بچه های Centralclubs در تعطیلات نوروز چه کار میکنند...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 3003 بار
سپاس‌های دریافتی: 602 بار

Re: بچه های Centralclubs در تعطیلات نوروز چه کار میکنند...!

پست توسط chad »

ما هم سعي ميكنيم با قليون خودمونو بكشيم. تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2311 بار

پست توسط achachi98 »

ز کوی یار می آید نسیم باد نوروزی از این باد ار مدد خواهی چراغ دل بیفروزی 
 تصویرتصویرتصویر  

پیشاپیش عید نوروز رو به همه دوستان و اُز هم دیللرمه در انجمن تبریک می گویم.تصویر    بیشتر اقوام ، شهرای دیگه هستند و آنها دوست دارند که عید رو در دیار خود باشند برای همین ما عیدا مهمون زیاد داریم و چون دوست نداریم در خونمون بسته باشه عیدا تا جایی که من یادم میاد مسافرت بیشتر از فاصله 80 کیلومتر نرفتیم.تصویر    امسال هم به لطف خدا 3 تا عروسی در اقوام هست(خدا بیشترش کنه و همه همیشه شاد باشندتصویر)که از 3تا9 فروردین هستش. این عروسی ها 2 تاش تو روستاست و به نظر من عروسی روستاها بهترین عروسی هستش چون بعضی هاشون با سنت های قدیمی عروسی می کنند و خیلی زیباتر از عروسی های شهری استتصویر
  ما سنترال رو تنها نمی گذاریمتصویر. به همه دوستان خوش بگذره عکس از جاهای دیدنی هم یادتون نرهتصویر... 
  نظر من بهتره بعد تعطیلات عید ، یک تاپیکی با عنوان بهترین تصاویر گرفته شده در عید زده شه که جایزه اش هم آقای میلاد و آقای سامان به نمایندگی از عکاسان انجمن تعیین و تهیه کنندتصویرتصویر

تصویر 
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

هیچی هیچکجا ! رسیدگی به کارهای عقب افتاده !
سالهای قبل که بابام سالم بود کعمولا جایی نمی رفتیم چون عید اصلا برای مسافرت مناسب نیست ! امسال اگه بخواهیم هم نمی تونیم !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

اینارو در لحظاتی دارم می نویسم که حس یک بیکار سر چهار راهی رو گرفتم که ضمن مسلح بودن به عینک ریبون و دمپایی ابری و شلوار کردی از اون خیلی گشادها و پت و پهن هاش! داره تسبیح دور دستش تاب میده و آدامس میجوه و هندسفری باباکرم گذاشته و همزمان سوت بلبلی میزنه!

و خلاصه علیکم السلام و از اون حرفا که در جریانش نیستی...!

معمولا بروبکس نسبت به اینجانب الطاف عالیه ای دارند و تاپیکی که میخوام بگیره میگیروننش! اگه دنیای واقع نیز این حجم طرفدار را داشتم دیگه اینقدر در به در دنبال پارتی برای راه افتادن گره های کاری ام نمی افتادم! قصد ما از فتح باب این بحث تحکیم رفاقت مجازی اهل بیت سی سی بود! بگذریم از قلیلی از دوستان که انتظار شرکتشان در این بحث می رفت و طی اقدامی ناجوانمردانه و صهیونیستی به ندای حضور در بحث شیرین مربا عسلی سفر نوروزی لبیک نگفتند و با حضور در لشکر کفر زین پس همگی محارب محسوب می شوند و پرونده شان به شورای امنیت سازمان ملل متحد سنترال ارجاع می گردد! تا وقت هست به اغوش اسلام بازگردید و اسرار نوروزی خویش را با ما در میان گذارید که اگر نگذارید من دیگه قهرم و میرم خونه مامانم اینا...!

در جمع بندی که از بیانات گوهر بار اهل بیت صورت دادیم اکثرا عازم هستند!!

دوستانی که مشهد برو شدند! بعد از عید پیشوند مشهدی را باید در ابتدای نامشان بکار برد! مشهدی X مشهدی Y

اکثر پایتخت نشینان و حومه شامل کرج و از این صحبتها نیز گویا امسال قصد چله نشینی در خلوتگه خویش دارند! و عاشق تهران بدون ترافیک و خلوت شده اند! بنده به ایشان حق میدهم!هر وقت میرم تهران از شر ترافیک همش پیک موتوری دربست میکنم و از کوچه پس کوچه و لایی دادن ماشین ها خود را به سرعت به مقصد میرسانم!مخصوصا ترافیک روانی کننده قسمتهایی از منطقه پاسداران(سلطنت آباد سابق) که پاتوق رفقای اینجانب است(فقط برج سفید)! کرج هم پنجشنبه ها عصر ادم را عصبی میکنه!مخصوصا از کمال شهر به سمت حصارک و چهار راه طالقانی که به علت منکراتی بودن حرفهایی که الان از ذهنم گذشت از ذکر جزییات خودداری می نمایم!

بچه خیبری های سنترال هم به دیار لاله های سرخ رهسپارند!حال و هوایی داره سال تحویل با شهدا در شلمچه!تصویر

برخی از بروبچ هم که پاسپورت و ویزا ردیف شده میرن اونور آب!کنسرت ها خوش بگذره! جای ما را نیز خالی کنید!ضمنا صرفه جویی کنید و زیاد هم پول تو جیب اجانب نریزید!

بقیه خانه نشین ها و معتاد اینترنت ها نیز با ثبت نام در آژانس مسافرتی سنترال پسنجر! کلیه تاپیک های دیده و ندیده 4 سال اخیر را شخم خواهند زد!
اگه براتون مهمان زیاد اومد فرار کنید و بزنید به دشت و دمن وصحرا!بنزین اگه گرون شد تو باک آب و نفت و روغن نباتی مخلوط کنید بریزید!

بنده در ایام نوروز نیز مسلح به اینترنت خواهم بود و تا حدودی کاهش حجم کاربران را جبران خواهم نمود! ولی دیگه نامردی نکنید تا پنجم برگردید! شاعر میگه میلادو تنها نزار!رو قلبش پا نزار!میون عاشقا! منو کنار نزار! دارم میرم سواحل خلیج نیلگون همیشه فارس! و لتیلیتو لومبغ لیتو و امشو شوشه لیپک لی لی لونه! هلهههههههههههههههههههههه!تصویر

ذکر نکاتی چند!

1.آجیل میخوری پسته هاشو جدا نکن!زشته صاحب خونه میفهمه!نخود چی کشمش هم بخور!

2.عکس میگیری سوژه داغ بگیر! از دعواها! بزن بزن ها!تصادف ها! بچه گمشده و در حال گریه!منفجر شدن گاز پیک نیک! معتادایی که با ادامس و سیم خشک میخوان از صندوق صدفات پول کش برن! دیوانه های دوره گردی که با خودشون میگن و میخندن و گاهی نیز به اطراف حملاتی انجام می دهند! گاومیش هایی که از طویله فرار کرده اند و در سطح شهر در حال جولان دادن هستند! کلا یک عکسهایی بگیرید که خودتون هم توش بمونید و با خودتون حرف بزنید خدایی من بودم این عکس خوف رو گرفتم! عکسها هم تاپیک جدید نمیخواد! تو همون تاپیک عکسهای هنری بذارین! ضمنا به برنده بهترین عکس نوروزی یک جفت جوراب ساق کوتاه گل دار صورتی همراه با یک کارتن ساندیس و کیک مونده!!! اهدا خواهد شد!پس خیلی تلاش کنید که به این راحتی ها جایز نمیدیم!

3.رفقایی که به دبی می روند عکس از قیافه تازه به دوران رسیده هایی که اولین باره رنگ دبی و ملت بی حجاب رو دیدن رو فراموش نکنید!مخصوصا جوگیریهای حین کنسرت ها و آبروریزهای حاشیه ای تصویر! هرگز از ساحل جمیرا عکس نگیرید و در حد نظاره گر باقی بمانید

4.یاسر و بهروز و سایر دوستان همفکر!! از 1 تا 13 فرودین روزی 250 بار مرگ بر اسراییل فراموش نشود!
5. سیزده بدر چه خانومش و چه اقاش سبزه گره نزنید که خبری توش نیست!من سالهاست سبزه چه عرض کنم درخت هم گره زدم خبری نشده!
6.سال تحویل سریع نپرید برای تلفن و از ننه دی غلمشاه شروع کنید تبریک گفتن تا بابای مش باقر پسر جاسم بندری همسایه غلام سیاه!
7.من سال تحویل رو دیگه از صداوسیما نگاه نمیکنم!پارسال که ترکوند! لحظه سال تحویل فقط مونده بود عزاداری و گریه زاری بزاره! من از کانال های اسمشو نبر نگاه میکنم!
8.لباس عید که می پوشید زیاد شهر رو به هم نریزید! قرار نیست که همه روز اول بفهمن لباست چیه! رنگ سال هم گویا سبز یشمی است!نیست!چمیدونم بابا من که تو مد نیستم! اصلا قهوه ای نوک مدادی!

یکبار دیگه نوروز باستانی 7032 ساله رو به کلهم اجمعین رفقا شادباش عرض میکنیم سال پلنگ است و انشالله تعالی همگی در امورات سال آینده با سرعتی پلنگین به پیش بروید!
تصویرتصویرتصویر
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

تصویرتصویرتصویرتصویرتصویر  تصویرتصویرتصویرتصویر  تصویرتصویرتصویر  تصویر 
با سلام و صلوات و تهیت و بقیه متخلفات به مناسبت سال نو تصویر
  آغوش اسلام بازه بیایم اعلام برائت کنیم، یه وقت برچسب نخوریم تصویر
من هم برای سال نو برنامه دارم که برنامه ای نداشته باشم، هرجور دلم می خواد استراحت کنم. یادم میاد همیشه قدیما به اتفاق خانواده 13 رو عید رو (تازه از چند روز زودتر) تهران بودیم و خونه مادربزرگه هزارتا قصه داره، نه منظور همون خونه مامان بزرگ اینا بودیم و در حال میزبانی و بعد میهمانی، همه که از تهران می رفتن بیرون ما تازه میرفتیم تهران تا مواظب باشیم یه وقت اتفاقی براش نیافته تصویر
عید دیدنی ما هم محدود می شد به فک و فامیل توی تهران و همیشه یا 13 دهم یا روز بعدش برمی گشتیم سر خونه و زندگی، اما دیگه سالهای اخیر این وظیفه خطیر مواظبت از تهران رو خانواده زحمتش رو می کشه و ما هم اگه لازم شد مواظبیم اسرائیل دست از پا خطا نکنه.
خوب در هر صورت امسال بعد از چند روز اول و رفت و آمد فامیل های جدید تصویر در قزوین احتمال زیاد خانواده دوباره می رن تهران ولی من اگه خیلی حال داشته باشم آخر تعطیلات یه سری به تهران بزنم.
تهران توی عید صفای بیشتری داره و خلوت و تمیز میشه و تازه میشه گفت قابل سکونت میشه.  

دو دسته گل تقدیم به سنترالی های عزیز، یه دستش اول پسته هاتصویر 

تصویر  تصویرتصویرتصویر  تصویرتصویرتصویرتصویر  تصویرتصویرتصویرتصویرتصویر 
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================    
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

عرض درود و احترام خدمت دوستان عزیز تصویرتصویر

بنده هم مانند آقا یاسر عزیز برای جلوگیری از عواقب اولتیماتوم اخیر به بیان واقعیات رو می آورم !! تصویر

هم که عید و غیر عید حالیش نیست! اروپا خوش بگذره!

میلاد جان قطعا" یکی از زیباترین لحظات برای هریک از ما, لحظه سال تحویل میباشد که اوج شکوه و زیبایی آن زمانی است که در کشور عزیزمان ایران و در کنار خانواده و اقوام باشیم. حتی بنده خاطرم هست در آن سال ها که خارج از ایران عزیز ساکن بودیم هرسال برای سال تحویل سعی میکردیم خود را با هر زحمتی به وطن برسانیم.

البته بحث سفرهای نوروزی جدا است, اما بنده شخصا" برای نوروز با توجه به شور و شوقی که در بین مردم ایجاد میشود, بیشتر سفرهای داخلی را ترجیح میدهم و عموما" نیز سفرهای خارجی را به به بعد از تعطیلات زیبای نوروز موکول مینمایم. اما امسال شرایط کمی متفاوت است و من ناچارا" مجبور هستم به دلیل مسائل و مشکلات کاری اخیر در دومین روز عید از خانواده جدا شوم و به همراه 3 نفر از دوستان عازم چند شهر و بندر جنوبی کشور شویم.

این اولین نوروزی میباشد که بنده تنها هستم و با توجه به تعاریف دوستان عزیز از خاطرات و تجربیات تنهایی در نوروز, امیدوارم که بخیر بگذرد !! تصویرتصویر

البته سایر اعضای خانواده قصد دارند در اواخر هفته اول فروردین برای بازدید از دوستان و اقوام سفری به آلمان و سوئد داشته باشند که بازهم بنده به دلیل نداشتن ویزا و مشکلاتی که در امر تمدید آن پیش آمد نمیتوانم همراه آنها باشم !

به هر حال بنده هم پیشاپیش و از همینجا باری دیگر فرا رسیدن مراسم زیبا و عید باستانی نوروز را خدمت یکایک دوستان و کاربران عزیز تبریک و تهنیت عرض مینمایم و امیدوارم سال جدید سالی نکو و همراه با موفقیت و پیروزی برای یکایک دوستان عزیز باشد. تصویرتصویر

موفق باشید تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 289 بار
سپاس‌های دریافتی: 1424 بار
تماس:

پست توسط Mohammad Razzazan »

سلام!

هر چند علاقه زیادی به سفر و دیدن مناطق جدید و عکاسی دارم اما در زمان عید بیشتر ترجیح می دم خونه بمونم. هفته اول عید از معدود زمانهایی در سال هست که همه اعضای خانواده در کنار هم جمع می شن و طبق تصمیمات گرفته شده هفته اول عید به اردکان سفر خواهیم کرد. من هم به عنوان فردی خانواده دوست مطیع نظر بزرگترها خواهم بود!
ایشالا در روز هفتم هشتم من به اتفاق طاها جمع صمیمانه خانواده را ترک کرده و رهسپار دزفول خواهیم شد تا با نمایشگاه پایگاه هوایی دزفول تجدید میثاق کنیم!

سال نو پیشاپیش مبارک :razz:
[FONT=Verdana]IRANIAN SPOTTERS 
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Victoria, Australia
سپاس‌های ارسالی: 6778 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط noora »

سلام تصویر

تعطيلات عيد، من و ديگر اضلاع مثلث عزيز قرار كه بريم، دياره، پايان نامهتصویر فقط مشكل اينجاست كه هتل هايي كه مي ريم با هم فرق مي كنهتصویر ! و جاي همگي خيلي خيلي خالي تصویر! تصویر

جدا از شوخي !،خيلي دوست داشتم كه امسال هم مثل سال گذشته، سال تحويل را در كنار جنگل و كوه و دشت و دور اين دنياي شلوغ و ماشيني باشم ! ولي از اونجايي كه بايد تا 22 فروردين فصل اول پايان نامه رو تحويل بديم ، در حالت ورود ممنوع به كليه شهرها به سر مي برم و بايد مثل يك دختر خوب بشينم و ترجمه كنم !و فقط دو روز اول عيد را به همراه خانواده به ديدن بزرگان فاميل مي رم و همينطور يك روز در ميون ميام عيد ديدني سي سي عزيز تصویرو در كل من هم ،هستم تصویر!

از همه دوستان به خصوص عزيزاني كه مسافر مشهد مقدس هستند صميمانه مي خوام كه ما سه نفر(فاطمه – مهشيد – ستاره ) را دعا كنيد كه به نتيجه اي كه مي خوايم برسيم و به خير بگذره ! واقعا با خوندن اينكه بعضي از دوستان قصد سفر به مشهد را دارن ، با تمام وجودم آرزو كردم كه اي كاش من هم سال تحويل حرم امام رضا بودم (خيلي دوستش دارم )!تصویر

و در آخر:
نو شدن زمين و شكفتن شكوفه هاي بهاري واين عيد باستاني را به همه شما دوستان تبريك مي گمتصویر و سالي توام با سلامتي و موفقيت و سربلندي را براي همه شما عزيزان آرزو مي كنم .تصویرتصویرتصویرتصویر

تصویر
هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

به نام حق

تصویر تصویر تصویر

ساقيا آمدن عيد مبارک بادت
وان مواعيد که کردي مرود از يادت

در شگفتم که در اين مدت ايام فراق
برگرفتي ز حريفان دل و دل مي‌دادت

برسان بندگي دختر رز گو به درآي
که دم و همت ما کرد ز بند آزادت

شادي مجلسيان در قدم و مقدم توست
جاي غم باد مر آن دل که نخواهد شادت

شکر ايزد که ز تاراج خزان رخنه نيافت
بوستان سمن و سرو و گل و شمشادت

چشم بد دور کز آن تفرقه‌ات بازآورد
طالع نامور و دولت مادرزادت

حافظ از دست مده دولت اين کشتي نوح
ور نه طوفان حوادث ببرد بنيادت
تصویر  

با عرض سلام و درود خدمت دوستان گرامی سنترال تصویر
پیشاپیش سالی خوب و پر از لطف الهی را برای تک تک دوستان آرزومندم تصویر تصویر

و اما برنامه اینجانب در تعطیلات نوروز همانطور که دوستان فرمودند بودن در کنار پایان نامه است
خلاصه ما در خدمت ایشان و ایشان در خدمت ما هستنید تصویر
دیگه یک جوری کنار آمدیم

اما تمامی دوستان به جای ما تعطیلات نوروز حسابی براتون خوش باشه و لذت ببرید. حسابی تفریح کنید که وقتی برید تو کار پایا نامه .... تصویر

حالا بریم سراغ همین روزهای تهران و آمادگی هایش برای سال جدید

(( برای مشاهده نمای بزرگتر تصاویر بر روی تصاویر کلیک کنید ))
عکس ها خودی است دیگه اگه ... من کاری ندارم تقصیر گوشیمه
  تصویر

تصویر

تهران و جایگزین شدن سمندر و لاک پشت جای ماهی تصویر

بله ایشون سمندر تشریف دارن
سلام دارن خدمتتون تصویر
عجیب است والا ... ما که نفهمیدیم دلیل این حرکت چیه ..... تصویر

به او متعهد خواهیم ماند ..... تصویر

اینم چند مدل سفره هفت سین
که البته این یکیش شده شبیه سفره عقد تصویر تصویر

تهران و عید و گل و شکوفه های بهاری تصویر

[External Link Removed for Guests]      مبارک باد
التماس دعا
  تصویر 
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3045 بار
سپاس‌های دریافتی: 1123 بار

پست توسط shaman »

منم هر سال تنهام امسالم باز تنها :eek: ولی‌ هفتم میام ایران پیش مادرم تا آخر فروردین میمونم
ways of the West
wisdom of the East
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 95 بار
سپاس‌های دریافتی: 476 بار

پست توسط مستور »

سلام

اول این که عید رو پیشاپیش به همه دوستان و ایرانیان عزیز تبریک عرض می کنم.امیدوارم سال خوبی رو داشته باشید

بعد اینکه عید چی کار می کنم؟ هیچی شاید 10 بریم وطنم ملایرتصویرتصویر بقیه اش تهران و دود بخوریمتصویر
  اگر با آمدن " آفتاب " از خواب بیدار شویم، نمازمان قضاست...  
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

سلامی به خوشی عطر بهار...
پیشاپیش آغاز سال نو را به تمامی دوستان خوبم در سنترال کلابز تبریک می گویم.
نوشته خودم را در این لحظات زیبایی اذان مغرب که حال و هوایی اساسی به انسان می دهد و شخصا دوست دارم هیچگاه این لحظات زیبایی مانده به عید تمام نشود و همچنان ادامه یابد اما در عمل امکان پذیر نیست شروع خواهم کرد...
چرا که هر کسی حس خود را دارد و من از درون حسی تازه را احساس می کنم و آن را دوست دارم...

تصویر

اما دانیال در عید نوروز چه کار خواهد کرد؟

پس از عملیات موفقیت آمیز و البته پر حادثه خانه تکانی که الحق وجود شخص بنده به عنوان وزنه ای قدرتمند در جهت شکستن صفوف گرد و غبار و عنکبوت ها محسوب می شد و پشتیبانی سنگین از آن و البته تلفات اساسی که در این راه دادیم و شرکت در مانور دشمن شکن چهارشنبه سوری (با چهار شنبه آخر سال اشتباه نشود!) و بیچاره کردن یکی از همسایگان محترم به همراه سایر همسایگان و اجرای حرکات موزون و در نهایت چیدن سفره هفت سین توسط بنده (این موضوع خود داستانی بس طولانی دارد اما جدا انجام دادن آن را دوست دارم) با خرج دادن تمام سلیقه ممکن در این امر خود را آماده آغاز سال نو می کنیم.

اول از همه فردا صبح به همراه خانواده به دیار در گذشتگان خواهیم رفت تا دیداری با این عزیزان کنیم و این جشن زیبای طبیعت را زودتر از همه به آنها تبریک بگوییم و دل آنها را نیز شاد کنیم.
سپس در لحظات تحویل سال در کنار سفره خاطره انگیز و هفت سین خواهیم نشست و با زمزمه دعای تحویل سال و درخواست سلامتی همه انسان های روی زمین و عاقبت بخیر شدن آنها و شادی روح درگذشتگان از خداوند متعال و به امید تحولی زیبا در خود پای به سال 1389 خواهیم گذاشت.

پس از تحویل سال با تماس عید نوروز را به بزرگان فامیل تبریک می گوییم و بعد از آن غذای مطبوع شب عید یعنی سبزی پلو با ماهی را خواهیم خورد.
از روز اول عید به خانه خویشاوندان مختلف خواهیم رفت تا دیداری با آنها کرده و رسم ادب را بر جای آوریم و از سویی خود را جهت پذیرایی از مهمانانکه به خانه مان می آیند آماده می کنیم.
به نظر من این رسم دید و بازدید کار پسندیده و خوبی است اما حیف تنها در عید اتفاق می افتد و در بقیه سال یکدیگر را فراموش می کنیم به طوری که اگر اجبار اخلاقی عید نبود سالی یکبار هم از یکدیگر دیدار نمی کردیم.
اکثرا تقصیر این موضوع را بر گردن زندگی ماشینی می اندازند در حالی که بهانه جالبی نیست.
انسان اگر خود بخواهد هر کاری را می تواند انجام دهد.

تصویر

اما این رفت و آمد ها تا پایان هفته اول عید نوروز ادامه خواهد یافت.
سپس نوبت به هفته دوم عید خواهد رسید که وقت مسافرت نوروزی است.
برنامه ما یکی از شهر های شمالی است که البته هنوز محل دقیق مشخص نیست اما به طور قطع در این روزهای زیبا جای جای آن به مانند ستاره ای می درخشد.
ولی من در عید بیشتر ترجیح می دهم در تهران بمانم هرچند باید به نظر همه احترام گذاشت.
تجربه کنار خانواده بودن...هوای تازه در تهران وخلوتی اش و البته گشتن به همراه...(زیاد جدی نگیرید...خبری نیست...تصویر) در آن چنان زیباست که همه چیز را خاطره انگیز می کند.

این مسافرت تا پایان عید ادامه خواهد داشت اما من در میانه هایش به تهران بازخواهم گشت تا خود را برای حضوری قدرتمند در نمایشگاه هوایی واقع در پایگاه چهار وحدتی دزفول آماده کنم و نهم فروردین ماه به همراه شهرام عزیز در این شهر زیبا خواهیم بود (البته محمد و طاها نیز در این شهر به ما می پیوندند وعلی رضا نیز خود را خواهد رساند)
امیدوارم تمام دوستان جنوبی خودم با تشریف فرمایی خود خاطره ای زیبا را رقم بزنند تا هم یکدیگر را ببینیم و هم دیداری تازه کنیم.
به خصوص از برادر میلاد که فاصله چندانی هم ندارند انتظاری بس مضاعف دارم...(به طوری که اگر نیاد آن موقع من می دانم و میلاد...!)

تصویر

سپس به تهران باز می گردم و بار دیگر به شمال خواهم رفت تا سیزده بدر در کنار خانواده خودم باشم و در نهایت در 13ام فروردین با رفتن به دل طبیعت و رها نمودن سبزه ها و گذراندن روز به یاد ماندنی به همراه دوستان پدرم تعطیلات را به پایان خواهیم برد و به تهران باز خواهیم گشت.
درضمن در این تعطیلات و به لطف خدا هیچ برنامه ای جهت مرور دروس دانشگاهی ندارم و به کل باید بگم با آنکه درسم چندان بد نیست اما با آغاز تعطیلات بنده نیز کاملا تعطیل می شوم...!
هدف تنها خوشی و گشت و گذار است و بس.
برای درس در کل همه چیز شب امتحانی است و در حد پاس کردن (یا پاس دادن برگه به استاد و گرفتن نمره از آن) می باشد...
این بود پیش نوروز نامه بنده...
در آخر هم عکسی از شکوفه های بهاری که خودم گرفتم به تمام دوستان خوبم تقدیم می کنم.
موفق و شاد باشید.
یا علی.

تصویرتصویرتصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”