دوستان با سلام
من زیاد شناختی درباره موشکها ندارم با اجازه دوستان و مدیران که 100% علم ایشان از من بیشتر است اجازه می خوام به یه نکته ای که به ذهنم رسید درباره این مطالبی که شما دوستان عرضه داشتید رو عرض کنم و اونم این هست که :
اصولا ما نباید مملکتی رو ولو در زیر سلطه بیگانه باشه ، به خاطر تلاش هرچند مزحک در رابطه با طراحی یا ساخت یا حتی منتاژ زیر نظر همون بیگانه مورد تمسخر قرار بدیم ؟
ترکها الان احساس نیاز به یه راکت یا توپ یا موشک کوتاه برد یا میان برد کردن !
مگر همین احساس نیاز در جهاد خود کفایی درنیروی هوایی ما نبود که در سالهای آخر جنگ که موشک فونیکس ما داشت تموم می شد موشد هاوک رو به خورد تامکت ها دادن ؟؟
خوب ترکها یا باید بخرن یا بسازن این کجاش بده حالا به قول دوستمون(
sohraba با کمک چینی ها ساختن !) بخوان بسازن ؟؟؟؟
مگه موشکهای ما مادرزاد ساخت متخصصان ایرانی هستند ؟؟؟
خوب موشکهای ما هم کپی برداری از موشکهای روس یا چین بودن ! مگر غیر از اینه ؟؟؟
حالا کسی می تونه بگه چون کپی برداری شدن پس به درد نمی خورن ؟؟
یا مثلا موشک نور که کپی برداری یه موشک چینیه ماکت یا دکوریه ؟؟
از کجا معلوم این ماکت از زلزال بهتر نباشه!!( البته از محالاته )
الان ارتش ترکیه مثل ارتش ایران در زمان قبل از انقلابه که 100 % نیازمند به کمک بیگانگان بود !!!
الان اونهام می دونن که کشوری تو همسایگی خودشون هست که حالا از طرح های اولیه در زمان جنگ 8 سالش با عراق تا امروزه که ما علم و تکنولوژی ساخت موشکهای در تمامی بردهای لازم نیروهای مسلح در همه سطوح رو داریم و خواهیم داشت و هر روز بر این علم افزوده میشه !!!
پس ببینید ما هم از یه همین راه شروع کردیم نه به این صورت به قول دوستان پیچ و مهره ای !!!
و در آخر الان که ترکیه دشمن ما نیست حتی به ظاهر !! حتی اگر هم دشمن باشد ما باید به دشمن خودمون احترام بزاریم و این زنگ خطری باشه برای ما که بدونیم دشمن ما هم داره روش ما رو حدودا دنبال می کنه پس مثل دولت بعث عراق در اوایل جنگ نباشیم که نیروی هوایی ایران رو ضعیف قلمداد کرد و اون بلا سرش اومد !!