افغانستان، تاجیکستان و ایران باید یک کشور واحد شوند!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4134 بار
سپاس‌های دریافتی: 2138 بار

Re: افغانستان، تاجیکستان و ایران باید یک کشور واحد شوند!

پست توسط interceptor »

ta.abad نوشته شده:interceptor, جان من هم خودم ترک هستم و هم توی خوزستان زندگی میکنم این شیطان هم برای شما شاید بزرگه وگرنه ما که مدت زیادیه خبر از دسیسه و نیرنگ اونها داریم دیگه حناشون پیشمون رنگی نداره درسته نمیگیم مرگ بر آمریکا ولی این نگفتن دلیلی بر طرفداری از اونها نیست متاسفانه این روزها همه رو دارن با همین معیارهای بیهوده مورد سنجش و ارزیابی قرار میدن :-( راجع به این اقلیتهای مذهبی و استخدام های دولتی و کنکور هم چیزهایی دیدم که اینجا نظر دادم وگرنه اونقدر بیکار نیستم که بخوام توی یک بحث بیهوده شرکت کنم . آقای نیکزادی هم که فرمودید آذری هستن نه اقلیت مذهبی لطفا اقلیت مذهبی رو با نژاد و گویش افراد رو به یک دید نبینید .

نمیدونم چرا توی این انجمن همه دائم دارن همدیگرو به تحقیق و تفکر دعوت میکنن :::P نمیدونم شاید 99% افراد اینجا همه بی تفکرن و از دورو برشون هیچ خبری ندارن :???:

واقعن اگه من می گفتم توی مثلن راهدان کار می کردم، شما هم نمی گفتی تو همونجا کار می کنی؟؟ اینم یکی از مد های تازه لفاظی بین ما ایرانی هاست!
در مورد جناب وزیر محترم دو وزارتخونه ی اصلی کشور، بنده هیچوقت نگفتم ایشون اقلیت مذهبی هستند. پیداست پستم رو نخوندید. خودم می دونم گویش با قومیت تفاوت داره. بین همین فارس ها گویش های زیادی وجود داره.

Hashashin نوشته شده:""""اقلیت نژادی به گوش مبارک نخورده ! کرد، لر،ترک """"""

:-O

میشه بفرمایید اکثریت نژادی هم اکنون کدوم نژاده نکنه فارس ؟ شما می دونستید کلا جمیت ایران بدون این اقلیت های نژادی که شما فرمودید چند نفر می شود ؟ ؟؟ شما لر و کرد و ترک را از ایران نمی دونید ؟؟؟؟

آقای مثلا محترم این جمله اقلیت نژادی کرد لر و ترک بسیار زننده است و باعث توهین به نژاد های مختلف ایران می شه ایران عربستان نیست که بگیم همه عربن و مثلا نژاد ترک در آنجا اقلیت است ایران سرزمین هزارو یک رنگیست که همه مردم در کنار هم به خوبی زندگی می کنند ولی افرادی مثل شما بجز توهین به این یک رنگی کار دیگه ای ندارند

اقلیت دینی بحثش جدا است ایران یک کشور مسلمان است بقیه ی مذهب ها از پیروان کمتری برخوردارند برای همین به آنها اقلیت مذهبی می گن

ولی اقلیت نژادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این یکی رو نشنیده بودیم

:-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O
لطفن دو پست آخر بنده رو مجدد بخونید و پست خودتون رو بخونید. تعجب نکردید؟؟؟
شما خودتون یه چی می گید و خودتون برا خودتون نتیجه می گیرید و عصبانی می شید!!! شما از اقوام بلد الملک قبله ی عام نیستید؟ شاید هم خودشید!
سعی نکن من رو دشمن اقلیت ها نشون بدی و برام پاپوش درست کند. اینجا کارآیی نداره!
کی به اقوام شریف ایرانی توهین کرد؟؟؟ قومیت بودن لر،کرد،بلوچ و ... یعنی اقلیت نژادی. وگرنه تو یه نژاد که قومیت به وجود نمیاد. اقلیت نژادی هم که فحش نیست. من خودم یکی از اقلیت های نژادی هستم. اقلیت(از ریشه "قلت") به معنی کم بودن است و به کسی یا کسانی می گویند که در هر موردی(مذهب،نژادو...) اکثریت نباشند.
در مورد این کشور هم بگم اصالت این کشور پارسی بوده و خواهد ماند هرچند که قومیت یا قومیت هایی بیش از حد زاد و ولد کرده باشند و در حدود اکثریت قرار بگیرند.
در مورد لفظ عجیب"مثلن محترم" شما که بنده رو خطاب قرار دادد، اگه می خوای فحش بدی خوب بده . بنده هم در خور، جوابت رو خواهم داد. وگرنه از این عبارات استفاده نکن. نمی دونم مثلن،تمامن،نصفه نیمه،تا 22.3645 درصد! محترم و ... محترم به درد خودت می خوره نه من.

در مورد دین هم همانطور که همیشه ادیان اقلیت از آزادی و برابری برخوردار بودند باید همینطوری بمونه(در اموری مثل استخدام و ...).
در پایان باید بگم این کشور مجموعه ای کامل از قومیت هاست که اتحاد اون ها ایران عزیز رو بوجود آورده و در کنار هم با مهربانی و صفا زندگی می کنند.
بنده مخلص همگی اون ها هستم.
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”