ماییم و نوای بینوایی بسمل ، اگر حریف مایی ..................

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

ماییم و نوای بینوایی بسمل ، اگر حریف مایی ..................

پست توسط oweiys »

به نام خداوند بخشاینده مهربان

در پستی به برخی ار دوستان توهین شد و بعد از مدتی حذف شد /

راستش به شجاعت خودم افتخار میکنم - خدا رو شکر ولی باور کنید اگه آن تصویری رو که دوستمون از سر خشمش و نه برای خدا به

دوست دیگمون نشون داد و خودش رو زیر 22 بهمن پنهان کرد.. اگه آنور قضیه هم خودشون رو زیر 22 بهمن پنهان میکردند و تو هین

میکردند بازم بنده حرفم رو میگفتم.. با این که میدونم وقتی که وارد بحث سیاسی بشیم و بگیم باید این چیزهارا هم تحمل کنیم ..

میدونستم که توهین میشه اما ای کاش فقط به من و انتظار شدیدتر از این رو هم داشتم اما وظیفست و تکلیف ... نگفتن بعضی

جاها مصلحت و بعضی جاها کار ابو موسی اشعری ها و عمر و عاص ها .... و این افتخار ماست.

من امضام دینی هستش اما وقتی وارد شبهه میشم دیگه امضا رو برمیدارم چون دونفر به خاطر بنده که از کلامم خوششون نمیاد از دین

زده نشن. بنده خودم رو پشت دین قایم نمیکنم و سعی میکنم که خودم رو با تخریب شخصیت آروم نکنم .

اگه عزیزان مهدی یا فریبرز یا سامان یا دوستان راستین سایت حرفی بزنند اکثرا قبولش میکنن نه این که امثال من و دوستمون از

عقایدی حمایت کنیم و تازه فکر کنیم که حذب اللهیم هستیم آنهم با این وضع و ادبیات خوب معلومه دیگران فرار میکنند.

کسانی که با توهین به دیگران و قایم شدن زیر عقاید که هیچ اگه لشگر دنیام باشین نمیترسم و اگه مصلحت در میون نباشه راه رو

میگویم/ در عصبانیت انسان شاید هرچیزی رو بگه - کما این که شاید بنده هم گفته باشم .. اما سعی کنیم : شیر حق باشیم نه مامور

تن .... انگ سبز و قرمز و ... به کی؟ به همه ؟ به هرکسی که چیزی گفت ؟ خدا از سر تقصیرات ما بگذرد .... ولی اصلا برای ما مهم

نیست که توهین شود یا نه وظیفه ایست که باید انجام شود و منت هم ندارد. ما که ادعایی نداریم /

اگر ترس از مقبولیت افتادن در میان دیگران ورتبه و تشکر ملاک دیگران است ... ماقبلمان خداست و نه جاباز کردن در دل دیگران.

حرف حق را میزنیم حتی اگر 000/100 کاربر دیگر از مخالف بنده پیروی کنند و جلوی نوشتار وی دکمه تشکر را بفشارند ....

و قبله ما نه اشخاص در این سایت و نه در خوشامد دیگران نیست - و مولایم کسی است که گفت اگر تمام عرب در مقابلم ....خدارا

شکر هزاران مرتبه خدا را شکر ....ماییم و نوای بینوایی بسمل ، اگر حریف مایی ....

ما فقط از خدا میترسیم .... والسلام .
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: ماییم و نوای بینوایی بسمل ، اگر حریف مایی ..................

پست توسط Solver »

,

هر چند مثل همیشه من از ماجرا های داخلی سنترال بی خبرم :? اما یک توصیه،

داشتن کنترل کمک میکند نه از روی مصلحت هنگام بریده شدن سر عدالت سکوت کنیم، نه از سر احساسات از عدالت پیشی بگیریم.

و اما در مورد رضایت خدا،

حرف شما را قبول دارم و بنده هم اینطور نیستم که چون دیگران یک جور فکر می کنند مثل آنها فکر کنم، اما دقت کنید:

هم عقیده بودن با اکثریت، فرق دارد با این که اکثریت با عقیده شما موافق باشند.

به علت همین تفاوت بود که خداوند آن پاسخ را به موسی داد:

موسی: خدایا اگر بنده ای بودی مثل من، و پروردگاری چون خودت داشتی، برای رضایش چه میکردی؟
و ندا: تنها خدمت به خلقش.

صد البته، خدمت به خلقت همیشه خوشایند خود خلق نیست، همانطور که گاه خدمت پدر و مادر به فرزند خوشایند وی نیست اما اینجا هم پیشی نباید گرفت. رضای خدا در همان رضای خلقش است.

:-o به همین دلیل آنان که از خدا بترسند، ناخواسته باید از نارضایتی خلق خدا هم هراسان باشند حتی در هنگام پیاده سازی عدل.

به همین دلیل شاهد بودیم علی (ع) پیش از پذیرفتن خلافت آن چنان به مردم گوشزد میکرد که فردا از من رنجیده نشوید، چرا که به نارضایتی خلق دوران خودش نسبت به عدلش توجه داشت.

در نهایت در همه موضوعی کنترل لازم است تا معتدل بود. :D
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

, ماجرا چیه عزیز
مگه چه طور شده ما رو در جریان بذارید چون ما از مطلبتون هیچی حالیمون نشد
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

اقا ماجرای خاصی نبود که. یک کاربری یک پست به یکی دیگه زد و عکسی قرار داد که به اون کاربر بر خورد.بعد اون کاربرم برگشت به این یکی یه چی گفت.ایشون هم اومدن نصیحت کنن یکم جانبدارانه کار کردن بعد هم بنده به ایشون تذکر دادم که جانبداری نکنند.در کل مسئله خاصی نبود و من یکی اگر ایشون رو ناراحت کردم معذرت میخوام.و بهتره این مسئله بیشتر از این باز نشه مگر در pm.امیدوارم دیگه دوستان به هم توهین نکنند از هیچ جناح یا گروهی.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

,
سلام دوست من
برادر عزیز شایسته بود اگر شخصی کار اشتباهی کرد شما گذشت می کردید
یا حداقل اون رو در یک پیام خصوصی به شخص مورد نظرتون تذکر می دادید
اگر اون شخص مورد نظر بیاید و این تاپیک رو ببینه ایا باعث عصبانیت بیشتر اون نمیشه ؟

من جایی شما بودم از مدیران می خواستم این تاپیک رو پاک کنه
تقدیم به برادر عزیزم :razz:
باتشکر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”