سلام دوستان با اجازه انشالا..قرار هستش 26 اسفندبا قطار بریم مشهد سال جدید رو در حرم امام رضا و با زائران امام رضا شروع خواهیم کرد ما هر سال موقع تحویل سال نو حرم امام رضا هستیم خیلی حال میده
سلام,مازندران جای خیلی با صفایی هست اگر دوست داشتید بیاین اینطرفی,ساری جاهای خوب و قشنگی داره,آب و هوای خوب و مردم خوب ماکه امسال عاظم پایتختیم!!! باعثشم کسالت پدرم هست,داریم میریم دکتر شکر خدا حالش خیلی بهتره و داریم میریم چکاپ بشه پیش دکترش.........
امید وارم خوب بودین خوبتر بشین,سال پر از موفقیت پیروزی بدون مشکلات و از همه مهمتر سلامتی واسه هممون و خانوادهامون..........هرجا هستین و میرین بسلامت برین و برگردین و بهتون خوش بگذره تا با خاطرهء خوشی سال خوشی رو شروع بکنین دوستون دارم
با سلام اولأ از همه دوستان بخصوص ميلاد عزيز برای تأخير پوزش ميخواهم. واقعيت اينست که فکر ميکردم هنوز مقداری برای عرض تبريک زود است ولی گويا ميلاد به استقبال نوروز رفت . در پاسخ به سئوال ميلاد عزيز در مورد سفر به ايران ، هر سال تصميم ميگيرم که سفری داشته باشم ولی گويا شرايط مهيا نميشود . امسال هم نوروز مثل سال پيش و سالهای پيش خبر خاصی نخواهد بود زيرا نه تعطيلاتی در کار است و نه حال و هوای شب عيد ايران . قرار بود امسال دختر بزرگم برای نوروز پيش ما بيايد که سفر خود را به تعطيلات عيد پاک موکول کرد . همسرم هم برای شب عيد کار خاصی نخواهد کرد هر چند که بعد از سالها زندگی با يک ايرانی ، خلق و خوی ايرانی گرفته . به هر شکل در خاتمه من هم به نوبه خودم فرا رسيدن نوروز را به کليه عزيزانم تبريک ميگويم و اميدوارم سال جديد توأم با سلامتی و کاميابی باشد و انشاالله در هر کجای دنيا که هستيد شاد و پيروز باشيد. ضمنأ همين جا يک خداحافظی کوچک با همه ميکنم زيرا مدتی به علت مشغله زياد از حضور در انجمن معذورم . هرروزتان نوروز و نوروزتان پيروز
سلام پيشاپيش عيد همه دوستان مبارك من برنامه تايلند داشتم كه متاسفانه كنسل شد ولي دارم مي رم كيش لحظه سال تحويل احتمالا كنار دريا هستم كه روز بعدش برميگرديم وقتي برگشتيم احتمالا من ميشم سرويس خانواده واسه رفتن به منزل دوستان و آشناها
و راستش حاضر نيستم توي عيد هيچ جاي ديگه اي غير از [SIZE=150] [COLOR=#974806] نميدونيد چه صفايي داره
و روز 5 فروردين رو مرخصي مي گيرم و از روز 7هم سركار هسم
سلام. والله نمیدونم والله شاید برم تو تور سنترال گردی ثبت نام کنم. بررسی تاپیک های قدیمی هم واسه خودش عالمی داره... شاید هم خدا رو چه دیدی اومدیم تهران پیش بروبچ هر چند همه عید پا میشن میان شمال ما مهاجرت معکوس میکنیم.
با سلام. پیشاپیش نوروز باستانی بر همه سنترالی ها مبارک و همچنین بنده عذر می خوام که معذرت می خوام و انشالله قراره بریم روستای پدری در ساری مثل هر سال و البته امسال قصد دارم حدود 4کیلومتر در اب سد شنا کنم و یک رکورد روستایی رو جابه جا کنم. راستی اونایی که میرن مشهد مارو از دعای خیرشون محروم نکنند برای پیشرفت ایران و ایرانی دعا کنن.واقعا سعادتیه که امام رضا بطلبه. در اخر از دوستان می خوام هر جا که رفتن به خصوص مشهدی ها عکس های قشنگی بگیرین و بعد عید یک تایپیک قشنگ با این موضوع یعنی عکس نوروزی بزنیم و عکس ها رو با هم به نظاره بنشینیم. نوروزتان خوش .یا علی مدد
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
ســــــــــلام به همه دوستان بالاخره یه فرصتی شد که من هم برنامه ام رو عرض کنم. هرچند خانواده ما هم مثل بیشتر خانواده ها دقیقه 9- هستند! ولی قرار شه مسیر سفر به سمت اصفهان- یزد- کــــــــــرمان - و از اون طرف به سمت مشهد و بعد هم به سمت گرگان! ( آقا ما عاشق شمالیون و شمال غربیون هستیم دست خودمون نیست)
البته من معلوم نیست با خانواده برم یانبرم ( ولی 100% منو میندازن بالا! و میبرنم) ولیدزفول رو حتما" هستم. و یک نفر یک باید برنامه ریزی دقیق و حساب شده برای حمله ضربتی به دزفول انجام بدهد. تا ببینم چه کسی لیدر این عملیات خواهد شد! چون تا دیر نشده حداقل یک روزی رو تعیین کنیم چون مطمن باشید در ایام عید نت آمدم یک مصیبتی خواهد شد! مهمانداری و پذیرایی و ....
سال خوب و خوشی رو برای همه دوستان عزیز و خانواده هاشون از خــــــــــداوند بزرگ آرزومندم
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
خوب بعد از چند هفته فرصت کردم یک پست بدم و دیدم جایی بهتر از اینجا نیست! اول از میلاد عزیز تشکر میکنم بابت فعالیت مفید و مستمر و ایجاد محیط گرم در cc! راستش من همین الان که دارم این پست رو میدم دارم روی یک پروژه دانشگاهی کار میکنم که خودم هم نمی دونم چی شد قبول کردم!ا(البته راستشو بخواهید مثل همیشه قضیه $ $- وسطه!) !)لبته قرار بود تا اول این هفته تموم بشه اما طبق معمول برنامه ریزیم اشتباه از آب در آموده و تا 13 فروردین باید پشت نوت بوک بمونم ولی جدا به دوستان حسودیم شد ...امیدوارم همه دوستان سفر های خوبی داشته باشند....
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد " ( شیخ ابوالحسن خرقانی )
بنده هم سال نو را به همه دوستان و علاقمندان اين محيط مجازي دلنشين تبريك عرض ميكنم. تهران شهريست كه در عيد (به خصوص به علت خلوتي) بسيار زيباست و من هم امسال تصميم دارم در تهران بمانم چون تحمل ترافيك را حداقل ديگر در ايام تعطيلات ندارم و اين فرصتي است كه ميشود نفس راحتتري كشيد (حداقل براي بنده).
بنده حقیر هم این عید نوروزی را به تمام برادران وخواهران این سایت تبریک می گم وامیدوارم که یامقلب القلوب والابصار ...............برای تمام مردم ایران اتفاق بیافته و دست به دست هم دهیم به مهر کشورمان را اباد کنیم
که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود یاسرعرفات
دوستان من خودم با خانواده می خواهیم بریم شاهین شهر اصفهان که در 18کیلومتری اصفهان است ضمنا به دوستان هم پیشنهاد می کنم که به کرمانشاه بیایند که از همون کنگاور تا خود کرمانشاه وتا سرپل ذهاب اثار تاریخی مثل بیستون وطاقبستان و............. دارد اگر علاقه به طبیعت دارین بهترین جا هست اگر علاقه به پادگان ونظامی گری دارین از پایگاه هوانیروز گرفته تاقرارگاه نجف سپاه در غرب کشور وتیپ نبی اکرم وخیلی جاهای دیگر مثل پدافند وغیره ضمنا حدودا یک میلیون تومان باخودتان بیاورین وبرین جوانرود یک ال سی دی 42 زیر قیمت بخرین یا باکاروان راهیان نور برین منطقه عملیاتی غرب برین ولی کلاخوش می گذره ومن امیدوارم بهترین ارزوها را برای شما دارم
که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود یاسرعرفات