افغانستان، تاجیکستان و ایران باید یک کشور واحد شوند!
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 1389 بار
- سپاسهای دریافتی: 266 بار
- تماس:
Re: افغانستان، تاجیکستان و ایران باید یک کشور واحد شوند!
بهتره مسائلو قاطی نکنید دوست من ...
بریتنیا بابت هنگ کنگ به چین ملیت میداد ...
فکر میکنم همین موضوع تفاوت قرارداد ترکمان چآیو با هنگکنگ روشن کنه تا اندازهای ...
بد نیست بدونید که بد از فروپاشی شوروی زمینهٔ بسیار خوبی فراهم آماده بود برای نزدیکی ۲سوی رود ارس ...
تعداد زیادی به این سمت مرز گریختن ...
اما بد از چند وقت که با شرایط ایران ،از قبیل بیکاری ،نبود آزادی و سرکوب اقلیتها آشنا شدن برگشتن ...
میشه بفرمائید رابطه قدرت نظامی با آزادی چی دوست من ؟...
پس با این حساب کشورهای چین و روسیه یا کرهٔ شمالی هم باید از آزادترین و توسعه یافتترین کشورهای دنیا باشن ؟...
خود چینی هم دیگه مائو رو گذاشتن کنار دوست من ...
فکر نمیکنم پندش به درد ما ایرانیها بخور !...
در ضمن خود این خود ملت تایوانن که تمایلی به پیوستن به چین ندران ...
دلایلشم که روشنه ...
فکر میکنم همین موضوع تفاوت قرارداد ترکمان چآیو با هنگکنگ روشن کنه تا اندازهای ...
بد نیست بدونید که بد از فروپاشی شوروی زمینهٔ بسیار خوبی فراهم آماده بود برای نزدیکی ۲سوی رود ارس ...
اما بد از چند وقت که با شرایط ایران ،از قبیل بیکاری ،نبود آزادی و سرکوب اقلیتها آشنا شدن برگشتن ...
پس با این حساب کشورهای چین و روسیه یا کرهٔ شمالی هم باید از آزادترین و توسعه یافتترین کشورهای دنیا باشن ؟...
دلایلشم که روشنه ...

- سپاسهای ارسالی: 1041 بار
- سپاسهای دریافتی: 1699 بار
sroasha نوشته شده:بهتره مسائلو قاطی نکنید دوست من ...
دلایلشم که روشنه ...
دوست گرامی باید خدمتتان عرض کنم که بنده عادت به بحثهای اینچنینی و بیهوده ندارم، حالا میتونید اینو به حساب ضعف اینجانب بگذارید.
گویا شما توجه نکردید که اینجانب قدرت نظامی و اقتصادی رو در کنار یکدیگر گذاشتم که بمعنی مکمل یکدیگر میباشند و کشورهای آزاد زیادی در دنیا در این خصوص بعنوان نمونه وجود دارند.
دیگه عرضی دراینمورد ندارم و نظر شما هم برایم قابل احترامه ضمن اینکه نظر خودم برایم قابل احترام تره.
با سپاس

- سپاسهای ارسالی: 4134 بار
- سپاسهای دریافتی: 2138 بار
[SIZE=85]
ی افغانی
تا حالا ندیده بودم کسی توی سایت اینطوری در مورد قضیه ما و افغانی ها اظهار نظر بکنه.
[COLOR=#632423]گ[COLOR=#632423]فتی:بد نیست از خودشون بپرسن که چرا افغان ها باید به ما مردمان بیفرهنگ و نمک نشناس که بیشترین تبعیض هارو در حقشون روا داشتیم توی این سالها بپیوندند تا احتمالا شهروند درجهٔ ۲ محسوب بشن ؟..
حالا معلوم شد ایرانی نیستی.
ما نمک نشناسیم یا اون افغانی ها که این همه بهشون محبت کردیم، هیچ جا راهشون نمی دادن و فقط ما دستشون رو گرفتیم دلمون به خاطر فارسی صحبت کردنشون سوخت و اونها هم در عوض آخرش به نوامیس ما تجاوز کنند(20 نفر به یه دختر معلول تجاوز کردند و آخر سر خفه اش کردند) و وقتی اون ها رو اعدام می کنیم با پر رویی تموم توی کابل تظاهرات می کنند و ما رو به ظلم در حق این مهاجران پر رو و زوری متهم می کنند! دیگه چکار باید می کردیم که نکردیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما هم باید مثل بقیه کشور ها که زیر مجموعه هاشون رو استثمار می کنند ما هم باید همین کار رو می کردیم تا اینکه مثل خودمون باهاشون رفتار می کردیم.
اصلن مگه این سایت در و پیکر نداره که هر ناکسی به خودش اجازه می ده هر نظری رو بده.یه افغانی که هنور 10 تا پست نداده بیاد هر نظر بی ارزشی رو منتشر بکنه.
[COLOR=#632423]گفتی:مایی که در سده گذشت حکومتهای مرکزیای داشتیم که بزرگترین ظلم هارو به کرد ها, آذری ها, لرها, جنوبی ها, بلوچ ها و ترکمن ها کرده ؟...
نظراتت رو برای خودت نگه دار. اینجا خریدار نداره. من خودم یه لرم. هیچ مشکلی هم با هیچ قومی ندارم، از جمله با فارس ها. این کشور هم قبل از اینکه اشغال فارس ها بشه حکومت لر عیلام رو تو خوزستان داشته که اولین حکومت ایرانی شناخته می شه. ولی باید اذعان کرد این کشور رو فارس ها بزرگ و قدرتمند کردند. امرای جلیل القدری مثل کوروش کبیر فقط به فارس ها تعلق ندارند بلکه به همه ایرانی ها تعلق دارند.
اینجا ایرانه و اصالت این کشور "پارسی" هست. ترکیه یا آذربایجان یا پاکستان یا ترکمنستان یا کشورای عربی نیست. پس تمام اقلیت های دیگه از جمله من لر باید با این قضیه کنار بیایم و اصالت ایرانی و حاکمیت فرهنگ پارسی رو (از قبیل "خلیج همیشه فارس") قبول کنیم. ما اقلیتیم و همیشه اقلیت تابع اکثریته.
ایران هم همیشه متمدن ترین کشور منطقه بوده و هست.
خطاب به شما و بقیه:
هرکس می خواد کشور تاسیس کنه بره توی کشورای اطراف هر غلطی می خواد بکنه. اینجا یکپارچه و قدرتمند و متحد خواد ماند.
.
sroasha نوشته شده:
بد نیست از خودشون بپرسن که چرا افغان ها باید به ما مردمان بیفرهنگ و نمک نشناس که بیشترین تبعیض هارو در حقشون روا داشتیم توی این سالها بپیوندند تا احتمالا شهروند درجهٔ ۲ محسوب بشن ؟...
مایی که در سده گذشت حکومتهای مرکزیای داشتیم که بزرگترین ظلم هارو به کرد ها, آذری ها, لرها, جنوبی ها, بلوچ ها و ترکمن ها کرده ؟...
ی افغانی
تا حالا ندیده بودم کسی توی سایت اینطوری در مورد قضیه ما و افغانی ها اظهار نظر بکنه.
[COLOR=#632423]گ[COLOR=#632423]فتی:بد نیست از خودشون بپرسن که چرا افغان ها باید به ما مردمان بیفرهنگ و نمک نشناس که بیشترین تبعیض هارو در حقشون روا داشتیم توی این سالها بپیوندند تا احتمالا شهروند درجهٔ ۲ محسوب بشن ؟..
ما نمک نشناسیم یا اون افغانی ها که این همه بهشون محبت کردیم، هیچ جا راهشون نمی دادن و فقط ما دستشون رو گرفتیم دلمون به خاطر فارسی صحبت کردنشون سوخت و اونها هم در عوض آخرش به نوامیس ما تجاوز کنند(20 نفر به یه دختر معلول تجاوز کردند و آخر سر خفه اش کردند) و وقتی اون ها رو اعدام می کنیم با پر رویی تموم توی کابل تظاهرات می کنند و ما رو به ظلم در حق این مهاجران پر رو و زوری متهم می کنند! دیگه چکار باید می کردیم که نکردیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما هم باید مثل بقیه کشور ها که زیر مجموعه هاشون رو استثمار می کنند ما هم باید همین کار رو می کردیم تا اینکه مثل خودمون باهاشون رفتار می کردیم.
اصلن مگه این سایت در و پیکر نداره که هر ناکسی به خودش اجازه می ده هر نظری رو بده.یه افغانی که هنور 10 تا پست نداده بیاد هر نظر بی ارزشی رو منتشر بکنه.
[COLOR=#632423]گفتی:مایی که در سده گذشت حکومتهای مرکزیای داشتیم که بزرگترین ظلم هارو به کرد ها, آذری ها, لرها, جنوبی ها, بلوچ ها و ترکمن ها کرده ؟...
نظراتت رو برای خودت نگه دار. اینجا خریدار نداره. من خودم یه لرم. هیچ مشکلی هم با هیچ قومی ندارم، از جمله با فارس ها. این کشور هم قبل از اینکه اشغال فارس ها بشه حکومت لر عیلام رو تو خوزستان داشته که اولین حکومت ایرانی شناخته می شه. ولی باید اذعان کرد این کشور رو فارس ها بزرگ و قدرتمند کردند. امرای جلیل القدری مثل کوروش کبیر فقط به فارس ها تعلق ندارند بلکه به همه ایرانی ها تعلق دارند.
اینجا ایرانه و اصالت این کشور "پارسی" هست. ترکیه یا آذربایجان یا پاکستان یا ترکمنستان یا کشورای عربی نیست. پس تمام اقلیت های دیگه از جمله من لر باید با این قضیه کنار بیایم و اصالت ایرانی و حاکمیت فرهنگ پارسی رو (از قبیل "خلیج همیشه فارس") قبول کنیم. ما اقلیتیم و همیشه اقلیت تابع اکثریته.
ایران هم همیشه متمدن ترین کشور منطقه بوده و هست.
خطاب به شما و بقیه:
هرکس می خواد کشور تاسیس کنه بره توی کشورای اطراف هر غلطی می خواد بکنه. اینجا یکپارچه و قدرتمند و متحد خواد ماند.
.
آخرین ويرايش توسط 4 on interceptor, ويرايش شده در 0.

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
دوستان خوبم اینجا یک فروم گفتگوی عمومی برای بحث و تبادل نظره،حمله به عقاید دیگران کار صحیحی نیست،اگر پاسخ مستدل و محکمی دارید بیان کنید.
با رعایت قانون به حفظ نظم در فروم خودتون کمک کنید.
با رعایت قانون به حفظ نظم در فروم خودتون کمک کنید.

زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"

-
- سپاسهای ارسالی: 1389 بار
- سپاسهای دریافتی: 266 بار
- تماس:
[SIZE=85] [COLOR=#632423][COLOR=#632423]
قبل از اینکه شما پیرامون زبان پارسی اظهار نظر بکنی ...
بهتره که بدونی که افغانی واژهای نادرست برای خطاب قرار دادن یه افغان ...
افغانی اون چیزیه که به یه افغان تعلق داره ،مثل جواهر افغانی ...
این قاعده برای همهٔ مردمانی که سرزمنی سخونتشون با ستان میاد ...
همونطور که به مردمان تاجیکستان میگن تاجیک و نمیگن تاجیکی ...
یا به مردمان کردستان نمیگن کردی و میگن کرد ...
دوم اینکه من افغان نیستم ...
من اصفهانی یم ...
هر دوستی هم که بخواد میتوون بیادو ببینتم !...
اما بر خلاف شما نه پارس بودنو برتری و نه افغان بودنو کاستی میبینم ...
شما برو به نگاهی به برخورده شهروندان آمریکا یا کشورهای اسکاندیناوی با افغانهای مهاجر به اونجا بکن ...
بد مقایسه بکن با برخورده امثال خودت با این برادران و خواهران مون توی ایران ...
بد در مورد لطف اظهار نظر بکن ...
سخنان نژاد پرستانه یه افرادی امثال شما خود بهترین گواه که چرا افغانها نباید دلیلی برای نزدیکی بیشتر داشته باشن با ما ...
و همینطور عقب افتادگی فرهنگیای که ما توی این سالها دچارش شدم ...
گویا شما معنی سده رو هم نمیدونید !...
شما به من بگید برای مثل چند افسار ارتش زرتشتی توی ایران داریم ؟...
یا چند وزیر کرد ؟...
یا چند استاندار سنّی ؟...
توی کدوم منطقهٔ ایران زبانو گویش مادری اون مردمان در جایگاه زبان دوم چون تمام کشورهای پیشرفته جهان آموزش داده میشه ؟...
یا ...
من فکر نمیکنم بحث با انسان نژاد پرستی که حتا نمیدونه که هنگ کنگ یه کشور خود مختار ضمیم چین هست ...
پرچم و قوانین خودشو داره و با کاروانی جدا در بازیهای المپیک شرکت میکنه ...
اما پیرامون مسائلی از این دست اظهار نظر میکنه ...
راه به جایی داشته باشه ...
قبل از اینکه شما پیرامون زبان پارسی اظهار نظر بکنی ...
بهتره که بدونی که افغانی واژهای نادرست برای خطاب قرار دادن یه افغان ...
افغانی اون چیزیه که به یه افغان تعلق داره ،مثل جواهر افغانی ...
این قاعده برای همهٔ مردمانی که سرزمنی سخونتشون با ستان میاد ...
همونطور که به مردمان تاجیکستان میگن تاجیک و نمیگن تاجیکی ...
یا به مردمان کردستان نمیگن کردی و میگن کرد ...
دوم اینکه من افغان نیستم ...
من اصفهانی یم ...
هر دوستی هم که بخواد میتوون بیادو ببینتم !...
اما بر خلاف شما نه پارس بودنو برتری و نه افغان بودنو کاستی میبینم ...
شما برو به نگاهی به برخورده شهروندان آمریکا یا کشورهای اسکاندیناوی با افغانهای مهاجر به اونجا بکن ...
بد مقایسه بکن با برخورده امثال خودت با این برادران و خواهران مون توی ایران ...
بد در مورد لطف اظهار نظر بکن ...
سخنان نژاد پرستانه یه افرادی امثال شما خود بهترین گواه که چرا افغانها نباید دلیلی برای نزدیکی بیشتر داشته باشن با ما ...
و همینطور عقب افتادگی فرهنگیای که ما توی این سالها دچارش شدم ...
گویا شما معنی سده رو هم نمیدونید !...
شما به من بگید برای مثل چند افسار ارتش زرتشتی توی ایران داریم ؟...
یا چند وزیر کرد ؟...
یا چند استاندار سنّی ؟...
توی کدوم منطقهٔ ایران زبانو گویش مادری اون مردمان در جایگاه زبان دوم چون تمام کشورهای پیشرفته جهان آموزش داده میشه ؟...
یا ...
من فکر نمیکنم بحث با انسان نژاد پرستی که حتا نمیدونه که هنگ کنگ یه کشور خود مختار ضمیم چین هست ...
پرچم و قوانین خودشو داره و با کاروانی جدا در بازیهای المپیک شرکت میکنه ...
اما پیرامون مسائلی از این دست اظهار نظر میکنه ...
راه به جایی داشته باشه ...

-
- محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
- سپاسهای ارسالی: 159 بار
- سپاسهای دریافتی: 377 بار
- تماس:
, دوست عزیز یه چیزایی که عوض داره گله نداره
گفتی ما دستشون رو گرفتیم که من میگم سخت در اشتباحی این اونا هستن که دست مارو توی ساخت و آبادانی کشور گرفتن وگرنه کارگرای ایرانی 2 ساعت کار میکنن وقته سیگارشونه 2 ساعت کار میکنن وقت غذاشونه 2 ساعت دیگه کار میکنن دیگه خسته میشن.
گفتی ما چندتارو حالا به هر دلیلی اعدام کردیم توی کشورشون بر علیه ما راهپیمایی کردن درسته اونها توی کشورون هستن و آزادن و میتونن هر اعتراضی داشته باشن مگه ما سالی چند مرتبه به دلایل گوناگون میریم راهپیمایی میگیم مرگ بر آمریکا و مرگ بر انگلیس کسی کارمون داره ما هم اینجا آزادیم و میتونیم اعتراض کنیم
بعد هم اینا جدای از ما نیستن کشور اونا هم زمانی جز کشور ما بوده حالا به دلایلی جدا شده
راستی اقلیت هم به ترک و لر و عرب و کرد نمیگن اینارو میگن هموطن با گویشهای متفاوت
اقلیت به اونهایی میگن که سلوک و مذهبشون از مذهب ما جداست و همیشه با انگشت اتهام بهشون اشاره میشه اقلیت اونهایی هستن که حق شرکت توی کنکور کشور خودشون رو ندارن اقلیت اونایی هستن که حق استخدام در ارگانهای دولتی توی کشور خودشون رو ندارن
خلاصه اقلیت ها اونهایی هستن که حسابی بهشون ظلم میشه و هیچ جایی برای رسیدگی به اعتراض اونها در کشور خودشون وجود نداره
گفتی ما دستشون رو گرفتیم که من میگم سخت در اشتباحی این اونا هستن که دست مارو توی ساخت و آبادانی کشور گرفتن وگرنه کارگرای ایرانی 2 ساعت کار میکنن وقته سیگارشونه 2 ساعت کار میکنن وقت غذاشونه 2 ساعت دیگه کار میکنن دیگه خسته میشن.
گفتی ما چندتارو حالا به هر دلیلی اعدام کردیم توی کشورشون بر علیه ما راهپیمایی کردن درسته اونها توی کشورون هستن و آزادن و میتونن هر اعتراضی داشته باشن مگه ما سالی چند مرتبه به دلایل گوناگون میریم راهپیمایی میگیم مرگ بر آمریکا و مرگ بر انگلیس کسی کارمون داره ما هم اینجا آزادیم و میتونیم اعتراض کنیم
بعد هم اینا جدای از ما نیستن کشور اونا هم زمانی جز کشور ما بوده حالا به دلایلی جدا شده
راستی اقلیت هم به ترک و لر و عرب و کرد نمیگن اینارو میگن هموطن با گویشهای متفاوت
اقلیت به اونهایی میگن که سلوک و مذهبشون از مذهب ما جداست و همیشه با انگشت اتهام بهشون اشاره میشه اقلیت اونهایی هستن که حق شرکت توی کنکور کشور خودشون رو ندارن اقلیت اونایی هستن که حق استخدام در ارگانهای دولتی توی کشور خودشون رو ندارن
خلاصه اقلیت ها اونهایی هستن که حسابی بهشون ظلم میشه و هیچ جایی برای رسیدگی به اعتراض اونها در کشور خودشون وجود نداره

-
- سپاسهای ارسالی: 2381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1171 بار
حکومت بر قلب ها بسیار مهمتر از حکومت بر جسم هاست.............
عزیزان به فرض افغانستان و تاجیسکتان رو هم با هر بهانه ای مثلا انتخابات گرفتیم!!!.............چه طور می خواهیم ادارش کنیم......!!.........باز هم نفت بی زبون!!!......تقسیم بر سه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزیزان به فرض افغانستان و تاجیسکتان رو هم با هر بهانه ای مثلا انتخابات گرفتیم!!!.............چه طور می خواهیم ادارش کنیم......!!.........باز هم نفت بی زبون!!!......تقسیم بر سه!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- سپاسهای ارسالی: 4134 بار
- سپاسهای دریافتی: 2138 بار
ta.abad نوشته شده:interceptor, دوست عزیز یه چیزایی که عوض داره گله نداره
در مورد نوشته های جناب sroasha باید بگم افغانی مصطلح است و نه افغان. اگه اخبار هم دیده باشید همیشه گفته اند "افغانی". کار با درست و غلطش ندارم. افغانی مصطلح است.
و اما جناب تا آبادی!
دوست عزیز

چرا این همه آسمون به ریسمون می بافید ؟ مقایسه تظاهرات تو کابل در اعتراض به اعدام چند تا متجاوز و جنایتکار چه ربطی به تظاهرات مردمی ما علیه آمریکا و اسراییل داره؟؟؟؟ توصیه ام به شما اینه کمی درباره ظلم و جنایت های شیطان بزرگ و نوچه هاش رو در مورد مردم ایران تحقیق کنید. فقط یه مثال نقض براتون می زنم: سرنگونی هواپیمای مسافربری و غیر نظامی با 290 انسان بی گناه و ترفیع دادن به فرمانده جنایتکارش "ویل راجرز" .
در مورد صحبت هاتون در مورد اقلیت باید بگم احتمالن تا به حال اقلیت نژادی به گوش مبارک نخورده ! کرد، لر،ترک .. اقلیت نژادی محسوب می شن هر چند بعضی هاشون اقلیت مذهبی هم هستند.
در قضیه کنکور و استخدام هم هیچ فرقی بین هیچ نژاد یا مذهبی وجود نداره و همه امکان استخدام شدن رو دارند. اگه خواستی یه سری به مجتمع پتروشیمی ما(توی خوزستان) بزن تا ببینی که بیشتر روساش کرد( و بعضی ها سنی مذهب و بیشتر اهل سنندج هستند)هستند و مشکل نژادی وجود نداره. می دونید که سرپرست دو وزارت خونه راه و مسکن آقای نیکزاد هست که آذری زبانه. به هر حال توضیح واضحات بیشتری نخواهم داد.
در مورد بقیه مسایل هم اگه بخوام ادامه بدهم بحث طولانی و خسته کننده می شه ولی شما رو به کمی تحقیق و تفکر دعوت می کنم .

-
- محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
- سپاسهای ارسالی: 159 بار
- سپاسهای دریافتی: 377 بار
- تماس:
, جان من هم خودم ترک هستم و هم توی خوزستان زندگی میکنم این شیطان هم برای شما شاید بزرگه وگرنه ما که مدت زیادیه خبر از دسیسه و نیرنگ اونها داریم دیگه حناشون پیشمون رنگی نداره درسته نمیگیم مرگ بر آمریکا ولی این نگفتن دلیلی بر طرفداری از اونها نیست متاسفانه این روزها همه رو دارن با همین معیارهای بیهوده مورد سنجش و ارزیابی قرار میدن
راجع به این اقلیتهای مذهبی و استخدام های دولتی و کنکور هم چیزهایی دیدم که اینجا نظر دادم وگرنه اونقدر بیکار نیستم که بخوام توی یک بحث بیهوده شرکت کنم . آقای نیکزادی هم که فرمودید آذری هستن نه اقلیت مذهبی لطفا اقلیت مذهبی رو با نژاد و گویش افراد رو به یک دید نبینید .
نمیدونم چرا توی این انجمن همه دائم دارن همدیگرو به تحقیق و تفکر دعوت میکنن
نمیدونم شاید 99% افراد اینجا همه بی تفکرن و از دورو برشون هیچ خبری ندارن 
راجع به این اقلیتهای مذهبی و استخدام های دولتی و کنکور هم چیزهایی دیدم که اینجا نظر دادم وگرنه اونقدر بیکار نیستم که بخوام توی یک بحث بیهوده شرکت کنم . آقای نیکزادی هم که فرمودید آذری هستن نه اقلیت مذهبی لطفا اقلیت مذهبی رو با نژاد و گویش افراد رو به یک دید نبینید . نمیدونم چرا توی این انجمن همه دائم دارن همدیگرو به تحقیق و تفکر دعوت میکنن
نمیدونم شاید 99% افراد اینجا همه بی تفکرن و از دورو برشون هیچ خبری ندارن 

- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
""""اقلیت نژادی به گوش مبارک نخورده ! کرد، لر،ترک """"""
میشه بفرمایید اکثریت نژادی هم اکنون کدوم نژاده نکنه فارس ؟ شما می دونستید کلا جمیت ایران بدون این اقلیت های نژادی که شما فرمودید چند نفر می شود ؟ ؟؟ شما لر و کرد و ترک را از ایران نمی دونید ؟؟؟؟
آقای مثلا محترم این جمله اقلیت نژادی کرد لر و ترک بسیار زننده است و باعث توهین به نژاد های مختلف ایران می شه ایران عربستان نیست که بگیم همه عربن و مثلا نژاد ترک در آنجا اقلیت است ایران سرزمین هزارو یک رنگیست که همه مردم در کنار هم به خوبی زندگی می کنند ولی افرادی مثل شما بجز توهین به این یک رنگی کار دیگه ای ندارند
اقلیت دینی بحثش جدا است ایران یک کشور مسلمان است بقیه ی مذهب ها از پیروان کمتری برخوردارند برای همین به آنها اقلیت مذهبی می گن
ولی اقلیت نژادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این یکی رو نشنیده بودیم
میشه بفرمایید اکثریت نژادی هم اکنون کدوم نژاده نکنه فارس ؟ شما می دونستید کلا جمیت ایران بدون این اقلیت های نژادی که شما فرمودید چند نفر می شود ؟ ؟؟ شما لر و کرد و ترک را از ایران نمی دونید ؟؟؟؟
آقای مثلا محترم این جمله اقلیت نژادی کرد لر و ترک بسیار زننده است و باعث توهین به نژاد های مختلف ایران می شه ایران عربستان نیست که بگیم همه عربن و مثلا نژاد ترک در آنجا اقلیت است ایران سرزمین هزارو یک رنگیست که همه مردم در کنار هم به خوبی زندگی می کنند ولی افرادی مثل شما بجز توهین به این یک رنگی کار دیگه ای ندارند
اقلیت دینی بحثش جدا است ایران یک کشور مسلمان است بقیه ی مذهب ها از پیروان کمتری برخوردارند برای همین به آنها اقلیت مذهبی می گن
ولی اقلیت نژادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این یکی رو نشنیده بودیم

- محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
- سپاسهای ارسالی: 3381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1794 بار
ببخشید چرا ما هر موقع صحبت از تفاوت می کنیم در انتها کار به تعصب بیجا کشیده می شود؟
دوستان در ایران ما همه نژادها و اقوام در کنار یکدیگر سالها با صمیمیت زندگی کرده اند. ممکن است در محیط کار یا دانشگاه تمامی اقوام مختلف را در عین صمیمیت در کنار هم ببینید. من خودم از دوران دانشگاه دوستانی در تمامی ایران دارم، در هیچ یک از ادارات ایران یا دانشگاهها بین اقوام مختلف تبعیض نیست. فراموش نکنید همانگونه که دوست بزرگوارمان Hashashin گفتند ایران حاصل امتزاج اقوام مختلف است. مگر در زمان حمله عراق در مرزهای غربی و جنوب غربی ما از همه اقوام ایران حضور نداشتند؟
در مرکز استان فارس اقوام ترک زبان حضور دارند، همچنین در حد فاصل دو استان کرد نشین کرمانشاهان و کردستان شهر سنقر
با جمعیت قابل توجه ترک زبان قرار دارد.
در کل برای بقای کشور عزیز ایران همه اقوام جانفشانی و تلاش کرده اند و نمی توان قومی را مستثنا نمود.
موفق باشید.
نوروز پیشاپیش به همه هموطنان، پارسی زبانان دنیا و همه کسانی که این روز را گرامی می دارند مبارک باد.
دوستان در ایران ما همه نژادها و اقوام در کنار یکدیگر سالها با صمیمیت زندگی کرده اند. ممکن است در محیط کار یا دانشگاه تمامی اقوام مختلف را در عین صمیمیت در کنار هم ببینید. من خودم از دوران دانشگاه دوستانی در تمامی ایران دارم، در هیچ یک از ادارات ایران یا دانشگاهها بین اقوام مختلف تبعیض نیست. فراموش نکنید همانگونه که دوست بزرگوارمان Hashashin گفتند ایران حاصل امتزاج اقوام مختلف است. مگر در زمان حمله عراق در مرزهای غربی و جنوب غربی ما از همه اقوام ایران حضور نداشتند؟
در مرکز استان فارس اقوام ترک زبان حضور دارند، همچنین در حد فاصل دو استان کرد نشین کرمانشاهان و کردستان شهر سنقر
با جمعیت قابل توجه ترک زبان قرار دارد.
در کل برای بقای کشور عزیز ایران همه اقوام جانفشانی و تلاش کرده اند و نمی توان قومی را مستثنا نمود.
موفق باشید.
نوروز پیشاپیش به همه هموطنان، پارسی زبانان دنیا و همه کسانی که این روز را گرامی می دارند مبارک باد.

خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی