[External Link Removed for Guests]
بدون
:
[External Link Removed for Guests]
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

sand_fighter نوشته شده:هر جوری که می خواهد فکر کند و زندگی کند !
)
sand_fighter نوشته شده:هرکسی آزاد است هر جوری که می خواهد فکر کند و زندگی کند دخالت در زندگی افراد به جرم طرز فکرشان و نوع آرایششان یک نوع تفکر فاشیستی و کومونیستی است ! کسی نمی تواند کسی را به زور به بهشت بفرستد و یا کسی نمی تواند عقاید فاسدش رو به کسی تحمیل کند انسان عقل دارد و مخطار است بین بد و خوب یکی را اتخاب کند گرچه بد و خوب بودن از دیدگاه هر کسی متفاوت است ولی در ریشه و اصل یکیست !
. این پسری که چنین لباسی پوشیده حتما باید جار بزنه که من طرفدار دشمن مملکتم هستم؟! نمی تونه عقیده (فاسد) خودش رو برای خودش نگه داره؟!!

sand_fighter نوشته شده:من نمی دونم از کجای حرف من برداشت کردید که من از انگلیس حمایت کردم ؟ دوست عزیز بحث من بحث کلی برای مثال من خودم کسی دیگری رو مثال نمی زنم متال گوش می دم این هم بر کسی پوشیده نیست تو این سایت یک بار یک لباس که به اندازه ی یک انگشت یک نشان جمجمه کوچک روش بود سمت چپ بالای سینه به من تهمت شیطان پرستی و دشمنی با خدا رو به من زدن خنده دار نیست خودتون قضاوت کنید !

حریم خصوصی فرد (که نباید در آن تجسس شود)

sand_fighter نوشته شده:اولا هد بنگو می زنند نه می کنند ! دوما خیر میگرن اجازه ی چنین کاری رو به ما نمی ده حتی اگر می داد هم میزدیم مگه چه اشکالی داره مگر هد بنگ زدن من از جیب شما یا ایمان شما به خدا چیزی کم می کنه من در خفای خدم ممکنه 1000 تا کار جورواجور دیگه هم بکنم مگه ه کسی ربطی داره ؟
به قول یکی از دوستان !حریم خصوصی فرد (که نباید در آن تجسس شود)