شفاف سازي طرح هدفمند كردن يارانه ها در سنترال كلوب
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
شفاف سازي طرح هدفمند كردن يارانه ها در سنترال كلوب
با شركت در اين نظرسنجي به شفاف سازي اين طرح كمك كنيد
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

- سپاسهای ارسالی: 809 بار
- سپاسهای دریافتی: 2689 بار
Re: شفاف سازي طرح هدفمند كردن يارانه ها در سنترال كلوب
نتیجه قابل پیشبینیه!
احتمالاً همه 3 رو می زنن!
احتمالاً همه 3 رو می زنن!
به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستی ، یک شمع روشن کن.
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12104 بار
- تماس:
مال ما خوشه 3 هست منتها اشتباه شده !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 35 بار
با دروا به هم میهنان گرامی
یک نگاه انتقادی به این طرح
اول این که این طرح اگر پیروز بشه بسیار به صرفه جویی و به وضع اقتصادی و به رفاه مردم و به فقر زدایی و .... کمک میکنه .اما اگر پیروز نشه که خیلی احتمالش هست پیروز نشه وا ویلا.باز اعتراضات اما این بار دیگه اصلاح طلب و نمیدونم اصول گرا و اینا همه میشن یک واحد به نام ملت ایران عزیز.
برای همچین طرح بزرگی در این شرایط اولین کاری که باید انجام داد حل مشکلات زیر ساختاری با ضریب 90% است.یعنی ما در مرحله نخست باید از اتکا به تک محصولی در صادرات به طور کامل جدا شویم که پتانسیل آن را داریم.مانند محصولاتی چون فرش و خشکبار و خرما و زعفران و ....... . وقتی ما از تک محصولی جدا شدیم باید حساب ذخیره ارزی ما و همچنین پشتوانه مالی و پولی ما تا بیخ پا باشه تا اگر فردایی خدایی نکرده نفت به زیر 30 دلار برسه دولت برای پرداخت یارانه مثلن 1 میلیون تومنی به خوشه 1 به چه کنم چه کنم نیوفته که اگر بیفته همون اعتراضاتی که در ابتدای سخنم اشاره کردم رخ خواهد داد.
رعایت عدالت در این طرخ بسیار بسیار سخت است.مثلن در تقسیم بندی خوشه هاخانواده های با 5 نفر به بالا با حقوق 700 هزار تومن یارلانه دریافت نمیکند حال آن که در جاهای متوسط به بالای تهران هم بشیند باز هم دلیل بر وضع خوب بودن آن خانوار نمیباشد.
خلاصه این طرخ با همه خوبی هاش در این زمان نباید به مرحله اجرا برسد و امیدوارم اگر برسد به مرحله بغرنجی نکشد
با سپاس
یک نگاه انتقادی به این طرح
اول این که این طرح اگر پیروز بشه بسیار به صرفه جویی و به وضع اقتصادی و به رفاه مردم و به فقر زدایی و .... کمک میکنه .اما اگر پیروز نشه که خیلی احتمالش هست پیروز نشه وا ویلا.باز اعتراضات اما این بار دیگه اصلاح طلب و نمیدونم اصول گرا و اینا همه میشن یک واحد به نام ملت ایران عزیز.
برای همچین طرح بزرگی در این شرایط اولین کاری که باید انجام داد حل مشکلات زیر ساختاری با ضریب 90% است.یعنی ما در مرحله نخست باید از اتکا به تک محصولی در صادرات به طور کامل جدا شویم که پتانسیل آن را داریم.مانند محصولاتی چون فرش و خشکبار و خرما و زعفران و ....... . وقتی ما از تک محصولی جدا شدیم باید حساب ذخیره ارزی ما و همچنین پشتوانه مالی و پولی ما تا بیخ پا باشه تا اگر فردایی خدایی نکرده نفت به زیر 30 دلار برسه دولت برای پرداخت یارانه مثلن 1 میلیون تومنی به خوشه 1 به چه کنم چه کنم نیوفته که اگر بیفته همون اعتراضاتی که در ابتدای سخنم اشاره کردم رخ خواهد داد.
رعایت عدالت در این طرخ بسیار بسیار سخت است.مثلن در تقسیم بندی خوشه هاخانواده های با 5 نفر به بالا با حقوق 700 هزار تومن یارلانه دریافت نمیکند حال آن که در جاهای متوسط به بالای تهران هم بشیند باز هم دلیل بر وضع خوب بودن آن خانوار نمیباشد.
خلاصه این طرخ با همه خوبی هاش در این زمان نباید به مرحله اجرا برسد و امیدوارم اگر برسد به مرحله بغرنجی نکشد
با سپاس
U Can't Kill The METAL

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
خوب مشخص هست، کسی که رایانه داره و با اینترنت آَشناست در این نظر سنجی مشارکت میکند که اگر جز خوشه 3 باشد باید تعجب کرد.
همه معتقد هستند که نباید در خوشه 3 باشند، حتی یکی مثل پدر بنده!
اما این به علت در میان مردم نبودن و چهره به چهره نبودن با قشر ضعیف جامعه است. قشری که هنوز داشتن ماشین حساب آرزوی فرزندان دبیرستانی و گاهی دانشگاهی ایشان است.
سنترالی ها که بیشترشون نه رایانه که رایانه همراه دارند! نمیتوان گرفتن وام و خرید اقساطی را در این موضوع بهانه کرد.
نکته مهم دیگری هم هست. بیشتر دوستان هنوز تعریف قانونی یارانه و کاری که قرار است اتفاق بیوفتد را متوجه نشده اند.
یارانه: کمک و یاری رسانی به قشر بی بضاعت جامعه جهت تامین معاش: خوراک، پوشاک و رفاه عمومی.
اما بیشتر دوستان یارانه را یک پولی میدانند که باید بین مردم ایران تقسیم شود که این اصلاً درست نیست.
یک مثال که به کمک اون پدرم را متوجه اصل ماجرا کردم را هم برای دوستان میزنم:
فرض کنید یک خانواده 5 نفری وجود دارد. هر کدام از این افراد حقوق خودشان را دارند. در جلسه ای تصمیم گرفته شده که مبلغی به عنوان یارانه به کسی که کمترین درآمد را دارد کمک شود.
این درست مثل قانون یارانه های کشور ماست.
اما، مدت ها به علت فقدان نظارت و نداشتن جامعه آماری درست، این تقسیم برعکس بوده، یعنی کسانی که درآمد بیشتری دارند، به همان نسبت یارانه بیشتری هم گرفته اند، این در حالی بوده که قرار بود، کم درآمد تر ها یارانه را بگیرند، و اگر نسبی هم پرداخت شود نسبت بیشتر به آنها برسد.
حالا طرح هدفمند کردن یارانه؟
این طرح با جمع آوری جامعه آماری، مقصودش این است که آن کم درآمدها را یافته و یارانه را به آن قشر از جامعه بدهد.
یک گره مهم:
دقت کنید، اینکه خانواده بقل دستی ما، افرادش چه میزان درآمد دارند، و مثلاً پر درآمدترین فرد در خانواده ما هنوز نسبت به اونها بی بضاعت هست، ربطی به نحوه اجرای این قانون نمیتونه داشته باشد، چون اینجا ما میخواهیم کم درآمدهای جامعه خودمان را به نسبت درآمد بالاهای جامعه خودمان بسنجیم.
راستی مهمترین نکته:
یارانه اون پول نفت نیست ! که متعلق به همه باشد و ...
بلکه قسمتی از درآمدها هست که قرار شده به بی بضاعت ها داده شود.
خوب کسی که رایانه دارد، نسبت به افراد جامعه ایران نه بین الملل، بی بضاعت است؟ اگر جواب شما مثبت باشد، روشن است با جامعه نا آشنا هستید. اگر هم مثبت است، موافقت و مخالفت شما با این طرح مستقیماً بازمگردد به شجاعت شما که معترف باشید از کدام قشر جامعه هستید و اینکه تا کنون یارانه ای که حق شما نبوده را دریافت کرده اید یا خیر!
البته، بی بضاعت نبودن در این مباحث نسبی است، نه اینکه کسی که در خوشه 3 است هیچ مشکلی در زندگی ندارد، و مایه دار است، بلکه از نظر نسبی در خود کشور این طور است.
قانون یارانه ها هم که داخلی و کشوری است نه بین المللی.
موضوع خیلی شفاف هست، هر کس بخواهد نپذیرد، جز فریب خودش و پرده کشیدن روی حقیقت کار دیگری نمیتواند بکند.
همه معتقد هستند که نباید در خوشه 3 باشند، حتی یکی مثل پدر بنده!
اما این به علت در میان مردم نبودن و چهره به چهره نبودن با قشر ضعیف جامعه است. قشری که هنوز داشتن ماشین حساب آرزوی فرزندان دبیرستانی و گاهی دانشگاهی ایشان است.
سنترالی ها که بیشترشون نه رایانه که رایانه همراه دارند! نمیتوان گرفتن وام و خرید اقساطی را در این موضوع بهانه کرد.
نکته مهم دیگری هم هست. بیشتر دوستان هنوز تعریف قانونی یارانه و کاری که قرار است اتفاق بیوفتد را متوجه نشده اند.
یارانه: کمک و یاری رسانی به قشر بی بضاعت جامعه جهت تامین معاش: خوراک، پوشاک و رفاه عمومی.
اما بیشتر دوستان یارانه را یک پولی میدانند که باید بین مردم ایران تقسیم شود که این اصلاً درست نیست.
یک مثال که به کمک اون پدرم را متوجه اصل ماجرا کردم را هم برای دوستان میزنم:
فرض کنید یک خانواده 5 نفری وجود دارد. هر کدام از این افراد حقوق خودشان را دارند. در جلسه ای تصمیم گرفته شده که مبلغی به عنوان یارانه به کسی که کمترین درآمد را دارد کمک شود.
این درست مثل قانون یارانه های کشور ماست.
اما، مدت ها به علت فقدان نظارت و نداشتن جامعه آماری درست، این تقسیم برعکس بوده، یعنی کسانی که درآمد بیشتری دارند، به همان نسبت یارانه بیشتری هم گرفته اند، این در حالی بوده که قرار بود، کم درآمد تر ها یارانه را بگیرند، و اگر نسبی هم پرداخت شود نسبت بیشتر به آنها برسد.
حالا طرح هدفمند کردن یارانه؟
این طرح با جمع آوری جامعه آماری، مقصودش این است که آن کم درآمدها را یافته و یارانه را به آن قشر از جامعه بدهد.
یک گره مهم:
دقت کنید، اینکه خانواده بقل دستی ما، افرادش چه میزان درآمد دارند، و مثلاً پر درآمدترین فرد در خانواده ما هنوز نسبت به اونها بی بضاعت هست، ربطی به نحوه اجرای این قانون نمیتونه داشته باشد، چون اینجا ما میخواهیم کم درآمدهای جامعه خودمان را به نسبت درآمد بالاهای جامعه خودمان بسنجیم.
راستی مهمترین نکته:
یارانه اون پول نفت نیست ! که متعلق به همه باشد و ...
بلکه قسمتی از درآمدها هست که قرار شده به بی بضاعت ها داده شود.
خوب کسی که رایانه دارد، نسبت به افراد جامعه ایران نه بین الملل، بی بضاعت است؟ اگر جواب شما مثبت باشد، روشن است با جامعه نا آشنا هستید. اگر هم مثبت است، موافقت و مخالفت شما با این طرح مستقیماً بازمگردد به شجاعت شما که معترف باشید از کدام قشر جامعه هستید و اینکه تا کنون یارانه ای که حق شما نبوده را دریافت کرده اید یا خیر!
البته، بی بضاعت نبودن در این مباحث نسبی است، نه اینکه کسی که در خوشه 3 است هیچ مشکلی در زندگی ندارد، و مایه دار است، بلکه از نظر نسبی در خود کشور این طور است.
قانون یارانه ها هم که داخلی و کشوری است نه بین المللی.
موضوع خیلی شفاف هست، هر کس بخواهد نپذیرد، جز فریب خودش و پرده کشیدن روی حقیقت کار دیگری نمیتواند بکند.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

نگار عزیز.یعنی شما داشتن رایانه رو نشانه بضاعت مالی میدونید و هرکی رایانه داشته باشه مشکل مالی دیگه ای نداره؟
قبول داشته باشید که این طرح اصلا شفاف نبود.به هیچ وجه.
من کارگر ساختمانی میشناسم خوشه 3 و پدر دوست خودن با چندتا خونه و 3 تا ماشین خوشه 2!!!!!
یعنی قبول ندارید این طرح شفاف سازی نشده؟

قبول داشته باشید که این طرح اصلا شفاف نبود.به هیچ وجه.
من کارگر ساختمانی میشناسم خوشه 3 و پدر دوست خودن با چندتا خونه و 3 تا ماشین خوشه 2!!!!!
یعنی قبول ندارید این طرح شفاف سازی نشده؟

- تماس:
Mahdi Mahdavi,
سوال شما یعنی، با دقت پست من را نخواندید. لطفاً همان پست قبلی من را کامل مطالعه کنید، من دقیقاً سوال شما را مطرح کرده و و پاسخش را دادم
شاید تند خواندن مانع از دیدن اون شده باشد.
سوال شما یعنی، با دقت پست من را نخواندید. لطفاً همان پست قبلی من را کامل مطالعه کنید، من دقیقاً سوال شما را مطرح کرده و و پاسخش را دادم
شاید تند خواندن مانع از دیدن اون شده باشد.Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12104 بار
- تماس:
با توجه به در آمد ما به هیچ وجه نمی تونیم در رده 3 باشیم !!!!! حالا نمی دونم این حضرت نگار (ع) همیشه باید فاز منفی بپرونه !!!
کسانی با درامد بسیار بالاتر و کلی خونه و مغازه رده 2 بودن !!!!
کسانی با درامد بسیار بالاتر و کلی خونه و مغازه رده 2 بودن !!!!
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

درسته نگار عزیز.اشتباه از من بود.
اما یه سوال:
آیا به نظر شما این طرح کاملا شفافه؟
میتونید به این چند تا سوال من جواب بدید؟
1-مقدار یارانه حدودا چقدره؟
2-این طرح از کی شروع میشه؟چطور.با افزایش تدریجی قیمت بنزین و ... یا طور دیگه؟
3- چرا از هرکی میپرسیم میگه خوشه 3 هست؟حتی قشر فقیر و ضعیف؟
اما یه سوال:
آیا به نظر شما این طرح کاملا شفافه؟
میتونید به این چند تا سوال من جواب بدید؟
1-مقدار یارانه حدودا چقدره؟
2-این طرح از کی شروع میشه؟چطور.با افزایش تدریجی قیمت بنزین و ... یا طور دیگه؟
3- چرا از هرکی میپرسیم میگه خوشه 3 هست؟حتی قشر فقیر و ضعیف؟

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
این خالی بندهایی که نوشته بودن ما تو چادر زندگی میکنیم ولی قصر دارند و سرمایه دارند!و در خوشه 1 افتادند چطوری گندشون در میاد؟
بی

- تماس:
ما همیشه در مسائلی که به شکل ایده آل قابل اجرا و پیاده سازی نیست 2 الگوی رفتاری داریم:
الگو اول،
معتقد هستند که
با یک گل بهار نمیشود، یک دست هم صدا ندارد و ...
اکثریت افراد جامعه حاضر در این دسته قرار دارند، ضمناً این الگو رفتاری است و ارتباطی با سطح سواد افراد ندارد. از استاد دانشگاه گرفته تا یک روستایی ساده.
اما
الگوی دوم که اعتقاد دارند،
یک ستاره هم یکی است و یک قدم هم یک قدم هست و ...
همواره در طول تاریخ به جز مقاطع خاصی از تاریخ افراد کمی در جامعه چنین دیدگاهی دارند، که باز این رفتار جدا از سواد ایشان است و ممکن است از یک کارگر و روستایی تا یک استاد دانشگاه چنین رفتاری در قبال مسائل شرح داده شده داشته باشند.
شرحی که در پست قبلی من بود، شرحی بر وضعیت ایده آل طرح بود که بسیاری از دوستان حتی شرایط ایده آل اجرای طرح را مدام زیر سوال می بردند. حداقل با شرح من شاید طرح در وضعیت ایده آل برای ایشان قابل هضم و درک شده باشد.
اما شرایط واقعی اجرای طرح و این مسئله که طرح جز مسائلی است که به شکل ایده آل غیر قابل پیاده سازی است را نمی توان انکار کرد.
در این مواقع، افراد پیرو یکی از دو الگوی رفتاری نظر میدهند. فکر کنم حتی نیاز نباشد که بگویم من کدام الگو را دارم یا شما کدام را، فکر کنم الگوهای رفتاری هر یک از ما نیز آشکار شده باشد.
،
قصد ما یک بحث مفید باشد، باید به این الگو ها بپردازیم و اینکه کدام یک صحییح است. چرا که موضوعات زیر و بحث های پیرامون آن نیز همگی تنها با روشن شدن الگو های رفتاری قابل حل بوده و هست:
- وام های زود
- ساماندهی به
- مکانیزم جمع آوری
- ....
هم هر کس با توجه به الگوی رفتاری خود، یا با طرح موافق خواهد بود یا مخالف. سوالاتی که در مورد جزئیات طرح بود، میره دوستانی که به نقد طرحی می پردازند، نسبت به اون اطلاعات داشته باشند. شبکه خبر تعداد زیادی از جلسات مربوط را در مجلس به طور مستقیم پخش کرد. همینطور اگر شما فرصت تماشای اون جلسات را نداشتید، میتویند از دفتر نماینده شهر خودتان در مجلس شورای اسلامی اطلاعات بخواهید. کار حداقل یک قدم به رشد سطح آگاهی دوستان هم کمک خواهد کرد. ملاقات با نماینده شهر خودتان یا سر زدن به دفتر اون کار سختی نیست، شاید اولین تجربه سخت باشد اما خیلی زود میفهمید نماینده شهر شما از مریخ نیست و یک نفر از شهر خودتان هست.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]