Mahdi Mahdavi,

باز هم با دقت مطلب من را نخواندید.
دقیقاً به همین دلیل است که من گفتم، دو الگوی رفتاری وجود دارد. زمانی که بین الگو ها فاصله باشد، بحث روی عملکرد و شیوه اجرا بیهوده است، چون مقصد مورد نظر افراد متفاوت است.
دقت کنید، اینبار اینطور بیان کنم که باز تاکید میکنم، منتهی به موضوع حاضر نیست و انعکاسی از بینش افراد و همان الگوهای رفتاری است.
همواره،
انجام کار درست متفاوت است با کاری را به درستی انجام دادن.
شما اینجا اشکالاتی بر شکل اجرای کار وارد کردید که بسیاری از اونها از قبل هم پیش بینی شده بوده است، به عبارت دیگه نادرست انجام شدن کار را مطرح میکنید.
این موضوع همانطور که از ابتدا هم بیان شد، نه در این مبحث که همه محافل، امری غیر قابل انکار بوده و هست. نه این طرح که همه طرح های کلان جهت نزدیک شدن نیازمند بستر مناسب هستند که کشور ما فاقد آن است.
اما، نباید این اشتباه را مرتکب شد:
به علت نادرست انجام شدن یک پروژه، درستی اجرای پروژه را زیر سوال برد.
و اما باز مثال خودمانی،
ما یک لول داریم که در آن طلای مایع در حال پمپ شدن به مخزن یا بالعکس میباشد. اگر جایی لوله نشتی داشت، قطعاً باید با تجهیزات و فراهم بودن شرایط ایمنی به ترمیم اون پرداخت.
اما اگر این بستر مناسب که شامل بخش تعمیرات و ایمنی و ... میشود وجود نداشت، باز هم باید به هر طریق ممکن جلوی هدر رفتن را گرفت،
کسی منکر این نیست که اگر بسترها فراهم باشد و ... این طرح موفقیت بیشتری دارد، اما این دلیل مناسبی برای نادرست دانستن طرح نیست.
یکی از دوستان یک سوالاتی کرده بود در پیام خصوصی، باید بگم،
نه شما خیلی منفی به موضوع نگاه می کنید، نه من خیلی مثبت.
در حقیقت،
عده زیادی نگاه می کنند و عده کمی عمل.