ازدواج موقت در اسلام
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
چنانكه قبلا دانستيم ازدواج دائم مسؤوليت و تكليف بيشترى براى زوجين توليد مىكند.به همين دليل پسر يا دخترى را نمىتوان يافت كه از اول بلوغ طبيعى كه تحت فشار غريزه قرار مىگيرد آماده ازدواج دائم باشد.خاصيت عصر جديد اين است كه فاصله بلوغ طبيعى را با بلوغ اجتماعى و قدرت تشكيل عائله زيادتر كرده است.اگر در دوران ساده قديم يك پسر بچه در سنين اوايل بلوغ طبيعى از عهده شغلى كه تا آخر عمر به عهده او گذاشته مىشد برمىآمد،در دوران جديد ابدا امكان پذير نيست.يك پسر موفق در دوران تحصيل كه دبستان و دبيرستان و دانشگاه را بدون تاخير و رد شدن در امتحان آخر سال و يا در كنكور دانشگاه گذرانده باشد،در 25 سالگى فارغ التحصيل مىگردد و از اين به بعد مىتواند درآمدى داشته باشد.قطعا سه چهار سال هم طول مىكشد تا بتواند سر و سامان مختصرى براى خود تهيه كند و آماده ازدواج دائم گردد.همچنين استيك دختر موفق كه دوران تحصيل را مىخواهد طى كند.

نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای دریافتی: 20 بار
- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
DJ.HAMED نوشته شده:تا چند تا زن توي دين اسلام حلاله![]()
![]()
دوست گرامی طبق فرمایش خداوند کریم در قران مجید و احادیث معصومین (ع) تا 4 زن میشه ازدواج کرد البته بیشتر هم نه اینکه نشه میشه اما بشرطی که شما حتی باهمان یک همسر خود به انصاف و عدالت و مهربانی رفتار کنید یعنی اگر شما خواستید چند بار ازدواج کنید میتوانید 4 زن و بیشتر بشرطی که انصاف و عدالت و مهربانی را برای همگی انها بطور مساوی رعایت کنید تا به هیچ کدام کوچکترین ظلمی وارد نشود
خوشا مرز ايران عنبر نسيم که خاکش گرامي تراز زر و سيم
اسراييل بايد نابود گردد ...............مرگ بر اسراييل
اسراييل بايد نابود گردد ...............مرگ بر اسراييل

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
یه هیزم شکنی تو جنگل هیزم میشکست بعد از تموم شدن کارش راه افتاد به سمت خونه . بالای رودخونه یهو تبرش افتاد توی آب . نشست زار زار گریه کرد که خدا نانآور منو گرفتی
یه فرشته رد میشد اونو دید اومد پیشش گفت چی شده : مرده جریانو تعریف کرد . فرشته رفت زیر آب با یه تبر طلایی اومد گفت "اینه تبر تو " مرده گفت " نه مال من این نیست" بعد دوباره رفت با تبر نقره ای اومد ، مرده بازم گفت که این تبر من نیست بعد فرشته رفت وتبر خودشو آوورد . مرده گرفت و تشکر کرد . فرشته از صداقت مرد خوشش اومدو هر سه تا تبر رو داد به اون . روزگار گذشتو هیزم شکن وقتی با زنش از رودخونه رد میشد زنش افتاد تو آب و غرق شد . باز هیزم شکن نشستو گریه کرد . فرشته ما دوباره شنیدو به دادش اومد . گفت چی شده . هیزم شکن تعریف کرد .
بعد فرشته رفت زیر آب و همون دفعه اول جنیفر لوپز رو آورد گفت زنت اینه . هیزم شکن جلدی گفت آره . فرشته گفت تو نامردی کردی . هیزم شکن هم گفت من نامردی نکردم . اگه میگفتم نه بار دوم میرفتی جنیفر آنیستون رو می آوردی و اگه باز هم نه می گفتم میرفتی زن خودم رو میا وردی بعد هم به خاطر صداقتم هر سه رو میدادی به من . بابا منه بدبخت زوری یکی رو نگه میدارم چه برسه به سه تا
حالا شما چی میتونین بیشتر از یه زن نگه دارین

یه فرشته رد میشد اونو دید اومد پیشش گفت چی شده : مرده جریانو تعریف کرد . فرشته رفت زیر آب با یه تبر طلایی اومد گفت "اینه تبر تو " مرده گفت " نه مال من این نیست" بعد دوباره رفت با تبر نقره ای اومد ، مرده بازم گفت که این تبر من نیست بعد فرشته رفت وتبر خودشو آوورد . مرده گرفت و تشکر کرد . فرشته از صداقت مرد خوشش اومدو هر سه تا تبر رو داد به اون . روزگار گذشتو هیزم شکن وقتی با زنش از رودخونه رد میشد زنش افتاد تو آب و غرق شد . باز هیزم شکن نشستو گریه کرد . فرشته ما دوباره شنیدو به دادش اومد . گفت چی شده . هیزم شکن تعریف کرد .
بعد فرشته رفت زیر آب و همون دفعه اول جنیفر لوپز رو آورد گفت زنت اینه . هیزم شکن جلدی گفت آره . فرشته گفت تو نامردی کردی . هیزم شکن هم گفت من نامردی نکردم . اگه میگفتم نه بار دوم میرفتی جنیفر آنیستون رو می آوردی و اگه باز هم نه می گفتم میرفتی زن خودم رو میا وردی بعد هم به خاطر صداقتم هر سه رو میدادی به من . بابا منه بدبخت زوری یکی رو نگه میدارم چه برسه به سه تا
حالا شما چی میتونین بیشتر از یه زن نگه دارین

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
- تماس:
آقاي DjBoMBoX,
قبل از اينکه وارد معقوله مذهبي آن بشيم آيا به نظر شما فردي که قبل از ازدواج دايمي خود 5 مرتبه با صيغه با افراد مختلف ازدواج کرده است آيا از نظر سلامت بدني همانند قيل ازدواج دايم خود است؟ آيا صد در صد مي توان مطمن بود که به هيچ بيماري واگيري که به خصوص هپاتيت و ايدز در جامعه روز به روز در حال رشد است گرفتار نشده است.
و اما آيا خود شما حاضر به ازدواج با فردي که قبلا صيغه هاي متعددي را انجام داده است هستيد؟
قبل از اينکه وارد معقوله مذهبي آن بشيم آيا به نظر شما فردي که قبل از ازدواج دايمي خود 5 مرتبه با صيغه با افراد مختلف ازدواج کرده است آيا از نظر سلامت بدني همانند قيل ازدواج دايم خود است؟ آيا صد در صد مي توان مطمن بود که به هيچ بيماري واگيري که به خصوص هپاتيت و ايدز در جامعه روز به روز در حال رشد است گرفتار نشده است.
و اما آيا خود شما حاضر به ازدواج با فردي که قبلا صيغه هاي متعددي را انجام داده است هستيد؟

هیهات منا الذلة