تماشاگرای استقلال در بازی با استیل اذین محروم هستند
به خاطر این که پرنده ای بیگناه را کشتند
و حتی به جان دادنش
هم خندیدند. 
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

به خاطر این که پرنده ای بیگناه را کشتند
و حتی به جان دادنش
هم خندیدند. 

تماشاگرای استقلال در بازی با استیل اذین محروم هستند

این هم یک روانشناس ...
MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:morteza_1234m نوشته شده:jezghele نوشته شده:سلام.
مربوط به اخرین بازی استقلال در ازادی که مساوی کرد میشهجاش 2تا هم خوردن 2تا گل در مقابل 2تا کبوتر
خودمونم 4 تا نوش جان کردیم
تیم شهرمون چپتون کرد
بعد از بازی تو کل بوشهر مراسم افتابه قرمز کشی پشت موتورها برقرار بود![]()
بر عکسش هم پارسال تو شیراز دیدم
مگر شما هم بوشهری هستید؟نمی دونستم!
البته ناگفته نماند که مراسم مشابهی هم با آفتابه آبی چند سال پیش وقتی استقلال از جام حذفی توسط شاهین بوشهر حذف شده بود برگزار شد!
واقعا رقم زدن سنگینترین شکست برای پرسپولیس توسط تیم شاهین بوشهر کم چیزی نبود و آقای یاوری نشون دادن که فقط حرف نمی زنند.
بازی اولشان توی آزادی انصافا برتری با تیم شاهین بود.

طرفداره پر پا قرص پاس همدان
Negar.int نوشته شده:یک روانشناس و توصیه عجیب.
قطعاً اهل شیراز نسبت به خلق خوی خشن و غیر منطقی برخی نوجوانان مناطق .... شهر شیراز آگاه هستند، این نوجوانان مدعی هستند که کلاً تا خون نبینند آرام نمیشوند. برای همین وقتی با پدر و مادر یا برادر خودشان هم بحث کنند، در نهایت اگر بخواهند خیلی مودب باشد ممکن است با چاقو خودشان را زخمی کنند.
اما یکی از اینها را من بردم پیش یک روانشناس، مثلاً تفریحی 3 نفری رفتیم کوه. طرف اول توصیه کرد وقتی عصبانی هستی برو میخ بکوب تو دیوار و همون حکاتی قدیمی ...
رفیق ما گفت جواب نمیده و فایده نداره. گفت بهش بزن از خانه بیرون شروع کن به دویدن تا آرام بشی. باز هم طرف راضی نشد و حالا که با رفیق ما روانشناس ما خودمانی تر هم شده بود گفت میدونی من کلاً باید خون ببینم تا آروم بشم!
اما توصیه خشن دوست بنده:
یک مشت جوجه و کفتر نگهدار تو خونه، عصبانی شدی سر اونها را بکن که خون ببینی. چرا خودت را زخمی می کنی!
در کمال نا باوری این پیشنهاد شدیداً مورد استقبال اون نوجوان قرار گرفت.این هم یک روانشناس ...

عیب نداره تیکه بندازین![]()
دست بالا دست بسیار است.
راستی الان پارسا جاش خالیه تو این تایپیکطرفداره پر پا قرص پاس همدان

این جوجه به همراه مادرش تو tail این هواپیما زندگی میکردن. حیف شد نتونستم از لونشون عکس بگیرم. لونشون از یه مقدار چوب، تکه های سیم safety کف آشیانه، تکه های cable tie و ... از این چیزا تشکیل شده بود. این هواپیما وقتی به آشانه ایران ایر جهت باز کردن stabilizer منتقل شد ما هم این جوجه کوچولو رو پیدا کردیم. البته سرگردون نشد چون همون موقع بچه ها اونو با لونش به آشیانه شهید بهشتی برگردوندند.

MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:تصمصم خوبی گرفتن البته اگر قطعی بشهعیب نداره تیکه بندازین![]()
دست بالا دست بسیار است.![]()
راستی الان پارسا جاش خالیه تو این تایپیکطرفداره پر پا قرص پاس همدان
![]()
آقا حالا چرا شما ناراحت میشی؟
بنده طرفدار پرسپولیس بودم و هستم و خواهم بود!
این فصل که شاهین از شهر ابا و اجدادی ما اومد طرفدار هر دو تاشون شدیم!حالا اینکه تو بازی بین دو تیم مورد علاقه بیشتر طرفدار کدام تیم باشی بستگی به شرایط تیمها داره!
خود شاهین هم جلوی صبای قم فاجعه بازی کرد و 4 تا گل خورد که امیدوارم بازی بعدیشون که توی بوشهر هست صبای قم رو با خاک یکسان کنند!!!