بگذریم...نوروز داره از راه میرسه و طبعا خیلی از شما برنامه ریزی کردین برای سفر و پیش بینی میکنم در 4 روز اول سال کاربران انلاین سنترال به ربع میزان کنونی سقوط کنه!حتی مهدی هم انلاین نشه و بره یک سر گراش پیش اهل فامیل!فریبرز هم که بنده خدا 30 ساله تو آلمان از عید ایران هیچی نفهمید!میگم سال تحویل اونجا یخبندونه!فریبرز میای ایران؟شهریار هم که برنامه سفر خارج از کشورش اوکی است و طبق معمول میره اونور اب!سامان هم که از 6 ماه پیش نقشه راههای ایران رو گذاشت تو سنترال!احتمالا میدم برنامه زاهدان داشته باشه!رامین هم که عید و غیر عید حالیش نیست! اروپا خوش بگذره!بابک هم که حمله میکنه اهواز!میلاد نگار هم یا سربندر(آخه سربندر چی داره میای اینجا)یه سری هم آبادان!خانمها هم بشون میاد برن شمال! نمیاد!خوب میرن جنوب!نگرفت!اصلا میمونن خونه!باند عکاسها یعنی علیرضا و دانیال و محمد رزازان و چند تا دیگه هم نمایشگاه هوایی دزفول افتادند!بهروز هم که شلوار بندرعباس رو ول نمیکنه!بابا بیا بیرون دیگه!حسن هم یک سری میزنه شهرکرد(من به زور تو رو بختیاری میکنم!)یاسر هم که یک سر میزنه لبنان پیش سید حسن نصرالله!علی پاشا هنوز بم نگفته ولی واوان شهرک کرمانشهایی های مقیم پایتخته!میری کرمونشاه پسر!پدرام همه میاد شیراز یک سری یه پدر مادرش بزنه!اویس هنوز رو نکرده!بقیه هم که در جریاناتشون نیستیم!
خود من که برنامه دبی ریخته بودم برم کنسرت سیاوش قمیشی
از شانسمون پسر عمه و دختر دایی مان 2 عروسی شدید مدل جنوبی در شهرهای بندرعباس و اصفهان برگزار خواهند کرد!
حالا نمیشد این عید عروسی نگیرید!قمیشی جان اشکال نداره!میدونم منتظرم بودی!سال بعد هم میای دبی؟قمیشی:آره! اگه تو میای منم میام!دمت گرم عین کوره!جان قمیشی اهنگات که مشکلی نداره! بیا تو همین ایران کنسرت بده اینقدر پول مارو تو جیب این عربها نریز! 
یکم زیاد روده درازی کردیم! من که گفتم برنامه ام برای عید چیه!
سایر دوستان هم خوشحال میشم برنامشون رو برای تعطیلات عید بگن و تاپیک قشنگی و دلنشینی رو داشته باشیم -یک خاطره هم از نوروزهای گذشته بگین که دیگه معرکه میشه!
سال نو مبارک-----نوروز همگی پیروز--لحظه سال تحویل 21 و 2 دقیقه و13 ثانیه 29 اسفند 88
سال ببر!
[External Link Removed for Guests]

[HR]خب

.

بیچاره مهمان نوروزی پارسال ساعت 2 شب یکدفعه باران گرفت اون هم 3 روز پشت سر هم از اون رگبارهای دون درشت
تنها بودن لحظه تحویل سال تنها بودن غمگین کننده بود. پس اگر احساساتی هستید اصلاً سراغ تجربش نرید.
هر چیش بد باشه وجود این تیره نژادی در منطقه به ما این حس را میده رفتیم جنگ شاید
فامیل ما هستن یا عروس