عکس: تهاجم فرهنگی!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

عکس: تهاجم فرهنگی!

پست توسط حسن2568 »

[url=<A]<A[/url]
[External Link Removed for Guests] 

بدون     تصویر 

:  
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

Re: عکس: تهاجم فرهنگی!

پست توسط sand_fighter »

هرکسی آزاد است هر جوری که می خواهد فکر کند و زندگی کند دخالت در زندگی افراد به جرم طرز فکرشان و نوع آرایششان یک نوع تفکر فاشیستی و کومونیستی است ! کسی نمی تواند کسی را به زور به بهشت بفرستد و یا کسی نمی تواند عقاید فاسدش رو به کسی تحمیل کند انسان عقل دارد و مخطار است بین بد و خوب یکی را اتخاب کند گرچه بد و خوب بودن از دیدگاه هر کسی متفاوت است ولی در ریشه و اصل یکیست !
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

دسوت من حرف شما متین.اما یک فرد نمی تونه در جامعه هنجار ها رو بشکنه.و یا عرف های موجود را زیر پا بگذاره.مثلا اگر به جای این پرچم پرچم سه رنگ خودمون بود ایا این فرد باز هم ماخذه میشد.مسلما نه.دوست من بر هر کسی که ذره ای تاریخ معاصر رو مطالعه کرده باشه میدونه که این شیر پیر استعمار چطور ملت مارو بدبخت کرده.پس این که پرچمش رو با خودمون این ور اون ور ببریم نوعی توهین به سایر مردم هست.شک نکیند.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

sand_fighter, آزادي حق همه انسانهاست اما نبايد حريم ها را نقض كرد . شما در انگليس همه ساختمانها را با نشانه هائي از معماري سنتي انگليس ميبينيد.
فرمان خودرو ها را در سمت مخالف قرار ميدهند تا تمايز خود را با ساير ملتها به رخ بكشند .همه كشورهاي اروپائي واحد پول ملي خود را كنارگذاشته و از يورو استفاده ميكنند اما بريتانيا اگرچه واحد يورو را پذيرفته اما واحد پوند پول ملي خودرا هم حفظ كرده است.به علاوه تمام معيارهاي ملي ديگر .اما در ايران به بهانه آزادي بايد شاهد حضور پرچم بيگانه دركشور باشيم تا همچنان بيگانگان حضور و ابهت استعماري خودرا به رخ ما بكشند و چه بهانه اي از اين بهتر .
آزادي آزادي آزادي
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

من نمی دونم از کجای حرف من برداشت کردید که من از انگلیس حمایت کردم ؟ دوست عزیز بحث من بحث کلی برای مثال من خودم کسی دیگری رو مثال نمی زنم متال گوش می دم این هم بر کسی پوشیده نیست تو این سایت یک بار یک لباس که به اندازه ی یک انگشت یک نشان جمجمه کوچک روش بود سمت چپ بالای سینه به من تهمت شیطان پرستی و دشمنی با خدا رو به من زدن خنده دار نیست خودتون قضاوت کنید !
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29119 بار
سپاس‌های دریافتی: 21533 بار
تماس:

پست توسط sokuteasemuni »

sand_fighter نوشته شده:هر جوری که می خواهد فکر کند و زندگی کند !

به طور كلي و با صرف نظر از ارسال اول اين موضوع و عكس مربوطه عرض مي كنم:

بله هركسي هرجوري بخواهد مي تواند فكر كند ، اما زندگي در جامعه نه ؛ اين حرف متفكرين ليبراليسم مي باشد. زيرا زندگي هركس به دلخواه خودش ، فردا روز ، آزادي خود آن فرد را به خطر مي اندازد ؛ يكي مي خواهد در خيابان اسلحه بكشد ؛ يك مي خواهد مست كرده و رانندگي كند ؛ در كشورهاي غربي از پليس مي پرسند " تو چه حقي داري به خاطر نبستن كمربند ايمني مارا جريمه كني؟ خودروي ما ، حريم شخصي ماست" اين حرف به نظر شما پذيرفتني است ؟ اگر بله، كه خوب حرف شما هم صحيح است ؛ اما اگر اين را نمي پذيريد ، پس نظر شما در باب آزادي رفتاري در جامعه هم جاي تجديد نظر دارد.

در مورد عكس موبوطه هم ، اگر پرچم يك كشور عربي بود چه مي گفتيد؟ مخالفت نمي كرديد؟ فرقي با هم دارند يا نه؟

اگر آذري ها پرچم تركيه را بپوشند ، اعراب جنوب كشور پرچم كشورهاي عربي ، شرق كشور به همين ترتيب ، تركمن ها ، كردها ، و تهراني ها... ! نتيجه چه خواهد بود؟ مفيد نيست دورنماي آزادي بي حد و مرز رفتاري را بسنجيم و در نظر خود لحاظ كنيم ؟

قضاوت راجع به افراد هم كاري بس مشكل است ، و آنهايي كه به شما تهمت زده اند لابد خودشان كارت ورود به بهشت يا گواهي صحت 100 درصدي بصيرت ديني دارند...!!(كه حالا از كجا آورده اند ،بماندتصویر)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

sand_fighter نوشته شده:هرکسی آزاد است هر جوری که می خواهد فکر کند و زندگی کند دخالت در زندگی افراد به جرم طرز فکرشان و نوع آرایششان یک نوع تفکر فاشیستی و کومونیستی است ! کسی نمی تواند کسی را به زور به بهشت بفرستد و یا کسی نمی تواند عقاید فاسدش رو به کسی تحمیل کند انسان عقل دارد و مخطار است بین بد و خوب یکی را اتخاب کند گرچه بد و خوب بودن از دیدگاه هر کسی متفاوت است ولی در ریشه و اصل یکیست !

واقعا از بعضی دوستان بعید است که فرق و تفاوت اندیشیدن و حریم خصوصی فرد (که نباید در آن تجسس شود) را با ملا عام و حضور در جامعه نمی توانند و یا نمی خواهند تشخیص دهند. قرار هم نیست کسی رو به زور به بهشت فرستاد ولی از طرف دیگه قرار هم نیست یک عده ای افکار فاسد خودشون رو به دیگران معرفی کنندتصویر. این پسری که چنین لباسی پوشیده حتما باید جار بزنه که من طرفدار دشمن مملکتم هستم؟! نمی تونه عقیده (فاسد) خودش رو برای خودش نگه داره؟!!
پس دوست عزیز، بیایید بین افکار و عقاید و سلایق و نیز حریم خصوصی با حریم عمومی و همگانی فرق قائل شویم.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================    
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

واقعا متاسفم اندکی پست منو می خوندید و درک می کردید !
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

به نظر بنده،

باید انسان ها آزاد باشند ... جامعه یک کشتی است که ما روی آن سوار و روی دریا در حال حرکت هستیم، مقصد مورد نظر رهبران جامعه و ... همگی درست یا نادرست، به شرطی حاصل میشود که ما سفر امن داشته باشیم.

بحث امنیت چیزی جدا از مقصد هست. اما اینجا امنیت به چه معناست؟

افراد آزاد هستند در کشتی راه بروند یا بخوابند، هر طور دوست دارند بنشینند، اما اگر یکی از آنها بخواهد کشتی را سوراخ کند ... !

اون وقت هست که اون امنیت به خطر افتاده است.

اتفاقاً دیگران هم (مثل لیبرال ها) خیلی به این موضوع توجه دارند. به همین دلیل در انگلیس وقتی کسی در بستن کروات کاهلی کند شدیداً مورد انتقاد اطرافیان قرار خواهد گرفت.

در همان آمریکا داشتن چفیه چه عواقبی دارد؟ برخورد فرانسه با حجاب چطور است؟ در بلوک شرق هم همین است، امتیازات مربوط به زنانی که لباس سنتی بپوشند نمونه ای از این موضوعات است.

پس آنها هم بی خیال نیستند، و در مقابل آن چه که سوراخ شدن کشتی جامعه خود تلقی میکنند مقابله میکنند.

بله، هیچ کس نباید نسبت به اینکه فلانی دوست دارد کشتی به شرق برود در حالی کشتی به سمت دیگری میرود ایراد بگیرد. ممکن است واقعاً هم شرق مسیر بهتر باشد.

اما اینکه کسی در این کشتی قصد سوراخ کردنش را داشته باشد دیگر اختلاف عقیده نیست که بگوییم هر کس عقیده خودش را دارد ! این تجاوز به حقوق دیگران است.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

sand_fighter نوشته شده:من نمی دونم از کجای حرف من برداشت کردید که من از انگلیس حمایت کردم ؟ دوست عزیز بحث من بحث کلی برای مثال من خودم کسی دیگری رو مثال نمی زنم متال گوش می دم این هم بر کسی پوشیده نیست تو این سایت یک بار یک لباس که به اندازه ی یک انگشت یک نشان جمجمه کوچک روش بود سمت چپ بالای سینه به من تهمت شیطان پرستی و دشمنی با خدا رو به من زدن خنده دار نیست خودتون قضاوت کنید !

ببخشید دوست گرامی، با توجه متال گوش دادن شما، میتونم ازتون بپرسم که همراه با موزیک هد بنگ هم میکنید؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

اولا هد بنگو می زنند نه می کنند ! دوما خیر میگرن اجازه ی چنین کاری رو به ما نمی ده و اگر می داد هم میزدیم مگه چه اشکالی داره مگر هد بنگ زدن من از جیب شما یا ایمان شما به خدا چیزی کم می کنه من در خفای خودم ممکنه 1000 تا کار جورواجور دیگه هم بکنم مگه به کسی ربطی داره ؟ در خفای خودم هر کاری بکنم به خودم و خدای خودم مر بوطه !

به قول یکی از دوستان !
حریم خصوصی فرد (که نباید در آن تجسس شود)
آخرین ويرايش توسط 1 on sand_fighter, ويرايش شده در 0.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

sand_fighter نوشته شده:اولا هد بنگو می زنند نه می کنند ! دوما خیر میگرن اجازه ی چنین کاری رو به ما نمی ده حتی اگر می داد هم میزدیم مگه چه اشکالی داره مگر هد بنگ زدن من از جیب شما یا ایمان شما به خدا چیزی کم می کنه من در خفای خدم ممکنه 1000 تا کار جورواجور دیگه هم بکنم مگه ه کسی ربطی داره ؟

به قول یکی از دوستان !
حریم خصوصی فرد (که نباید در آن تجسس شود)

دوست من ناراحت نشو، قصد من تجسس در زندگی خصوصی شما نیست، فقط خواستم حس کنجکاوی ام رو ارضا کنم.

در ضمن میتونم بپرسم صرف صحیح فعل هد بنگ رو از کدوم لغت نامه پیدا کردین؟!
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”