منم به قول یکی از دوستان که نوشته بود پیشاپیش سال نو رو خدمت همه دوستان تبریک عرض میکنم.
والا قرار بود امسال با خانواده بریم چین!منم هنوز ئانشگاه شروع نشده رفتم به آموزش دانشگاه گیر دادم من کارت دانشجویی رو میخوام!

بلاخره بعد از دو هفته یه کارتی که مثل کارت مترو میمونه رو دادن به ما میگن این کارت دانشجویی!دست از سر ما بردار دیگه!

جالب اینه که جور نمیشه احتمالا" بریم چین!

اما از کشور خارج میشم! میرم یکی از ین جزیره های که باحال هست!
سوال : به نظر شما کجا؟
جوابهای کاربران : نفر اول : قشم! ** نفر دوم : هاوایی! ** نفر سوم : ایسلند! ** نفر چهارم : عربستان!(این که شبه جزیره هست!

)
آقا هیچکی درست نگفت! میرم کیش!اونم بلاخره خارج از کشوره دیگه!

حالا جدا از شوخی.میرم کیش احتمالا".اگر زنده بودیم هم یه گزارش زیبا با عکس برای سنترال تهیه میکنم.

اما من نمیدونم چرا هروقت یه مراسمی از نیروی هوایی هست من باید یه جا کارم گیر باشه!چرا؟ الان نام میبرم :
1- روز رژه میخواستم برم حرم اما روز ثبت نام اولیه دانشگاه!

2- روز نمایشگاه بوشهر روز ثبت نام پایانی و دریافت انتخاب واحد

3-پشت باند با بچه ها مسادف با کلاس داشتن در دانشگاه!
و ......!!

بگذریم!من برای عید برنامه که زیاد دارم.اما مگه این شانس ما و اوضاع میگذاره که انجام بشه.پارسال که تا 29 ساعت 12 یا 1 ظهر بود که در مدرسه برای کنکور درس میخواندیم. تازه مسئوله بیخیال هم نمیشد.میخواست یال تحویل هم مارو نگه داره درس بخوانیم.
امسال اما آزادیم!
ایران گردی رو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه گواهینامه برای رانندگی ندارم و رفیقی هم ندارم که پایه مسافرت باشه که راننده بشه
این که ناراحتی نداره.من خودم از سوم چهارم ابتدایی رانندگی آموختم!الانم که بدون گواهینامه رانندگی میکنیم!البته در حد کوچه بالایی و اینا!اما اگه بابام یا عمویی کسی باهام باشه کامل میشینم.
به شما هم توصیه میکنم بدون گواهینامه حتما" رانندگی کن.کل صفای رانندگی به همینه!اگر هم به کسی زدی در برو! در خیابان خلوت زیر 130 تا هم نرو.(شوخی کردما!

)
انشا الله که همگی سال خوبی داشته باشین

اگر عزیزی از دست من ناراحتی داشت مارو به بزرگی خودش ببخشه.
موفق و پیروز باشید.