سخنانی گوهر بار از کاربران سنترال
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 2399 بار
- سپاسهای دریافتی: 12644 بار
Re: سخنانی گوهر بار از کاربران سنترال
همیشه سعی کردم هنگام راه رفتن در خیابان برای دوری از گناه به دور نگاه کنم ولی حیف که دور هر لحظه نزدیک و نزدیکتر میشد بعد از ان تصمیم گرفتم سرم را پایین بگیرم اینگونه بود که با سر به اغوش گناه میرفتم روزی تصمیم گرفتم که بدون ان که به گناه فکر کنم در خیابان راحت راه بروم دیدم بالاخره راهی پیدا کردم از ان پس بود که گناهان همین طور کرور کرور از کنارم میرفتند و من بی اعتنا از کنارشان رد میشدم
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman] و ایران را دوست میدارم
- محل اقامت: روبروی شما
- سپاسهای ارسالی: 2234 بار
- سپاسهای دریافتی: 14097 بار
اگه گوهر بار نیست ببخشید
از وقتی که دیه شده ۹۰ میلیون،هر وقت از خونه میخوام برم بیرون دیگه هیچ کس نمیگه مواظب خودت باش!
از وقتی که دیه شده ۹۰ میلیون،هر وقت از خونه میخوام برم بیرون دیگه هیچ کس نمیگه مواظب خودت باش!

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
دوست واقعي كسي است كه دستان تو را بگيرد ولي قلب تو را لمس كند
شبي خواب ديدم با خدا كنار ساحل قدم ميزنم،رد پاي هردوي ما روي ساحل بود،وقتي برگشتم و به
گذشته نگاه كردم ديدم در موقع سختي تنها يك رد پا كناره ساحل است، پس به خدا گله كردم و
گفتم:خدايا چرا در موقع سختي مرا تنها گذاشتي، خدا لبخندي زدو گفت :فرزندم در آن موقع تو بر دوشه
من بودي
در نتیجه خدا برترین دوسته دوستدار ادمیست

شبي خواب ديدم با خدا كنار ساحل قدم ميزنم،رد پاي هردوي ما روي ساحل بود،وقتي برگشتم و به
گذشته نگاه كردم ديدم در موقع سختي تنها يك رد پا كناره ساحل است، پس به خدا گله كردم و
گفتم:خدايا چرا در موقع سختي مرا تنها گذاشتي، خدا لبخندي زدو گفت :فرزندم در آن موقع تو بر دوشه
من بودي
در نتیجه خدا برترین دوسته دوستدار ادمیست
- محل اقامت: Hell
- سپاسهای ارسالی: 1631 بار
- سپاسهای دریافتی: 1526 بار
مرا به بهایی فروخت که اگر گفته بود، خودم برایش هزاران برابر می پرداختم !
...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs
اگر ميخواهيد دشمنان خود را تنبيه کنيد، به دوستان خود محبت کنيد
...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs
هر رفتنی رسیدن نیست، اما برای رسیدن باید رفت...
این جهان پر از صدای حرکت پاهای مردمیست همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو را می بافند.
"مردمی که صادقانه دروغ می گویند"...
"مردمی که صادقانه دروغ می گویند"...
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
به ياد داشته باش هر وقت دلتنگ شدي به آسمان نگاه كن . كسي هست كه عاشقانه تو را مي نگرد و
منتظر توست . اشكهاي تو را پاك مي كند و دستهايت را صميمانه مي فشارد . تو را دوست دارد فقط به
خاطر خودت . و اگر باور داشته باشي مي بيني ستاره ها هم با تو حرف مي زنند . باور كن كه با او هرگز
تنها نيستي. فقط كافيست عاشقانه به آسمان نگاه كني.

منتظر توست . اشكهاي تو را پاك مي كند و دستهايت را صميمانه مي فشارد . تو را دوست دارد فقط به
خاطر خودت . و اگر باور داشته باشي مي بيني ستاره ها هم با تو حرف مي زنند . باور كن كه با او هرگز
تنها نيستي. فقط كافيست عاشقانه به آسمان نگاه كني.

شاد بودن، تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت
ارنستو چه گوار
---------------------
تو می كوشی كه آسوده تر باشی، من می كوشم كه دیگران آسوده تر از من باشند
گاندی
--------------------
موفق ترین مدیران كسانی هستند كه تا وقتی " كهنه " خوب است از آن استفاده می كنند و به محض اینكه " نو " بهتر شد آنرا در اختیار می گیرند
آبراهام لینکن
ارنستو چه گوار
---------------------
تو می كوشی كه آسوده تر باشی، من می كوشم كه دیگران آسوده تر از من باشند
گاندی
--------------------
موفق ترین مدیران كسانی هستند كه تا وقتی " كهنه " خوب است از آن استفاده می كنند و به محض اینكه " نو " بهتر شد آنرا در اختیار می گیرند
آبراهام لینکن
- محل اقامت: طهرون-شمرون
- سپاسهای ارسالی: 4127 بار
- سپاسهای دریافتی: 2798 بار
- تماس:
آنگاه که… ضربه های تیشه زندگی را بر ریشه آرزوهایت حس میکنی به خاطر بیاور که… زیبایی شهاب ها از شکستن قلب ستارگان است 

بنام حاکمی که اگر حکم کند همه محکومند....حکم لازم !!!
....
نویسنده آمریکایی ارنست همینگوی:
«هر انسانی که آزادی را دوست دارد بیش از طول عمرش به ارتش سرخ و شوروی سپاسگزاری بدهکار است.»

....
نویسنده آمریکایی ارنست همینگوی:
«هر انسانی که آزادی را دوست دارد بیش از طول عمرش به ارتش سرخ و شوروی سپاسگزاری بدهکار است.»

برای مردان بزرگ هیچ بن بستی وجود ندارد آنها معتقدند یا راهی خواهیم یافت یا راهی خواهیم ساخت!!
*** اصلاحیه ی من:
برای انسان های بزرگ هیچ بن بستی وجود ندارد آنها معتقدند یا راهی خواهیم یافت یا راهی خواهیم ساخت!!
[HR]
ببخشید دیگه، یه سره نقل قول کردم. بعد دقت کردم دیدم...گفتم خودم یه اصلاح کوچیک کنم.

*** اصلاحیه ی من:
برای انسان های بزرگ هیچ بن بستی وجود ندارد آنها معتقدند یا راهی خواهیم یافت یا راهی خواهیم ساخت!!
[HR]
ببخشید دیگه، یه سره نقل قول کردم. بعد دقت کردم دیدم...گفتم خودم یه اصلاح کوچیک کنم.

انسان های بزرگ اراده مي کنند و انسان های کوچک آرزو.
(اینم مثل قبلی...)

(اینم مثل قبلی...)