استفاده آمريکا ازسلاح هاي ممنوعه عليه نيروهاي شیعه يمن

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۴۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

استفاده آمريکا ازسلاح هاي ممنوعه عليه نيروهاي شیعه يمن

پست توسط ganjineh »

 [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]سخنگويگروه حوثي هاي يمن گفت: نيروي هوايي آمريکا با مشارکت مستقيم در جنگ يمن،بسياري از سلاح هاي کشتار جمعي و سلاح هاي ممنوعه را عليه ملت اين منطقهبکار گرفته اند.
 
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]صدایشیعه : "محمد عبدالسلام" در گفت و گو با شبکه خبري "العالم" از استان شيعهنشين صعده يمن، اظهار داشت: آمريکا از پيشرفته ترين فن آوري ها و امکاناتاز جمله ماهواره ها براي نظارت و شناسايي به منظور کمک به نيروهاي هوايياين کشور در بمباران منطقه بهره مي گيرد.
وي اقدام جنگنده هاي آمريکاييدر استفاده از سلاح هاي کشتار جمعي، بمباران مناطق شمال يمن، جنايت وتجاوزگري وحشيانه ضد ملت يمن را محکوم کرد. 
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]عبدالسلاماظهار داشت: پس از آنکه "ديويد پترائوس" فرمانده نيروهاي مرکزي آمريکا درخاورميانه و آسياي مرکزي اعلام کرد که اين کشور در جنگ ضد شمال يمن شرکتخواهد کرد؛ به نوعي فاش کرد که حضور نيروهاي آمريکايي در منطقه به منظورمبارزه با دزدي دريايي نيست بلکه براي حفظ منافع آمريکا و ياري رساندن بهعربستان سعودي در جنگ ضد يمن است.
سخنگوي گروه حوثي هاي يمن گفت: هدفآمريکا از ورود به جنگ عليه حوثي هاي يمن تامين منافع آمريکا در منطقه وياري رساندن به عربستان سعودي براي سرکوب شهروندان يمني است. 
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]ويافزود: اقدام آمريکا در بمباران شمال يمن، تجاوزي وحشيانه و ظالمانه استکه به هيچ وجه توجيه پذير نيست و هدف از آن واداشتن ملت ها به سکوت، ذلتپذيري و پيروي از دستورات واشنگتن و همدستانش در منطقه است.   
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”