هشدار در مورد 16 آذر و خطر شعارهای ضد اسلام

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

قفل شده
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

هشدار در مورد 16 آذر و خطر شعارهای ضد اسلام

پست توسط Present »

دوستان طبق اطلاعات به دست امده ای که دیشب از اون خبر دار شدم 16آذرقراره گروه های کمونیست و فاشیسم با جنبش سبزی ها قاطی بشن و شعار "اسلام نمی خوایم" و مرگ بر اسلام " و ... کلا شعارهایی که مشکلشون با اسلامه رو بدن
خودتون میدونین حکم این اتفاق برای یک مسلمان واقعی چیه، " جهاد در راه اسلام" هست
البته این خبر زیاد نمیشه بهش اعتنا کرد ولی من از یکی از برادرهای اطلاعاتی شنیدم
تفسیرش هم این بود که طبق این که سازمان جدایی خواهان کردستان با گروه کمونیست های ایران و مجاهدین با صهیونیست ها و ... کلا گروه های ضد اسلام داخل با ضد اسلام خارج دارند متحد میشند باید مراقب بود
خلاصه فقط خواستم به دوستای سبزی بگم دیگه اگر پای این شعارها وسط اومد نه تنها وظیفه اونها برخورد قاطع تر هست بلکه بر هر مسلمانی چه سبزی و چه غیر سبزی و چه سبز علویی اینه که در مقابل کفار جهاد کنه
البته اگرمسلمان باشه
اگر هم باشه تا اونجایی که من میدونم هیچ دینی اجازه توهین و خواهان از بین بردن دین دیگه نمیتونه باشه و وقت به همچنین چیزی تو دنیا روبرو شدیم به غیر از جنگ چیز دیگری پشتش نبوده نمونه بارزش یمن و گروه الحوثی
خلاصه منظور من اطلاع رسانی در مورد شعارهای انحرافی ضد اسلام و توطئه دشمنان بود و یاداوری وظیفه شرعی هر مسلمان در مقابل اسلام
البته از این حرکت هدف های شوم دیگه ای هم دارند برای مثال نبودن ازادی بیان و دموکراسی واز این جور چرت و پرت ها
البته من از مدیران سایت معذرت خواهی میکنم چون ممکنه بحث به انحراف و بحث های سیاسی بکشه
ولی خواهش میکنم که این پست رو پاک نکنید چون جنبه اطلاع رسانی از طرف یکی از دوستان اگاه بود
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”