ادبیات نگارشی سطح پایین برخی کاربران Centarlclubs...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

ادبیات نگارشی سطح پایین برخی کاربران Centarlclubs...!

پست توسط Mil@d »

سلامتصویر

یک چیزی همیشه نوک زیونمه بگم...یگم...هی تا میام بگم سرد میشم و بیخیال ولی اخیرا چنان این غده بزرگ شده که اگه جراحی نشه کارمان با کراما الکاتبین است!کوتاه و مختصر میگم زیاد حوصلتون سر نره!

اخیرا به نحوه نوشتار تعدادی از کاربران که کم هم نیستند دقت کنید!اسم نمی یارم! ولی به معنای واقعی کلمه ادبیات نگارشی در حد سیکل هم نیست! جالب است که دوستان در معرفی خودشان همگی خود را مهندس و کارشناش ارشد و...جا زده اند! جدا با همین ادبیات به شما مدرک داده اند وتحصیلات دانشگاهی خودتان را پشت سر گذاشتید؟تصویرجمله بندی های بی سر و ته و بی معنی و سردرد آور! تصویر آسمان ریسمان بافتن! از مریخ زدن به مشتری! خروج از منظومه شمسی! وصل کردن دختر خاله بنیامین نتانیاهو به پسرعمه ملاعمر! آخه بابا زشته! خودتون پست هاتون رو میخونید خندتون نمی گیره؟ دیروز با یکی از دوستان که میخواستم سنترال رو بهش جهت فعالیت در رشته تخصصی اش معرفی کنم داشتیم بعضی تاپیک ها رو مرور میکردیم!خصوصا در بخش خبری! در اومد به من گفت میانگین سنی این سایت زیر 18 ساله! چی باید جوابش بدم؟تصویر
خواهشا قبل از نظر دادن در تاپیک ها یک نگاهی به تخصص و سواد خودمان بکنیم و بی جهت پست های خنده دار و خیالی و توهمی آنهم با نازل ترین سطح از نگارش ندهیم. تصویر
خوبه سایت فارسی است اگر در نسخه انگلیسی میخواستیم این کارها را انجام بدیم که دیگه هیهات بود!جدا در سواد برخی از دوستان دچار تردید شدیدی شدم و بهتر بگم شدیم!

یا حق..به امید روزهای بهترتصویر
  بی  
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

Re: ادبیات نگارشی سطح پایین برخی کاربران Centarlclubs...!

پست توسط oweiys »

خاطرم هست اون اولا که سنترال رو تازه دیده بودم از صمیمیت و معلومات همه بچه های سنترال خیلی خوشم اومده بود اصلا برای همین

هم اومدم و حتما دلیل بقیه هم همینه.

گذری به چنتا فروم سایت های دیگه برخوردم - تاپیکهایی با این محتوا: اگه نفر قبلی بهت بگه دوست دارم چی کار میکنی؟!!!!!

تورو با نفر قبلیت تو یه سلول بندازن چی کار میکنی?!!!!!! --- اگه نفر قبلیت بگه عاشقتم و .... الا ماشاء الله / حالا قیاس کنید ؟

سنترال از لحاظ علمی و معلومات بعضی از کاربرانش عالیه و هنوز جا برای پیشرفت داره و لازمه این پیشرفت مدیریت صحیح که یک سایتو از صفر 4 ساله به اینجا رسونده و حالا ان شا ء الله که شورای نظارت پیگیر هست.

فضای نارنجی زرد نشه ---- شاید که باید شمشیر شورای نظارت از نیامش در بیاد !

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

لذت سنترال به همین خاکی بودن وعامی بودن کاربران گرامی هست اخه مثلا یکی بیاد خیلی تخصصی حرف بزنه اکثرااز جمله خودمن به علت سنی بین 15 تا30 سال دارند قابل مفهوم نیست البته درمورد خودم می گم دیگران دچار سوتفاهم نشند ممنون
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

الیته جدیدا من چند تا توهین بد هم دیدم که دقیقا طرف به قبلیه یه چیزی میگه :-O بدون هیچ ترسی.
باید هر کس پست های خودشو مدیریت کنه و البته خود من اگر جایی حرف چرندی زدم معذرت می خوام.ولی به نظر من بیرون کشیدن شمشیر مدیران سایت کار درستی نیست و باید یک فضای کاملا فرهنگی برقرار بشه.و تایپیک هایی در این ضمینه ایجاد بشه و به خصوص برای دوستان تازه وارد فضای انجمن توضیح داده بشه تا مبادا پست نامربوط بزنه.
بازم از همه معذرت میخوام. :razz: :razz: :razz:
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

به نظر من هم اگر کسی اشتباه کرد وتوهینی کرد به جای اینکه باهاش برخورد شدید کنند بهتر است مدیران سایت پیغام خصوصی برای او بفرستند واوراارشاد کنند
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

عاقلان را اشارتی کافیست :razz:
  بی  
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 276 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار

پست توسط night triper »

خوب خدا رو شكر كه عرصه چنان بر شما تنگ آمد كه به صدا در آمدید :razz: ولی باید خاطر نشان كنم كه مگر نه این است كه زكات علم یاد دادن آن به دیگران است :-o
امید آن روز كه كائنات به همان زیبایی باشد كه شما به وصف آن برخاستید 8->
تصویر
[FONT=Times New Roman]منتظران مهدی بدانند حسین را منتظرانش کشتند!! 
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”