سیلوهای موشکی ایران برای حملات احتمالی!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 1547 بار

سیلوهای موشکی ایران برای حملات احتمالی!

پست توسط iran12345 »

روزنامه صهیونیستی مدعی شد:  سیلوهای موشکی ایران برای حملات احتمالی!   سايت صهيونيستي در تازه ترین ادعای خود برای توجیه کردن ترس غرب از قدرت نظامی ایران به نقل از منابع اطلاعاتي اش مدعی شد: ايران با مديريت سپاه پاسداران انقلاب اسلامي براي گمراه كردن دشمن در صورت حمله احتمالي، مشغول حفر صدها سيلوي موشكي است.

به گزارش پرچم "دبكا فايل" در گزارشي به نقل از منابع اطلاعاتي خود نوشت: ايراني‌ها براي آمادگي در مقابل حمله آمريكا يا اسرائيل به تاسيسات هسته‌اي شان، شديدا در حال حفر صدها سيلوي موشكي جديد در مركز و غرب اين كشور هستند.

در اين گزارش آمده است: برخي منابع غربي متوجه شده‌اند كه ايراني‌ها براي گمراه كردن دشمنانشان درباره سكوي‌هاي پرتاب خود، سيلوهاي موشكي چند برابری در مقایسه با سكوهاي فعال موشكي خود مي‌سازند.

به ادعای این روزنامه، این سيلوهاي فريبنده به سيستم دفاع هوايي شامل موشكهاي ضد هوايي مجهز هستند.

اين سايت مدعي شد: فرماندهان رزمايش دو هفته‌اي مشترك اسرائيل-آمريكا (Juniper Cobra 10) كه حدود يك هفته پيش پايان يافت از طرح افزايش سيلوهاي موشكي ايران آگاه بودند.     [External Link Removed for Guests] 
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر
تصویرهمه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیمتصویر
تصویراگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزارتصویر

Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 297 بار

Re: سیلوهای موشکی ایران برای حملات احتمالی!

پست توسط don_Hirbod »

قائدتا من نميدونم و شايد شما بهتر بدونين سيلو ساختن براي موشكهاي ميان برد مسخرس معمولا سيلو ها براي موشكهاي قاره پيمايي هستند كه سوار كردنشون روي پرتابگر متحرك زياد به صرفه نباشه ؟! :-o :-(
چو ايران نباشد تن من مباد
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”