خواسته های غیر اخلاقی تیم اماراتی در کرمان!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

خواسته های غیر اخلاقی تیم اماراتی در کرمان!

پست توسط حسن2568 »

های غیر اخلاقی تیم اماراتی در کرمان!  مربي که درخواست مصاحبه اختصاصي با خبرنگاران مرد ايراني را رد کرد زماني که يک خبرنگار زن ايراني را ديد به او گفت دلت نمي‌خواهد با من مصاحبه کني و با من عکس بگيري؟! که زماني که اين خانم کنار او قرار مي‌گيرد به اين خانم خبرنگار گفت دوست دارم من را بغل کني!!  هلندي تيم فوتبال الاهلي امارات پيشنهاد بي‌شرمانه‌اي را به خبرنگار زن ايراني پيش از ديدار با مس کرمان ارائه کرد.همچنين مشاور ارشد اين باشگاه درخواست عجيب تري مي‌کند.

به گزارش خبرنگار آتي نيوز، "هنک کاته" زماني در بهترين تيم‌هاي جهان نظير آژاکس آمستردام هلند و بارسلوناي اسپانيا مربيگري کرده، حدود دو هفته است که هدايت الاهلي امارات را بر عهده گرفته است. هفته گذشته به همراه اين تيم سفري به کرمان داشت.

کاته که در مصاحبه پيش از ديدار با مس کرمان با استفاده از واژه مجعول "خليج ع رب ي" خبر ساز شد پس از شکست 4 بر 2 برابر مس کرمان عقب نشيني کرد و گفت: من فقط از کلمه خليج استفاده کرده‌ام و نه گفته‌ام خليج فارس نه گفته‌ام خليج ع رب ي من از يک کشور آزاد! به اين منطقه آمد‌ه‌ام و کاري به اين مسايل سياسي ندارم.

اوج هنر نمايي اين مربي در صبح روز مسابقه و در هتل 5 ستاره پارس کرمان رخ داد.

اين مربي که درخواست مصاحبه اختصاصي با خبرنگاران مرد ايراني را رد کرد زماني که يک خبرنگار زن ايراني را ديد به او گفت دلت نمي‌خواهد با من مصاحبه کني و با من عکس بگيري؟! که زماني که اين خانم کنار او قرار مي‌گيرد به اين خانم خبرنگار گفت دوست دارم من را بغل کني!!

خبرنگار بخت برگشته هم وقتي با اين پيشنهاد بي‌شرمانه مواجهه مي‌شود از اين مربي فاصله مي‌گيرد.

مربي که به قول خودش از کشوري آزاد به ايران آمده و حتما تصورش هم از آزادي ارايه هرگونه پيشنهاد است.

همچنين مشاور ارشد باشگاه الاهلي از يکي از خبرنگاران ايراني درخواست عجيبي مي‌کند.

احمد الکمالي که مشاور ارشد باشگاه الاهلي امارات است و ارشدترين مشاور اين باشگاه همراه تيم الاهلي در کرمان بود به يکي از خبرنگاران بومي مي‌گويد امشب به اتاق من بيا و اين خبرنگار هم تصور مي‌کند که مشاور ارشد باشگاه مي‌خواهد اطلاعاتي در مورد بازي مس و شهر کرمان بگيرد و زماني که احمد الکمالي به اين خبرنگار مي‌گويد پولش هر چقدر هم هست مي‌دهم و بساط عيش ما را با آوردن چند دختر جوان فراهم کن!

اين خبرنگار بومي مات و مبهوت اين مرد عرب را نگاه مي‌کند و از اتاق خارج مي‌شود.

خبرنگار بومي از شنيدن اين پيشنهاد عجيب و شرم آور خونش به جوش آمده بود اما ترجيح داد سکوت کند تا مسابقه الاهلي ومس بدون حاشيه خاصي برگزار شود.

اين ديدار با برد 4 برد 2 مس کرمان تمام شد تا احمد الکمالي از سفر به ايران خاطره خوبي همراه خود نبرد.

[External Link Removed for Guests]
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

Re: خواسته های غیر اخلاقی تیم اماراتی در کرمان!

پست توسط Mil@d »

زماني که اين خانم کنار او قرار مي‌گيرد به اين خانم خبرنگار گفت دوست دارم من را بغل کني!!

یک با غیرت نبود با یک مشت چارچوب صورت این مرتیکه رو بیاره پایین؟
پولش هر چقدر هم هست مي‌دهم و بساط عيش ما را با آوردن چند دختر جوان فراهم کن!

پاتوقش احتمالا ...خونه شاه عباس تو میدون جمال عبدالناصر دبی بوده زیاد معتاد شده!
  بی  
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

تا همين چند سال پيش عربها جرات اين كارها را نداشتند اما برخي ايرانيهاي به ظاهر محترم با انتقال سرمايه ها به دبي و همچنين حراج كردن نواميس ايراني در آنجا كاري كردند كه عربهاي شكم گنده گستاختر شده و ايران را به چشم يك كاباره نگاه كنند.
در مورد بالا هم علاوه بر بي غيرتي حضار اون خانم هم براي با كلاس شدن دركنار اون مربي قرارگرفته و اين طوري تو دام افتاده .
تا كي بايد ببينيم كه اعراب براي خرد كردن شخصيت ايراني اين همه تلاش ميكنند و ما براي حسن نيت دم از فرهنگ و برادري و انسانيت بزنيم .
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

پست توسط HITMAN_KU »

:::P :::P :::P :::P :::P :::P :::P
از ماست که بر ماست
Major I
Major I
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 5392 بار
سپاس‌های دریافتی: 4116 بار
تماس:

پست توسط FARSHAD.ADL »

از همون اول نبايد به اين عرب ها رو ميداديم.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 727 بار
سپاس‌های دریافتی: 1795 بار

پست توسط aliTOPGUN »

حسن2568 کاملا درست میگه .. 200 میلیارد دلار ارزش کل سرمایه ی ایرانیان مقیم دوبی هستش با یه حساب سرانگشتی میشه دوستان به جای خالی این سرمایه ی هنگفت در کشور ماپی برد؟! چند مدرسه؟ چند سالن ورزش واستخر؟ چند استادیوم وزمین چمن استاندارد؟ چرا مگه ما خودمون منطقه ی ازاد نداریم؟ زیبا ترین جزایر در جهان که در اثر جزر ومد زیر اب میروند در شبانه روز جنگلهای حرای قشم! جزیره ی کیش و مناطق عظیم کویری و کوهستانی....دوستان دلایل تجار ایرانی امنیت سرمایه گذاری هست که در ایران اونو پایین میدونند ولی ایا ما نباید راهکاری داشته باشیم که حداقل به تاریخ وتمدن ایران توهین نشه؟! باند قاچاق بانوان ایرانی دردبی و امارات سکوت در مقابل یاوه گویی ها و حتی تحدید ایران به شکایت در لاهه برای جزایر ایرانی...
در مورد بالا هم من خیلی جریان فوتبال رو دنبال میکنم بر خلاف پارسال که حسابی باشگاه ها دست گل به اب دادند :o اینبار پیروزی ذوب اهن و مس و پیروزی استقلال در عربستان مشت محکمی است به اعراب کمخرد وشکم گنده :m:a ولی ایا واقعا اینقدر مهمان نوازی برای مهمانی بی شرم واجب است؟ هیچ برخوردی نباید صورت بگیرد؟!
Yesterday is past, it is history.Tomorrow is future, it is a mystery today is present, it is a gift
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

مقصر خودما هستیم اگر چند بار تهدید نظامی شان می کردیم الان انقدر پررو نمی شدند
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

امارات کشوری است که تا قبل از سال 50 شمسی تنها یک جاده آسفالته داشت و حالا این اعراب اینقدر پررو شده اند :-( !!!!!
اوج تاریخ امارات در کشورشان یک عرب است سوار بر یک شتر. میتونید برید دوبی و ببینید وقتی عکسهای تاریخی را می بینید و می رسند به سال 1970 فقط یه عرب را سوار شتر نشان می دهند. :-?
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”