دانيال عزيز تسلیت من رو هم بپذیرا باشید.
امیدوارم غم آخرتان باشد.
تسلیت به دوست عزیزمان دانیال(DJ Dani)...
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: شيراز
- سپاسهای ارسالی: 337 بار
- سپاسهای دریافتی: 1377 بار
Re: تسلیت به دوست عزیزمان دانیال(DJ Dani)...
غم آخرتون باشه

با کسی که میتونی زندگی کنی زندگی نکن
با کسی زندگی کن که بدون اون نمیتونی زندگی کنی
با کسی زندگی کن که بدون اون نمیتونی زندگی کنی

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1394 بار
- سپاسهای دریافتی: 2882 بار
- تماس:
ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگار
ما داغ دل را گذارد مرهمی.
http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگار
ما داغ دل را گذارد مرهمی.http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
با سلام و عرض تسلیت به دوست عزیـــــز و گرامی ام جناب دانیال
بنده نیز به نوبه خود درگذشت عزیز از دست رفته تان خدمت شما و خانواده محترمان تسلیت عرض میکنم و از خداوند متعال آرزوی صـــبر برای شما بازماندگان را دارم.
ضمنـــــــــا بنده به نیابت جناب دانیال از تمامی دوستان عزیز که ابزار همـــــــدردی نموده و لطف خویش را شامل ایشان فرموده اند کمال سپاس و تشکر را دارم.
ایشان همچنان در امـــور مراسم ترحیم هستند و به همین دلیل هنــــــــوز فرصت تشکـــر و اعتذار را از دوستان عزیز پیدا نکرده اند و از این بابت عذر خواهی کردند امــــا حتـــــما" خدمت دوستان خواهند رسید.
بنده نیز به نوبه خود درگذشت عزیز از دست رفته تان خدمت شما و خانواده محترمان تسلیت عرض میکنم و از خداوند متعال آرزوی صـــبر برای شما بازماندگان را دارم.
ضمنـــــــــا بنده به نیابت جناب دانیال از تمامی دوستان عزیز که ابزار همـــــــدردی نموده و لطف خویش را شامل ایشان فرموده اند کمال سپاس و تشکر را دارم.
ایشان همچنان در امـــور مراسم ترحیم هستند و به همین دلیل هنــــــــوز فرصت تشکـــر و اعتذار را از دوستان عزیز پیدا نکرده اند و از این بابت عذر خواهی کردند امــــا حتـــــما" خدمت دوستان خواهند رسید.
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

- سپاسهای ارسالی: 484 بار
- سپاسهای دریافتی: 517 بار
(DJ Dani)با سلام و عرض تسليت به جنابعالي و خانواده بزرگوارتان
از درگاه خداوند متعال براي آن مرحوم آمرزش و براي بازماندگان صبر طلب مي كنم
از درگاه خداوند متعال براي آن مرحوم آمرزش و براي بازماندگان صبر طلب مي كنم

- محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
- سپاسهای ارسالی: 2750 بار
- سپاسهای دریافتی: 7452 بار
- تماس:
"هو الباقی"
تنها اوست که باقی می ماند...
با سلام به تمامی دوستان عزیز و محترم.
با عرض پوزش بابت دیرکرد خود از تمامی عزیزان که با بنده و خانواده ام همدردی نموده و حضور گرم شان مجلس ما را مزین ساخته و با تماس یا ارسال پیام کوتاه , ارسال ایمیل و PM و ... این حقیر را شرمنده خود ساخته اند کمال تشکر را دارم.
از آنجایی که نمی خواهم خدای ناکرده نامی را از یاد ببرم از تمای دوستان محترم در انجمن های Central Clubs , Daneshju , AeroSpacetalks که بار ارسال پیام های تسلیت به یاد بنده بودند قدردانی می نمایم.
همچنین تشکر ویژه از نگارنده این تاپیک علیرضا عزیز که زحمت مطلع ساختن دوستان در دنیای نت و گروه مدیریتی سی سی بابت اظهار لطفشان دارم.
امیدوارم همه دوستان در تمام مراحل زندگی شاد و سرزنده باشند و هیچ گاه روی غم را بر خود نبینند هرچند همه می دانیم تقدیر به دستان خداوند متعال است.
با دعای خیر خویش پدر بزرگ بنده را در ادامه سفر ابدی خویش یاری نمایید.
دست تمامی دوستان را از راه دور می بوسم.
در پناه خداوند موفق و موید باشید.
یا علی.

تنها اوست که باقی می ماند...
با سلام به تمامی دوستان عزیز و محترم.
با عرض پوزش بابت دیرکرد خود از تمامی عزیزان که با بنده و خانواده ام همدردی نموده و حضور گرم شان مجلس ما را مزین ساخته و با تماس یا ارسال پیام کوتاه , ارسال ایمیل و PM و ... این حقیر را شرمنده خود ساخته اند کمال تشکر را دارم.
از آنجایی که نمی خواهم خدای ناکرده نامی را از یاد ببرم از تمای دوستان محترم در انجمن های Central Clubs , Daneshju , AeroSpacetalks که بار ارسال پیام های تسلیت به یاد بنده بودند قدردانی می نمایم.
همچنین تشکر ویژه از نگارنده این تاپیک علیرضا عزیز که زحمت مطلع ساختن دوستان در دنیای نت و گروه مدیریتی سی سی بابت اظهار لطفشان دارم.
امیدوارم همه دوستان در تمام مراحل زندگی شاد و سرزنده باشند و هیچ گاه روی غم را بر خود نبینند هرچند همه می دانیم تقدیر به دستان خداوند متعال است.
با دعای خیر خویش پدر بزرگ بنده را در ادامه سفر ابدی خویش یاری نمایید.
دست تمامی دوستان را از راه دور می بوسم.
در پناه خداوند موفق و موید باشید.
یا علی.

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
بازگشت همه به سوی اوست
منم تسلیت می گم
ولی تو 8 ماه گذشته به این نتیجه رسیدم که این ضرالمثل که میگه اگر خدا مصیبتی رو می فرسته اول صبرش رو می فرسته کاملا در ست هست
من تو 8 ماه گذشته 2 تا از عمه هام رو از دست دادم و حتی خودم کار غسل و تحویل به سردخونشون رو انجام دادم و حالا می فهم که واقعا خدا به من چه صبری داده بود که بتونم این کارا رو بکنم چون این بنده خدا ها هم سنشون بالا بود و هم کسی رو به جز خانواده ما نداشتند
خلاصه امیدوارم که خدا به شما و خانواده عزیز این صبر رو اعطا کند
منم تسلیت می گم
ولی تو 8 ماه گذشته به این نتیجه رسیدم که این ضرالمثل که میگه اگر خدا مصیبتی رو می فرسته اول صبرش رو می فرسته کاملا در ست هست
من تو 8 ماه گذشته 2 تا از عمه هام رو از دست دادم و حتی خودم کار غسل و تحویل به سردخونشون رو انجام دادم و حالا می فهم که واقعا خدا به من چه صبری داده بود که بتونم این کارا رو بکنم چون این بنده خدا ها هم سنشون بالا بود و هم کسی رو به جز خانواده ما نداشتند
خلاصه امیدوارم که خدا به شما و خانواده عزیز این صبر رو اعطا کند
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم