خطبه حضرت عباس بر فراز کعبه در یوم الترویه
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1394 بار
- سپاسهای دریافتی: 2882 بار
- تماس:
خطبه حضرت عباس بر فراز کعبه در یوم الترویه
حمد خدایی را سزاست که این بیت را به برکت قدوم پدر او (حضرت امام حسین)شرافت داد. بیتی که تا دیروز خانه خدا بود و امروز به این شرافت(امیرالمؤمنین) قبله گردیده است.
ای کافران فاجر و فاسق! آیا راه را برای ادامه حج امام نیکان مانع میشوید؟
چه کسی از او به کعبه سزاوارتر است؟ چه کسی از او به کعبه نزدیکتر است؟
اگر حکمتهای آشکار و اسرار والای و امتحانات الهی نبود این بیت الهی بودکه به طواف امام حرکت میکرد قبل از اینکه امام به سوی آن حرکت نماید.
و اگر خواست مولای من بر پایه مشیت الهی نبود هر آینه مانند باز شکاریغضبناک که بر گنجشکهای در حال پرواز هجوم میآورد به شما حمله میبردم وجان شما را میگرفتم.
ای قوم ترسو- آیا قومی را میترسانید که تفریحشان در کودکی بازی با مرگ است، پس چگونهاند در مردانگیشان؟
و قسم میخورم که به جای قربانی کردن حیوانات، عزیزانم را برایش فدا کنم.
هیهات! ببینید و به دقت نظاره کنید که رهرو چه کسی هستید؟ کسی که دائمالخمر است یا کسی که صاحب حوض کوثر است؟ کسی که در خانه او آوازهخوانهایمست هستند یا کسی که خانهاش محل نزول وحی و قرآن است؟
کسی که در خانهاش جای آلات لهو و لعب و پلیدیهاست و یا کسی که خانهاش محل پاکیها و آیات الهی است؟
شما در گمراهی شدیدی واقع شدهاید که قریش در آن واقع شد، زیرا آنانمیخواستند که رسولالله را به قتل برسانند و شما میخواهید که فرزند دخترپیامبرتان را به قتل برسانید.
و هیچگاه این امر امکان پذیر نبود تا وقتی که امیرالمؤمنین علیهالسلام زنده بود.
چگونه برای شما کشتن اباعبدالله حسین (علیهالسلام) ممکن است تا مادامی که من از ذریه علی (علیهالسلام) زندهام؟
بیایید تا شما را به مقصودی که برای آن جمع شدهاید راهنمایی کنم، به قتلمن اقدام کنید که این تنها راه برای رسیدن به قتل ابیعبدالله است، گردنمرا بزنید تا مراد شما حاصل شود.
خداوند شما را به مقصودی که دارید نرساند و عمرهای شما را کوتاه و فرزندانتان را مشقت و پراکنده نماید و شما و اجدادتان را لعنت کند.
کتاب خطیب کعبه، نوشته علی اصغر یونسیان.
(یومالترویه: هشتم ذی الحجه سال 60 هجری قمری)
منبع:[External Link Removed for Guests]
ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگار
ما داغ دل را گذارد مرهمی.
http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی