اولین نفربر 100% بومی ساخت ترکیه ((اژدر))

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 1547 بار

اولین نفربر 100% بومی ساخت ترکیه ((اژدر))

پست توسط iran12345 »

اولین نفربر 100% بومی!! ساخت ترکیه ((اژدر))!! İlk Türk Yapımı Zırhlı Araç Ejder

تصویر

تصویر

تصویر

خصوصیات نفربر زرهی اژدر:

مقاوم در برابر مین های ضد زره و ضد نفر
مناسب جهت نقل و انتقال نیروهای نظامی و گشت زنی در مناطق پرخطر
توان حمل 12 تفنگدار
دارا بودن توان آمفیبیک، به معنی قدرت حرکت و مانور در زیر آب
حمل راحت و بدون دردسر نفربر با کشتی، هواپیما و تریلر
توان تحرک در عمق 5/2 متر در زیر آب
وزن: 18 تن
عرض: 7 متر
ارتفاع:40/2
مدت زمان طراحی و تولید: 2 سال
تعداد کل صادرات این نوع نفربر به دیگر کشورها: بالای 50 دستگاه

منبع: خبرگزاری ملیت ترکیه [External Link Removed for Guests] ... 22Ejder%22

استفاده از این مطلب با قید نام انجمن سنترال کلوب بلامانع می باشد.
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر
تصویرهمه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیمتصویر
تصویراگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزارتصویر

Major II
Major II
نمایه کاربر

Re: اولین نفربر 100% بومی ساخت ترکیه ((اژدر))

پست توسط iran12345 »

و چند سوال مهم:

کشوری که حتی یک خودرو و یا موتور ملی نداره چطور میتونه یک نفربر تماما بومی طراحی و تولید کنه؟؟!!!!

کشوری که از تعمیر، نگهداری، پشتیبانی و مدرنیزه سازی نفربرها و تانکهای خریداری شدش عاجره و ده ها قرارداد با صنایع نظامی اسرائیل، برای پشتیبانی از قوای زرهیش منعقد کرده چطور ممکنه توانایی طراحی نفربری 100% بومی رو داشته باشه؟؟!!؟

در حالی که صنایع خودرو سازی این کشور حتی توان طراحی یک موتور ملی برای خودروهای تولیدیش رو نداره و قطعات خودروهای تولیدیش رو از خارج وارد می کنه چطور ممکنه موتور و قطعات یک نفربر رو به طور کامل و 100% بومی طراحی و تولید کنه؟
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر

Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

, هر چيزي را كه ادعا كردند دليل بر واقعيت نيست
به نظر ميرسه نفر بر خوبي باشه اما خوب عربستان هم نفربر ميسازه ولي همه ميدانند چطوري
---
براي ساختن اين گونه تجهيزات معمولا از تجربه ديگران استفاده ميشه و بخشهاي مهم وپر هزينه وپيچيده به كشورهاي ديگه سپرده ميشه كشورهاي شريك هم براي اينكه با انتقال فناوري نون خودشون را آجر نكنند معمولا فقط قطعات را به صورت محصول ساخته شده ارائه ميدهند .البته تركيه در صنايع نظامي حرفي براي گفتن ندارد .اما ساختن بدنه وبرخي قسمتهاي اين نفر بر حتي با آلياژهاي وارداتي براي اين كشور امكان پذير است پيشتر هم اين كشور نفربر كبري را ساخته بود كه البته گلوله هاي مسلسل نيمه سنگين در دست پ ك ك از خجالت اين نفربر درآمدند.
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

پست توسط HITMAN_KU »

مبارکشون باشه بازهم میگم نباید مسخرهشون کنیم باید بتونیم باهاشون رقابت کنیم یادمون نره که خودروسازی خودمون خنده دارتراز این حرفهاست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: اردبيل
سپاس‌های ارسالی: 44 بار
سپاس‌های دریافتی: 77 بار

پست توسط v@hid »

iran12345 نوشته شده:و چند سوال مهم:

کشوری که حتی یک خودرو و یا موتور ملی نداره چطور میتونه یک نفربر تماما بومی طراحی و تولید کنه؟؟!!!!

کشوری که از تعمیر، نگهداری، پشتیبانی و مدرنیزه سازی نفربرها و تانکهای خریداری شدش عاجره و ده ها قرارداد با صنایع نظامی اسرائیل، برای پشتیبانی از قوای زرهیش منعقد کرده چطور ممکنه توانایی طراحی نفربری 100% بومی رو داشته باشه؟؟!!؟

در حالی که صنایع خودرو سازی این کشور حتی توان طراحی یک موتور ملی برای خودروهای تولیدیش رو نداره و قطعات خودروهای تولیدیش رو از خارج وارد می کنه چطور ممکنه موتور و قطعات یک نفربر رو به طور کامل و 100% بومی طراحی و تولید کنه؟

من دو سه مطلب از شما در اين مورد خوندم ادبيات شما خيلي زننده است دوست من نبايد اينطوري قضاوت كرد چون اينطوري خودمان هم زير سوال ميريم ما هم فناوري موشكيمان وارداتي بوده وبعدا تلاش در بومي سازي آن كرده ايم و خودمان هم از نظر خودروسازي زياد تعريفي نداريم با اين لگن هايي كه مي سازيم در ضمن همين تركيه در ساخت f16 ارتش كشورش سهم داره و همچنين قراره همين كار رو در مورد f35 هم انجام بده در ضمن هر چي نباشه در بسياري از زمينه ها از ما جلوترن
پس در حرفات رعايت مسايل رو داشته باش و طوري حرف نزن كه به ملت يا كشوري توهين كرده باشي
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط iran12345 »

اژدر

تصویر

Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط iran12345 »

کسی در مورد نفربرهای ساخت ایران چیزی میدونه؟ و یا عثلا ایران نفربر تولید میکنه؟ اگه چیزهایی تولید کردیم لطفا دوستان عکسهایی از نفربرها قرار بدند.

Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط iran12345 »

vhdsh
سلام
دوست عزیز من کجا توهین کردم؟ دارم انتقاد میکنم
شما برید تو فورمهای ترکیه یه گشتی بزنید تا ببینید چطور دارند صنایع نظامی ایران و دستاوردهاش رو به تمسخر میگیرند و مسخره می کنند تصویر

Captain I
Captain I

پست توسط حسن2568 »

اولين نفربر ايران در سال 67 توسط جهاد سازندگي اصفهان ساخته شد اما به توليد نرسيد .اسم اين نفر بر را به خاطر ندارم وهيچ عكسي هم از آن نديدم .فقط تصويري كه كمي بعد از آتش بس در تلوزيون ديدم را به خاطر دارم كه نفربر براي مناطق كوهستاني ساخته شده بود داراي شني بود اما جلوي نفربر چرخ داشت هر طرف يك چرخ واز صخره بالا ميرفت
بعد از آن هم نفربر كبري كه كوتاهترين نفربر جهان بود وتوليد هم نشد به همراه تانك ذوالفقار1 در سال 72 رونمائي شد .ونمونه هاي ديگر تا به نفربر براق رسيد.كه در حال توليد است ونمونه بروز شده اي بر پايه بي ام پي ميباشد.
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط iran12345 »

حسن2568 نوشته شده:اولين نفربر ايران در سال 67 توسط جهاد سازندگي اصفهان ساخته شد اما به توليد نرسيد .اسم اين نفر بر را به خاطر ندارم وهيچ عكسي هم از آن نديدم .فقط تصويري كه كمي بعد از آتش بس در تلوزيون ديدم را به خاطر دارم كه نفربر براي مناطق كوهستاني ساخته شده بود داراي شني بود اما جلوي نفربر چرخ داشت هر طرف يك چرخ واز صخره بالا ميرفت
بعد از آن هم نفربر كبري كه كوتاهترين نفربر جهان بود وتوليد هم نشد به همراه تانك ذوالفقار1 در سال 72 رونمائي شد .ونمونه هاي ديگر تا به نفربر براق رسيد.كه در حال توليد است ونمونه بروز شده اي بر پايه بي ام پي ميباشد.

ممنون از توضیحاتتون
آیا ایران توان ساخت نفربری در حد اژدر رو داره؟

Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 2381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1171 بار

پست توسط nasir irani »

شما برید تو فورمهای ترکیه یه گشتی بزنید تا ببینید چطور دارند صنایع نظامی ایران و دستاوردهاش رو به تمسخر میگیرند و مسخره می کنند

بیشتر فروم های ترکیه توسط لائیک ها و نظامی ها کنترل و اداره میشه (البته نسبت به ایرانی ها چندان جو خوبی وجود نداره!)

انگار بعضی دوستان از روابط گسترده اسرائیل و همینطور امریکا با ترکیه در بخش نظامی و صنعتی آگاه نیستند

در ترکیه رادارهای آرایه فازی و بعضی بخش های جنگنده F-16 و حتی بخشهایی از هواپیماهای بوِئینگ ساخته و مونتاژ می شه
حتی قراره F-35 هم در این کشور مونتاژ بشه

بحرحال خیلی از موانعی که ایران در همکاریهای بین الملی و انتقال تکنولوژی به داخل با اون دست به گیربانه ترکیه و کشورهای مشابه ندارند و جای چندان تعجبی هم نیست
Captain I
Captain I

پست توسط حسن2568 »

, بله توان توليد نفربر وجود دارد.اما نياز نيست كه شبيه يا درحد اين نفربر تركيه باشد نفربر براق ساخت ايران در رزمايشهاي مختلف كارائي خود را نشان داده .ضمن اينكه ايران در طراحي تسليحات خود ملاحظاتي دارد كه با معيارهاي تركها واروپائيها تفاوت دارد
براي مثال كشور تركيه محصولي را ساخته كه براي ارتشي كلاسيك در منطقه اي كه انتظار جنگ تمام عيار چند صد هزار نفري وطولاني را ندارد مانند كشورهاي اروپائي
اما ايران با توجه به تجربه گرانقدر جنگ هشت ساله و مطالعه روي جنگهاي ديگر تجهيزاتي توليد ميكند كه با شرايط اقليمي و نبرد فرسايش ودر عين حال نبرد كوتاه وضربتي مناسب باشد .
يك مثال از اين دست سال 75 و76 در لشكر 64 اروميه سرباز بودم .وشاهد بودم يك بولدوزر ساخت ايران (در ايران توليد شده بود اما روي آن با اسپري نوشته شده بود هپكو !!!)طول بولدوزر حدود 6 متر وارتفاع زنجير شني حدود 70 سانتي متر وارتفاع كل بدنه حدود يك متر بود در حالي كه با جكهاي هيدروليك خود ميتوانست تيغه خود را دست كم 5/3 تا 4 متر بالا بياورد .اين وسيله بهترين بولدوزر براي خاكريز زدن در ميدان جنگ ميباشد .
در باره ساير تجهيزات هم به همين صورت شرايط محيطي ونيازهاي نظامي واحتمالات مختلف براي شرايط جنگي در نظر گرفته ميشود
پس لزومي ندارد كه نفربرهاي ساخت ايران شبيه يا در حد اژدر باشد بلكه ميتواند بهتر و كارآمد تر براي خاك ايران باشد حتي اگر ساده تر ساخته شود
نظر شخصي من نسبت به نفربر اژدر هم خيلي خلاصه اينكه تركها كمي قرطي بازي درآوردند.اين نفربر با آن هيكل درشت و نسبت چرخها كمي در ظاهر نامتعادل به درد جنگي كه در آن تانكها وارد كارزار شوند نميخورد .ارتفاع 4/2 متر يعني آسيب پذيري حتمي از فاصله دور

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”