ترور استاد دانشگاه تهران

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

Re: ترور استاد دانشگاه تهران

پست توسط Parsa84 »

morteza_1234m نوشته شده:موضوع اینه که ما به اصطلاح حزب ا... ها و عقب موند های فکری بعضی از این سران فتنه رو منافق می دونیم و نمی خوایم که نام این عزیز بزرگوار با نام این افراد پیوند بخوره

درود تصویر
مرتضای عزیز
به قول میلاد انگار تنها موضوعی که مورد توجه رسانه های رسمی قرار نمی گیره سوابق علمی و نبوغ استاد بود!!
ایشان چه سبز بوده باشند چه ابی یا قرمز یا ........................ عقیده شخصی خودشون بوده و هیچ کس حق نداره واقعیت رو به نفع خودش تحریف کنه!
هیچ کس حق مصادره و تحریف این بزرگ مرد علمی کشور رو نداره!
در ضمن سازمان انرژی اتمی هم هر گونه همکاری با ایشون رو تکذیب کرد! تصویر
ای کاش [External Link Removed for Guests] رو که از ا[External Link Removed for Guests]دوست قدیمی استاد در انجمن قرار دادم پاک نمی کردند!
اگر اینجا جایی است برای بحث عادلانه در سایه احترام مقابل پس نباید با نظر مخالف بدین سان برخورد کرد (تهمت زدن ناروا و پیش داوری و ادعای بدون داشتن مدرک......)مگر نه نتیجه ان می شه افزایش شایعه پراکنی در سطح جامعه ملتهب و اعتماد به رسانه های بیگانه! تصویر
این نامه رو هم امروز در فضای مجازی دیدم.راست و دروغش رو هم نمی دونم.ولی ظاهرا امضای استاد شهید هم پای این نامه هست!
اگر مدیریت سایت این نامه رو خلاف قوانین سایت دیدند مثل پست قبلی ام حذفش کنند!
خدا همه ما رو به راه راست و انصاف هدایت کنه! تصویر

بر طبق این سند مسعود علی محمدی استادی بود که در واکنش به حمله لباس شخصی ها به کوی دانشگاه در شب 24 خرداد، نامه ای را خطاببه فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران نوشت و امضاهای اساتید دیگر را نیز خودوی جمع آوری کرد.

تصویر 
[External Link Removed for Guests]

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

اگر اینجا جایی است برای بحث عادلانه در سایه احترام مقابل پس نباید با نظر مخالف بدین سان برخورد کرد (تهمت زدن ناروا و پیش داوری و ادعای بدون داشتن مدرک......)مگر نه نتیجه ان می شه افزایش شایعه پراکنی در سطح جامعه ملتهب و اعتماد به رسانه های بیگانه!

شایعه زمانی تقویت میشه که خبرها به درستی به مخاطب نرسه، و هر کی با دید خودش خبر رو تفسیر کنه و در اختیار نفر بعدی قرار بده، مثل:
در ضمن سازمان انرژی اتمی هم هر گونه همکاری با ایشون رو تکذیب کرد!

متن خبر ارسالی از سازمان انرژی اتمی رابطه استخدامی این سازمان با این مرحوم را نفی کرده؛ نه هرگونه همکاری با ایشان را! یعنی از نظر سازمان انرژی اتمی، ایشان هیچگاه در استخدام این سازمان نبودند.
شما خبر را با دید خودتان منتشر می کنید، خواننده بعدی هم یک چیز دیگه از دید خودش به خبر اضافه میکنه، نهایتا وقتی خبر به خواننده چهلم میرسه، اینطور میشه که؛ "سازمان انرژی اتمی ایران هر گونه رابطه با این دانشمند را قطع کرده، و در بیانیه ایی مدعی شده ایشان به شدت مخالف توسعه هسته ایی کشور بودند، و چندین بار هم در این زمینه کارشکنی هایی انجام داده بودند!"

ای کاش مطلبی رو که از احمد شیرزاد دوست قدیمی استاد در انجمن قرار دادم پاک نمی کردند!

اگر ملاک حرف های اینگونه افراد سیاسی باشه، فردی مثل محمد جواد لاریجانی چه از نظر علمی (به عنوان رئیس موسسه دانش های بنیادی)، و چه از نظر سابقه سیاسی خیلی معتبرتر از آقای شیرزاد محسوب میشه. مسئله اینه که هر کی صحبتش در رابطه با این مرحوم در جهت علاقه ایشان به نظام، یا حتی بی توجهی ایشان به مسائل سیاسی باشه، میشه مزدور رژیم (!!). هر کی صحبتش در جهت سیاسی کردن این مرحوم به نفع یک جریان خاص خارج نشین، یا ضد نظام جلوه دادن این مرحوم باشه، میشه یار غار این بنده خدا (!!)، و فقط هم از سر دلسوزی و حسن نیت داره خاطره تعریف میکنه :-)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 780 بار
سپاس‌های دریافتی: 791 بار
تماس:

پست توسط arashtabaie »

Frogfoot نوشته شده:اگر ملاک حرف های اینگونه افراد سیاسی باشه، فردی مثل محمد جواد لاریجانی چه از نظر علمی (به عنوان رئیس موسسه دانش های بنیادی)، و چه از نظر سابقه سیاسی خیلی معتبرتر از آقای شیرزاد محسوب میشه. مسئله اینه که هر کی صحبتش در رابطه با این مرحوم در جهت علاقه ایشان به نظام، یا حتی بی توجهی ایشان به مسائل سیاسی باشه، میشه مزدور رژیم (!!). هر کی صحبتش در جهت سیاسی کردن این مرحوم به نفع یک جریان خاص خارج نشین، یا ضد نظام جلوه دادن این مرحوم باشه، میشه یار غار این بنده خدا (!!)، و فقط هم از سر دلسوزی و حسن نیت داره خاطره تعریف میکنه :-)

Frogfoot نوشته شده:شما خبر را با دید خودتان منتشر می کنید، خواننده بعدی هم یک چیز دیگه از دید خودش به خبر اضافه میکنه

شک و تردید شما و عدم اعتمادتون به خبرگزاری ها و حرف مردم از نظر من کاملا قابل احترام و صحیحه. بدون هیچ صحبت اضافه ای صدای ضبط شده ی خود ایشون در همون جلسه ای که قبلا اشاره کرده بودم لینک میدم. این صدا توسط بچه های علوم ضبط و در یو تیوب قرار داده شده. از زبان خودشون بشنوید:

پ.ن.مهم: همونطور که قبلا هم گفتم مایل نیستم در هیچ بحث سیاسی شرکت کنم. پس بعضی دوستان لطفا هیجان زده نشن و به این پست پاسخ ندن! فقط جهت اطلاع رسانی، مثل لینک دادن به سایت های خبری تصویر تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 809 بار
سپاس‌های دریافتی: 2689 بار

پست توسط shadow.of.death »

اصولاً فایده این مجادلات چیه؟
آیا روح اون مرحوم قراره با این حرفا شاد بشه؟
آیا کسی اطلاعاتی فرای آنچه در سایتهای داخل و خارج هست داره؟
آیا کسی حاضره از نظرش کوتاه بیاد و اگه حرف درستی رو دید قبول کنه و دیگه حرف خودشو با لجاجت تکرار نکنه؟
آیا اشخاص دیگه ای در این کشور با مواضع تندتر در این ایام وجود ندارند ؟ چرا این استاد؟ چون امضا جمع میکنه؟ چون مخالفه؟ چون......
این دلایل شامل حال خیلی از افراد میشه اونم با اولویت بیشتر؟ پس حقیقت چیه؟
لازمه دونستن حقیقت داشتن اطلاعات کافی از منابع کاملاً معتبر و قابل اطمینانه.
فکر نمیکنم هیچ کدوم از کاربرای این سایت به این منابع متصل باشن(چون خاصیت اینجور منابع رازنگهداری و سکوته)
ما همه حرفهای زیادی رو شنیده و میشنویم از جاهای مختلف..........
ولی چیزی که باعث تاسفه اینه که وقت بارزش خودمون رو صرف کلکل و مجادلاتی میکنیم که مطلقاً فایده ای نداره!!!! چون نه ما اطلاعات کافی داریم نه اینجا جاییه که قرار باشه کسی محاکمه بشه!

تقریبن همه دوستان در این سایت جز آثار باستانی هستن(با تجربه!!) پس همدیگه رو خوب میشناسن و میدونن یه پستی که میدن چه واکنشهایی داره!!

من که یه جدیدالورودم تعجب میکنم از این همه تلاش برای هیچی!!

انشاءالله که خداوند همه امور رو اصلاح و همه ما رو به راه راست هدایت کنه.
و امیدوارم یه روزی این کشور یکمی پیشرفته شه و مردم از سر بیکاری به سرو کله هم نزنن.(اگه این بیکاری مردم حل بشه 50 درصد قضیه حله!!!)

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستی ، یک شمع روشن کن.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

پست توسط Morteza313 »

:grin:

چرا جواب ندیم برادر!!!!... این هم شد مثل همون شوی گرجستان؟

دو سه روز صبر کنید ... این هم حل میشه... :-)

بعضی جاها وقتی قصد به جای فتنه انگیزی فقط اقناء و سواله ... باید به دیده منت پاسخ داد ... اما وقتی کار به جو سازی میکشه و قالب کردن یه سری تفکرات ..... سکوت کار اشعریهاست، ماهم شرمنده....، البته این وسط احترام بعضی دوستان سبز ما که از بی غرض بودنشون اطمینان داریم محفوظه..... هر چند یه دلخوری مختصر ازمون داشته باشن ، خودشون از ارادت و دوستی بینمون آگاهن...

سنترال و فضای حاکم بهش مهمه و اگر سنترال مهم نبود بعضی دوستان بعد از سه یا چهار بار اخراج دوباره اصرار به فعالیت نداشتند......!

اینم بگم ، اولین اشتباه رو در این تاپیک من کردم که عصبانیت خودم رو تو نوشته ها بروز دادم...... بهتر بود یه تاپیک تسلیت باشه، اما آدم بعضی وقتها می بینه کجای قضیه واسه چیه ، ضامنش در میره....
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

هر چند تصمیم بر این بود که به هیچ بحث شبه سیاسی هم در سنترال داخل نشم اما بد نیست اینجا با یک سوال دریچه ای در ذهن دوستان ایجاد کنم که در این 4 صفحه ازش غافل بودید.

البته یک شرح بر واقعیت که دوستان هر کدام به بخشی از اون اشاره کردن خواهم داشت:

این استاد، هر چند به ولایت فقیه پایبند بوده است و از آن دسته ضد ولایت ها نبود، اما در جبهه اصولگرایان نبوده و همراهی وی با موسوی در انتخابات بر کسی پوشیده نیست.

صد البته افرادی در این سطح، دارای اندیشه نسبتاً مستقل هستند و الزماً حضورشان در یک جبهه، به معنای زیر تابلوی آن جبهه بودن نیست. در حقیقت این افراد ازاد اندیش هستند و به سمتی میروند که به باورهایشان نزدیک تر است اما مانند یک سبز و پیرو مسیر ایشان نیست.

حقیقت دیگر و مهم:

ایشان به هیچ وجه دانشمند هسته ای نبوده اند. رشته ایشان که روشن است ذرات بوده و البته در دانشگاه نیز در همین حوزه تدریس و پژوهش داشتند. (این را از هر کدام از دانشجویان وی بپرسید، تایئد خواهد کرد)، ایرنا هم که خبر تکذیب سازمان انرژی هسته ای را در مورد فعالیت ایشان منتشر کرد.

اما 3 نکته مهم در ماجرا است که من سعی می کنم با اشاره به اونها، دوستان را در مسیر بهتری از پژوهش در موضوع قرار بدم:

1. این که وی دانشمند هسته ای معرفی شده است و به دست آوردن امتیاز در مقابل دشمنان که جهت توقف برنامه هسته ای ما در حال ترور دانشمندان هسته ای ما هستید.

اما با توجه به تکذیبیه سازمان انرژی اتمی، و البته انتشار خبر از ایرنا 2 نکته روشن میشود، اول اینکه این پروژه (گرفتن امتیاز) بدون هماهنگی و توسط یک جریان بوده است. دیگر انتشار خبر از ایرنا، حداقل جریان احمدی نژادی ها را از گزینه های مجری پروژه (گرفتن امتیاز) حذف می کند.

2. انجمن پادشاهی که این روزها عجیب فروتن شده و فرو رفتن خار در پای قلانی را هم عهده دار میشود.

اساساً زمانی یک حزب یا سازمان مسئولیت یک عمل را بر عهده میگیرد که آن عمل موجبات رشد وجه اجتماعی آن در قشر مورد نظرش شود.

مثلاً حماس اعلام میکند، فلان جا ما چند صهیونیست را به هلاکت رساندیم، این خبر موجب میشود حماس در بین هر مسلمان مجاهد محبوبیت پیدا کند.

اما ترور یک استاد دانشگاه آن هم با شخصیت شرح داده شده که تا حدودی یک فرد خنثی سیاسی بوده است، هرگز مورد تائید هیچ قشری از مردم قرار نخواهد گرفت که این چنین هم شد، همه آن را بد دانستند.

حالا اگر یک جبهه (انجمن پادشاهی) آمد و گفت ما آن را انجام داده ایم، باید تعجب کرد و به فکر فرو رفت ...

اشاره: یاد ما انجام دادیم های القاعده به خیر ... القاعده ای که هرگز روشن نشد کجاست و چیست و کیست ... و هنوز اثری از موجودیت واقعی آن ارائه نشده است.

شاید شما دوستان بی اطلاع باشید، یا مثلاً در جبهه خاصی بوده باشید، اما من که مدت هاست در فضای سیاسی بدون وابستگی به سمتی هستم، با جبهه ها و احزاب کوچک و بزرگ، موافق و مخالف در ارتباط (مباحثه) هستم، اما این انجمن پادشاهی تا به حال حضور و فعالیتی که قابل توجه باشد نداشته جز همین که مثل القاعده یک دفعه بگوید ما بودیم. آن هم در یک ترور که هیچ گاه موجب بهبود وجه این انجمن نخواهد شد.

بنابراین روشن است سران این انجمن ! به بهبود وجه انجمن اهمیت نمیدهند. که این نکته ممکن است به علت یک شبیه کاری سیاسی باشد که...

3/ غیر از مسئله انجمن پادشاهی و احتمال دروغین بودن آن (یک راه در رو برای جوادث) / همچنین پروژه گرفتن امتیاز هسته ای که البته پس از ترور برنامه ریزی شده و با تکذیب سازمان هسته ای هم شکست خورد /

مسئله مهم برگزاری مراسم تدفین این استاد است. البته چون وعده کردم زیاد وارد سیاست نشوم، کشف نکات تامل بر انگیز این آخری با خود شما.

اما بحث پیرامون مسائلی غیر از این سه نکته، بعید است موجب شفافیت موضوع و روشن شدن ماهیت تروریست و هدفش گردد.

من با توجه به اشارات دوستان در سنترال بر نداشتن سواد کافی برای تحلیل مسائل مشرف هستم، اما خوب گاهی هیجان بر عقل و شعور غلبه میکند.

بابت این حضور پا برهته در بحث پوزش می طلبم. به امید آن که بحث به شفاف شدن ماجرا کمک کند. بنده پیگیر مبحث شما دوستان هستم.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 809 بار
سپاس‌های دریافتی: 2689 بار

پست توسط shadow.of.death »

برادر مرتضی
حرفت تا حدودی قابل قبوله ولی باید به فهم مردم هم اعتماد کنیم.
موافقم که تبیین مسائل لازمه اما زیاده روی نباید کرد.
اگه امروز همه جا آرومه برای اینه که مردم خیلی از چیزا رو میفهمن و درست نیست بگیم همه سریع گول میخورن!
وسوسه هست، شیطان هست..... درسته اینا هستن و هدایت هم باید باشه......
ولی نوعش هم مهمه ! منم این پستا رو خوندم مثل بقیه (همه رو قبلاً توی سایتای دیگه دیده بودم) به عنوان کسی که رنگی نیستم(نه سبز نه قرمز نه سفید نه صورتی نه نارنجی نه....) دلایل هیچ یک قابل قبول نبود، هرکی اونی رو که دوست داشت واقعیت باشه گفته همه میگن این درسته!!!
(البته منظورم مستقیماً این چند نفر آخر نیست)

درسته باید مردم رو آگاه کرد اما دیگه اونا رو گوسفند فرض نباید کرد... میبینن طرف تناقض داره میفهمن خودشون حالا دیگه هر روز بیای بگی اینا دروغ گون که نمیشه ... بابا مردم فهمید اینا یه جای کارشون میلنگه ....... وگرنه ایرانی همونه که 30 سال پیش یک شاهنشاهی رو زمین زد..... پس چرا امروز همچی آرومه چون مردم دیگه یاد گرفتن کلمات قلمبه سلمبه اینو اونو با عناوین مختلف زود باور نکن.... من از این شنیدم من از اون شنیدم بی بی سی گفت فارس گفت این گفت اون گفت .....

یا من 70 سال تو سیاستم پس این درسته ... من بابام وزیره پس این درسته...... من میدونم ای آقا این نبود قضیش اینه.....

حقیقت چیه؟
از کجا آقای x که شما داری درست میگی؟ یا دراشتباه نیستی یا عمداً طلاعات غلط نمیدی؟

و اما مرتضی جان!
اونی که خودشو به خواب زده که نمیشه بیدار کرد!!
اونی که میگه من سبزم میخوای چیکار کنی اینجا؟ کل کل با اون کار عماره؟

توضیحات به مردم باید داده شه و اونا قضاوت میکنن !! به خدا ایرانی ها خیلی باشعورن خیلی!!

من در پست قبل منکر کار عماری نشدم بلکه کلکل گروها رو بی معنی میدونم.

حالا هی دوستان بگن این این بوده اون بوده...........

اسرائیل بوده ... آمریکا بوده.... حکومت بوده...... هرکی اونی که میخاد باشه میگه هست و میره از سایتای هم فکرش یسری مطلب میاره!!!!

بعد لج میکنه میگه نه اصلاً من خودم همارش بودم! برادرم شاگردش بود...
بعد برادر مرتضی میخوای اینها رو هدایت کنی؟ آگاه کنی؟ چیکار کنی؟

بحث آزاده.... بحثی که سراسر تهمت و مدارک متناقضه که معلوم نیست همونا هم چقدر درسته!(از هر دو طرف) چه فایده ای داره....
مهم اینه که یه بحثی باشه !!!!
این منطقه؟

بحث چارچوب میخاد و یک پس زمینه یه مرجه که همه شنوندگان بحث ارجاع دلیل به اون مرجع رو قابل قبول بدونن!!

مثلاً بحث فنی در آمریکا دونفر دلیلشون رو بر اساس رگلاتوری امریکا میگن..... شنونده هم اعتماد میکنه چون همه اون منبع قبول دارن....

اما توی این تاپیک چی؟

هیچ کدوم منابع اون یکی رو قبول ندارن!!!!

بخدا بیمعنی این بحثا!! یه جور میدان برای گیر دادن به هم !! اسمشو بزارید بحث!!!!!!!

برادر مرتضی
بازم میگم به فهم مردم باشعور ما اعتماد کنید والبته خواست خدا بر همه چیز ارجحه.

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستی ، یک شمع روشن کن.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

بسم الله الرحمان الرحیم

انا لالله و انا الیه راجعون ....

شهادت مسعود علي ‌محمدی رو تسلیت میگم و برای خانواده ایشون آرزوی صبر و بهروزی دارم.

شهادت افتخاری است که نصیب مردان خدا میشود/

شکر خدا همه این فاجعه رو محکوم کردند اما ای کاش دکمه تشکر حداقل در این تاپیک گیر میکرد! تا همه با هم متحدتر شویم .

فرشته ها میگویند چه فرستاد .... مردم میگویند چه گذاشت ....

اما بعد:

خودم رو میگم ننگ بر من .... شرمم باد که دشمن وطنم و دینم و مردمم برادرم رو به شهادت میرسونه اما من نشستم و دارم .... وای

بر من اگر خلعت مرد نماهای زمان علی برازنده قامتم شده باشد , خون شهید روی خیابان پهن شده بود و من در این جا نشسته ام

ببینم که نظرات سیاسی شهید با من میخورد یا نه .... شرم بر من و امثال من .... شاید صدای ناله های همسرش و فرزنداش که

هم دردی میخوان و مظطرب و پریشانند .... آنوقت من نشستم که ........ شرم بر من.

(((([COLOR=#0070c0]اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد براى خدا به داد برخيزيد  [و] به عدالت‏شهادت دهيد و البته نبايد دشمنى گروهى شما را بر آن دارد

كه عدالت نكنيد عدالت كنيد كه آن به تقوا نزديكتر است و از خدا پروا داريد كه خدا به آنچه انجام مى‏دهيد آگاه است )))) سوره مائده آیه 8
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

دکتر علی‌محمدی که بود؟

پروژه سزامی:
SESAME stands for: “Synchrotron light for Experimental Science and Application in the Middle East”
سیب
سزامی به معنای : «تابش سینکروترون برای تحقیقات علوم کاربردی و بکارگیری آن در خاورمیانه» است. درباره این پروژه میتوانید این (از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده نمایید) را بخوانید. این جایش جالب است:
کشورهای عضو سزامی:
- کشورهای ایران، اردن، رژیم اشغالگر قدس ، ترکیه، فلسطین و پاکستان در زیر چتر یونسکو مؤسسین سزامی در سال ۲۰۰۲ بوده اند.

- کشورهای ایران، اردن، رژیم اشغالگر قدس ، بحرین، ترکیه، فلسطین، مصر، پاکستان و قبرس، اعضای رسمی سزامی تا این تاریخ می باشند و درخواست عراق برای عضویت در دستور کار شورا است.

- کشورهای فرانسه، یونان، ایتالیا، کویت، آلمان، ژاپن، سوئد، روسیه، پرتقال، انگلستان و آمریکا عضو ناظر هستند.

خب حالا نکته جالب بعدی این است که وقتی سراغ نمایندگان ایران در سزامی میرویم این دو اسم را می بینیم:

۱. دکتر مسعود علی محمدی
۲. دکتر بابک شکری

نکته بسیار مهم:
عضویت ایران در پروژه سزامی می‌تواند رویای ساخت شتابدهنده ملی و دستیابی به بیم لاین‌های اختصاصی را که در حال حاضر از سوی محققان سازمان انرژی اتمی ایران و پژوهشگاه دانش‌های بنیادی (IPM) دنبال می‌شود محقق ‌کند. حدود دو سال است که عضویت ایران در سزامی به حالت تعلیق در آمده و در ژوئن آینده نسبت به عضویت دائمی ایران یا لغو عضویت تصمیم گیری می‌شود و این در حالی است که نمایندگان برخی کشورهای عضو از این موضوع (عدم پرداخت بدهی‌ها از سوی ایران) برای کنار گذاشتن ایران سوء استفاده می‌ کنند؛ البته مسوولان یونسکو و سزامی مایل به باقی ماندن ایران در این پروژه به عنوان عضوی ارزشمند با پتانسیل بالا از نظر تعداد محققان و رشد علمی و صنعتی شدن هستند. در شرایط کنونی عضویت در چنین پروژه‌های بین المللی که جزو علوم هسته‌یی نیز محسوب می‌شود بسیار مفید بوده و همانگونه که تاکنون محققان ایرانی از طریق سزامی آموزش‌های زیادی دیده‌اند می‌توانند تولید علم بالقوه‌ای را برای پایه ریزی این فن‌آوری در کشور ایجاد کند.

از اینجا

چند سؤال:
کدام یک از اعضای سزامی خاورمیانه از تضعیف ایران بهره می برند؟ چه کسانی بودند که ادعا میکردند دکتر علیمحمدی شخصیت مهمی برای ترور نیست؟ چرا چنین شخصیتی نباید از محافظت نیروهای امنیتی برخوردار باشد؟ مسئولان امنیتی چه جوابی دارند در قبال این سهل انگاری؟ دعوای نمایشی انجمن پادشاهی و تکاوران تندر به نفع چه کسی است؟ چرا دکتر باید در این موقعیت سیاسی به شهادت برسد؟ جلسات اخیر دکتر با دانشجویانش نشان دهنده دغدغه اوست اما چرا اینهمه اصرار؟

زمان – شاید – پرده از برخی اسرار بردارد.

چند نکته بی ربط:
او هسته ای نبود، سبزها و سازمان انرژی اتمی و بچه های دانشکده فیزیک راست میگویند. این سند نشان دهنده ی اطلاعیه اساتید دانشکده فیزیک در این مورد است که راجع به صحت آن تردید دارم. (ویرایش ساعت ۱ بامداد: بچه های دانشکده فیزیک تایید کردند واقعیست.)
نه سایتهای خبری غیردولتی و نه صدا و سیما هیچ خبری از این پروژه مشترک ایران و اسرائیل و اردن درج نمی کنند و حتی فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران – که خود زمانی معاون اقتصادی وزارت اطلاعات بوده است – تنها از این صحبت میکند که دکتر شهید فیزیک تهران، کاندیدای معاونت پژوهشی وی بوده است.
برخی خبرهای تابناک را باید جدی بگیریم. مخصوصاً این یکی. این خبر فارس هم مهم است.
بعد از المپیک مونیخ یک سری از فعالان فکری و فرهنگی عربی در نقاط مختلف دنیا توسط یک سری گروه که مثل قارچ سبز میشدند و بعد از مدتی از بین میرفتند ترور میشدند. این فعالان عمدتا ضدصهیونیست بودند. بعضی از این ترورها باعث شد برخی از کشورهای عربی در روابطشان با هم دچار تنش بشوند. «انجمن پادشاهی» اسم چندان مهمی نیست.
اهمیت ترور دکتر علی محمدی و ربوده شدن / فرار آقای شهرام امیری در سفر حج، کمتر از وقایع افغانستان و یمن و (اغتشاشات) تهران نیست.
مدتها پیش گاردین و بی بی سی از آموزش کردها توسط اسرائیل خبر داده بودند. بعد از انتخابات اخباری غیررسمی مبنی بر دستگیری چند کرد در وقایع کوی دانشگاه به گوش می رسد. «مجاهدین خلق» و «پژاک» اسمهای چندان مهمی نیستند.
حماقت نیست که این مسئله دعوای جدید حزب الهی ها و سبزها بشود؟ چرا احمقانه است! و تاریخ پر است از این وقایع احمقانه!
این روزها تاریخ دارد شکل میگیرد، ساده لوح نباشیم: هیچ رسانه ای صادق نیست.
ویرایش ۲۴ دی، ساعت ۲۳:
سزامی ۲۰۰۸ و جنجال دیدار وزرای ایرانی و اسرائیلی:

- تصویر/دیدار وزیر ایرانی و وزیر رژیم اسراییل! [تابناک]
سیب
- جوابیه وزیر علوم دولت درباره عکس منتشر شده: وزیر رژیم صهیونیستی، ناشناس وارد مراسم شد. [سرمایه]
سیب
وقتی قرار است کسی چیزی یادش نماند، هیچ کس چیزی یادش نخواهد ماند! این است که جهان‌نیوز خبرش را حذف می‌کند و همه قضیه را فراموش می‌کنند.
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

, نظر منم همین بود ولی پاک شد
گفتم ک حالا که اسراییلها یکی از ما رو کشتن ما باید 10 دانشمند انها رو بکشیم تا دفعه ی دیگه فکر این کارها رو توذهنشون نپرورانند
ببخشید اگر نظر تنده ولی کلا من نسبت به کشورهای غربی همین نظر رو دارم چون احساس میکنم که اگر اونها جوابشون رو ندی دوباره غلطشون رو تکرار می کنند
کلا در مورد غرب به این گفته رئیس جمهور که گفت اگر در مقابل غرب یک قدم به عقب بیای 2 قدم به جلو میاد اعتقاد دارم و یکی از دلایلی که بهش رای دادم و ازش حمایت می کنم هم همینه که در مقابل غرب ایستاده
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

کدام یک از اعضای سزامی خاورمیانه از تضعیف ایران بهره می برند؟ چه کسانی بودند که ادعا میکردند دکتر علیمحمدی شخصیت مهمی برای ترور نیست؟ چرا چنین شخصیتی نباید از محافظت نیروهای امنیتی برخوردار باشد؟ مسئولان امنیتی چه جوابی دارند در قبال این سهل انگاری؟ دعوای نمایشی انجمن پادشاهی و تکاوران تندر به نفع چه کسی است؟ چرا دکتر باید در این موقعیت سیاسی به شهادت برسد؟ جلسات اخیر دکتر با دانشجویانش نشان دهنده دغدغه اوست اما چرا اینهمه اصرار؟

من با 7 دانشجوی وی که 2 تا در گذشته و 5 تا در حال حاضر دانشجو ایشان بودند، گفتگو داشتم.

همینطور از طریقی که شرحش مقدور نیست با نظرات سیاسی وی آشنایی داشتم. این سوالات شما و تز شما هیچ سندیت معتبری ندارد.

دکتر سوادشون در رشته ای نبوده که در پروژه مطرح شده شما مشارکت داشته باشند ... به نظر همچنان همه دوستان از اون 3 نکته مهم غافل هستند.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

پیشنهاد همکاری رژیم صهیونیستی به شهید علی محمدی

یک مقام آگاه به خبرنگار جهان گفت: رد پای صهیونیستها در ترور شهید علی محمدی کاملاً مشهود است.

به گزارش جهان، وی با اشاره به شباهت های ترور شهید علی محمدی با شیوه ترور شهید مغنیه گفت: این بمب گذاری و ترور از پیچیده ترین شیوه های جوخه های ترور در جهان است.

وی با اشاره به نوع مواد به کارگیری شده در بمب حادثه مذکور گفت: این مواد بسیار خطرناک صرفاً در سیستم های نظامی دنیا کاربرد دارد و در دسترس گروهکهای کوچک تروریستی نیست.

همچنین خبرنگار جهان با خبر شد، شهید علی محمدی در جریان سفر به یکی از کشورهای منطقه توسط موساد دعوت به همکاری شده بود که وی با رد این دعوت در بدو ورودش به کشور ماجرا را به نهادهای امنیتی اطلاع می دهد.

گفته می شود در بازجویی از عوامل فروش موتورسیکلت بمب گذاری شده، فروشندگان اعلام داشته اند که یک دستگاه موتورسیکلت دیگر هم به تروریستها فروخته اند که از این موتور اطلاعی در دست نیست

باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”