اولین نفربر 100% بومی ساخت ترکیه ((اژدر))

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 1547 بار

Re: اولین نفربر 100% بومی ساخت ترکیه ((اژدر))

پست توسط iran12345 »

حسن2568 نوشته شده:iran12345, بله توان توليد نفربر وجود دارد.اما نياز نيست كه شبيه يا درحد اين نفربر تركيه باشد نفربر براق ساخت ايران در رزمايشهاي مختلف كارائي خود را نشان داده .ضمن اينكه ايران در طراحي تسليحات خود ملاحظاتي دارد كه با معيارهاي تركها واروپائيها تفاوت دارد
براي مثال كشور تركيه محصولي را ساخته كه براي ارتشي كلاسيك در منطقه اي كه انتظار جنگ تمام عيار چند صد هزار نفري وطولاني را ندارد مانند كشورهاي اروپائي
اما ايران با توجه به تجربه گرانقدر جنگ هشت ساله و مطالعه روي جنگهاي ديگر تجهيزاتي توليد ميكند كه با شرايط اقليمي و نبرد فرسايش ودر عين حال نبرد كوتاه وضربتي مناسب باشد .
يك مثال از اين دست سال 75 و76 در لشكر 64 اروميه سرباز بودم .وشاهد بودم يك بولدوزر ساخت ايران (در ايران توليد شده بود اما روي آن با اسپري نوشته شده بود هپكو !!!)طول بولدوزر حدود 6 متر وارتفاع زنجير شني حدود 70 سانتي متر وارتفاع كل بدنه حدود يك متر بود در حالي كه با جكهاي هيدروليك خود ميتوانست تيغه خود را دست كم 5/3 تا 4 متر بالا بياورد .اين وسيله بهترين بولدوزر براي خاكريز زدن در ميدان جنگ ميباشد .
در باره ساير تجهيزات هم به همين صورت شرايط محيطي ونيازهاي نظامي واحتمالات مختلف براي شرايط جنگي در نظر گرفته ميشود
پس لزومي ندارد كه نفربرهاي ساخت ايران شبيه يا در حد اژدر باشد بلكه ميتواند بهتر و كارآمد تر براي خاك ايران باشد حتي اگر ساده تر ساخته شود
نظر شخصي من نسبت به نفربر اژدر هم خيلي خلاصه اينكه تركها كمي قرطي بازي درآوردند.اين نفربر با آن هيكل درشت و نسبت چرخها كمي در ظاهر نامتعادل به درد جنگي كه در آن تانكها وارد كارزار شوند نميخورد .ارتفاع 4/2 متر يعني آسيب پذيري حتمي از فاصله دور

سلام
شرمنده ببخشید که این همه سوال میپرسم اما اگه نپرسم تا چند روز فکرم مشغول به این موضع میشه

شما گفتید که طرف معامله، تکنولوژی کامل ساخت یک جنگ افزار رو به یک کشور دیگه نمیده تا نونش آجر نشه آیا ماجرای نفربر براق هم به همین شکل هست؟ به فرض محال اگه روزی روسیه به ایران پشت کرد آیا ایران بازم هم میتونه نفربر براق رو به تنهایی و بدون کمک روسیه تولید کنه؟
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر
تصویرهمه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیمتصویر
تصویراگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزارتصویر

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 344 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار

پست توسط 1373 »

سلام
نفربر براق همین الان هم بدون کمک روسیه ساخته میشه
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

, خواهش ميكنم .اين يك وظيفه است
ايران براي ساخت نفربر براق يا تانك ذوالفقار نيازي به روسيه ندارد هرچند كه براي احداث كارخانه تانك سازي قمربني هاشم در درود لرستان از روسيه كمك گرفت اما با توجه به نياز كشور به كسب فناوري ساخت از همان زمان جنگ كار براي بومي سازي تجهيزات نظامي آغاز شده بود.مقامات نظامي هم به خوبي ميدانند كه در شرايط جنگي هيچ دوستي قابل اعتماد نيست به قول معروف
كس نخارد پشت من----جز ناخن انگشت من
روسيه هم يك دوست سوري ونمايشي بوده براي مسائل سياسي كه جاي بحث آن نيست.در مورد برخي از تجهيزات خاص مانند براق يقين بدانيد اگر كاملا بومي سازي نشده باشد به توليد انبوه نميرسد.ضمنا پيشتر عرض كردم كه براق بر پايه بي ام پي روسي ساخته شده اما به معناي تحت امتياز نيست بلكه روي بيس مدل روسي به صورت مهندسي معكوس وبراي پركردن خلع نيروي زميني ساخته شده .
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

خيلي از كشورها خيلي چيزها ميسازن و ادعا ميكنن كه كاملا بوميه . ولي بايد ديد تعريفشون از بومي بودن چيه ؟

قصد مقايسه ايران رو با تركيه ندارم و نميخوام اين كار تركيه رو بي اهميت بدونم ولي اگر بومي بودن يك محصول تنها به معناي ساختن اون محصول در داخل تلقي بشه , بايد گفت ايران از اين نظر خيلي زودتر از تركيه دست به كار شده بود .

يكي از مزاياي بومي بودن يك محصول ايجاد حس غرور و افتخار براي كشور توليد كنندس . قطع وابستگي هم يكي ديگر از اهداف اصليه . ولي تا اونجا كه من ميدونم از غربيها بعيده خط توليد رو بدون ارسال مستشاران و كارشناسان خودشون به تركها بدن . كه در اين صورت وابستگي همچنان ادامه داره .

موضوع روشن تر از اونيه كه من بخوام براش اينهمه توضيح بدم .اميدوارم منظورم رو متوجه شده باشيد .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط iran12345 »

پس میشه گفت پیشرفت خوبی در رابطه با مهندسی معکوس داشتیم
به امید پیشرفت های هر چه بیشتر در صنایع نظامی و صنعتی تصویرتصویرتصویر
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 809 بار
سپاس‌های دریافتی: 2689 بار

پست توسط shadow.of.death »

جهت دیدن عکسهای براق و مقایسه به تاپیک زیر مراجعه فرمایید:

forum-f214/topic-t64281.html
به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستی ، یک شمع روشن کن.
[External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط ario vaziri »

نفربر براق از لحاظ موتوری کاملا با بی ام پی متفاوت است حتی می توان گفت بسیار برتر است.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط ario vaziri »

یک چیز دیگه اینکه از لحاظ سیستم برق و بی سیم و همچنین بدنه متفاوت از نفربر های روسی است هم موتور و هم سیستم بی سیم کاملا برتر از نفربر های روسی است ...ولی هم اکنون تولید آنها تنها براساس نیاز نیروهای مسلح انجام می گیرد..
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط iran12345 »

سلام
راستی چطور میشه نفربر براق رو از نفربر بی ام پی تشخیص داد؟
((هم از لحاظ ظاهری و هم از لحاظ سازه؟؟))

براق
تصویر

بی ام پی

تصویر

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 344 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار

پست توسط 1373 »

من یه جا دیدم یا خوندم براق صادر هم شده اگه دوستان اطلاع دقیق دارن این اطلاعات را ار ما دریغ ندارن
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”