خبرگزاري فارس: نگرشي دقيق بر سريال "سال هاي مشروطه " نشان مي دهد كه اين سريال در عين ارزشمند بودن و واكاوي دقيق برخي ناگفته هاي تاريخي از غناي چنداني در استفاده از منابع و حتي فن درست و صحيح ديالوگ نويسي برخوردار نمي باشد.
به گزارش "سرويس فضاي مجازي " خبرگزاري فارس، صراط نوشت؛ اين سريال در كنار نقل غير دقيق مكالمات و انتقال نا به جاي شخصيت و شانيت بزرگان و علماي آن زمان مانند ميرزاي شيرازي و شيخ فضل الله نوري و ميرزاي آشتياني از شواهد امر چنين پيداست كه كارگردان اين سريال كه از قضا نويسنده آن نيز به شمار مي رود مشورت درست و دقيقي با اصحاب علم و متخصصين مربوطه نداشته است.
از جمله اينكه در قسمت مربوط به فتواي تحريم تنباكو عبارت " باي نحوٍ كان " كه در فتواي ميرزا آمده است چندين مرتبه بدون تنوين كسره در آخر "نحو " از سوي بازيگر نقش ميرزاي آشتياني قرائت شد كه مشخص است كه چه اشتباه بزرگ و چه قلب عظيمي در معنا اتفاق مي افتد. همچنين در قسمت بعدي هنگام بر زبان آوردن نام صديقه طاهره، به جاي سلام الله عليها (به خاطر مونث بودن كلمه) سلام الله عليه گفته شد!
گفتني است كارگردان اين سريال كه در سابقه خود ساخت "عمارت فرنگي " و "پدرخوانده " را نيز دارد از جمله كساني است كه دغدغه خاصي براي ساخت سريال هاي تاريخي نشان داده است اما در هر پروژه نشان داده كه اعتقاد خاصي به مشورت با متخصصين فن ندارد.
اشتباه هاي سريال "سالهاي مشروطه "
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 809 بار
- سپاسهای دریافتی: 2689 بار
اشتباه هاي سريال "سالهاي مشروطه "
به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستی ، یک شمع روشن کن.
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
- محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
- سپاسهای ارسالی: 3381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1794 بار
Re: اشتباه هاي سريال "سالهاي مشروطه "
البته اشتباههای تاریخی در این سریال موج می زند. مثل استفاده هندیان از سلاح نیمه خودکار (آنهم در زمان ناصر الدین شاه!!!). عنوان دارالخلافه برای تهران در ابتدای سلطنت ناصرالدین شاه و ... من فقط در این سریال موبایل را در دست ناصرالدین شاه ندیدم اگر دیدید تعجب نکنید. در هر حال من سریال امیرکبیر را که قبلا ساخته شده بیشتر منطبق بر واقعیت می دانم.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی