آيا خبر بشارت ظهور صحيح است ؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1394 بار
سپاس‌های دریافتی: 2882 بار
تماس:

آيا خبر بشارت ظهور صحيح است ؟

پست توسط Takhrib Chi »

تصویر
سؤال : از برخي از بزرگان نقل مي شود كه حضرت آية الله العظمي بهجت - رحمه الله - فرموده اند : ما تاکنون به جوانها مژده می دادیم که ظهور امام زمان علیه السلام را درک خواهند کرد اما اکنون به پیرها هم بشارت می دهیم که دوران ظهور را خواهند دید ؛ آيا اين مطلب به آية الله العظمي بهجت -رحمه الله - قابل استناد است يا خير ؟

پاسخ :

1. اتفاقا در اين باره از حضرت آية الله العظمي بهجت - رحمه الله - سئوال شد ، ايشان فرمودند : آقايي دم محراب مسجد نزد من آمد و به من گفت : به خدمت حضرت عليه السلام رسيدم و از ظهور پرسيدم آيا من ظهور را درك مي كنم . آنگاه مطالب ياد شده را آقا از اين شخص نقل كردند .

بنابراين خود حضرت آية الله العظمي بهجت - رحمه الله - مستقيما مطلب را نفرمودند بلكه از شخص ديگري نقل نمودند .

2. همچنين معظم له - رحمه الله - فرمودند :‌ اگر گفتن اين مطالب لازم بود من براي شاگردانم مي گفتم .

3. امكان دارد همانگونه كه آقا مكرر بيان مي فرمودند ، اين مطلب اشاره به ظهور شخصي داشته باشد و نه ظهور عمومي .

4. امكان دارد ، اينگونه اظهارات از باب « إنّهم يرونه بعيدا و نراه قريبا » باشد .

والله العالم - دفتر آية الله العظمي بهجت - رحمه الله -

منبع:[External Link Removed for Guests]
ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگارتصویر ما داغ دل را گذارد مرهمی.
http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

Re: آيا خبر بشارت ظهور صحيح است ؟

پست توسط airplane »

سلام
البته در مورد شخصی به نام سید خراسانی هم صحبت میشه که در دست راست اون یک علامت خاص وجود داره........!!!!!!!!!
به شما پیشنهاد میکنم کتاب شش ماه پایانی ظهور رو حتما مطالعه کنید یا به پستی که بنده در مورد اعجاز عددی قران و احتمال پایان سلطه یهود بر بیت المقدس در سال 2022 زدم رو هم مطالعه کنید.
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

گوش کنید و قضاوت کنید.
روایت آیت الله ناصری از آیت الله العظمی بهجت

[External Link Removed for Guests]?
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 72 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط BarBaBoY »

yasermym نوشته شده:گوش کنید و قضاوت کنید.

[External Link Removed for Guests]?

خيلي از اين خبر، خرسند شدم. به همه شيعيان آنحضرت تبريك عرض مي‌كنم. دوست دارم تا ظهور ايشون زنده بمونم. :lol: :AA: :) ^:)^

اميدوارم اسپم نگفته باشم.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

بنده فایل صوتی بالا را گوش دادم /در آن آیت الله ناصری از قول آیت الله بهجت که دوست ایشان با امام ارتباط دارد میگویند:

((گفت من سوال کردم یابن رسول الله فرج شما برای عامه مسلمانها چه وقته؟فرمودند نزدیک است. عرض کردم یابن رسول الله! من هم زمان ظهور شما رو درکمی‌کنم؟ فرمودند پیرمردتر از شما هم درک می‌کنند....))

شخص پرسش کننده از امام حدود 62 سال سن دارند.

گفته شده که این سخنان در رجب سال 1382 گفته شده است (اگر بنده اشتباه میگم بفرمایید).

در این سخنرانی به دلیل بیان نشدن زمان دقیق ظهور - فرج برای عامه مسلمان ها و همچنین مضمون مفهوم سخنرانی - نمیتوان خرده ای

بران گرفت - و از طرفی کاملا با جواب 3 - پایگاه آیت الله بهجت در تناقض است.

پس یک بازه زمانی مشخص میشود؟ - بحث ظهور و فرج از سویی بسیار شیرین و دلچسب بوده و از سویی حساس است.

شیرین از این جهت که خواسته همه ماست و حساس از آن جهت که همه توانایی تحمل پابر جا ماندن بر آرمان تشیع را ندارند:

شیعه بی درد زخم بی نمک بس کن این یا لیتنا کنا معک

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”