renger مرد...
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12104 بار
- تماس:
Re: renger مرد...
بالاخره چی شد ؟ شوخی بود ؟ من هم خیلی وقت پیش توی همین سایت از این شوخی ها کردم ! بگید شوخی بوده تمومش کنید .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
امیدواریم که شوخی باشه
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- سپاسهای ارسالی: 361 بار
- سپاسهای دریافتی: 834 بار
سلام
به خدا شرمنده همه دوستان هستم
اشتباه از من بود چند روز پيش كه رفته بودم كافي نت يادم رفت دكمه خروج بزنم نميدونم كدوم بي شرفي بعد از من پشت سيستم نشست به قران من بي تقصيرم فقط اميدوارم من نفرين نكنين فحش ندين
باز هم عذر ميخوام
اشتباه از من بود چند روز پيش كه رفته بودم كافي نت يادم رفت دكمه خروج بزنم نميدونم كدوم بي شرفي بعد از من پشت سيستم نشست به قران من بي تقصيرم فقط اميدوارم من نفرين نكنين فحش ندين
باز هم عذر ميخوام

-
- سپاسهای ارسالی: 192 بار
- سپاسهای دریافتی: 361 بار
- تماس:
renger نوشته شده:سلام
باز هم عذر ميخوام
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟رنجر خودتی یا روحته؟؟؟؟؟؟
مشرک مورد نظر سکته کرد و سپس مرد!
.
.
.
.
.
(حالا بزار ببینم کسیم واسه من دعا میکنه یا نه...
)
- محل اقامت: نا کجا آباد
- سپاسهای ارسالی: 408 بار
- سپاسهای دریافتی: 367 بار
بابا خدا رو شکر که زنده ای حسابی حالمون گرفته شده بود اینم دو رکعت نماز شکر برای زنده بودنت برو حالشو ببر 

شکوه و سرافرازی یک انسان در گرو سه چیز است ...
گفتار نیک*پندار نیک*کردار نیک*
[External Link Removed for Guests]
گفتار نیک*پندار نیک*کردار نیک*

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار
ranger جون عاشقتم مارو کلی از نگرانی در اوردی خیلی دوست دارم چاکرتم حالا باید شام بدی ! 

- تماس:
باز هم عذر ميخوام
می دونستم ما از این شانسها نداریم !!

خارج از شوخی خوشحال شدیم !

به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
- سپاسهای ارسالی: 1410 بار
- سپاسهای دریافتی: 4783 بار
- تماس:
باز هم عذر ميخوام
درود

پس از یک هفته مرخصی اجباری که واقعا در افسوس و دلهره و ناراحتی بابت این خبر تکان دهنده گذشت این پست رو میدم.

خدا رو صد هزار مرتبه شکر که حالت خوب هست گل پسر.

با اینکه ادم خیلی معتقدی نیستم ولی 114 تا صلوات نذر کردم تا دوباره ببینمت اینجا.

واقعا حس غریبی است.
خیلی از ما همدیگر رو کامل نمی شناسیم یا اصلا صدای همدیگر رو نشنیدیم و نمی دونیم چه شکلی هستیم.
گاهی وقتا سر یه سری مسایل با هم دعوا می کنیم و حتی به هم تهمت می زنیم و بی احترامی و..........!
ولی ته دلامون همدیگر رو دوست داریم حال با هر اعتقاد و بینش سیاسی یا فرهنگی و اجتماعی و....!.

و به نظر من این همون یگانه هدف زندگانی بر این کره خاکی است:دوست داشتن و عشق ورزیدن به هم بدون دلیل.
گاهی اوقات ما انسانها از سر گرفتاری یا بعضی عقاید جدا افکن و تفرقه انداز شخصی یا گروهی این غایت اصلی و نهایی رو فراموش می کنیم ولی این حس همیشه در ضمیر و نهاد ما وجود داره و در هم چنین لحظه هایی خودش رو نشون می ده.
چه نیک گفت سعدی خوش سخن که:
بنی آدم اعضای یکدیگرند، که در آفرینش زیک گوهرند. چو عضوی به درد آورد روزگار، دگر عضوها را نماند قرار
سربلند و همیشه پیروز باشی رنجر گرامی
دوستت داریم

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

-
- سپاسهای ارسالی: 37 بار
- سپاسهای دریافتی: 36 بار
hansolasus نوشته شده:سلام. من یکی از دوستان renger هستم. ایشون چند شب پیش تصادف شدیدی داشتن که منجر به ضربه مغزی شد و دیشب هم فوت کردن. هنوز نتونستم با این موضوع کنار بیایم که اون دیگه بین ما نیست. ولی این حقیقته. اون رفته و دیگه بر نمیگرده. دیگه رنجری نیست که تو تاپیک عشق یعنی چی گرد و خاک کنه یا تو بحث های نظامی شرکت کنه.
امروز هم مراسم تشییع جنازه اش بود.
خدا بیامرزدش...
سلام رنجر جان/خوشحالم که حالت خوبه و مشکلی برات پیش نیومده
اما یه سوال:این شخص کی بود که این حرفو زد؟رنجر میشناسیش؟

- سپاسهای ارسالی: 361 بار
- سپاسهای دریافتی: 834 بار
سلام به همه.شرمنده ام به خدا. روم نمیشه بیام تو سایت
یه ماهی به خاطر امتحانات دانشگاه و پروژه های نیمه کارم نمیومدم نت تا اینکه دو هفته پیش با گوشیم اومدم این تاپیک خوندم. اول فکر کردم کسی میخواد باهام شوخی کنه ولی این...
اسم کسی که تاپیک زد و خوندم نمیشناختمش تاریخ پست و که خوندم دیدم مال سه شنبه است. اون روز بودم دانشگاه از همون طرفی اومدم که کافی نت که نمراتم ببینم یه سری هم به سایت زدم. همین طور کشغول خوندن پست های جدید بودم کافی نت هم شلوغ بود دیدم یه پسره اومد بالا سرم گفت کارتون خیلی طول میکشه گفتم نه الان میرم. منم باید میرفتم دیگه یادم رفت خروج بزنم همینجوری بستم و رفتم. بعد که تاریخ پستی که داد خوندم دیدم مال 10 دقیقه بعد از رفتنم. شک کردم که کار اون پسره باشه. چون یادم رفته بود خروج بزنم با اسم کاربری من تو سایت بود. دیروز رفتم همون کافی نت پشت همون سیستم نشستم یه نکته جالب دیدم.
hansolasus میدونین چیه؟
hansol اسم مانیتور و asus هم اسم سی دی رام همون سیستمه. یه اسم کاربری سوری برای اینکه این پست و بزنه.مثل اینکه اون پسره میره تو کنترل پنل من میبینه که بیشترین پست هام مال موضوع عشق یعنی چیه. اینقدر هم خر بود که حالیش نبود اگه تو دوست صمیمی من بودی خب اسم کوچیک من رو هم باید میدونستی دیگه چرا گفتی رنجر؟؟؟
خیلی تابلو بود کارش من 10 دقیقه پیش on بودم بعد این میگه چند روز پیش...
از مسئول کافی نت که دوستمه پرسیدم گفت بعضی اوقات میاد اینجا گفتم به سنترال کلاب هم سر میزنه گفت بعضی اوقات. آخه اونجا از سرور تمام سیستم ها رو مانیتورینگ میکنن. بهش سپردم اسم کاربریش برام دربیاره. میدونم عضو همین سایت. چون میدونست تو بخش نظامی هم فعلام. از همیجا بهش میگم دفعه دیگه تو خیابون تا شعاع 100 متری من پیدات بشه خونت پای خودت.
از تمام دوستانی هم که زحمت کشیدن اومدن تسلیت گفتن تشکر میکنم شرمنده همتون بابت این قضیه. من مقصرم که سهل انگاری کردم. انشاالله تو خوشی هاتون بتونم جبران کنم.
باز هم از همه عذر میخوام امیدوارم چیزی گردن من نندازین. شرمنده همتون.
یا حق.
یه ماهی به خاطر امتحانات دانشگاه و پروژه های نیمه کارم نمیومدم نت تا اینکه دو هفته پیش با گوشیم اومدم این تاپیک خوندم. اول فکر کردم کسی میخواد باهام شوخی کنه ولی این...
اسم کسی که تاپیک زد و خوندم نمیشناختمش تاریخ پست و که خوندم دیدم مال سه شنبه است. اون روز بودم دانشگاه از همون طرفی اومدم که کافی نت که نمراتم ببینم یه سری هم به سایت زدم. همین طور کشغول خوندن پست های جدید بودم کافی نت هم شلوغ بود دیدم یه پسره اومد بالا سرم گفت کارتون خیلی طول میکشه گفتم نه الان میرم. منم باید میرفتم دیگه یادم رفت خروج بزنم همینجوری بستم و رفتم. بعد که تاریخ پستی که داد خوندم دیدم مال 10 دقیقه بعد از رفتنم. شک کردم که کار اون پسره باشه. چون یادم رفته بود خروج بزنم با اسم کاربری من تو سایت بود. دیروز رفتم همون کافی نت پشت همون سیستم نشستم یه نکته جالب دیدم.
hansolasus میدونین چیه؟
hansol اسم مانیتور و asus هم اسم سی دی رام همون سیستمه. یه اسم کاربری سوری برای اینکه این پست و بزنه.مثل اینکه اون پسره میره تو کنترل پنل من میبینه که بیشترین پست هام مال موضوع عشق یعنی چیه. اینقدر هم خر بود که حالیش نبود اگه تو دوست صمیمی من بودی خب اسم کوچیک من رو هم باید میدونستی دیگه چرا گفتی رنجر؟؟؟
خیلی تابلو بود کارش من 10 دقیقه پیش on بودم بعد این میگه چند روز پیش...
از مسئول کافی نت که دوستمه پرسیدم گفت بعضی اوقات میاد اینجا گفتم به سنترال کلاب هم سر میزنه گفت بعضی اوقات. آخه اونجا از سرور تمام سیستم ها رو مانیتورینگ میکنن. بهش سپردم اسم کاربریش برام دربیاره. میدونم عضو همین سایت. چون میدونست تو بخش نظامی هم فعلام. از همیجا بهش میگم دفعه دیگه تو خیابون تا شعاع 100 متری من پیدات بشه خونت پای خودت.
از تمام دوستانی هم که زحمت کشیدن اومدن تسلیت گفتن تشکر میکنم شرمنده همتون بابت این قضیه. من مقصرم که سهل انگاری کردم. انشاالله تو خوشی هاتون بتونم جبران کنم.
باز هم از همه عذر میخوام امیدوارم چیزی گردن من نندازین. شرمنده همتون.
یا حق.

- تماس: