مجلس خواستار توضيحات سفير آلمان درخصوص آزادي رئيس گروهك پژاك است 
خبرگزاري فارس: رئيس كميسيون امنيت ملي مجلس گفت امروز ضمن دعوت از سفير آلمان به مجلس، خواستار توضيحات وي درخصوص آزادي رئيس گروهك پژاك شده ايم.
علاءالدين بروجردي نماينده مردم بروجرد و رئيس كميسيون امنيت ملي و سياستخارجي مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس در خصوص آخرين اخبار از پيگيريهاي جمهوري اسلامي ايران در زمينه رئيس گروهك پژاك، گفت: ما امروز سفير آلمان در تهران را براي ابراز تعجب و تأسف ايران از آزادي رئيس گروهك پژاك توسط آلمانها به مجلس دعوت كردهايم.
وي در ادامه تأكيد مجدد و چندساله ايران بر استرداد رئيس گروهك پژاك كه دست وي به خون صدها نفر از هموطنانمان آغشته است را دليل ديگر دعوت سفير آلمان در تهران براي حضور در مجلس عنوان كرد.
بروجردي با بيان اينكه مستندات جنايتهاي رهبر گروهك تروريستي پژاك دو سال پيش از سوي ايران به آلمانها و پليس بينالملل ارائه شده است، تصريح كرد: استدلال آلمانها اين است كه اين تروريست تابعيت آلمان را گرفته است. اما قرار نيست اگر حتي تابعيت آلمان را نيز گرفته باشد، تروريستها در آلمان يا هر كشور اروپايي ديگري آزادي داشته باشند چرا كه با تروريست در هر جاي دنيا بايد برخورد متناسب با جنايتهايش صورت گيرد.
وي تأكيد كرد: اين انتظار از دولت آلمان قوياً وجود دارد كه نسبت به اين تروريست بررسيهاي لازم را انجام دهد و امروز نيز اين موضع مجلس به سفير آلمان منعكس خواهد شد كه انتظارات جمهوري اسلامي ايران مبتني است و بايد با توجه به مقررات بينالمللي اقدامات لازم را انجام دهند.
رئيس كميسيون امنيت ملي مجلس در عين حال در خصوص آخرين وضعيت خبرنگار بازداشت شده صدا و سيما در ايتاليا نيز گفت: از طريق وزارت امور خارجه، كميسيون امنيت ملي مجلس و سفارت ايران در ايتاليا پيگير موضوع دستگيري اين خبرنگار صدا و سيما هستيم.
وي در پاسخ به چرايي اقدام آلمان در بازداشت و سپس آزادي رئيس گروهك تروريستي پژاك در اين كشور، اظهار داشت: در اين زمينه مجموعهاي از افراد و تعدادي از اعضاي پ.ك.ك بودند كه دولت تركيه به آنها حساس است كه ظاهراً دادگاه بلژيك نيز در اين ارتباط در تعقيب اين افراد بوده است.
بروجردي افزود: اين تروريست از بلژيك به سمت آلمان حركت كرده است كه با درخواستهايي كه در اين خصوص وجود داشت رئيس گروهك پژاك دستگير شد اما به نظر ميرسد با فشارهاي داخلي آلمان و احتمالاً برخي از كشورهاي اتحاديه اروپا، وي را آزاد كردند كه اين اقدام بسيار منفي براي "كشورهاي مدعي مبارزه با تروريست " است كه در ارتباط با وي اينگونه عمل ميكنند.
رئيس كميسيون امنيت ملي مجلس در خصوص پيشنهاد ژاپن براي تأمين و ارائه سوخت هستهاي به كشورمان، يادآور شد: ايران پيشنهاد خود را در اين خصوص به ژاپنيها ارائه كرد و ما نيز نقطه نظرات خود را به آنان اعلام كرديم.
وي در خاتمه از آمادگي مذاكره جمهوري اسلامي ايران با ژاپن در خصوص سوخت هستهاي مورد نياز رآكتور تهران خبر داد.
انتهاي پيام/ب
[External Link Removed for Guests]