بچه های Centralclubs در تعطیلات نوروز چه کار میکنند...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2919 بار
سپاس‌های دریافتی: 2347 بار

Re: بچه های Centralclubs در تعطیلات نوروز چه کار میکنند...!

پست توسط DTN »

به به بوی عید میاد ؛ چه عیدی بشه امسال . تصویر تصویر

اول از همه این عید باستانی رو به همه سنترالیون همیشه بهاری تبریک میگم و از ته دل آرزو میکنم که در این سال جدیدی که پیش رو مون هست همه به آرزوهاشون برسن و سعیمون این باشه که با دیدی بهتر به دنیا نگاه کنیم و انشاالله ما هم از دعاهای شما عزیزان فیض ببریم تصویر 
 و در مورد مسافرت رفتن من و خانواده ، هنوز تصمیم قطعی نگرفتیم که کجا بریم و همیشه تصمیم گیری ما دقیقه نودی بوده و تا اونجا که احتمال میدم سری به نخجوان ، وان ترکیه و جنگل های شمال بزنیم تا خدا چی بخواد شاید تصمیممون عوض بشه تصویر
سعی میکنم عکس گرفتن از جاهای زیبا رو فراموش نکنم تا بعدا براتون ارائه بدم تصویر

تصویر  

[COLOR=#92d050]
زندگی
، جیرهء مختصریست ؛ مثل یک فنجان چای  
تصویر ؛ [COLOR=#000000]و کنارش عشق است ، مثل یک حبهء قند. زندگی را با عشق ، نوش جان باید کرد سهراب سپهری
Captain II
Captain II
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 1808 بار
سپاس‌های دریافتی: 4147 بار
تماس:

پست توسط azeRilA »

منم به قول یکی از دوستان که نوشته بود پیشاپیش سال نو رو خدمت همه دوستان تبریک عرض میکنم.

والا قرار بود امسال با خانواده بریم چین!منم هنوز ئانشگاه شروع نشده رفتم به آموزش دانشگاه گیر دادم من کارت دانشجویی رو میخوام! تصویر
بلاخره بعد از دو هفته یه کارتی که مثل کارت مترو میمونه رو دادن به ما میگن این کارت دانشجویی!دست از سر ما بردار دیگه! تصویر

جالب اینه که جور نمیشه احتمالا" بریم چین! تصویر تصویر

اما از کشور خارج میشم! میرم یکی از ین جزیره های که باحال هست!
سوال : به نظر شما کجا؟

جوابهای کاربران : نفر اول : قشم! ** نفر دوم : هاوایی! ** نفر سوم : ایسلند! ** نفر چهارم : عربستان!(این که شبه جزیره هست! تصویر)

آقا هیچکی درست نگفت! میرم کیش!اونم بلاخره خارج از کشوره دیگه! تصویر

حالا جدا از شوخی.میرم کیش احتمالا".اگر زنده بودیم هم یه گزارش زیبا با عکس برای سنترال تهیه میکنم. تصویر

اما من نمیدونم چرا هروقت یه مراسمی از نیروی هوایی هست من باید یه جا کارم گیر باشه!چرا؟ الان نام میبرم :

1- روز رژه میخواستم برم حرم اما روز ثبت نام اولیه دانشگاه! تصویر تصویر

2- روز نمایشگاه بوشهر روز ثبت نام پایانی و دریافت انتخاب واحد تصویر تصویر

3-پشت باند با بچه ها مسادف با کلاس داشتن در دانشگاه! تصویر

و ......!! تصویر

بگذریم!من برای عید برنامه که زیاد دارم.اما مگه این شانس ما و اوضاع میگذاره که انجام بشه.پارسال که تا 29 ساعت 12 یا 1 ظهر بود که در مدرسه برای کنکور درس میخواندیم. تازه مسئوله بیخیال هم نمیشد.میخواست یال تحویل هم مارو نگه داره درس بخوانیم.

امسال اما آزادیم!

ایران گردی رو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه گواهینامه برای رانندگی ندارم و رفیقی هم ندارم که پایه مسافرت باشه که راننده بشه

این که ناراحتی نداره.من خودم از سوم چهارم ابتدایی رانندگی آموختم!الانم که بدون گواهینامه رانندگی میکنیم!البته در حد کوچه بالایی و اینا!اما اگه بابام یا عمویی کسی باهام باشه کامل میشینم.

به شما هم توصیه میکنم بدون گواهینامه حتما" رانندگی کن.کل صفای رانندگی به همینه!اگر هم به کسی زدی در برو! در خیابان خلوت زیر 130 تا هم نرو.(شوخی کردما! تصویر)

انشا الله که همگی سال خوبی داشته باشین تصویر

اگر عزیزی از دست من ناراحتی داشت مارو به بزرگی خودش ببخشه.

موفق و پیروز باشید. تصویر تصویر تصویر

[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می      (دکتر علی شریعتی)   

DJ Dani نوشته شده:

[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,

امری که به راحتی امکان پذیر نیست

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

پست توسط fereshteh blue »

نرم نرمک می رسد اینک بهار ،
خوش به حال روزگار !

سال نو همگي پيشاپيش مبارك :razz:
براي همه ي دوستان آرزوي سالي سرشار از شادي را دارم. :D

بنده هم بر طبق عادت چهار سال گذشته به اميد خدا تحويل سال توي حرم امام رضا (ع) هستم جاي همه دوستان سبز، واقعاً حس و حالي داره وقتي تمام اون جمعيت با هم يك دعا را مي خونن.
البته امسال بر خلاف سال هاي گذشته ديگه سري به شمال كشور نمي زنيم و زودتر بر مي گرديم . :grin:

اميدوارم تعطيلات به همگي خوش بگذره :D
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

سلام
هنوز دو هفته به عيد مونده اما از آنجائيكه سكته ناقص سنترال كه شامل چند سايت ديگه هم بود همچنان با سرفه ها و عطسه ها وسردرد و كمردرد سنترال ادامه داره و بعضي وقتها از دسترس خارج ميشه پيشاپيش عيد رو تبريك ميگم حالا تا بعد.
راستش من برنامه دقيقي ندارم و بايد برنامه عيد را با سالهاي قبل مقايسه كنم تا به يك جمع بندي برسم و تصميم بگيرم . در سالهاي قبل هميشه تا آخرين روز هاي كاري شركت مشغول كار بوديم مثلا سال گذشته در يك هفته آخر 43000 دستگاه مانيتور (نسبت به 800000 دستگاه سالانه حساب كنيد به اندازه چند تا تراكتور كار كرديم)توليد كرديم وزمانيكه تعطيلات شروع شد اونقدر خسته بوديم كه تا دو سه روز تو كماي فكري قرار داشتيم .اما موضوعي كه هست اينكه من هر سال عيد بي پول ميشم .در حال حاضر چيزي در حدود ده مليون طلبكار هستم معمولا هم پول در دسترس تا حدودي دارم اما وقت سال تحويل هميشه بي پول هستم نميدونم چرا :sad:
امسال هم كه دارم از بيمه بيكاري استفاده ميكنم وضعيت به گونه اي شده كه حقوق بيمه بيكاري من به بعد از عيد موكول شده ضمن اينكه پس انداز خودم هم طوري شده كه دست كم تا يكي دو ماه نقد نميشه .الآن دارم فكر ميكنم هزينه سه ماهانه اينترنت وايرلس را براي شب عيد چطوري تامين كنم .بعد از عيد وضعيت عوض ميشه اما هرسال شب عيد اين مسائل را دارم.
و اما براي تعطيلات تنها جائيكه امسال قصد دارم حتما برم روستاي زادگاه پدرم . يك روستاي كوهستاني كه تا همين چند سال پيش جاده آسفالت هم نداشت اما جاي سرسبزيه . خوب منكه بيكارم مهم نيست عيد كجا باشم مهم اينه كه بعد از عيد كجا باشم.
اميدوارم به ساير دوستان هم خوش بگذره و در سال جديد هم لحظاتي پر از شادي و سرور و موفقيت را پشت سر بگزاريد :razz: :razz: :razz:
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

سلام و درود به همگی :razz:

بنده هم اگه مهمان داری امان دهد، باید خیلی بچه مثبتانه بشینم و کارهای پایان نامه ام رو انجام بدم :eek: .
تصویرواای که چقد دلم میخواد پناه ببرم یه جای ساکت و ارووم و بدون شلوغی.
امیدوارم همگی عید زیبا و خاطر انگیزی پیش رو داشته باشید.
تصویر

راستی یادمه 12 سال پیش هم که سال پلنگ بود این شعر رو سرودم:

سال پلنگ است امسال... پلنگ مال ماست امسال
پلنگ، گاو و بنداز دور ... سال جدید امده، 77 امده
زیبایی و شکوه است امسال... سال پلنگ است امسال
.
.
:grin: خوب از یه بچه 10 ساله چه انتظار دیگه ای دارید!
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 780 بار
سپاس‌های دریافتی: 791 بار
تماس:

پست توسط arashtabaie »

منم سلام عرض میکنم خدمت همه ی دوستان،
اول از همه یک دست مریزاد به آقا میلاد عزیز میگم که با تاپیک های جالبش داره هر چه بیشتر باعث ایجاد دوستی و صمیمیت در فروم عزیزمون سی سی میشه :razz:
من هم از ترس پیش آمد های غیر منتظره و امکان ایجاد تاخیر، پیشاپیش فرا رسیدن نوروز را خدمت همه ی سروران گرامی تبریک عرض میکنم :razz: :) صد سال به از این سالها :razz:

راجع به سفر نوروزی عرض شود که از اونجایی که پارسال حدود بهمن ماه طی یک عملیات مهور العقول که شرحش از حوصله ی این بحث خارج هست، موفق شدم کارت معافیت سربازی و پاسپورت بگیرم، و نمی خوام اون همه سعی و تلاش شبانه روزی دو ماهه ، هدر بره، حتما امثال هم مثل سال پیش سعی ام بر اینه که به یک مسافرت خارج از کشور برم. فعلا به عنوان مقصد آفریقای جنوبی رو انتخاب کردیم که به اتفاق خانواده از سوم تا سیزدهم رو در طبیعت زیبای اونجا بگذرونیم. البته اگر دوستان آفریقایی لطف کنند و به من هم ویزا بدن. آخه یکی نیست به اینا بگه که مرد مومن، من میخوام فرار کنم برم آفریقا بر نگردم که بگم چی؟!!!!! :-O
بگذریم... حالا اگه خدا خواست و جور شد، ایشالا من هم سعی میکنم که تا میتونم عکس بگیرم که یک چند تا خوبش رو برای شما دوستان عزیز اینجا بگذارم.
پارسال هم، هنوز مهر کارت معافیت و پاسپورت خشک نشده، جای همه ی دوستان خالی، با یکی از دوستای خوبم، یک هفته ای رو در کوالالامپور گذروندیم. فکر نمیکنم از کل سفرهایی که در زندگیم کردم(که البته کم هم نبودن) به اندازه ی این 8 روز خاطره داشته باشم. کلا مالزی مردمی به شدت خونگرم و مهربان داره که در عین تفاوت ها به علت مسلمان بودن با ما اشتراکاتی دارن، و همین باعث میشه در بینشون راحت باشین، به خصوص اگر مثل من و دوستم برنامه داشته باشین که تمام مدت سفر رو از تور جدا شین و پیاده تمام شهری رو که توش هستین گز کنین و با مردم قاطی شین. همونطور که گفتم خاطرات خوب زیاد هست. از اون بعد از ظهری که رفتیم باغ وحش و چون نمیدونستیم کی تعطیل میشه پشت درهای بسته پیش جونورها زندانی شدیم، تا بحث و دعوا با توریست های آلمانی به خاطر برخورد زشتشون، تا زدن جیبمون تو محله ی هندی ها (بیچاره ها هیچی گیرشون نیومد! ::ns ) و ... کلی خاطره ی دیگه.
ولی به نظرم جالب ترین خاطره ای که میتونم اینجا بهش اشاره کنم، دعوت شدنمون به مذهب بوداییسم توسط یه خانم خیلی محترم چینی بود. جریان از این قرار بود که من و این دوست عزیزم رفته بودیم به یک معبد بوداییست ها برای بازدید، خوب ما دوتا خیلی وقته که با هم دوستیم و شوخی زیاد داریم، اونجا هم چون با گروه ایرانی ها نبودیم و کسی نمی فهمید چی میگیم، در عین احترامی که برای همه انسان ها قائلم ، برای وقت گذرونی حرکات مردم رو سوژه ی خنده میکردیم. نمی دونم اجرای مراسم مذهبی پیروان بودا رو از نزدیک دیدین یا نه. اونها ابتدا جلوی این مجسمه ها روی دو زانو میشینن و یک سری دعا میکنن و تعظیم میکنن، دعاشون که تمام میشه، شروع میکنن با سرعت خیلی زیاد هی می ایستن و میشینن و در هر بار ایستادن و نشستن یک تعظیم شدید و جانانه هم میکنن. خوب ما هم شروع کردیم جلوی یک مجسمه حرکاتشون رو تقلید کردن و زیر زیرکی خندیدن.

تصویر

در همین اثنا یک خانم مسن، خیلی محترمانه جلو آمد، تا جایی که من حدس میزنم فکر کرده بود ما از مراسمشون خوشمون آمده و به شدت سعی داشت مراسم را به ما یاد بده ، یک ساعتی هم دست از سر ما بر نمیداشت و تمام مجسمه های مقدسشون را برامون توضیح داد و بعد هم مدتی طولانی ، البته در کمال رعایت ادب، دین بوداییسم را با اسلام مقایسه میکرد و اصرار داشت که ما قبول کنیم که با دین بوداییسم، زندگی بهتری خواهیم داشت. ما هم که بعد اون همه وقت دیگه خیلی حوصله مون سر رفته بود، طی یک حرکت انتحاری، وقتی داشت به مجسمه ی یک آدم معاصری – کسی که تازه مرده بود و مقدس شده بود!- تعظیم میکرد جیم شدیم...
خلاصه مسافرت خیلی خوبی بود و دیدن مالزی را به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم.

پ.ن.: حالا که نوشتن مطلب تمام شد به نظرم آمد که بهتره این نکته را هم یاداوری کنم . شاید تنها نکته ی منفی این سفر، این بود که تحت تاثیر کشور تایلند –که همونطور که میدونید رسما سین کاف سین!! توریسم داره- یک مقدار جو جنوب شرقی آسیا خراب شده، و یک سری از این آدم های معلوم الحال تو مالزی هم هستن، و شاید به خاطر اینکه من و دوستم دو تا پسر مجرد بودیم و تنها میچرخیدیم، یک کمی هم مزاحمت برامون درست شد. این رو گفتم که بعدا نگین نگفتی...!!

پ.ن.2: این سایت های آپلود عکس هم که همشون رتلیف (برعکس!) شدن!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

arashtabaie,

اسپم نیستن ها :grin: راهنمایی هست:

شاید یکی از جالب ترین فعالیت های سال گذشته که به بار هم نشسته است، راه اندازی سایتی جهت بارگذاری تصاویر بوده باشد. سایت RedHUE در حقیقت یک گالری تصویر است که اعضا امکان ایجاد آلبوم شخصی و عمومی را دارند، به زودی امکانات بیشتری به این سایت که در حال حاضر نسخه Beta آن فعال است افزوده خواهد شد.

امنیت تصاویر شما در این سایت تضمین هست. اما شیطنت نکنید ها ... از فیل و میل هم خبری نیست به خاطر تصویر

این پست : تصویر  
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3957 بار
سپاس‌های دریافتی: 4418 بار

پست توسط SadafG »

منم پیشاپیش فرارسیدن سال جدید و عید نوروز رو به همگی دوستان گلم تبریک میگم و آرزو می کنم برای همه سالی باشه که بعد از چند سال وقتی خاطراتتون رو ورق می زنید به خوشی ازش یاد کنید تصویر

متأسفانه امسال مادر همسرم از دنیا رفتن و عید امسال نوعیدشون هست که به خاطر مراسم باید2،3روز اول اراک باشیم. بعد هم برمی گردیم کرج و به احتمال زیاد جایی نمی ریم،یعنی فعلاً برنامه ای نداریم،هرچه پیش آید خوش آید تصویر

عید پارسال هم کلاً برای من خاطره شده چون یک تفاوت خیلـــی بزرگ با سالهای پیش داشت تصویر

امیدوارم به همگی خوش بگذره و هرجا که هستید شاد و خوش باشید ، از میلاد عزیز هم به خاطر این تاپیک و همه تاپیکهای متفاوتش که حال و هوای سایت رو واقعاً عوض کرده ، ممنونم تصویرتصویرتصویر
زندگی دیدن یک باغچه از شیشه مسدود هواپیماست
خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه
فکر بوییدن گل در کره ای دیگر

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

پست توسط Morteza313 »

تقریبا 5 سالی هست که عید درست و حسابی نداشتم،

به طور معمول درگیر کار و درسم،
خصوصا درس، ترم زوج به طور معمول فرصتیه برای جبران گندی که تو ترم یک به خاطر کمبود وقت زدیم!

البته امسال سرم خیلی خیلی شلوغ تره،
همین الان برنامه ریزیم چهار تا راند 3 ساعته در روزه که سه تاش مربوط به پروژه هاس ،یکیش که از 4 عصر شروع میشه مربوط به درس.
اما به خودم قول دادم 1 فروردین رو سیر بخوابم، تعطیله!

عید امسال برای من یه تفاوت بزرگ با عیدهای دیگه داره.......!

به دلیل بر عهده گرفتن سرپرستی بخش تحقیقاتی گروه علمی مکانیک دانشکده امسال علاوه بر خودم عید سه نفر دیگه ( اعضای گروه ضربت ارائه ISI ) رو هم کوفتشون خواهم کرد! تصویر

البته شدیدا پوست کلفتن، خصوصا دخترا،

ولی حلشون می کنیم!تصویر
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

پست توسط pedmehr »

انشالله اگر خدا بخواد امسال بعد از چندین سال , شب عید رو در وطن و مهمتر از اون در کنار خانواده سال رو تحویل میکنم.

اونهم تو شیــــــــــــــــــــــــــــراز ! :) وافعا هیچ لحظه ای غم انگیز تر از لحظه سال تحویل در بیرون از کشور اونهم تک و تنها نیست!

یكي بشرق دويديم و دگری در غرب
يكي جنوب شده دگری شمال شديم
درخت سبز تناور به باغ خود بوديم
به باغ غير چو خشكيده نو نهال شديم !!
در روح و جان من میمانی ای وطن
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1394 بار
سپاس‌های دریافتی: 2882 بار
تماس:

پست توسط Takhrib Chi »

با سلام خدمت تمامی دوستان بزرگواران دلاوران ناماوران به نام یزدان پیروز .... چی میگم باز سرنخ نوشتم از دستم در رفت.
پیشاپیش فرارسیدن عید باستانی نوروز را به همه دوستانم تبریک و شادباش عرض می کنم امیدوارم هرکجا هستین شاد و خوشبخت باشید و هر جایی که میروید سراسر خوشی و پر از تجربه های زیبا و اموزنده برایتان باشد به به ،به این میگن متن ادبی زمانی که قصد نابودی ادبیات را داشته باشی
حرف از جایی رفتن شد .در مورد خودم باید بگویم مامیروم بندر ،برای اولین بار انشا الله می رم
بندر عباس.
ها خالو ما امدم...
تصویر
تصویر
ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگارتصویر ما داغ دل را گذارد مرهمی.
http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29119 بار
سپاس‌های دریافتی: 21533 بار
تماس:

پست توسط sokuteasemuni »

سلام عليكم جميعاً و رحمة الله و بركاته اون هم جميعاً

بعد از اصابت شديد به بن بست، در مورد پيدا كردن اون سنسوره...، حالا بايد با وب-كم(يا دوربين موبايل) و استفاده از ماژول تحليل تصاوير نرم افزار متلب، كار پروژه ي پايان نامه رو پيش ببرم.هر چند كه هنوز تو گروه (جامدات) تصويب نشده(بعد از يك عمر زندگي محتاطانه، دلي به دريا زديم...). بنا براين بعد از يك ديد و بازديد جنگي از شهرستانمون و گذشتن از عيدي ها كه مبالغش با بالا رفتن سن ما، الحمدلله زياد شده، با هر وسيله ي متحركي كه بشه بايد برگردم تهرون و مشغول به كار بشم...تصویر
خدا به خير بگذرونهتصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”