ازدواج موقت در اسلام

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

ايرادي ندارد اگر براي اين کار هم بخواهند ولي نبايد اين مساله را عمومي کرد.
اگر دوستان کتابي که معرفي کرده بودم رو خواندند خوشحال مي شم نظرشون رو بگن.
Don't play games with the ones who love you
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Admiral »

Leila نوشته شده:Admiral,
حدس مي زدم از روي حرفاتون چنين ادمي باشين
واقعا جاي تاسف داره :-P

نه متاسفانه بااين جمله خواستم ببينم خانومها تو اين تايپيك دنبال چي مي گردند كه فهميدم.... :grin:

گفتم من اوني رو كه مي خواستم پيدا كردم پس تنوع طلبي يعني دنبال ... گشتن :grin: :-D
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Admiral »

Leila نوشته شده:ولي بيشتر افراد ازدواج موقت رو براي همون موردي كه شما گفتين مي خوان
نه براي صحبت كردن و كار هاي ديگه :-(

همونطور كه فهميدم شما يكم حساسيد و انگار از يه موردي داريد ازار مي بينيد در صورتي كه دوستمون گفت بايد به همه چيش فكر كرد و بستگي داره براي چي اينكار رو مي كنه :shock:

ليلا خانوم شما همش گير داديد كه ما مردها با خانومها سر اين قضيه مشكل داريم در صورتي كه شخصا اين قضيه رو قبول ندارم و همه چيز ارتباط جنسي نيست :-o :x
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

پست توسط Leila »

ترجيح مي دم هيچي نگم
تا ديگه بحث ادامه پيدا نكنه و به جاهاي ديگه كشيده نشه :-P
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

1 سوال

نظرتون در مورد اون 4ونیم ماه برای دوباره ازدواج کردن یک خانم (صلاق گرفته , بیوه , ....) چیه؟

با توجه به آزمایشات سریع و پیشرفته امروزی برای تعیین حاملگی

البته یک سری مرجع تقلید از زمانهای گذشته موندن و فقط تو خونشون بودن یا تو حوزه و آشنایی زیادی با مسایل روز ندارن و دارن تو 500 سال پیش زندگی میکنن و عده ای هم که مسایل روز رو درک کردن به خاطر حرف و عکسالعمل گروه اول حاظر نیستن که فتوا هایی بدن که برای جامعه امروزی مفید باشه( مثلا در گذشته خیلی از آقایونی متحجر که تو حوزه علمیه قم بودن با امام خمینی که درس فلسفه میدادن مخالفت میکردن و شاگردانشون از خوردن از کاسه ی آبی که امام یا فرزندانش از اون آب خورده بودن بر حذر میداشتن چون معتقد بودن که کاسه نجست هست !! {فقط و فقط به خاطر درس فلسفه دادن!} این کارها هست که یک دین جستجو گر و پیشرو رو به نابودی میکشونه)

پیامبر و امامان ما ( وعلمای صدر اسلام) از زمانه ی خودشون خیلی جلوتر بودن ولی الان اینا در مورد مسایلی فتوا میدن که شاید تو زندگی یک نفر اصلا اون اتفاق رخ نده ولی در مورد مسائلی که هر روزه برای مردم پیش میاد و مشکل جامعه هست هیچ نظری ندارن , بنظر من بهترین نمونش هم همین استفاده نکردن از وسایل کمکی برای دیدن هلال ماه (رمضان) بود .

بنظر شما پیامبر ما با استفاده از تلسکوپ و ماهواره ها برای رسد و دیدن ماه مخالفت میکردن؟ من که فکر نمیکنم چون اسلام دین پیشرفت و علم هست و همین اسلام بود که در 1400 سال پیش ملتهای مختلف رو به ترقی و پیشرفت سوق داد حتی اروپا رو از قرون وسطی ایی گری نجات داد و وضعیت عربها هم که مشخص هست
[External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

ازدواج موقت

پست توسط hamidtara »

SORENA نوشته شده:1 سوال

نظرتون در مورد اون 4ونیم ماه برای دوباره ازدواج کردن یک خانم (صلاق گرفته , بیوه , ....) چیه؟

با توجه به آزمایشات سریع و پیشرفته امروزی برای تعیین حاملگی

البته یک سری مرجع تقلید از زمانهای گذشته موندن و فقط تو خونشون بودن یا تو حوزه و آشنایی زیادی با مسایل روز ندارن و دارن تو 500 سال پیش زندگی میکنن و عده ای هم که مسایل روز رو درک کردن به خاطر حرف و عکسالعمل گروه اول حاظر نیستن که فتوا هایی بدن که برای جامعه امروزی مفید باشه( مثلا در گذشته خیلی از آقایونی متحجر که تو حوزه علمیه قم بودن با امام خمینی که درس فلسفه میدادن مخالفت میکردن و شاگردانشون از خوردن از کاسه ی آبی که امام یا فرزندانش از اون آب خورده بودن بر حذر میداشتن چون معتقد بودن که کاسه نجست هست !! {فقط و فقط به خاطر درس فلسفه دادن!} این کارها هست که یک دین جستجو گر و پیشرو رو به نابودی میکشونه)

پیامبر و امامان ما ( وعلمای صدر اسلام) از زمانه ی خودشون خیلی جلوتر بودن ولی الان اینا در مورد مسایلی فتوا میدن که شاید تو زندگی یک نفر اصلا اون اتفاق رخ نده ولی در مورد مسائلی که هر روزه برای مردم پیش میاد و مشکل جامعه هست هیچ نظری ندارن , بنظر من بهترین نمونش هم همین استفاده نکردن از وسایل کمکی برای دیدن هلال ماه (رمضان) بود .

بنظر شما پیامبر ما با استفاده از تلسکوپ و ماهواره ها برای رسد و دیدن ماه مخالفت میکردن؟ من که فکر نمیکنم چون اسلام دین پیشرفت و علم هست و همین اسلام بود که در 1400 سال پیش ملتهای مختلف رو به ترقی و پیشرفت سوق داد حتی اروپا رو از قرون وسطی ایی گری نجات داد و وضعیت عربها هم که مشخص هست
خداوند مي فرمايد حلال ما حرام نيست
طبع و خوي انسان تنوع طلب است خداوند عالم است كه ازدواج موقت را حلال نموده
خطاوند قسمت فرمايد :-D
درضمن راجع به اين سوال فكر مي كنم كه بعضي از دستورات ديني فابل عوض شدن نمي باشند
بهر حال 4.5 ماه تحمل هم براي اثبات عشق و عاشقي بدك نيست بعضي مواقع لازم است
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

من گفتم که صیغه حلال حلال حلال است :grin:
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

پست توسط ganjineh »

من تمامی نظرات دوستان را مطالعه کردم و به عنوان یک دوست خواستم بگم که :
تمامی دستورات دینی در اسلام هر کدام در جایگاه خود لازم است و ممکن دستوری در غیر از جای خودش کارایی نداشته و حتی حرام هم باشد (مثل خوردن گوشت بعضی از محرمات که در بیشتر مواقع حرام و در مواقع خاصی با شرایط خاصی بلا مانع می شود ).
عزیزان مساله ازدواج موقت هم چنین حکمی دارد درسته که اسلام ان را ازاد کرده و حلال است اما این موجب این نمی شود که هر کسی این کار را انجام دهد ان وقت جریان ثبات خانواده و امنیت خانواده چه می شود ؟؟؟
ایا کسی تا به حال به این قضیه فکر کرده ؟؟؟
هر چیزی و هر کاری جایی و جایگاهی دارد .یک مثال :
همه ما به نوعی کارمان به دوا دارو درمان کشیده است و مجبور شده ایم که برای مدتی تا زمان بهبودی تعدادی از داروهای خاص ان بیماری را مصرف کنیم و به یاد داریم که در مواقع دیگر چنینی کاری نمی کنیم و نخواهیم کرد (البته به غیر از موارد مربوط به خودکشی که ان شا اله بین ما این افراد نباشند ) ایا تا به حال به این فکر کردید که چرا این کار را انجام نمی دهیم و ایا تا به حال به این قضیه فکر کردید که چرا مثلا فلان قرص یا شربت را دکتر برای همه تجویز نمی کند ؟؟؟
بله جواب تمامی سوالات یکی است و ان هم اینه که هر کس بسته به نیازی که دارد از داروها استفاده می کند .
جریان ازدواج موقت هم فقط برای عده ای خاص مفید است که در زمان مشخصی چارهای جز این کار ندارند .این نیست که شخصی بخواهد از روی تنوع و هوی و هوس این کار را انجام دهد هرچند که بهانه اش این باشد که اسلام حلال کرده است .
در ضمن از احکام باید به جا استفاده شود نه سو استفاده شود .
فکر کنم کافی باشد . :-o :-o :-o
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

فکر کنم چند تا پست قبل مهدي جان تذکر دادن تا مطلب را منحرف نکنيد
لطفا رعايت فرماييد و از بحث ها بيهوده بپرهيزيد
 تصویر

تصویر

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: دانشگاه
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 25 بار
تماس:

پست توسط borhan »

سلام
تو اسلام دو مورد هست که براي مدت خيلي کمي حلال شدند و يکي از همينا همين ازدواج موقت است.
پيغمبر در زماني که در جنگ خندق مبارزه داشتند همراه صحابه حفره ها را ميکندند و لذا مدت بسيار زيادي در آنجا قامت کردند ايه اي نازل شد که اين مسلمانان ميتوانند زنهاي اطراف روستا را به صورت موقت به حلاليت خود در آورند و بعد از آن مدت زمان مشخص آن دستور نيز باطل شد و بعد از آن هيچ کس ديگري که مثلا شماها ميگين عمر آنرا باطل نکرده است.
در قرآن کريم همچين مواردي که آيه اي برا مدت زمان مشخصي نازل شده باشد فراوان است و همين امر باعث سو استفاده بسيار زيادي از کافرها شده.
زود ازدواج کردن اشتباهه،ولي دير ازدواج کردن اشتباهي بزرگتر..
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

borhan,
حرف شما به هيچ وجه صحيح نيست و فاقد سند علمي !

ازدواج موقت هيچگاه مقطعي نبوده و به هيچ وجه هم حرام نشد و همچنين اينکه برعکس قران خيلي فراتر از زمان بوده و هست و خواهد بود ، نمونش ايه هايي که خود همون کافرهايي که ميگيد ازش استفاده کردن و کلي مسائل علمي و اخلاقي رو استخراج کردن اما جلوي ما گه ميشه ميگن قران....
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 80 بار
تماس:

پست توسط Elahe »

fcuk, خوبه همه چيز ممنوع هست و شما اينکارارو ميکنين اگه نبود که هم جا ميشد .....

بس با منطق باشين اين جامعه ما خيلي هم خوب هست فقط ادم بايد لياقت زندگي کردن توشو داشته باشه همين :-(
 [FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life  
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”