عکس: تهاجم فرهنگی!
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار
Re: عکس: تهاجم فرهنگی!
head bang
head : کله
bang : ضربه زدن یا جمبش که به یک عمل برخورد ختم بشه you bang some smoke !
you BANG your head NOT DO your head
هد بنگ ! هد بنگ یک کلمه ی است که معمولا به صورت عامیانه بین مردم رواج داره و فکر نکنم به صورت لغت مشخص تو دیکشنری باشه ولی شاید هم هست کی میدونه ؟
head : کله
bang : ضربه زدن یا جمبش که به یک عمل برخورد ختم بشه you bang some smoke !
you BANG your head NOT DO your head
هد بنگ ! هد بنگ یک کلمه ی است که معمولا به صورت عامیانه بین مردم رواج داره و فکر نکنم به صورت لغت مشخص تو دیکشنری باشه ولی شاید هم هست کی میدونه ؟

- سپاسهای ارسالی: 553 بار
- سپاسهای دریافتی: 153 بار
من با نظر sokutrasemani و negar.int موافقم و معتقدم نباید آزادی ناهنجاری اجتماعی بوجود بیاره...
به امیدی که رسد روزی و در سایه عدل..............
گرگ گوید ندریمو برّه گوید بچریم!!!!!

-
- سپاسهای ارسالی: 4147 بار
- سپاسهای دریافتی: 2180 بار
اين پست هم بي ارتباط با موضوع تاپيك نيست(تهاجم فرهنگي)
اسامی متبرك این بار روی لباس شنا
سياست روز: برخي از مغازههاي فروش لوازم ورزشي نوعي مايوهاي شنا كه منقوش به پرچم برخي كشورهاي منطقه است را به فروش گذاشتهاند.
روي اين لباسهاي زير كلمات لاالهالاالله و محمد رسولالله نوشته شده و به صورت علني در معرض فروش قرار گرفتهاند. بر اساس اين گزارش، اين اقدام فروشندگان مذكور مورد اعتراض خريداران قرار گرفته و باعث بروز نارضايتي در بين متدينين شده است.
گفته مي شود، لباسهاي مذكور از طريق قاچاق از مبادي مرزي وارد كشور شده و پرچم عربستان سعودي نيز بر روي برخي از آنها نقش بسته است.
[External Link Removed for Guests]اسامی-متبرك-این-بار-روی-لباس-شنا
راستي چرا هرچند روز يكبار بايد شاهد اين گونه لباسها در بازار باشيم؟
اسامی متبرك این بار روی لباس شنا
سياست روز: برخي از مغازههاي فروش لوازم ورزشي نوعي مايوهاي شنا كه منقوش به پرچم برخي كشورهاي منطقه است را به فروش گذاشتهاند.
روي اين لباسهاي زير كلمات لاالهالاالله و محمد رسولالله نوشته شده و به صورت علني در معرض فروش قرار گرفتهاند. بر اساس اين گزارش، اين اقدام فروشندگان مذكور مورد اعتراض خريداران قرار گرفته و باعث بروز نارضايتي در بين متدينين شده است.
گفته مي شود، لباسهاي مذكور از طريق قاچاق از مبادي مرزي وارد كشور شده و پرچم عربستان سعودي نيز بر روي برخي از آنها نقش بسته است.
[External Link Removed for Guests]اسامی-متبرك-این-بار-روی-لباس-شنا
راستي چرا هرچند روز يكبار بايد شاهد اين گونه لباسها در بازار باشيم؟
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
yasermym نوشته شده:sand_fighter نوشته شده:هرکسی آزاد است هر جوری که می خواهد فکر کند و زندگی کند دخالت در زندگی افراد به جرم طرز فکرشان و نوع آرایششان یک نوع تفکر فاشیستی و کومونیستی است ! کسی نمی تواند کسی را به زور به بهشت بفرستد و یا کسی نمی تواند عقاید فاسدش رو به کسی تحمیل کند انسان عقل دارد و مخطار است بین بد و خوب یکی را اتخاب کند گرچه بد و خوب بودن از دیدگاه هر کسی متفاوت است ولی در ریشه و اصل یکیست !
واقعا از بعضی دوستان بعید است که فرق و تفاوت اندیشیدن و حریم خصوصی فرد (که نباید در آن تجسس شود) را با ملا عام و حضور در جامعه نمی توانند و یا نمی خواهند تشخیص دهند. قرار هم نیست کسی رو به زور به بهشت فرستاد ولی از طرف دیگه قرار هم نیست یک عده ای افکار فاسد خودشون رو به دیگران معرفی کنند. این پسری که چنین لباسی پوشیده حتما باید جار بزنه که من طرفدار دشمن مملکتم هستم؟! نمی تونه عقیده (فاسد) خودش رو برای خودش نگه داره؟!!
پس دوست عزیز، بیایید بین افکار و عقاید و سلایق و نیز حریم خصوصی با حریم عمومی و همگانی فرق قائل شویم.
همین امثال شما که حکم فاسد و فاسق بودن افکار و اعمال دیگران رو بر اساس باب میل خودشون میدن باعث شدن این همه جوون دل زده از کشور و عشق خارج و یا به قول شما دشمن مملکت داشته باشیم .
اصلا فرق فاشیسم با تفکر شما که جامعه رو یکدست از تفکر و سلیقه باب میل خودش میخواد چیه ؟

- سپاسهای ارسالی: 6261 بار
- سپاسهای دریافتی: 11083 بار
pedmehr نوشته شده:yasermym نوشته شده:sand_fighter نوشته شده:هرکسی آزاد است هر جوری که می خواهد فکر کند و زندگی کند دخالت در زندگی افراد به جرم طرز فکرشان و نوع آرایششان یک نوع تفکر فاشیستی و کومونیستی است ! کسی نمی تواند کسی را به زور به بهشت بفرستد و یا کسی نمی تواند عقاید فاسدش رو به کسی تحمیل کند انسان عقل دارد و مخطار است بین بد و خوب یکی را اتخاب کند گرچه بد و خوب بودن از دیدگاه هر کسی متفاوت است ولی در ریشه و اصل یکیست !
واقعا از بعضی دوستان بعید است که فرق و تفاوت اندیشیدن و حریم خصوصی فرد (که نباید در آن تجسس شود) را با ملا عام و حضور در جامعه نمی توانند و یا نمی خواهند تشخیص دهند. قرار هم نیست کسی رو به زور به بهشت فرستاد ولی از طرف دیگه قرار هم نیست یک عده ای افکار فاسد خودشون رو به دیگران معرفی کنند. این پسری که چنین لباسی پوشیده حتما باید جار بزنه که من طرفدار دشمن مملکتم هستم؟! نمی تونه عقیده (فاسد) خودش رو برای خودش نگه داره؟!!
پس دوست عزیز، بیایید بین افکار و عقاید و سلایق و نیز حریم خصوصی با حریم عمومی و همگانی فرق قائل شویم.
همین امثال شما که حکم فاسد و فاسق بودن افکار و اعمال دیگران رو بر اساس باب میل خودشون میدن باعث شدن این همه جوون دل زده از کشور و عشق خارج و یا به قول شما دشمن مملکت داشته باشیم .
اصلا فرق فاشیسم با تفکر شما که جامعه رو یکدست از تفکر و سلیقه باب میل خودش میخواد چیه ؟
اول اینکه که کلمه فاسد به کنایه از لفظ مورد استفاده دوستمون بود که شما هم نشون می دید همین اندیشه رو دارید.
دوم اینکه کسی که پرچم کشور دشمن خودش و کشوری که از هیچ جنایتی بر ضد ملتش فروگذار نکرده رو می پوشه باید در افکارش شک کرد، پرچمی که نماد استعمار کهنه ای است که بیش از نیمی از دنیا رو در زمانهای متمادی چپاول کرده و می کند. حتما افکارش مطابق تمایل شما بوده و از نظر شما فکر خوبی هم داره!!
سوم اینکه مثل اینکه شما و عده ای از همفکرانتان نمی خواهید قبول کنید که تفاوتی میان حریم خصوصی و حریم عمومی جامعه وجود دارد و کسی که در ملا عام چیزی را برخلاف هنجار جامعه فریاد می زند نباید انتظار بی تفاوتی را از سوی دیگران داشته باشد.
چهارم اینکه فرق تفکر شما با تفکر آنارشیسم چیه؟

دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در

- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
اول اینکه که کلمه فاسد به کنایه از لفظ مورد استفاده دوستمون بود که شما هم نشون می دید همین اندیشه رو دارید.
دوم اینکه کسی که پرچم کشور دشمن خودش و کشوری که از هیچ جنایتی بر ضد ملتش فروگذار نکرده رو می پوشه باید در افکارش شک کرد، پرچمی که نماد استعمار کهنه ای است که بیش از نیمی از دنیا رو در زمانهای متمادی چپاول کرده و می کند. حتما افکارش مطابق تمایل شما بوده و از نظر شما فکر خوبی هم داره!!
سوم اینکه مثل اینکه شما و عده ای از همفکرانتان نمی خواهید قبول کنید که تفاوتی میان حریم خصوصی و حریم عمومی جامعه وجود دارد و کسی که در ملا عام چیزی را برخلاف هنجار جامعه فریاد می زند نباید انتظار بی تفاوتی را از سوی دیگران داشته باشد.
[/quote]
میتونم بدونم این هنجار رو کی تعریف میکنه ؟ نکنه شما ؟
من بحثی سر این تی شرت ندارم و باهاشم مخالفم هستم ... صحبتم کلی بوده و هست
شما گویا فرقی بین قانون و هنجار نمیبینی که به من لقب آنارشیست میدی .( البته تا وقتیکه دموکراسی براتون تعریف نشده باشه جای تعجبی هم نداره )
آنارشیسم جهت اطلاع یعنی داشتن یه جامعه بدون هیچ قانون و دولت و سازماندهی ( هرج و مرج و بی قانونی مطلق )
اما دموکراسی یعنی احترام و لااقل تحمل عقاید و افکار همه گروههای جامعه در حالیکه قانون حد همه این تفکرات و عقاید رو مشخص میکنه .
در ضمن تعریف اصول فاشیسم در ویکیپدیا :
- the creation of an authoritarian state
- a regulated, state-integrated economic sector
- anti-liberalism
- anti-conservatism.
- Organicist conceptions of community;
- Philosophical idealism;
- Idealization of "manly" (usually peasant or village) virtues;
- A resentment of mass democracy;
- Elitist conceptions of political and social leadership;
- (Racism (and usually, though not necessarily, anti-Semitism
- Militarism
فکر کنم همین چنتا تعریف بنیادی و ساده کافیه تا آنارشیسم نبودن من و فاشیست بودن شما ( که البته با جواب ندادن بهش در واقع قبولش کردید ) رو نشون بده!

حتما افکارش مطابق تمایل شما بوده و از نظر شما فکر خوبی هم داره!!
چقدر جالبه که شما اینقدر راحت به دیگران برچسب دشمنی با ایران و بیگانه می چسبونید
هنجار جامعه
هنجارو مردم انتخاب می کند نه یک گروه خاص تا افکارشونو با زور مشت و چکش هم که شده تو کله ی ملت بکوبند و اونارو به خاطر عقاید و تفکرات مختلف دشمن خدا بیگانه و یا فاسد بنامند ! بزرگترین مشکل ما در ایران وجود بعضی از آدم هاست که ایرانی ها رو به دو دسته ی خودی و غیر خودی تقسیم کردن !
دوم اینکه کسی که پرچم کشور دشمن خودش و کشوری که از هیچ جنایتی بر ضد ملتش فروگذار نکرده رو می پوشه باید در افکارش شک کرد،
بحث با شما فایده ای نداره هر چه هم که باشما حرف زده و مسائل کلی گفته بشه باز بر می گردید به لباس این جوان !

- سپاسهای ارسالی: 553 بار
- سپاسهای دریافتی: 153 بار
هنجار جامعه
هنجارو مردم انتخاب می کند نه یک گروه خاص تا افکارشونو با زور مشت و چکش هم که شده تو کله ی ملت بکوبند و اونارو به خاطر عقاید و تفکرات مختلف دشمن خدا بیگانه و یا فاسد بنامند ! بزرگترین مشکل ما در ایران وجود بعضی از آدم هاست که ایرانی ها رو به دو دسته ی خودی و غیر خودی تقسیم کردن !
با اجازه
این درسته که مردم هنجار جامعه رو انتخاب میکنن
امّا مردم با انتخاب نمایندگانشون اینکارو انجام میدن,اگر هرکسی بخواد با تفکر و عقاید خودش تو جامعه بوغ و کرنای هنجار خودشو بزنه با توضیحی که دوستان دادن میشه همون آنارشیسم
حریم خصوصی افراد و عقایدشون به خودشون مربوطه و محترم هست و به نظرم باید آزادانه مطرح کنن چون همیشه همه چیز هم موافق داره هم مخالف,امّا نظرات باید در راستای تبادل و پیشرفت باشه نه اینکه مثل همین عکس که نمونهء کاملی هست ازین دسته تفکرات پیرهنی رو با نقش کشور دیگرو بپوشیم و بگیم من آزادانه فکر میکنم

به امیدی که رسد روزی و در سایه عدل..............

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
آقا دعوا چرا ...
بحث را به این شکل دنبال کنید:
سوراخ کردن کشتی جزو حقوق سرنشینان اون کشتی است؟ و اگر مسافران مانع این کار توسط فردی شوند به حقوق و آزادی وی تجاوز شده است ؟
پست من را با دقت نخودید؟ ما و کمونیست ها ؟ البته 3 ماه پیش بود که من در bbc خوندم و همان موقع هم متوجه شدم تلاش جدید جهت القا این موضوع وجود دارد که اسلام شکل الهی همان کمونیست است از تفکرات عدالت محور و البته فقر ستیزانه آن سو استفاده شده تا آن را با کمونیست یکی جلوه کنند. اینجا هم بعضی ها القا زیادی روشون اثر کرده و بحث را اشتباه گرفتن با یک بحث قرقه ای ...
اصلاً موضوع این نیست که اون جوان خوشش میاد از انگلیس و ما خوشمان نمیاد. موضوع بر سر این است که اون یک تابلوی تبلیغاتی برای انگلیس است.
همین آواتار ها و امضاها در میان کاربران سنترال، بیانگر میزان استقلال فکری ایشان است. مثلاً من آواتار فیلم فیس آف دارم ویک امضا انگلیسی ! اما هیچ کس به آنها اشکال نگرفته و من را بابت اونها غرب زده نخوانده ! چون مسافرین کشتی محترم حس نکردن که این امضا و آواتار موجب سوراخ شدن کشتی شود...
باز میگم، سوال ما این هست: سوراخ کردن کشتی جزو حقوق مسافران است؟
بحث را به این شکل دنبال کنید:
سوراخ کردن کشتی جزو حقوق سرنشینان اون کشتی است؟ و اگر مسافران مانع این کار توسط فردی شوند به حقوق و آزادی وی تجاوز شده است ؟
پست من را با دقت نخودید؟ ما و کمونیست ها ؟ البته 3 ماه پیش بود که من در bbc خوندم و همان موقع هم متوجه شدم تلاش جدید جهت القا این موضوع وجود دارد که اسلام شکل الهی همان کمونیست است از تفکرات عدالت محور و البته فقر ستیزانه آن سو استفاده شده تا آن را با کمونیست یکی جلوه کنند. اینجا هم بعضی ها القا زیادی روشون اثر کرده و بحث را اشتباه گرفتن با یک بحث قرقه ای ...
اصلاً موضوع این نیست که اون جوان خوشش میاد از انگلیس و ما خوشمان نمیاد. موضوع بر سر این است که اون یک تابلوی تبلیغاتی برای انگلیس است.
همین آواتار ها و امضاها در میان کاربران سنترال، بیانگر میزان استقلال فکری ایشان است. مثلاً من آواتار فیلم فیس آف دارم ویک امضا انگلیسی ! اما هیچ کس به آنها اشکال نگرفته و من را بابت اونها غرب زده نخوانده ! چون مسافرین کشتی محترم حس نکردن که این امضا و آواتار موجب سوراخ شدن کشتی شود...
باز میگم، سوال ما این هست: سوراخ کردن کشتی جزو حقوق مسافران است؟
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 6261 بار
- سپاسهای دریافتی: 11083 بار
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#NaNNaNNaN]
شما و امثال شما اینه که هیچ وقت نمی خواید واقعیات رو ببینید و یک اقلیتی هستید که همیشه خودتون رو اکثریت می دونید، چشم خودتون رو به تمام واقعیت های جامعه و خواسته های ملت می بندید و بعد با کمال وقاحت به خواست اکثریت جامعه برچسب فاشیسم می زنید، چرا؟ چون شما اصلا قبول ندارید که جزو اقلیت هستید و بقیه ملت رو جزو اقلیت فرض کردید
نکنه توی این تاپیک بحث سر چیز دیگه ای بود و ما نمی دونیم؟!!! اگه واقعا شما هم با این رفتار مخالف هستید پس مشکل اینه که شما هر جا یک مطلبی می بینید، سریع می خواهید سایر مواردی که مورد بحث نیست و ممکنه فردی که دارید باهاش بحث می کنید هم با شما موافق باشد را بطور ذهنی وارد بحث می کنید.
شما گویا فرقی بین قانون و هنجار نمیبینی که به من لقب آنارشیست میدی .( البته تا وقتیکه دموکراسی براتون تعریف نشده باشه جای تعجبی هم نداره )
آنارشیسم جهت اطلاع یعنی داشتن یه جامعه بدون هیچ
قانون
و دولت و سازماندهی ( هرج و مرج و بی قانونی مطلق )
اما دموکراسی یعنی احترام و لااقل تحمل عقاید و افکار همه گروههای جامعه در حالیکه قانون حد همه این تفکرات و عقاید رو مشخص میکنه .
اول اینکه این رو بدونید که در هر جامعه ای هنجار ها بسیار قوی تر از قانون عمل می کنند، چه بسا بسیاری کارها در قانون مانعی ندارند اما هنجار جامعه اجازه انجام آنها را نمی دهد. اما از آنجایی که شما می گویید هر فردی آزاد است هرطور که می خواهد در جامعه لباس بپوشد، به عقاید دیگران توهین کند و یا هر عملی که فکر می کنید صحیح است را انجام دهد، به این چه می توان گفت؟!! آیا این حاکمیت قانون است یا حاکمیت تمایلات فردی افراد.
فکر کنم همین چنتا تعریف بنیادی و ساده کافیه تا آنارشیسم نبودن من و فاشیست بودن شما ( که البته با جواب ندادن بهش در واقع قبولش کردید ) رو نشون بده![/quote]
حتما خیلی کافی بود، دیگه همه فهمیدند که ما فاشیستیم اما شما آنارشیست نیستید.

اینم مثل تعریف از دموکراسی که هر وقت باب میل عده ای بود دموکراسی خوبه اما اگه برخلاف خواست اونها بود، اون دموکراسی فاقد ارزش و مردمی که اون رو انتخاب کردند نادان هستند.
باید دید که در هر مورد تعریف شما از مصداق اون چیه، همونطور که گفتم مشکل اینه که در ایران اقلیت نمی خواد قبول کنه که اقلیته، برای همین به خواست اکثریت ملت برچسب می زنه.
بحث بر سر مسائل کلی نبود، بلکه بحث سر همین لباس بود و موضوع تاپیک هم همین بود، پس واقعا بحث با کسایی که معلوم نیست موضوع صحبتشون چیه فایده ای نداره.
موفق باشید.

pedmehr نوشته شده:اول اینکه که کلمه فاسد به کنایه از لفظ مورد استفاده دوستمون بود که شما هم نشون می دید همین اندیشه رو دارید.
شما و امثال شما اینه که هیچ وقت نمی خواید واقعیات رو ببینید و یک اقلیتی هستید که همیشه خودتون رو اکثریت می دونید، چشم خودتون رو به تمام واقعیت های جامعه و خواسته های ملت می بندید و بعد با کمال وقاحت به خواست اکثریت جامعه برچسب فاشیسم می زنید، چرا؟ چون شما اصلا قبول ندارید که جزو اقلیت هستید و بقیه ملت رو جزو اقلیت فرض کردید
نکنه توی این تاپیک بحث سر چیز دیگه ای بود و ما نمی دونیم؟!!! اگه واقعا شما هم با این رفتار مخالف هستید پس مشکل اینه که شما هر جا یک مطلبی می بینید، سریع می خواهید سایر مواردی که مورد بحث نیست و ممکنه فردی که دارید باهاش بحث می کنید هم با شما موافق باشد را بطور ذهنی وارد بحث می کنید.
آنارشیسم جهت اطلاع یعنی داشتن یه جامعه بدون هیچ
قانون
و دولت و سازماندهی ( هرج و مرج و بی قانونی مطلق )
اول اینکه این رو بدونید که در هر جامعه ای هنجار ها بسیار قوی تر از قانون عمل می کنند، چه بسا بسیاری کارها در قانون مانعی ندارند اما هنجار جامعه اجازه انجام آنها را نمی دهد. اما از آنجایی که شما می گویید هر فردی آزاد است هرطور که می خواهد در جامعه لباس بپوشد، به عقاید دیگران توهین کند و یا هر عملی که فکر می کنید صحیح است را انجام دهد، به این چه می توان گفت؟!! آیا این حاکمیت قانون است یا حاکمیت تمایلات فردی افراد.
- the creation of an authoritarian state
- a regulated, state-integrated economic sector
- anti-liberalism
- anti-conservatism.
- Organicist conceptions of community;
- Philosophical idealism;
- Idealization of "manly" (usually peasant or village) virtues;
- A resentment of mass democracy;
- Elitist conceptions of political and social leadership;
- (Racism (and usually, though not necessarily, anti-Semitism
- Militarism
فکر کنم همین چنتا تعریف بنیادی و ساده کافیه تا آنارشیسم نبودن من و فاشیست بودن شما ( که البته با جواب ندادن بهش در واقع قبولش کردید ) رو نشون بده![/quote]
حتما خیلی کافی بود، دیگه همه فهمیدند که ما فاشیستیم اما شما آنارشیست نیستید.

اینم مثل تعریف از دموکراسی که هر وقت باب میل عده ای بود دموکراسی خوبه اما اگه برخلاف خواست اونها بود، اون دموکراسی فاقد ارزش و مردمی که اون رو انتخاب کردند نادان هستند.
باید دید که در هر مورد تعریف شما از مصداق اون چیه، همونطور که گفتم مشکل اینه که در ایران اقلیت نمی خواد قبول کنه که اقلیته، برای همین به خواست اکثریت ملت برچسب می زنه.
sand_fighter نوشته شده:حتما افکارش مطابق تمایل شما بوده و از نظر شما فکر خوبی هم داره!!
چقدر جالبه که شما اینقدر راحت به دیگران برچسب دشمنی با ایران و بیگانه می چسبونید
پس برای چی دارید الکی در این تاپیک از رفتار اون حمایت می کنید. اگه طرفدار این رفتار نیستید پس شما هم باید کارش رو محکوم کنید نه اینکه به طرفداری از اون صحبت کنید، مگه اینکه همونطور که در بالا گفتم دارید راجع به چیزی صحبت می کنید و نظر می دید که موضوع تاپیک نیست.هنجار جامعه
اول اینه در بالا گفتم شما اقلیت خودتون رو اکثریت می دونید و برای همین هم اینگونه صحبت می کنید، شما اکثریت و توده ملت رو قبول ندارید، برای همین هم این هنجار رو اجباری می دونید، البته شاید در محیط اطراف شما تفکرات مثل شما در اکثریت باشه و برای همین هم هنجارتون تغییر کرده اما در یک کشور یکپارچه ملاک کل کشور است نه یک محیط خاص، در ضمن گفتم بین تفکر و ابراز تفکر فرق قائل شوید.
فعلا که این به قول شما غیر خودی ها هستند که اصرار دارند خودشون رو از توده ملت جدا کنن و با نمادها و رفتار های مخالف قانون و هنجار اصرار بر جدایی دارند.دوم اینکه کسی که پرچم کشور دشمن خودش و کشوری که از هیچ جنایتی بر ضد ملتش فروگذار نکرده رو می پوشه باید در افکارش شک کرد،
بحث با شما فایده ای نداره هر چه هم که باشما حرف زده و مسائل کلی گفته بشه باز بر می گردید به لباس این جوان !
بحث بر سر مسائل کلی نبود، بلکه بحث سر همین لباس بود و موضوع تاپیک هم همین بود، پس واقعا بحث با کسایی که معلوم نیست موضوع صحبتشون چیه فایده ای نداره.
موفق باشید.

دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)
دانلود مقاله در
دانلود مقاله در

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
از اینکه در ماههای اخیر ایران به دو طیف فکری به شدت متضاد تقسیم شده احساس خوبی ندارم! اینم یکی دیگه از تلخیهای سال 88 به عنوان بدترین سال عمرم بود! چند ماهه زبان همدیگر رو نمی فهمیم!یک میلی متر از حرف خودمون عقب نشینی نمی کنیم! وجه اشتراکاتمون روز به روز داره کمتر میشه!به قول یکی از دوستان حواسمون نیست به روند اهسته و آرامی که روز به روز داره مردم را از هم جدا میکنه...
آخر و عاقبت تعمیق این شکاف چه خواهد شد! الله اعلم!
.
.

آخر و عاقبت تعمیق این شکاف چه خواهد شد! الله اعلم!
.
.

بی

اولا من از هرکسی دوست داشته باشم حمایت می کنم چه می خواد بزرگترین مرد سیاسی کشور باشه چه کوچکترین فرد عادی جامعه به هیچ احدو ناسی هم ربطی نداره ! ولی من برعکس شما به عقاید همه احترام می گذارم !
دوما حلا چرا اینفدر حرص می خوری می تونی راحت هم حرف بزنی بدون توهین همینه همیشه کم میارین دادو بیداو فحشا .... !
سوما شما و اکثریت ؟؟؟؟؟؟

به اسم تاپیک توجه کن تهاجم فرهنگی یک نوع مسائل کلی جامعست و خود تاپیک با اون لباس شروع شده !
دوما حلا چرا اینفدر حرص می خوری می تونی راحت هم حرف بزنی بدون توهین همینه همیشه کم میارین دادو بیداو فحشا .... !
سوما شما و اکثریت ؟؟؟؟؟؟
[FONT=Tahoma,Tahoma,Tahoma,Tahoma]
بر سر مسائل کلی نبود، بلکه بحث سر همین لباس بود

به اسم تاپیک توجه کن تهاجم فرهنگی یک نوع مسائل کلی جامعست و خود تاپیک با اون لباس شروع شده !