شفاف سازي طرح هدفمند كردن يارانه ها در سنترال كلوب

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

شما در خوشه چنديد؟

خوشه 1
1
3%
خوشه 2
7
20%
خوشه 3
27
77%

مجموع رای گیری: 35

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

Re: شفاف سازي طرح هدفمند كردن يارانه ها در سنترال كلوب

پست توسط Mil@d »

آفرین پسر خوب جوابمو گرفتم!
اینایی که تو فرم خانواز دروغ تحویل دادند که با وجود 4 تا خونه و ماشین و در آمد بالا فقیرند و بدبخت بیچاره و از اینکه سر دولت را کلاه گذاشته اند بشکن میزنند و بندری میرقصند!

بعدا با ولی شون میان معذرت میخوان که آقا اجازه ما دولوغ ! گفتیم! :P
  بی  
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

نگار عزیز.نقد قابل تاملی بود. تصویر تصویر
اما
Negar.int نوشته شده:
اینجا هم هر کس با توجه به الگوی رفتاری خود، یا با طرح موافق خواهد بود یا مخالف

الان بحث اصلی اینه که طرح الان شفاف نیست.وقتی یه طرحی که بطور مستقیم بر زندگی مردم تاثیر میزاره و قراره در سطح کشوری اجرا بشه باید به حدی شفاف باشه که تک تک مردم از جز جز طرح اطلاع داشته باشند.نه اینکه:
Negar.int نوشته شده:
میتویند از دفتر نماینده شهر خودتان در مجلس شورای اسلامی اطلاعات بخواهید.

اینطور که نمیشه.باید اطلاع رسانی کامل از طریق رسانه ملی و یا برشور هایی که به تک تک خانوار ها ارسال میشه انجام بشه.
وگرنه ما با اصل طرح مشکل نداریم.مشکل اصلی ما شفاف نبودن طرحه.
مشکل ما اینه که خیلی از افراد بی بضاعت و ... در خوشه 3 هستند که یارانه به اونها تعلق نمیگیره و خیلی از ثروتمندان که در خوشه 2 و 1 هستند.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

Mahdi Mahdavi,

:-) باز هم با دقت مطلب من را نخواندید.

دقیقاً به همین دلیل است که من گفتم، دو الگوی رفتاری وجود دارد. زمانی که بین الگو ها فاصله باشد، بحث روی عملکرد و شیوه اجرا بیهوده است، چون مقصد مورد نظر افراد متفاوت است. :shock:

دقت کنید، اینبار اینطور بیان کنم که باز تاکید میکنم، منتهی به موضوع حاضر نیست و انعکاسی از بینش افراد و همان الگوهای رفتاری است.

همواره،
انجام کار درست متفاوت است با کاری را به درستی انجام دادن.

شما اینجا اشکالاتی بر شکل اجرای کار وارد کردید که بسیاری از اونها از قبل هم پیش بینی شده بوده است، به عبارت دیگه نادرست انجام شدن کار را مطرح میکنید.

این موضوع همانطور که از ابتدا هم بیان شد، نه در این مبحث که همه محافل، امری غیر قابل انکار بوده و هست. نه این طرح که همه طرح های کلان جهت نزدیک شدن نیازمند بستر مناسب هستند که کشور ما فاقد آن است.

اما، نباید این اشتباه را مرتکب شد:

به علت نادرست انجام شدن یک پروژه، درستی اجرای پروژه را زیر سوال برد.

و اما باز مثال خودمانی،

ما یک لول داریم که در آن طلای مایع در حال پمپ شدن به مخزن یا بالعکس میباشد. اگر جایی لوله نشتی داشت، قطعاً باید با تجهیزات و فراهم بودن شرایط ایمنی به ترمیم اون پرداخت.

اما اگر این بستر مناسب که شامل بخش تعمیرات و ایمنی و ... میشود وجود نداشت، باز هم باید به هر طریق ممکن جلوی هدر رفتن را گرفت،

کسی منکر این نیست که اگر بسترها فراهم باشد و ... این طرح موفقیت بیشتری دارد، اما این دلیل مناسبی برای نادرست دانستن طرح نیست.

یکی از دوستان یک سوالاتی کرده بود در پیام خصوصی، باید بگم،

نه شما خیلی منفی به موضوع نگاه می کنید، نه من خیلی مثبت.

در حقیقت،

عده زیادی نگاه می کنند و عده کمی عمل.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

والا واقعیتش اولش که من دیدم تو خوشه 3 هستیم خیلی ناراحت شدم و کلی بد وبیراه گفتم بعد نشستم با خودم فکر کردم که چرا باید بد و بیراه بگم؟؟
پدرم ماهی 700 تومان میگیره
6 نفر هم هستیم که قبلا 9 نفر بودیم
از این 6 نفر حالا هم 2 نفرشون معلم هستند و مجرد و حقوق خودشون رو دارند
ماشا... صرفه جویی هم نمی کنیم(این رو از قبض 810500 ريالی قبض برق تابستان امسال میشه فهمید هرچند که تعداد 18 نفر تو یک خونه سکونت داشتیم ولی دلیل نمیشه چون یک کولر رو چه برای 1 نفر روشن کنی چه برای 7 نفر یک مقدار برق مصرف میکنه و فوقش 1 ماه این تعداد بودیم ولی چرا 2 ماه تمام اصراف کردیم ... خدا عالمه)
با این که خونه نداریم ولی دستمون با این اوصاف به دهنمون میرسه
و کلا وقتی وضع کلی خانواده رو نسبت به 10 سال پیش و 20 سال پیش مقایسه می کنم می بینم وضع رفاهی خانواده خیلی بهتر شده
من بهتون قول میدم که خیلی از شما معنی فلاکت تو جنگ رو نچشیدین و اون فلاکتهایی که ما تو زمان جنگ تو شهر جهنمی مثل بوشهر و ابادان داشتیم رو ندیدین و انشا... که نخواهید دید خدا نرسونه
می بینم نسبت به اون موقع وضع رفاهی خانواده حداقل 80 درجه تغییر کرده
ولی باز هم می بینم که صنعت کشورم به خاطر این جنگ خانمان سوز عقب افتاه با خودم میگم که اگر وضع صنعتی کشور بهتر بشه اوضاع کار و رفاه جوانها بهتر میشه،پس بذار یک خورده سختی الان رو تحمل کنیم ولی آیندگانمون لاقل سطح رفاهیشون بهتر باشه و در خودم و خانوادم می بینم که کمی فداکاری کنم تا فردا های ما بهتر زندگی کنند چون خودم فلاکت رو تو شهرهایی مثل بوشهر و خوزستان دیدم

در مورد این موضوع که تعدادی دروغ گفتن و الان بشکن و جفتک وارو می اندازند هم بگم هر کسی رو تو گور خودش می خوابانند
چون همچنین شخصی مسلما مال مردم خواری کرده و مال چه کسی مل ضعیف تر از خودش رو
اینجاش رو بذارید پای گناه و اخرتشون هر چند که من معتقدم اگر الان هم فکری برای این جور اشخاص نشده در اینده یک جایی مچشون باز خواهد شد و فکری براشون میشه
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”