میلاد، بعد از ماجراهای میم که به ممیم و غیره گسترش دادی الان هم که ماشاالله همینجوری داری طرح توسعه می دی!! یکمم حواست به کنترل جمعیت باشه،مگه
طرف نگفت ایران تا 120 میلیون جمعیت هم جا داره

این جمع نیز با مقیاس 1 در 1 میلیون 120 نفر جا داره!نگران منایع هم نباش!خدا داده حساب ذخیره ارزی عین پول تو جیبی ازش در میاریم!
در ضمن این دختر بچه ها چیه دنبالمون راه انداختی، مگه داریم خاله بازی می کنیم؟!! مگه فکر کردی ما هم مثل خارجی ها هستیم، بابا اونا خیلی قوین، خیلی باهوشن، خیلی خیلین، از کل هیکلشون هنر درمیشه، ما رو چه به رقابت با اوناپروردگارا به آینده یاسر در سنترال رحم عنایت بفرما! کارت تمومه دیگه!
جا دارد تا یک تشکر ویژه از میلاد عزیز داشته باشیم که در این ایام زیبا و نزدیک شدن به سال نو, با قلم روان و طنز نوشته های خود موجب یک دگرگونی و تنوع بسیار جالب در سنترال عزیز شده اند.کی از اجرای برنامه های تلویزیونی استعفا میدی؟
در ابتدا اختلافاتی بر سر گریم و تغییر کاربری از خلبانی A 380 به رانندگی مینی بوس وجود داشتند که با وساطت و تهدید یک شخص ناشناس متنفی گردید !!سری بعد از مینی بوس به نقل و انتقال فرغون ارتقا درجه پیدا میکنی!
بنده در همین جا اعلام میکنم که هیچ نسبتی با این شرور خطرناک و دوره گرد ندارم تایید میشه! در ادامه عکس صحیحت را قرار داده ام!
خوب بايد خدمتتون عرض كنم كه اختيار ماشين با راننده است!نه راننده ای که صاحب ماشین نباشه!شما بچه ها رو برسون کرایه هم یادت نره!
شكر خدا به لطف آقا ميلاد سندي هم موجود نيست!چرا عین نوار قلب نوسانی حرف میزنی؟
خوانندگان تازه وارد! اینطوری چیزی دستگیرتون نمیشه از حرفای این!خودم میگم!
حدود یکسال و نیم پیش که من تازه فعالیت جدی ام رو تو سی سی شروع کرده بودم و تقریبا کسی منو نمیشناخت وخیلی ها فکر می کردند من یک بچه 18 ساله ترم یکی هستم که چون بابام پول تغذیه دانشگاهمو نداده قهر کردم اومدم تو سنترال عضو شدم! در یکی از تاریخی ترین تاپیک ها که از آقا مهدی تقاضا می کنم جهت تجدید خاطره از آرشیو بیرونش بیاورند تا اسناد جرم خانم مریم کامل رو شود ایشون روایت کردند که آهنگ گوش کننده ها در قیامت همنشین سیخ داغ و مواد مذاب و و عبوراین مواد از اعضا و جوارج آهنگ گوش کننده میشوند! تا این تاپیک رو دیدم خبر دادم میلاد نگار و مرحوم پارسا و مرحوم علی پسنجر حمله کردیم به تاپیک! اون موقع به علت جو سنگین مردانه سایت... دخترا تو سنترال خیلی کم جرات میکردند پست بدن! من هم پی ام دادم که بچه ها بیاین که خوراک خنده امروز جور شده!چپ و راست ریختیم از مریم خانم منبع خواستیم!این بنده خدا هم گفت اشتباه کردم!دیگه از اینکارا نمیکنم!دیگه کپی پیست چشم بسته نمی کنم!تاپیک داشت به یکی از تاپیک فوق العاده طنز تبدیل میشد و من و بروبچ که تلفنی مرتبط بودیم هماهنگ می کردیم چطوری پست بدیم تا مریم خانم بیشتر تو حچل گیر کنه! 2 ساعت بعد اقا مهدی ترتیب تاپیک رو داد و بساط خنده جمع شد! یک سری دیگه هم یک تاپیکی بود از یک عکس دختر ژاپنی که شبیه عروسک بود! همین مهشید بانو که می بینید!اعتراض کرد که خانم ها حضور دارند شما اقایون بصیرت ندارید ببینید!
خلاصه چند ماه گذشت و من هم مثبت تر شدم و دیگه شیطونی ذیل تاپیک های دخترا رو گذاشتم کنار! همین کاربرایی که می بینید اینقدر راحت باشون دارم شوخی میکنم اکثرا یکی یکبار درگیری با من داشتند! یاسر رو که سر قضیه فلسطین سرویس کردم! یاسر یادته میخواستم اعزامت کنم غزه

آخر سالی یاد خاطرات شیرین قدیمی افتادم!

به جاش یک کار دیگه کردم!یک مدت آیدی دختر می ساختم می رفتم رفقا رو اذیت میکردم! با یکیشون که همشهری بود قرار گذاشتم و یارو با پرشیا اومد یعنی خانم میلاد رو ببره سفره خانه و شام با هم باشند!چنان قهوه ای شد که فیلمشو هنوز تو گوشیم دارم و یک خاطره شیرین برام شده...این دوست ما الان در اواخر خدمت سربازی اش در جزیره ابوموسی به سر می بره!
=================================
ادامه بازیگران!Mahdi1944
در شمای ماتریکسی دیگر! برو تو بهر ابهت! مدیر خوش تیپی داریم ها![External Link Removed for Guests]
Captain pilot در کودکی[External Link Removed for Guests]حسن 2568
[External Link Removed for Guests]
بهروز[External Link Removed for Guests]
اویس بعد از ناکامی در عشق نگار! به چه میرسد!
گر صبر کنی ز غوره هیچ بخاری بلند نمی شود! [External Link Removed for Guests]
علیرضا جزغله [External Link Removed for Guests]مهدی مهدوی![External Link Removed for Guests]
بهروز از این خوشش اومده بود![External Link Removed for Guests]
محمد1985 تغییر قیافه می دهد![External Link Removed for Guests]