oweiys نوشته شده:
- رفتن به خارج از کشور برای ادامه تحصیل کار چندان راحتی هم نیست و با توجه به حجم کار عملی در دانشگاههای خارجی اونجارو با صفا سیتی اشتباه نگیرید!
متن منو درست نخوندی عزیز دل برادر گفتم اگر چه کاری رو بکنی میشی خائن
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

oweiys نوشته شده:
- رفتن به خارج از کشور برای ادامه تحصیل کار چندان راحتی هم نیست و با توجه به حجم کار عملی در دانشگاههای خارجی اونجارو با صفا سیتی اشتباه نگیرید!

و به خاطر صفا سیتی و عشق حال هم نمیرم چون خانواده ام وطنم و همه چیزم اینجاست و اگر هم برم روزی دوباره بر میگردم و این خیانت نیست چون من قصدم خدمت به جامه علمی و بشریه و رفتنم حتما به نفع همه است چون اگر این نظریه تکمیل بشه تو اون کشور خواه آمریکا باشه یا کانادا یا افغانستان من اجازه نمیدم که اون رو حبس کنند و به در اختیار همه نذارنش دوستان من از همه شما برای این که مطلبم رو خوندین تشکر میکنم و دست شمایی که جواب دادین رو برادرانه میبوسم من منتظر راهنمایی هاتون هستم که چیکار کنم یا کجا برم البته یکی از دوستام هلنده خیلی اصرار میکنه که برم و من الان کاملا بین دو راهیم

شما که خودت نابغه هستی دیگه چرا از دیگران راه حل میخوای

کسی که تعداد لوح ها و مدالهای اختراعاتش (خارج از کشور) از موهای سرم بیشتر بود، ولی دفعه اول که دیدمش و هنوز نمیشناختمش، گفتم: هه! این کیه دیگه؟!؟ یا اون یکی که یه زمانی حتی جواب سلام رو با خجالت میداد و وقتی فهمیدم تو چه کشورهایی مقام آورده، فیوزهام پرید! .... یا حتی اونی که مغزش در حد انیشتین ریاضیاتی بود و وقتی باهاش تو خیابون راه میرفتیم، تند وتند از جاهای مختلف بهش زنگ میزدن و جلو چشمام پیشنهاد کار میدادن.. یا اون یکی رفیقم که کتاب بعدیش هم منتشر شد....
. حالا هی بشین زیرآب جاسبی رو بزن
( ...واسم هیچ اهمیتی نداره!
)

البته این دلیل آخری به تنهایی کافی بود، اما خوب جهت بالا رفتن اطلاعات دوستان شرح دادم. 

salam_2407 نوشته شده:
و این نظریه به قوانینی میپردازه که هستی بر پایه اونا استواره من در حال طراحی یه جدول هستم که در اون هر یک از عناصر در حالات خاصی اعداد تعادلی خاصی دارند کنش و و واکنش در این جدول به طور اعجاب آوری منظم است دوستان من بعضی وقتا که به بعضی از این قوانین و اعداد تعادلی مواد پی میبرم تا ساعتها مبهوت بزرگی آفریدگار این قوانین میشم

بر سر گور کشیشی در کلیسای وست مینستر نوشته شده است:
کودک که بودم می خواستم دنیا را تغییر دهم و بزرگتر که شدم متوجه شدم دنیا خیلی بزرگ است، من باید انگلستان را تغییر دهم، بعدها انگلستان را هم بزرگ دیدم و تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم، در سالخوردگی تصمیم گرفتم خانواده ام را متحول کنم .
اینک که در آستانه مرگ هستم می فهمم که اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم ، شاید می توانستم دنیا را هم تغییردهم
این نظریه به قوانینی میپردازه که هستی بر پایه اونا استواره