مهريه = فرصت جوانمردي

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

مهريه = فرصت جوانمردي

پست توسط mhdsoft »

به نام خدا

در بحث مهريه من خودم شخصا" اعتقاد خاصي پيدا کردم و به لطف خدا احساس مي کنم به نتايج خوبي رسيدم. براي لحظاتي فکر کنيم که زن و شوهري خدايي ناکرده بعد از چندين سال زندگي مشترک بخواهند اقدام به جدايي کنند - و در اين ميان زن تنها و غريب باشد. اين درواقع مبلغ مهريه است که به وي کمک خواهد کرد که پس از طلاق بتواند زندگي خود را بچرخاند. در قسمتي ديگر از مهريه - مهريه به عنوان هديه مطرح مي شود که داماد از دسترنج خودش مي خواهد به عروس خانم ببخشد. مي تواند زمين باشد - طلا باشد - و هر چيزی که بر پايه ي ارزش کار و تلاش آقا داماد است.

اينها همگي اين را مي رساند که خداوند در اسلام براي زن مقامي خاص قايل شده است و همينطور براي مرد. اگر به ظاهر محدوديتي وجود دارد - در عوض مقامي و ارزشي وجود دارد. اسلام از زن مي خواهد مطِع شوهر باشد و از شوهر مي خواهد نيازهاي زن را بر آورده سازد و همينطور خداوند هم در حين ازدواج و هم بعد از خدايي ناکرده - طلاق - قوانين را به گونه اي وضع نموده است که زن و شوهر و مخصوصا زن - کمترين آسيب را ببينند .

به هر حال - مهريه ي بالا گرفتن - هيچ وقت نتوانسته است جلوي طلاق را بگيرد و يا حتي زندگي را شاد کند. اما به عنوان پشتوانه ي بعد از طلاق مي توان آن را در نظر گرفت. مهريه حق زن است و طبق سنت پيامبر (ص) بايد همان شب ازدواج پرداخت شود - حال به هر قيمتي که باشد. مي توان براي برداشتن فشار مهريه - علاوه بر آن - شرايط ضمن طلاق را در عقد نامه به نظر من ذکر کرد که در صورتيکه شوهر بخواهد زن را طلاق دهد براي وِي مي بايستي مسکن تهيه کند.

به هر حال فکر مي کنم اينطور هم ازدواج راحت تر باشد و هم زندگي شيرين تر. و از همه مهمتر رضايت خداوند را در پي دارد.

اينها همه باعث مي شود که ما انسانها هر روز و هر روز به ارزش اسلام بيشتر پي ببريم.

در پناه حق

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”