی خود تبریز بگید همون جا .....

حاج حسن این ها بچه کوچولوهایی هستند که قهر کردن دارن این چیزارو می گن .... توی زندگی واقعی کجان؟!

وای بر تفرقه افکنان ....بترسید که در پس امروز بود فردایی ؛

تصویر

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 2381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1171 بار

پست توسط nasir irani »

تا 100 سال پیش نامی به نام آذربایجان وجود نداشت

اون تاریخ ساختگی و خنده دار نوشته شده در این جمهوری در هیچ کشور دیگری اعتبار ندارد.......
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

حاج حسن این ها بچه کوچولوهایی هستند که قهر کردن دارن این چیزارو می گن .... توی زندگی واقعی کجان؟!
جالب اینجاست که یکی از دلایل ضعف وفروپاشی عثمانی هم همین پان ترکها بودند که بعد از مخالفت پادشاه عثمانی با فروش منطقه ای در فلسطین به یهودیان این گروههای پان ترک با حمایت صهیونیستها و انگلیسیها تشکیل و ضمن اصرار بر برتری ترک نسبت به سایر اقوام کشور عثمانی حکومت مرکزی را هم تحت فشار قرار داده و به شدت تضعیف کردند تا در جنگ جهانی اول شکست خورد .در جنگ قره باغ هم ابتدا یک گروه از همین آقایان با علم به اینکه آذربایجان توان جنگ را ندارد به یک روستای ارمنی در قره باغ به صورت شبانه حمله کرده و ضمن قتل عام اهالی و آتش زدن خانه ها 45 نفر را با اره سربریدند که بهانه ای شد برای قتل عام و مقابله به مثل ارامنه در خوجالی و ...

تا 100 سال پیش نامی به نام آذربایجان وجود نداشت

اون تاریخ ساختگی و خنده دار نوشته شده در این جمهوری در هیچ کشور دیگری اعتبار ندارد.......    
برای این تاریخ ساختگی و برای اینکه تاریخ خود را جدا از ایران نشان دهند متاسفانه یا خوشبختانه روش احمقانه ای را در پیش گرفته اند.اول نسل خود را به گرگ نسبت میدهند و بعد برای اینکه یک قهرمان هم داشته باشند به سراغ منفورترین چهره تاریخ یعنی چنگیزخان مغول میروند (چند ماه پیش در همین فروم هم مقاله ای در تعریف و تمجید از چنگیز خان قرار داده بودند که مخاطب را عاشق چنگیز میکرد)درحالیکه نژاد مغول کوچکترین ارتباطی به نژاد ترک ندارد.همچنین ترکهای ترکیه با آذریها کوچکترین ارتباط نژادی ندارند و ترکهای آسیای میانه هم که حسابشان کاملا جداست.حد معلومات این افراد هم از نوشته هایشان پیداست و چون حرفی برای گفتن ندارند با فحاشی و توهین سعی در اثبات خود میکنند
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 557 بار
سپاس‌های دریافتی: 645 بار

پست توسط sohraba »

اون چیزی که تیریز ترک نوشته یه فحش لطفا درحذفش اقدام کنید.ممنون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

من قفط از یک چیز بسیار واهمه دارم و آن تضعیف دولت مرکزیست، اگه خدایی نکرده دولت حاکم بر ایران به دلیل اختلافات داخلی تضعیف و یا بسیار ضعیف بشه طوری که قدرت سرکوب شورشهای جدایی خواهان رو نداشته باشه مطمئنن پانترکها از این وضعیت به پشتیبانی ترکیه و جمهوری آذربایجان استفاده خواهند کرد و درصدد جدایی آذربایجان از ایران برخواهند امد

دوست خوبم دلیلی برای نگرانی شما وجود نداره، ایران در حال حاضر قویتر از این حرفهاست که یک چنین بلاهایی سرش بیاد.

ترکیه بهتره اول بره استانهای شرقی خودشو آروم بکنه بعدا بیاد آذربایجان رو از ایران بگیره.

ترکیه رو برای خودتون زیاد بزرگ نکنید، ترکیه ضعیفتر از این حرفهاست، لازمه چنین حرکاتی، قدرت اقتصادیه که ترکیه نداره.

در مقابل آن عده قلیلی که در استانبول زندگی اروپایی و اشرافی دارن، عده بسیار زیاد دیگری گرسنگی میکشند.

در استانبول آدم هست که شب از گرسنگی میمیره، این دقیقا جمله ای که من از زبان یک ترک ساکن استانبول شنیده ام.

ضمنا همانطور که در ایران عده ای سنگ ترکیه رو به سینه میزنن، عده بسیار بیشتری در ترکیه سنگ ایران رو به سینه میزنند.

ترکها از پیشرفتهای تسلیحاتی ایران خواب به چشمهاشون نمیاد.
در زمان پرتاب ماهواره امید ترکها داشتند از حسادت میترکیدند، در یکی از فرومهای ترک بنام wowturkey در تاپیکی که خبر پرتاب ماهواره امید رو اطلاع میداد، اعضای این فروم در عرض سه روز از فرط حسادت 50 صفحه پر کردند که مدیر انجمن برای جلو گیری از آبروریزی بیشتر تاپیک رو قفل کرد!!!

پس دوستان بهتره بیش از این خطر ترکها رو بزرگ جلوه ندهیم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72684 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

فکر ميکنم بهتره قفل بشه ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”