چرا هنوز جمهوری کوچک آذربایجان را به ایران ضمیمه نکرده ایم؟!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 1547 بار

چرا هنوز جمهوری کوچک آذربایجان را به ایران ضمیمه نکرده ایم؟!

پست توسط iran12345 »

خبرگزاری آران
مصادره مفاخر ایرانی از سوی جمهوری آذربایجان

تصویر

آران / سرویس آذربایجان : جمهوری آذربایجان همچنان برای مصادره به مطلوب کردن شخصیتها، شاعران و آثار تاریخی ایرانی و اسلامی از جمله نظامی گنجوی به نام خود تلاش می‌کند . به گزارش خبرگزاری مهر، سفیر جمهوری آذربایجن در لندن به معرفی نسخه خطی خمسه نظامی گنجوی شاعر پرآوازه ایرانی به عنوان اثر فرهنگی ایرانی، در کتابخانه ملی انگلیس اعتراض کرد. بدنبال نمایش یک نسخه خطی از کتاب "خمسه نظامی گنجوی" مربوط به عهد شاه طهماسب صفوی بعنوان اثری ایرانی و فارسی در کتابخانه ملی انگیسی فخرالدین قربان اف سفیر جمهوری آذربایجان در لندن، طی دیدار با کولین کولاس رئیس هیئت مدیره کتابخانه به این موضوع اعتراض کرد. سفیر جمهوری آذربایجان در انگلیس بدون توجه به این واقعیت که از استقلال جمهوری آذربایجان بیش از بیست سال نمی گذرد مدعی شد که نظامی گنجوری به جمهوری آذربایجان تعلق دارد. پیش از این بسیاری از محققان و مورخان با انتقاد از روند جعل تاریخ و فرهنگ در جمهوری آذربایجان بر لزوم اصلاح این جریان تأکید کرده اند . جمال‌الدین ابومحمد الیاس بن یوسف نظامی معروف بزرگترین داستان‌سرای ایرانی منظومه‌های حماسی عاشقانه به زبان فارسی است که سبک داستان محاوره‌ای را وارد ادبیات داستانی منظوم فارسی کرد.

[External Link Removed for Guests]  
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر
تصویرهمه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیمتصویر
تصویراگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزارتصویر

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 553 بار
سپاس‌های دریافتی: 153 بار

Re: چرا هنوز جمهوری کوچک آذربایجان را به ایران ضمیمه نکرده ا

پست توسط e.g »

امیدوارم نتونن این چیزا که هویت ما محسوب میشه بگیرنتصویر

من شنیدم که ترکیه هم میخواد عید نوروزم به اسم خودش ثبت کنه تصویر

ایران که فرهنگشو داره از دست میده,اگر اینارم از ما بگیرن یا بهتر بگم تقدیمشون نکنن به اسم
دوستی و همسایگی مثل خیلی چیزا دیگه ماها به چیمون بنازیم تصویر تصویر
به امیدی که رسد روزی و در سایه عدل..............

گرگ گوید ندریمو برّه گوید بچریم!!!!! تصویرتصویر تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

دوست عزیز به نظر من بهتره عنوان تایپیک و عوض کنی.در ثانی طوری گفته شده چرا اذربایجان و ضمیمیه ایران نمیکنیم که انگار با شوروی هستیم و اوناهم ایران قاجاری و عهدنامه هم عهد نامه گلستان.به نظر من ما باید از لحاظ سیاسیو فرهنگی اونارو ضمیمیه ایران کنیم و در این صورت کم کم فرصت مناسب برای ضمیمه کردن جغرافیایی فراهم خواهد شد.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

پست توسط HITMAN_KU »

دوستان من با دادن بعضی مفاخر ایرانی به کشورهای جدا شده از ایران مخالف نیستم چون همین میتونه ما رو به اونها نزدیک کنه(البته اگه عرضشو داشته باشیم).اما باید جلوی ورود ترکیه رو بگیریم.من واقعا بابت ادعای ترکیه رو نوروز و بی عرضگی ایران ناراحتم چون ترکیه همیشه موقع نوروز با کردهایش درگیر میشود و مخلفات نوروز رو نداره(چهارشنبه سوری و سیزده بدر)اما یک مسئول ایرانی عقلش نرسید اینها رو به ترکها گوشزد کنه.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”