آکشام: رهبر گروهک تروريستي پژاک در آلمان دستگير شد
آنکارا - روزنامه آکشام ترکيه روز شنبه از دستگيري "رحمان حاجي احمدي" رهبر گروهک تروريستي "پژاک" در آلمان خبر داد.
به گزارش ايرنا، اين روزنامه با اشاره به اقدام گسترده پليس بلژيک براي دستگيري رهبران حزب کارگران کردستان ترکيه (پ.ک.ک) افزود: حاجي احمدي که در جريان اين عمليات به آلمان متواري شده بود، توسط پليس اين کشور دستگير شد.
به نوشته آکشام: واحدهاي امنيتي ترکيه در اين مورد با سازمان اطلاعات دولت آلمان تماس برقرار کردند. ولي گفته مي شود که به دليل ادامه اين عمليات در بلژيک احتمالا حاجي احمدي تسليم مقامات بلژيک خواهد شد.
پليس بلژيک 22 تن از سرکردگان "پ.ک.ک" از جمله "زبير آيدار" و "رمزي کارتال " را بازداشت کرده است.
حاجي احمدي از اهالي شهرستان نقده در استان آذربايجان غربي است که قبلا با گروهک دمکرات نيز همکاري داشته است.
گروهک تروريستي پژاک شاخه اي از پ.ک.ک است که در سال هاي اخير دست به عمليات تروريستي عليه مردم روستاها و پاسگاه هاي مرزي در شهرهاي کردنشين ايران و ترکيه زده است.
رهبر گروهک تروریستی و تجزیه طلب پژاک دستگیر شد
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
Re: رهبر گروهک تروریستی و تجزیه طلب پژاک دستگیر شد
[External Link Removed for Guests]
این تصویر رحمان حاجی احمدی است... در رفرنس های خبری دیگر هم چک کردم و تایید شد.
پس از دستگیری ریگی در جنوب شرق خیلی منتظر دستگیری این فرد بودم تا مناطق کرد نشین شمال غرب کشور هم از شر تجزیه طلبان خلاص شود.
گروهک پژاک طی سالهای اخیر تعدادی از افسران و درجه داران و سربازان ارتش-سپاه و نیروی انتظامی را به شهادت رسانده بود.

این تصویر رحمان حاجی احمدی است... در رفرنس های خبری دیگر هم چک کردم و تایید شد.
پس از دستگیری ریگی در جنوب شرق خیلی منتظر دستگیری این فرد بودم تا مناطق کرد نشین شمال غرب کشور هم از شر تجزیه طلبان خلاص شود.
گروهک پژاک طی سالهای اخیر تعدادی از افسران و درجه داران و سربازان ارتش-سپاه و نیروی انتظامی را به شهادت رسانده بود.

بی
-
- سپاسهای ارسالی: 326 بار
- سپاسهای دریافتی: 1085 بار
من از ریخته این قوم گرایان متنفرم امیدوارم احمد اوبالی(صاحب رسانه ضد ایرانی) هم دستگیر شه.اما دوستان بد نیست بدونین به نظر من ایران باید در پاسخ به ترکیه(که پنهان به تجزیه طلبهای آذری کمک میکنه)به کردهای مخالف ترکیه کمک کنه
- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
پس چرا ایران دستگیرش نکرده و ترکیه دستگیرش کرده؟
پیست مسابقه نیست که!هرکی زودتر اول ! تحت تعقیب هر دو کشور بوده
ایران باید در پاسخ به ترکیه(که پنهان به تجزیه طلبهای آذری کمک میکنه)به کردهای مخالف ترکیه کمک کنه
من همیشه رسانه های تجزیه طلبان چه شبکه های ماهوره ایشون و چه سایتهاشون رو دقیق رهگیری میکنم...اون بخش از کردها ضد امنیت ایران هم عمل کرده اند و هدفشون کردستان بزرگ به پایتختی مهاباد است! بعد ایران بیاد به عامل بر هم زننده امنیت خودش کمک کنه

بی
- سپاسهای ارسالی: 350 بار
- سپاسهای دریافتی: 1547 بار
آخخخخ
کاش کی به ایران تحویلش بدند...................

کاش کی به ایران تحویلش بدند...................

[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]
چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]
همه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریم
همه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیم
اگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزار

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]

-
- سپاسهای ارسالی: 326 بار
- سپاسهای دریافتی: 1085 بار
Mil@d نوشته شده:پس چرا ایران دستگیرش نکرده و ترکیه دستگیرش کرده؟
پیست مسابقه نیست که!هرکی زودتر اول ! تحت تعقیب هر دو کشور بودهایران باید در پاسخ به ترکیه(که پنهان به تجزیه طلبهای آذری کمک میکنه)به کردهای مخالف ترکیه کمک کنه
من همیشه رسانه های تجزیه طلبان چه شبکه های ماهوره ایشون و چه سایتهاشون رو دقیق رهگیری میکنم...اون بخش از کردها ضد امنیت ایران هم عمل کرده اند و هدفشون کردستان بزرگ به پایتختی مهاباد است! بعد ایران بیاد به عامل بر هم زننده امنیت خودش کمک کنه
عزیزم من بزرگ شده گیلانم اما اصل کرد دارم خدا شاهده اگه روزی بخاد خطر از جانب کردستان باشه من خودم اول همه اونجا دارم با متوهمین قومگرا می جنگنم حتی حاظرم جونموهم سر این راه بدم.اما دوست من شما حتما مطلع هستید که قاتل 1.5 میلیون ارمنی(ترکیه)بیکار ننشسته و چقدر داره سوئ استفاده میکنه
- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
حیف شد این یکی در از دست وزارت اطلاعاتی ها در رفت وگرنه چه میشد عبدالمالک و این کنار هم برای ارباباشون عکس یادگاری(البته کنار چوبه دار)میگرفتند. 

شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 118 بار
- تماس:
دوست عزیز نفرت نفرت میاره
کشتن هم کشتن میاره
درسته باید با تجزیه طلبان این مرزو بوم برخورد کرد اما به شیوه ی درست
اگه تمامی اعضا این گروه هم اعدام شوند کسانی هستند (مثل خانواده هاشون) که یا راهشون رو قبول دارند یا بچشون برشون عزیز
لطفا با تفکرات شهید بروجردی آشنا شید
کشتن هم کشتن میاره
درسته باید با تجزیه طلبان این مرزو بوم برخورد کرد اما به شیوه ی درست
اگه تمامی اعضا این گروه هم اعدام شوند کسانی هستند (مثل خانواده هاشون) که یا راهشون رو قبول دارند یا بچشون برشون عزیز
لطفا با تفکرات شهید بروجردی آشنا شید
َللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدناونبینا مُحَمَّدٍوآله مِا اختَلَفَ المَلَوان وَ تَعاقَبَ العَصرانِ وَکَرَّالجَدیدانِ وَستَقبَلَ الفَرقَدانِ وَبَلِّغ رُوحَهُ وَ اَرواحَ اَهلِ بَیتِهِ مِنَّا الافضل التَّحِیَّۀَ وَالسَّلامُ.